Bazele pariurilor Fortnite

Ghiduri

2023-03-30

Eddy Cheung

În 2018, Fortnite a explodat în popularitate în întreaga lume. Acest joc multiplayer battle royale, impresionant și vibrant din punct de vedere vizual, s-a ridicat deasupra concurenței și a cucerit rapid inimile a sute de milioane de jucători din întreaga lume. Afacerea este încă zguduită de sporturile profesioniste și de pariurile pe joc, chiar dacă a depășit apogeul.

Bazele pariurilor Fortnite

S-a estimat că Epic Games a făcut venituri de peste 3 miliarde de dolari în 2018. Având în vedere aceste cifre, nu este deloc șocant că investesc 100 de milioane de dolari pentru a face din Fortnite un fenomen în sporturi. Odată cu apariția Fortnite ca un esport popular, au apărut site-uri de pariuri, unele făcându-și tot posibilul pentru a găzdui pariori care nu erau familiarizați cu jocul.

Ce este Fortnite?

La fel ca Beatles și Beyonce, Fortnite a devenit o obsesie internațională. Jocul are loc pe Pământ, unde aproape toată omenirea a fost ștearsă de un fenomen meteorologic bizar și 100 de jucători concurează unul împotriva celuilalt (fie individual, fie în echipe) pe o singură hartă. Scopul este de a elimina toți ceilalți jucători din joc.

Casele de pariuri sportive pentru Fortnite nu sunt în prezent la fel de comune ca pentru jucătorii majori precum CS: GO, Dota 2 și League of Legends. Mulți jucători se feresc să intre într-un joc Battle Royale din cauza percepției comune că terenul de joc nu este egal. Apariția și aruncarea armelor, de exemplu, sunt foarte aleatorii. Drept urmare, anumiți jucători vor avea un avantaj inerent față de alții dacă aterizează într-o locație bogată în arme și echipamente utile.

Încă un lucru este că, într-un battle royale, chiar și cei mai buni jucători pot fi luați de pe câmpul de luptă fără nicio șansă de supraviețuire. Acest lucru poate face inutile anumite analize ale jucătorilor profesioniști, deoarece chiar și cei mai buni dintre ei pot fi prinși neprevăzuți de ghinion.

Mecanica și jocul Fortnite

Mecanica Fortnite este semnificativ diferită de alte jocuri Battle Royale precum PUBG.

 • O sută de oameni se urcă într-un autobuz și se îndreaptă către o insulă — „harta” jocului
 • Obiectivul jocului este de a achiziționa provizii, arme și muniție, sărind din autobuz și aterizare într-o locație aleasă.
 • Jucătorii concurează unul împotriva celuilalt pe o hartă pentru a ieși în frunte. Jucătorii au opțiunea de a merge singuri sau de a forma echipe.
 • Una dintre cele mai distinctive caracteristici ale Fortnite este oportunitatea pentru jucători de a-și construi construcțiile unice folosind materiale din joc. Utilizarea structurilor poate fi agresivă sau defensivă. Un constructor priceput poate schimba echilibrul oricărei lupte.
 • Puteți ridica 25 de scuturi din sticlele albastre minuscule împrăștiate pe hartă și 50 din cele mai mari.
 • Zona de joc este redusă intermitent (la fiecare câteva minute) printr-un eveniment numit Storm's Eye. Acest lucru îi obligă pe jucători să se miște și să participe la acțiune, mai degrabă decât să se ascundă în mod constant.
 • În cele din urmă, oricine este încă în picioare este învingător.

Programul de actualizare săptămânal al Epic Games asigură că meta Fortnite se schimbă mereu. Ori de câte ori o nouă armă este adăugată în joc, tehnicile optime de construcție și de câștig se schimbă pentru a o contracara. Noile actualizări de conținut oferă profunzime progresului jocului, oferind jucătorilor și fanilor acces la diferite strategii pentru obținerea victoriei.

Jucătorii pot alege dintr-o mare varietate de moduri de joc în Fortnite, inclusiv:

 • În modul Solos, utilizatorul concurează cu până la 99 de alte persoane. Învingătorul este ultimul în picioare.
 • Doi jucători pot lucra împreună într-un meci „duo”. Cincizeci de echipe a câte doi jucători fiecare sunt posibile într-un joc duo, dar nu sunt obligatorii. Cu toate acestea, indivizii din perechi au și opțiunea de a funcționa singuri.
 • În tipul de joc Squads, jucătorii pot forma echipe de până la patru membri. Nu pot exista mai mult de douăzeci și cinci de grupuri de patru persoane. Spre deosebire de solo-uri, dacă trei dintre colegii tăi sunt eliminati, al patrulea îi poate învia în continuare.
 • Cu modul Team Rumble, două echipe de 20 de jucători se confruntă. O echipă câștigă dacă este prima care ajunge la 125 de ucide într-un meci.

Tipuri de pariuri Fortnite

Un pas important în înțelegerea modului de a paria pe Fortnite este să aflați ce pariuri sunt disponibile. Cotele de pariuri ale Fortnite sunt comparabil cu NFL si alte sporturi. O defalcare aproximativă a șanselor pentru un eveniment Battle Royale ar putea arăta astfel:

Linia banilor

Folosind acest pariu, puteți pune un pariu pe cine credeți că va ieși în fruntea concursului Battle Royale. Acesta este un pariu cu mize mari, deoarece supărările sunt adesea în jocurile Battle Royale, iar talentul individual nu este adesea suficient pentru a câștiga într-un grup de 100. Chiar și cel mai talentat jucător poate avea ghinionul de a fi împușcat fără să știe măcar cine a împușcat. l. Mai jos este enumerat un exemplu de cote pentru linia monetară Fortnite.

Toți participanții vor avea lor propriile cote unice. Aruncă o privire la exemplul de mai jos:

 • Tfue +1350
 • Ninja +1600
 • MrSavage +1600
 • Dubs +1700
 • Mongraal +1800

Deoarece cotele lui Tfue sunt cele mai mici, el este favoritul clar în acest meci. Toți ceilalți de mai jos sunt un underdog. Cotele se pot schimba pe măsură ce competiția se apropie, dacă casele de pariuri determină că un alt jucător este pe rol.

Datorită naturii unice a duo-urilor ca opțiune de pariere, cotele pentru astfel de pariuri vor fi mai mici decât cele pentru solo. Nu trebuie să câștigi pariuri împotriva altor 99 de echipe dacă pariul tău joacă doar împotriva 49.

Chiar dacă cotele lui Stompy sunt de +1600 atunci când sunt folosite singur, ele se îmbunătățesc la +800 când sunt asociate cu Tschinken.

Futures/Pariul final

Acest pariu urmărește să determine cine va ieși învingător din competiție în ansamblu. Pariurile directe sunt la fel de riscante ca și pariurile Moneyline, dacă nu chiar mai mult. Se poate juca și pe primii trei clasați în campionat.

Pariuri de prop

Aceste pariuri se concentrează pe prezicerea rezultatelor unor evenimente mai mici, care nu sunt câștigătoare ale jocului, care vor avea loc pe tot parcursul meciului. Pariurile obișnuite cu prop includ cine va obține prima ucidere, cele mai multe ucideri, durata meciului sau cine va termina în Top 3. Pariurile pe pariuri cu prop necesită o strategie solidă de pariuri Fortnite.

Principalele evenimente Fortnite pe care să pariezi

Nu există atât de multe oportunități de a concura în competițiile Fortnite precum au fost anterior. Prima Cupă Mondială Fortnite a avut loc în 2019 și a făcut titluri de atenție oferind un premiu în bani record de 30 de milioane de dolari. Nu a mai fost o performanță similară de atunci, iar suporterii își pierd încrederea că se va întoarce cu fiecare an nou. Asta nu înseamnă, totuși, că Epic Games nu sprijină creșterea sporturilor în alte domenii.

În prezent, Fortnite Championship Series este cea mai importantă ligă de sporturi din universul Fortnite. Aceasta este cea mai mare și mai importantă competiție din lumea jocurilor competitive Fortnite, care prezintă abilitățile a mii de jucători din întreaga lume. Un turneu anual de un milion de dolari are loc într-o ligă deschisă și oricine poate încerca să se califice concurând într-o serie de evenimente care duc la ea.

Cu toate acestea, puteți plasa pariuri pe Fortnite în mai multe alte moduri.

Planificatorii turneelor se îmbunătățesc la organizând competiții unice cu premii mari în bani și expunere pe scară largă în fiecare an. Pariuri pe sporturi este o parte naturală a acestei acoperiri. În vara anului 2022, de exemplu, Riad a găzduit competiția Gamers8 cu un fond de premii de 2 milioane de dolari. Acest turneu unic a fost discutat în comunitatea de esports și este doar un exemplu dintre numeroasele competiții improvizate Fortnite care pot avea loc.

Este o idee bună să urmăriți canalele de esports pe rețelele sociale sau să fiți cu ochii pe site-ul oficial Fortnite pentru a vedea când are loc următorul mare turneu. Alternativ, puteți vizita des EsportsBets.com, unde vă oferim recomandări cuprinzătoare despre cele mai bune și mai mari competiții Fortnite, explicând cum să vă maximizați pariurile.

Sfaturi de pariuri Fortnite

Dacă vrei să pariezi pe Fortnite și nu știi cum să începi, această secțiune îți va fi de ajutor.

1. Aveți o idee despre Fortnite

Înainte de a plasa orice pariuri pe site-urile de pariuri Fortnite, trebuie să vă familiarizați cu jocul. Chiar dacă sunteți priceput la jocul în sine, cunoașterea peculiarităților jocului vă va oferi un avantaj la pariuri.

Trebuie să fii familiarizat cu elementele fundamentale ale jocului, meta actuala, varietatea stilurilor de joc și detaliile granulare ale elementelor cantitative și măsurabile ale jocului. Va trebui să te bazezi doar pe șansă dacă nu ai aceste informații. Acesta este un refuz masiv atunci când participați la pariuri online esports.

2. Urmărește Ce fac profesioniștii

Odată ce ați stăpânit regulile jocului, va trebui să petreceți ore nesfârșite observând modul în care profesioniștii performează. Și nu vă sugerăm pur și simplu să urmăriți meciul ocazional. 

Pentru a câștiga pe site-urile de pariuri Fortnite, trebuie să ții pasul cu echipele majore. Studiați-le cele mai recente meciuri, pregătirea turneului, diferitele stiluri de joc pe care le-au afișat și tot ce vă puteți gândi. Dacă puteți prognoza cum va intra un anumit jucător într-un meci, puteți plasa un pariu cu o plată mare la unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri pe bani reali Fortnite.

3. Creați o strategie de pariuri Fortnite

În cele din urmă, trebuie să vă stabiliți o strategie solidă pentru pariurile dvs. online. Realizările tale vor fi catapultate la noi culmi ca urmare a acestui fapt. Deși recompensele ar putea fi grozave, dezvoltarea unei strategii de pariere de la zero este laborioasă și necesită timp. Din fericire, elementele fundamentale au fost prezentate pentru dvs. în acest ghid de experți, permițându-vă să vă dezvoltați planul pentru atingerea obiectivelor.

Alegerea celei mai bune case de pariuri

Puteți să o luați pe aceasta ca de la sine înțeles. Standardele casei de pariuri alese limitează faptele cuiva. Dacă abia ai început, caută mult în jur pentru a descoperi o casă de pariuri care să îndeplinească toate cerințele tale. 

După ce v-ați luat în considerare toate opțiunile, alegeți-o pe cea care corespunde nevoilor dvs. - bonusuri fantastice, servicii pentru clienți util, opțiunea de a utiliza metoda de plată preferatăși, cel mai important, o gamă largă de piețe de sporturi pe care să pariezi. Nu vă limitați opțiunile de pariere doar la Fortnite. Ar trebui, de asemenea incearca si alte jocuri și opțiuni de pariere, pentru că nu știi niciodată ce poate deveni noul tău favorit.

Gânduri finale

Este puțin probabil ca pariurile pe Fortnite să dispară în curând, deoarece jocul rămâne cel mai popular titlu Battle Royale, în ciuda concurenței puternice atât din partea AL, cât și a PUBG. De fapt, este bine că s-a întâmplat asta. Acest gen emergent poate beneficia foarte mult de o injecție de concurență sănătoasă. Aceasta include atât scena profesională, cât și industria pariurilor.

Cele mai recente știri

Bazele pariurilor Fortnite
2023-03-30

Bazele pariurilor Fortnite

Știri

Promoție cazinou

888 Casino:100% până la 1.500 lei + 300 rotiri gratuite
Jucați acum

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Mr Bit Casino
Mr Bit Casino:100% până la 250 de lei + 50 rotiri gratuite

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Nu ratați aceste oferte bonus

888 Casino
888 Casino
1500ROL
Metode de depunere
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Cereți-vă bonusul888 Casino recenzie

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Mr Bit Casino
Mr Bit Casino
250RON
Metode de depunere
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Cereți-vă bonusulMr Bit Casino recenzie

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Close