Totul despre pariurile pe Cloud9 Esports

Cloud9 este una dintre cele mai populare, mari și mai de succes organizații de sport din lume. Din 2013, organizația cu sediul în Santa Monica, California, SUA a făcut furori în diverse discipline din lumea sporturilor. A avut o serie de câștiguri atât în competiție, cât și pe planul afacerilor, devenind a doua cea mai valoroasă ținută de esports din 2020.

Nașterea actualei echipe de esport de top a început în 2013. Când Quantic Gaming a tăiat legăturile cu toți cei cinci jucători din League of Legends (LoL), ei au format împreună o echipă numită NomNom. La scurt timp după, l-au redenumit Cloud9. Quantic Gaming a recâștigat echipa la scurt timp după. Într-o altă întorsătură rapidă, Jack Etienne și Pauline Etienne au cumpărat contractele acestor jucători pentru aproximativ 20.000 de dolari. Aceasta a marcat nașterea organizației profesionale. Prin urmare, Jack și Pauline sunt considerați fondatorii Cloud9.

Totul despre pariurile pe Cloud9 Esports
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Cloud9 divizii și jucători

Organizația a deținut numeroase divizii în industria esporturilor în cei nouă ani de existență. De obicei, intră și ies din unele titluri, în funcție de nevoi. Prezența lor s-a simțit în Overwatch și League of Legends, unde au echipe în franciză. Alte echipe nefrancizate au operat sub marca Cloud9 includ Call of Duty, Battle Royale, Apex Legends, Fortnite, Halo, Dota 2, Hearthstone, Counter-Strike, Valorant, Smite, World of Warcraft și Teamfight Tactics.

Organizația condusă de profesioniști are o mulțime de jucători care intră și ies în orice moment. Au o academie pentru a produce noi talente în mod continuu. Unele dintre cele mai populare nume din lista lor profesională includ Skadoodle (Tyler Latham), N0thing (Jordan Gilbert), Stewie2k (Jakey Yip), EternaLEnVy (Jacky Mao), autimatic (Timothy Ta) și b0ne7 (Pittner Armand). Aceștia sunt jucători de top și cei mai importanți câștigători dintr-o listă care cuprinde peste 100 de jucători și cele mai populare echipe de sporturi. Compania plătește peste 1.600.000 USD jucătorilor pe an.

Creștere și expansiune

Succesul instantaneu al primei divizii LoL a încurajat Cloud9 să se extindă în alte divizii. În 2014, s-au alăturat Smite esports. Au creat nouă divizii noi în 2014. Problemele interne au dus la desființarea în 2014, dar a fost reînființată în 2015. Vainglory, principalul sport cu ecran tactil al organizației, a fost înființată în 2015. Organizația a fost înființată în septembrie 2016, devenind actualul Cloud9 Esports, Inc.

Această creștere a făcut ca Cloud9 să devină o echipă de esport faimoasă cu peste un milion de fani care au petrecut cumulativ 15 milioane de ore urmărind jucătorii ținutei. Efectul net a fost un aflux de sponsori. În 2017, corporația a beneficiat de o finanțare de 28 de milioane de dolari de la oameni ca Alex Ohanian, Hunter Pence și Craft Ventures.

The Rocket League divizia a fost creată în 2017. Riot Games a raportat asigurarea unui slot LoL Championship Series de către Cloud9 pentru aproximativ 10 milioane USD în același an. Un parteneriat major cu Red Bull în 2018 i-a văzut pe jucătorii Cloud9 să poarte tricouri Red Bull, printre alte acorduri. De asemenea, au primit 50 de milioane de dolari într-o altă rundă de finanțare. Ei au stabilit un sediu de 30.000 de metri pătrați și o bază de antrenament în Los Angeles, o mișcare care i-a făcut să primească un clasament MVP al companiei de sport de la Forbes. Valoarea companiei a fost de 350 de milioane de dolari în 2020.

Cele mai puternice jocuri ale lui Cloud9

League of Legends

Acest lucru nu este surprinzător, având în vedere că nașterea întregii organizații este centrată pe acest joc. Succesul acestei divizii este cel care a încurajat extinderea și creșterea până în acest punct. După crearea diviziei în 2013, echipa formată din Balls, Hai, LemonNation, Meteos și Sneaky a luat-o în furie. Ei au câștigat 13 jocuri la rând pentru a stabili un record NA LCS Summer Split în 2013 și pentru a face un anunț. Ei au avut, de asemenea, o cursă fără precedent de 750 de zile cu aceeași linie.

Divizia a avut o semifinală în 2018 Campionatul Mondial LoL și o cursă similară în LCS Spring Split 2019. Forma lor a scăzut ușor în 2021, dar zilele lor de glorie rămân uriașe.

Rocket League

Una dintre cele mai remarcabile victorii ale lui Cloud9 a fost Campionatul Mondial al sezonului 6 din Rocket League Championship Series. A fost punctul culminant al unui an stelar în care au măturat trei campionate globale.

Overwatch

Din nou, în 2018 au câștigat Liga Overwatch Marile Finale. Se remarcă într-o mare de glorie, unde au onoruri de top în One Nation of Gamers Overwatch Invitational, Alienware Monthly Melee și Overkill. Cloud9 EU a ajuns în semifinalele Contenders Europe, în timp ce Cloud9 KongDoo a ajuns pe locul al treilea în sezonul 4 al Overwatch APEX.

De ce este popular Cloud9?

Echipa este foarte populară atât în rândul fanilor, cât și al pariorilor și există motive întemeiate pentru care.

  • Operare pe scară largă: În timp ce s-a născut și a crescut în SUA, Cloud9 s-a răspândit pe scară largă, mai ales în Europa și Asia. Majoritatea fanilor pot accesa o echipă Cloud9 cu care se pot identifica. Numeroși jucători înseamnă că există multe competiții la care participă diviziile Cloud9. Aceasta înseamnă că casele de pariuri au multe piețe în care pot include piețe Cloud9.
  • Management excelent: Averile organizației au crescut constant atât în concurență, cât și în venituri. Capacitatea de a atrage finanțare îl ajută să construiască cea mai bună infrastructură și să atragă cei mai buni jucători. Cei mai buni jucători se traduc cu siguranță prin succes în competiție și, la rândul lor, atragerea pasionaților de pariuri.
  • Numeroase divizii: Cloud9 nu sa oprit doar la League of Legends. Au devenit o echipă de sport de top prin crearea a nouă divizii în doar al doilea an de funcționare. Ei au modificat și îmbunătățit toate aceste diviziuni, precum și au creat cuvinte noi. Înființarea unei academii înseamnă că există o aprovizionare constantă de noi talente pentru aceste divizii. Această implicare înseamnă că există întotdeauna o acțiune esport în care fanii se pot bucura de echipele Cloud9 în acțiune.

Premiile și rezultatele lui Cloud9

Ca organizație, Cloud9 a primit mai multe premii. A fost clasat pe primul și pe al doilea Esport MVP de către Forbes de două ori. A ajuns pe primul loc în 2018 și a căzut pe locul doi în 2020. A primit, de asemenea, premiul finalist comun pentru cel mai bun mediu de tranzacționare bazat pe cloud în cadrul TradingTech Insight 2020 USA Awards. Au fost recunoscuți ca un loc de muncă de top 1% și multe altele, făcându-l unul dintre cele mai bune echipe de esports.

În competiție, diferitele divizii au evoluat și ele remarcabil de bine. 2018 a fost un an grozav pentru ei, deoarece Overwatch, Rocket League și Counter-Strike: Global Offensive au câștigat Finala Ligii Overwatch, Sezonul 6 din Championship Series și, respectiv, Boston ELEAGUE Major.

Hearthstone

Kolento a fost masiv pentru divizia Hearthstone. După crearea sa în Jube 2014, el a luat ViaGame House Cup #1 în octombrie a aceluiași an. În septembrie, a fost încoronat câștigătorul Campionatului DreamHack Hearthstone. În 2015, a fost campion la CN vs EU Sn 2. În 2019, a câștigat StarLadder Hearthstone Ultimate Series Winter.

Super Smash Bros

Mango de la Cloud9 l-a învins pe Mew2King în marea finală pentru a câștiga divizia în octombrie 2014. După o perioadă lungă de performanțe slabe, Mango a câștigat premiul Get on My Level în mai 2019.

Overwatch

Pe lângă gloria internațională menționată mai sus, echipa creată în martie 2016 a câștigat mai multe turnee cu invitație în fazele sale formative. După Overkill și Melee, au învins Team Liquid pentru a participa la turneul Agents Rising, primul lor turneu major victorie.

După mult succes în anii lor, echipele Cloud9 nu au reușit să obțină glorie majoră după 2018, în ciuda forțelor rămase pe care trebuie să le ia în considerare în fiecare competiție la care participă. Au avut mai multe rateuri aproape în care au terminat pe locul al doilea sau al treilea. Cloud EU a fost semifinaliști în Contenders Europe Season One, unde au fost învinși de Misfits Europe. London Spitfire a fost semifinaliști de trei ori la competițiile la care au participat în 2018.

Cei mai buni și mai populari jucători ai Cloud9

Cei mai buni și cei mai mulți jucători din această secțiune pot diferi de ceea ce apare în alte secțiuni. Acest lucru se datorează diferitelor valori utilizate. De exemplu, este dificil să măsurați popularitatea unui jucător LoL față de cea a unui jucător Dota 2. Nici câștigurile nu pot fi o măsură, având în vedere diferența dintre premiile turneului și contractele jucătorilor.

  • Mango (Joseph Marquez): Mango deține cea mai mare glorie pentru Cloud9, jucând în competiții Melee și aducând trei titluri. El este în divizie de aproape șapte ani acum, luminând mereu fanii și pariorii ori de câte ori intră în acțiune. A fost la 11 Summituri și a avut cel mai bun de până acum când a ajuns primul în iulie 2021.
  • Robert "Blaber (Robert Huang): Blaber, jucătorul pro League of Legends, este cu siguranță o legendă printre fanii lui Cloud9. S-a alăturat academiei C9 în 2017. Atunci nu era titular, dar spectacolele impresionante ale academiei l-au văzut pe un loc în lista principală pentru Split din vara 2018. El a primit un loc de muncă permanent în 2020 și a impresionat foarte mult de atunci, câștigând ranguri MVP și fiind numit în echipa All-Pro A.

Alte favorite ale fanilor din fraternitatea Cloud9 includ Jazzyk1ns (JasmieManankil – VALORANT), Hai, Balls, SneakyMeteos și LemonNation.

Unde și cum să pariezi pe Cloud9

Numărul mare de divizii și jucători de pe Cloud9 înseamnă că există o mulțime de competiții pe care să pariezi pe ele. Cele mai bune site-uri de pariuri esports pe care puteți găsi jocuri Cloud9 pentru a paria includ bet365, Betway, 1XBet, Vulkanbet și Pinnacle. Acestea sunt site-uri de renume, cu site-uri excelente și cote minunate.

La fel ca orice alt tip de pariuri, pariurile pe esporturi necesită unele cunoștințe de bază ale jocurilor.

Cu toate acestea, pentru începătorii fără astfel de cunoștințe, cel mai bun pariu de plasat este câștigătorul absolut al unui meci sau al unei serii. Pentru ca statisticile să vă ghideze, este recomandabil să urmăriți Cloud9 și jucătorii săi pe rețelele sociale. De asemenea, ține pasul cu site-urile de știri despre sporturi.

Alte pariuri variază în funcție de tipul de esport. De exemplu, un pariu pe League of Legends, un joc MOBA, va varia de cel al Rocket League, un joc de curse. Alegeți unul sau câteva jocuri și familiarizați-vă cu ele.

Pentru a plasa pariuri, trebuie să găsiți și să vă înscrieți pe site-urile de pariuri esport. Site-urile menționate mai sus sunt grozave. Din meniu, selectați esports. Selectați sau căutați echipa/jucătorul Cloud9 pe care doriți să pariați și verificați cotele. Dacă vă mulțumesc, faceți clic pe plasați pariu și confirmați. Apoi așteptați rezultatul pariului. Puteți urmări activitatea echipei în timp ce așteptați rezultatele pariului.

Pariurile sportive necesită aceleași măsuri de autocontrol și strategie ca și alte pariuri sportive. Asumați-vă riscul pe care vă puteți permite să îl pierdeți, aveți un buget fix pentru pariuri și căutați întotdeauna semne de dependență.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu