Totul despre pariurile pe Gambit Esports

Gambit Esports este o echipă de eSport de top din Rusia. Echipa deținută de firma rusă de telecomunicații MTS a fost cunoscută inițial ca Gambit Gaming. Gambit a fost fondat în ianuarie 2013, în urma achiziției vechii echipe League of Legends a lui Moscow Five. Apex Legends, Dota 2 și Valorant sunt printre jocurile în care Gambit are cele mai bune echipe de eSports în competiție. Avea o echipă în jocul League of Legends, care a concurat pe parcursul seriei de campionate europene League of Legends. Echipa a mai participat la League of Legends Continental League anterior.

Diamondprox, Darien, Alex Ich, Edward și Genja au fost jucătorii inițiali din echipa League of Legends a lui Gambit. Această echipă celebră a câștigat IEM Global Challenge Katowice la mai puțin de o săptămână de la înființare. Gambit Esports a fost prima echipă din afara continentului asiatic care a învins două dintre cele mai bune echipe din Coreea de Sud în drumul lor către campionat.

Totul despre pariurile pe Gambit Esports
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Jucători Gambit Esports

Echipa a terminat pe locul al treilea în martie 2020 la Campionatul Mondial IEM, care a avut loc în Germania, pierzând doar un meci. Gambit a ajuns în primele trei de două ori în Euroliga LCS, care a fost găzduită la Köln, Germania. Anul de debut al echipei s-a încheiat cu o victorie la IEM Köln. De-a lungul anilor, Gambit s-a dezvoltat pentru a deveni printre cele mai populare echipe de eSports din lume.

Echipa Dota 2 are o listă plină de stele în diverse competiții. Această echipă internațională a fost adunată la sfârșitul anului 2021 și concurează în prezent în a doua divizie a DPC EEU. Jucătorii sunt Aleksey Sviridov, alias Smiling CARRY (Belarus) și Maksym' Mellojul' Pnov (Ucraina).

Restul membrilor din Dota 2 sunt toți ruși, inclusiv Vasilii Shishkin, alias AfterLife. Ceilalți sunt Oleg 'sayuw' Kalenbet și Nikita Balaganin alias pantomem. Antrenorul principal al echipei este Timur' Ahilles' Kulmukhambetov. Aleksandr 'StrangeR' Solomonov este director general, în timp ce Ivan Karpov este alias ivan_4sv este Managerul.

Gambit are, de asemenea, o listă în Apex Legends, care cuprinde trei jucători și un manager, Alexander „Sweetypotz” Scherbakov. Ceilalți jucători sunt Leonid Grishin, alias Leogri3x6, ARTur' Artyco' Tishchenko și Konstantin Kozlov alias Hardecki. Toți jucătorii sunt ruși, cu excepția lui Artyco, care este ucrainean.

Lista Valorant cuprinde șapte membri ruși. Printre jucători se numără Vladimir „Kayos” Ivanovic, managerul echipei. Igor Vlasov, alias Redgar, Ayaz' nAts' Akhmetshin și Nikita' d3ffo' Sudakov sunt, de asemenea, jucători Valorant pentru Gambit Esports. Naumov al lui Bogdan Sheydos și antrenorul principal Andrey Sholokhov, alias Engh, completează lista.

Cele mai puternice jocuri ale Gambit Esports

În prezent, echipa are liste în trei meciuri. S-au concentrat mult pe acești trei, făcându-i să devină mai puternici.

Dota 2

Gambit format a Dota 2 secțiunea în mai 2017. Formația Dota 2 a câștigat medalii pe locul doi la Katowice și Hamburg la Campionatele Mondiale ESL One. Gambit Esports a terminat pe locul al treilea, câștigând astfel o medalie de bronz la Singapore la ONE eSports. Echipa aproape s-a calificat pentru competiția majoră a anului, The International din Shanghai. Asta după ce au fost pe locul doi la minori la Kiev și București. În timpul sezonului Major DPC 2018-19 de la Moscova, echipa a ajuns printre cele mai bune opt echipe.

Apex Legends

Gambit Esports a început filiala Apex Legends în august 2019. Echipa a avut o cursă fantastică în această disciplină în primul lor meci LAN, ajungând în finala unui turneu de la Cracovia. Până în 2020, Gambit Esports era printre cele mai bune trei echipe europene de pe continent. Timp de 18 săptămâni, echipa Apex a lui Gambit a fost echipa europeană de top.

Valorant

În septembrie 2020, Gambit a început Valorant Divizia. Echipa a câștigat două probe la competiția CSI și a luat acasă o medalie de bronz. Grupul Valorant a fost prima echipă CSI care a câștigat VCT Masters la sfârșitul lunii martie 2021. Gambit Esports a câștigat VCT EMEA Challengers în august. În mod similar, în septembrie, echipa a ocupat primul loc la VCT Masters din Berlin. Echipa a terminat pe locul doi la Valorant Champions inaugural în decembrie.

Premiile și rezultatele Gambit Esports

Valorant

Echipa a câștigat peste 450.000 de dolari din diverse competiții. 2021 a fost un an foarte reușit pentru echipă când a câștigat 150.000 $ și 225.000 $ în Valorant Champions 2021 și, respectiv, VCT 2021: Etapa 3 Masters Berlin. Gambit Esports a câștigat VCT 2021: EMEA Stage 3 Challengers Playoffs și VCT 2021: CIS Stage 3 Challengers 1.

Gambit Esports a câștigat patru ediții de turnee VCT 2021 la începutul anului. Aceștia au fost CIS Stage 1 Challengers 2, CIS Stage 1 Masters și, respectiv, CIS Stage 2 Challengers 2.

Apex Legends

Înaintea primului Campionat Mondial la această disciplină, Gambit Apex Legends formația a fost lansată în august 2019. Echipa lui Gambit concurează în mod obișnuit în finalele turneelor internaționale și este prima și singura echipă europeană care a câștigat trei calificări europene ALGS. Echipa a câștigat peste 160.000 de dolari din diverse competiții. Anul acesta, echipa a terminat pe locul al treilea în ALGS: 2022 Split 1 Playoffs – EMEA, unde a primit un premiu de 25.000 USD.

Ei, însă, au avut rezultate mixte în 2021. Au început prin a câștiga ALGS Winter Circuit #4 – Europa și au încheiat anul câștigând ALGS: 2021 Split 1 Pro League – EMEA. La ultimul turneu, au câștigat 30.000 de dolari. Cu toate acestea, între ani, ei au terminat pe locul opt în ALGS Championship 2021 -EMEA, câștigând 15.025 USD după ce au câștigat GLL Masters Spring -Show Match. De asemenea, au terminat pe locul al doilea și al treilea în GLL Master Spring -Europa și, respectiv, ALGS Winter Circuit Playoffs -EMEA. În 2020, echipa a câștigat ALGS Online #3 -Europa și ALGS Summer circuit #1 -EMEA.

Dota 2

Echipa este cea mai de succes ținută Gambit. Echipa Dota 2 a câștigat peste 700.000 de dolari din diverse competiții. Această echipă internațională a fost adunată la sfârșitul anului 2021 și concurează în prezent în a doua divizie a DPC EEU. Gambit nu s-a calificat încă pentru Internationalul, evenimentul principal din cel mai popular MOBA din CSI, dar echipa vizează asta.

În ciuda faptului că a avut mai puține finalizări generale la turnee, echipa a avut succes comercial în aceleași turnee. Au câștigat 54.000 USD și 42.000 USD în StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor Sezonul 3 și WePlay! Bukovel! Minor 2020 respectiv. Mai devreme, au câștigat un total de 470.000 de dolari prin diferite turnee. Cele mai multe au fost de la The Bucharest Minor și StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor Sezonul 1, unde au câștigat 70.000 de dolari fiecare după ce au terminat pe locul doi.

Cei mai buni și mai populari jucători ai Gambit Esports

Cavaler zâmbitor

Cunoscut oficial ca Aleksey Sviridov, jucătorul de 20 de ani din Belarus este muncitor, calm și rezonabil. El joacă rolul lui Carry în Dota 2, care cere jucătorilor să ia decizia corectă și a avut succes în acest sens până acum.

Mellojul

Jucătorul ucrainean în vârstă de 21 de ani este cunoscut oficial ca Maksym Pnov. Mellojul este un jucător de echipă căruia nu se teme să-și asume responsabilitatea. Grupul său profund de eroi și capacitatea de a se simți confortabil în diverse strategii de echipă Dota 2 îl fac să iasă în evidență printre omologii săi. El a strâns mii de urmăritori pe rețelele sale de socializare și pe Twitch.

Viața de Apoi

Vasilii Shishkin, în vârstă de 25 de ani, este tăcut și nu vorbăreț. Afterlife este unul dintre cei mai experimentați offlaneri din CSI. A jucat la primul său major Dota 2 în 2016, cu un an înainte ca prima echipă Dota 2 a lui Gambit să fie înființată.

Redgar

O persoană talentată, expertă în orice. Igor a ajuns la nivelul Grandmaster în League of Legends pe EUW și top 100 în Hearthstone și a câștigat campionatele Ligii Universității la Moscova în Counter-Strike: Global Offensive. Rusul de 24 de ani este cunoscut oficial ca Igor Vlasov.

Unde și cum să pariezi pe Gambit Esports?

Este un moment palpitant să pariezi pe echipele Gambit Esports, în timp ce concurează cu cei mai buni din industrie. 1xBet, Betway, Betwinner, Pixel.bet și Betfair sunt cele mai bune site-uri de pariuri eSports pentru a găsi cote Gambit Esports.

Când jucătorii pariază pe oricare dintre echipele eSports Gambit pentru a câștiga, au șansa de a câștiga bani. Cu toate acestea, unele echipe sunt superioare altora și pot fi o opțiune mai sigură. Gambit are o echipă puternică Dota 2. În martie 2021, Gambit Apex a ocupat, de asemenea, primul loc în clasamentul european.

Gambit Valorant, ca să nu fie mai prejos, a fost prima echipă din Liga CIS eSports care a câștigat VCT Masters. Ilya „Toose” Chernyshov, un jucător Gambit Fortnite, a făcut, de asemenea, parte din duo-ul câștigător la DreamHack Deschide Competiția Fortnite Duo.

Care este cea mai bună strategie pentru a paria pe Gambit Esports?

Jucătorii au la dispoziție o varietate de opțiuni de pariere din care să aleagă, toate fiind libere să le testeze. Dar utilizatorii trebuie să fie pregătiți să acorde timp pentru a investiga și a-și dezvolta cunoștințele asupra tehnicilor specifice de pariuri. O strategie va beneficia, fără îndoială, de pariurile eSport ale jucătorilor pe termen lung.

Pariurile înainte de meci sunt una dintre cele mai bune modalități de a paria pe fiecare echipă Gambit Esports. Pariorii vor putea să parieze pe anumite piețe înainte de începerea unui meci de eSports. Pe lângă piețele standard pentru câștigători de meciuri, unele case de pariuri le vor permite jucătorilor să parieze pe alte evenimente specifice jocului.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu