Țări

Pe măsură ce piețele majore îmbrățișează jocurile de noroc sportive de pe tot globul, jocurile de noroc în sporturi rămân ilegale în multe zone. Atât sporturile, cât și pariurile sportive sunt similare în procesul de pariere și cote. Cu toate acestea, principala diferență dintre cele două este participarea minorilor la sporturi. Pariurile pe sporturi au fost în mod tradițional ilegale în majoritatea zonelor, parțial din cauza tinerilor jucători care se adună în mulțime la jocurile de esports.

Organele de conducere ezită să permită jocurile de noroc în orice sport care implică participarea minorilor. Interzicerea jocurilor de noroc din esports au dat naștere la piețe ilegale, care conțin adesea aranjarea meciurilor și jocuri de noroc ilegale pentru minori. Jocurile video continuă să atragă jucători tineri, ceea ce a determinat multe municipalități și guverne de stat să tragă limita împotriva legalizării pariurilor pe rezultatele sporturilor.

Pariuri legale pe eSportsJocuri de noroc internaționale eSportsCare sunt națiunile în eSports?Întrebări frecvente
Ungaria
hu flag

Ungaria

Într-o cultură a muzicii populare și a capodoperelor literare, Ungaria evoluează din cadrul său de jocuri de noroc dominat de stat. O parte din populația națională a țării se bucură de jocurile de noroc în sporturi, care reprezintă o piață de jocuri de noroc în creștere în regiune.

Afișează mai multe
Slovacia

Intersecția dintre jocurile video și jocurile de noroc a devenit atât de populară încât autoritățile de reglementare au făcut pasul fără precedent de a bloca și interzice site-urile web care oferă ilegal conținut cu o combinație de streaming de jocuri video și pariuri online.

Afișează mai multe
Ucraina

Când vine vorba de alegerea unui site de pariuri online eSports, ucrainenii au o mulțime de posibilități. Este esențial ca o casa de pariuri sportive să ofere o gamă largă de pariuri pentru aceste sporturi, precum și cote rezonabile. BetWinner și Parimatch sunt doar două exemple de site-uri care acoperă aproape fiecare nișă majoră.

Afișează mai multe
Regatul Unit

Pasionații de Esports folosesc inteligența și seriozitatea pentru a paria pe câștigători în acțiuni de pariuri esport-uri cu mize mari din Marea Britanie. Pariurile pe sporturi în Regatul Unit (Marea Britanie) nu sunt doar legale; este foarte popular printre fanii sportului. De fapt, unele dintre cele mai mari mărci ale industriei jocurilor de noroc se urcă pe val, pe măsură ce pariurile pe sporturi din Marea Britanie se extind în acoperire și popularitate.

Afișează mai multe
Serbia

Industria esporturilor a crescut și s-a diversificat enorm în ultimii cinci ani. Acum este o industrie globală de mai multe miliarde de dolari. Pariurile online în Serbia, totuși, au cunoscut un început dur în comparație cu alte națiuni. Prima activitate notabilă de pariuri a fost în 1964, când țara făcea parte din Iugoslavia. A existat o lege federală făcută pentru a face distincția între jocurile clasice la alegere și jocurile speciale la alegere. În ciuda unor provocări la început, industria a depășit și a crescut impresionant.

Afișează mai multe
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
LocaliserAdriana PopescuLocaliser
Pariuri legale pe eSports

Pariuri legale pe eSports

Pariorii pot în mod legal pariază pe pariuri esport la casele de pariuri sportive aprobate din regiunea respectivă persoana care face pariuri. La fel ca sportul, sporturile au turnee și meciuri de nivel înalt pe tot parcursul anului. O frenezie a popularității alimentează o creștere expansivă a pieței de esports, care se așteaptă să depășească veniturile pieței filmelor în următorul deceniu.

Din acest motiv, mai mulți pariori fac pariuri pe sporturi decât oricând. Datorită participării minorilor la sporturi, guvernele de stat și naționale explorează modalități de a preveni jocurile de noroc pentru minori legate de jocuri.

În SUA, există unele state care permit pariurile e-sport, cum ar fi Nevada și New Jersey. Cu toate acestea, alte state, precum Indiana, au adoptat legi care interzic în mod specific pariurile pe sporturi, chiar și așa pariuri sportive este permis. Unii pariori de sporturi se îndreaptă către pariuri offshore cu case de pariuri sportive online.

Este important ca jucătorii să cerceteze și să înțeleagă legile privind pariurile în sporturi pentru a evita încălcarea reglementărilor locale.

Legile naționale și internaționale tind să vizeze în mod specific operațiunile de pariuri pe sporturi, așa că legile care restricționează jucătorii individuali nu sunt la fel de clare. Legalitatea pariurilor pe sporturi depinde de reglementările locale, care sunt în vigoare pentru a guverna pariurile individuale pe sporturi și pentru a proteja milioane de minori care participă la jocuri de pe tot globul.

Pariuri legale pe eSports
Jocuri de noroc internaționale eSports

Jocuri de noroc internaționale eSports

Cu toate acestea, în New Jersey, statul a adoptat un proiect de lege care restricționează jocurile de noroc în sporturi turnee internaționale unde jucătorii au în mare parte mai mult de 18 ani.

Pe măsură ce sporturile continuă să crească, legile care guvernează pariurile pe jucători, meciuri și competiții de campionat sunt complexe. Reglementările locale și naționale reglementează capacitatea unui jucător de a accesa oportunități legale de pariuri pe teren și online.

Cu toate acestea, sinergia dintre jocurile de noroc și esporturile creează cerere, iar casele de pariuri vizează jucătorii de sporturi de noroc care speră să crească veniturile de pe tot globul. De fapt, unele case de pariuri sponsorizează echipe de sporturi pentru a atrage un public mai tânăr, care este chiar scenariul pe care parlamentarii încearcă să-l evite.

Jocuri de noroc internaționale eSports
Care sunt națiunile în eSports?

Care sunt națiunile în eSports?

Până în 2019, China, Spania, Canada, Noua Zeelandă, Japonia și Coreea de Sud au găzduit turnee internaționale de jocuri. New Jersey a aprobat pariurile la jocurile video tocmai la timp pentru 2019 Cupa Mondială League of Legends meciul final, care a inclus peste 4 milioane de telespectatori. La nivel internațional, organismele locale de conducere evaluează modul de abordare a pieței pariurilor pe sporturi.

Unii legiuitori sunt ferm împotriva permiterii accesului tinerilor la oportunități de pariuri prin sporturi. Alții merg pe linia fină, sperând să atragă venituri fiscale de la jucătorii adulți și instituind unele restricții pentru a reduce participarea tinerilor la pariurile la sporturi.

Spectatorii Cupei Mondiale au inclus un public internațional. Numărul mare de spectatori interesați de sporturi dă naștere jocurilor de noroc în sporturi. De fapt, casele de pariuri vizează publicul industriei jocurilor de jocuri de esports. Se estimează că valoarea de piață a pariurilor pe sporturi va depăși 13 miliarde de dolari până în 2025.

Majoritatea guvernelor contestă moralitatea de a viza participanții la sporturi, care sunt din punct de vedere istoric mai tineri, pentru jocuri de noroc. Cu toate acestea, la fel ca piața sportului, unitățile de jocuri de noroc caută în mod agresiv modalități de a comercializa și de a atrage noi parori. De la publicitate online la sponsorizarea competițiilor, afacerile de sporturi continuă să atragă jucători și să crească baza de clienți.

Care sunt națiunile în eSports?
Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Pe măsură ce popularitatea esporturilor continuă să crească, publicul global caută modalități de a participa prin jocuri sau jocuri de noroc. Iată câteva răspunsuri la întrebările frecvente.

Sunt legale jocurile de noroc în meciurile de esport?

Până de curând, pariurile pe jocuri video au fost ilegale pe majoritatea piețelor majore. Jocurile de noroc Esports sunt relativ noi. Guvernele încep acum să reglementeze pariurile esports pentru a proteja tinerii jucători care participă la jocuri video la meciurile și turneele de sport.

Cu toate acestea, unele organisme de conducere locale, de stat și naționale de pe tot globul permit jocurile de noroc în sporturi sub anumite forme. Legile variază în funcție de locația pariorului.

Care sunt restricțiile de vârstă pentru eSports pentru jocurile de noroc?

Din punct de vedere istoric, este ilegal să pariezi pe turnee, care sunt compuse din jucători sub 18 ani. Chiar și pariurile sunt, în general, limitate la jucătorii care au peste 18 sau 21 de ani, în funcție de reglementările din locația pariorului. Cu toate acestea, legile evoluează.

Unele zone permit o oarecare clemență în pariurile pe meciurile cu participanți mai tineri. Desigur, există o piață activă de pariuri ilegale care nu restricționează pariurile în funcție de vârstă. Pentru a rămâne cu limitele legale, un jucător de noroc trebuie să cerceteze legile care reglementează pariurile e-sport în locul său de reședință.

Unde poate un parior să joace în mod legal pe eSports?

Legile locale evoluează rapid. Cel mai bine este să verificați cu comisia de jocuri de noroc a unei zone pentru a determina ce platforme terestre sau online funcționează legal.

Unele municipalități interzic strict pariurile pe sporturi. Cu toate acestea, există case de pariuri sportive online, care oferă jocuri de noroc pe tot globul. Cu toate acestea, este posibil ca aceste oportunități de jocuri de noroc în sporturi digitale să nu fie legale pentru rezidenții din zonele care interzic jocurile de noroc în sporturi.

Întrebări frecvente
About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho Kim

Jun-ho Kim, maestrul dinamic al sporturilor din Coreea de Sud, este un far al cunoștințelor la EsportRanker. Îmbinând priceperea analitică cu dragostea înnăscută pentru jocuri, Jun-ho dezvăluie tapiseria complicată a competițiilor online, asigurând jucătorii să rămână informați și inspirați.

Send email
More posts by Jun-ho Kim