Totul despre pariurile pe SK Gaming

SK Gaming este o organizație renumită și una dintre cele mai cunoscute echipe de esport din domeniul jocurilor video profesionale din întreaga lume. Schroet Kommando (SK), o companie de sport înfloritoare cu birouri în Köln și Berlin, Germania, a fost fondată în 1997 de prieteni dedicați. În ultimele două decenii și jumătate, SK Gaming a avut succes în turneele majore. De asemenea, au câștigat milioane de dolari în premii în bani în diverse sporturi. Ca un concurent ambițios și o afacere care gândește în afara cutiei, SK a făcut unii dintre cei mai faimoși oameni din istoria sporturilor și a condus drumul pe mai multe fronturi.

SK Gaming a subliniat întotdeauna atmosfera internațională în rândul membrilor săi, în ciuda triumfurilor sale pe teren și în afara ei. De când a început grupul, a încercat să construiască prietenii între jucători și personal din diferite medii etnice și religioase.

Totul despre pariurile pe SK Gaming
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Jucători de la SK Gaming

Emil Moselund, alias Fruity, Thomas „Ekon” Chenel, și Kérian Candolfi, cunoscut în mod obișnuit ca Kérian, reprezintă SK Gaming în Rocket League concursuri. Primul este din Danemarca, în timp ce ceilalți doi sunt danezi.

Patru jucători germani reprezintă SK Gaming în competițiile Clash Royale. Aceștia sunt Justus von Eitzen, alias Flobby, și Morten Mehmert, cunoscut sub numele său, Morten. Ceilalți doi sunt Samuel "xopxsam" Klotz și Lucas Nageler, alias BigSpin.

SK Gaming are și o echipă în Brawl Stars. Este printre cele mai populare echipe de esports. Aceștia sunt Pedro Guijarro, Bekri „Symantec” Tahiri și Guillem González, alias GuilleVGX. Ruben „Ikaoss” Exposito și Sergio Iglesias alias Kiwii completează lista de cinci oameni. Symantec este singurul german din echipa de sport de top; restul sunt spanioli.

Lista FIFA a SK Gaming este compusă din doar doi jucători germani. Aceștia sunt Niklas Noerenberg, alias NiklasNeo și Tim „TimLatka” Schartmann.

Jucători din League of Legends

Sunt două echipe în League of Legends. Acestea sunt echipa inițială SSK Gaming înființată în 2010 și SK Gaming Prime, fondată în 2014. Lista lui Prime participă în principal la turnee locale. Grupul principal este format din șapte jucători, printre care Erberk „Gilius” Demir și Janik Bartels, alias Jenax, ambii din Germania. Alți jucători sunt Jean "Jezu" Massol (Franța), Erik Wessén alias Treatz (Suedia) și Thomas "Tom" Diakun din Marea Britanie. Ceilalți doi sunt Daniyal Gamani, cunoscut drept Sertuss, din Germania, și Simon' Swiffer' Papamarkos din Australia.

Prime Team este, de asemenea, formată din șapte jucători. Doi sunt jucători olandezi; Alois Nelissen, cunoscut sub numele de Alois, și Max' Raqo' Temminck. Georgia Paras alias TroubleInc (germană), Strazdauskas al lui Edgaras Eckas (Lituania) și Sven Vidović alias Dehaste (Croația) se numără, de asemenea, printre cei mai buni membri ai echipei de sporturi. Ceilalți doi sunt Ilya Makavchuk (Belarus) alias Gadjet și Patryk „Mystiq” Piórkowski din Polonia.

Cele mai puternice jocuri ale SK Gaming

Brawl Stars

Acesta este cel mai robust joc al SK Gaming. Echipa Brawl Stars a fost înființată în 2022 și include în prezent jucători de 5 stele și este o echipă renumită de esport de la SK Gaming. Echipa a câștigat mai multe competiții de top Brawl Stars. În ciuda diverse turnee victorii, această echipă este remarcabilă pentru călătoria sa către finala mondială Brawl Stars 2020.

Finalizarea a fost ultimul eveniment al anului organizat de Supercell. Campionatul Mondial al Sezonului Competitiv 2020 a fost și el printre turneele organizate de Supercell. Echipele calificate pentru turneu sunt cele mai bune echipe de esports printr-o campanie de calificare la nivel mondial de-a lungul anului. Echipa SK Gaming a terminat pe locul al treilea, câștigând un premiu de 125.000 USD.

Clash Royale

Patru stele reprezintă Echipa în competițiile internaționale. SK Gaming a înființat această echipă în 2018 și a câștigat peste 190.000 USD în premii în bani. Cel mai recent succes al lor a fost în finala mondială Clash Royale League 2020. Echipa a terminat pe locul al doilea în competiție, câștigând un premiu de 70.000 USD. Echipa a câștigat sezonul de toamnă de vest 2019 Clash Royale League.

League of Legends

Echipa are cea mai extinsă listă din SK Gaming. Răspândită în echipa principală și SK Gaming Prime, această echipă a avut succes în diferite competiții. O parte dintre succese au fost premii câștigate, în timp ce altele au fost în poziția în care au terminat.

Premiile și rezultatele SK Gaming

SK Gaming a fost o echipă foarte apreciată în anii 2000, cu o bază de fani în creștere în anii 2010. Cu toate acestea, nu mai există forțe dominante la nivel global în echipă. Lucrurile au mers la sud cu SK de mult timp, dar se pare că în sfârșit au înțeles lucrurile.

Chiar dacă rezultatele lor nu sunt cele mai bune, prezența SK Gaming Esports este recunoscută în mod constant. De-a lungul anilor, echipa a obținut rezultate remarcabile. Sunt de neegalat când vine vorba de jocuri de esports mai mici, cum ar fi Brawl Stars sau Clash Royale.

Brawl Stars

Echipa a câștigat șase competiții consecutive în ultimii ani. Au câștigat Brawl Stars Championship 2022: finala EMEA din martie, organizată online în Europa. SK Gaming a câștigat Gamestars League Sezonul 2: Finala internațională, desfășurată online în toată Europa în 2021. Echipa a câștigat alte patru evenimente în același an, inclusiv ESL Mobile Challenge 2022 Fall: EU-MENA.

Turneul online a implicat echipe din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Brawl Stars Championship 2021: finala EMEA din octombrie, Brawl Stars Championship 2021: finala EMEA din septembrie și ESL Mobile Challenger 2021 Spring: EU-MENA se numără printre celelalte turnee câștigate. În 2020, echipa a terminat pe locul al treilea în finala Brawl Stars World. Ei au câștigat un premiu notabil de 125.000 de dolari.

Clash Royale

Apoi, echipa a fost secunda de două ori în 2020. SK Gaming a pierdut finala Clash Royal League 2020, dar a primit un premiu de 70.000 USD pentru locul doi. În mod similar, au primit 54.000 de dolari pentru locul lor de secund în sezonul de toamnă de vest 2020 Clash Royale League.

În 2019, Echipa a fost câștigătoare de două ori; Clash Royale League 2019 West Fall Season și QLASH League 2. Au câștigat 60.000 de dolari în fostul turneu. Echipa SK Gaming a terminat pe locul al doilea în sezonul de primăvară de vest al Clash Royale League 2019, unde a câștigat 40.000 de dolari. Echipa a făcut aceeași sumă, 40.000 de dolari, pentru un finisaj similar, pe locul 2, în sezonul de toamnă al Clash Royale League 2018 Europe.

Alte rezultate

SK Gaming a câștigat finala din ianuarie a Cupei Campionilor FUT 19. Victoria lor în turneul FIFA le-a adus 50.000 de dolari. Turneul de nivel 2 a implicat ediția jocului FIFA 19.

Recent, echipa nu a avut un succes semnificativ în Rocket League. Au terminat pe locul al treilea în RLSC Season X-Spring: EU Major, unde au câștigat 10.000 USD.

Nici echipa League of Legends nu a avut un succes semnificativ recent. Au terminat pe locul șase la turneul LEC Spring 2021.

Cei mai buni și mai populari jucători ai SK Gaming

Există mai mulți jucători care reprezintă SK Gaming în mai multe competiții. Dar nu toate sunt la fel de populare. Acestea sunt jucători celebri in echipa:

BIGSPIN

Cunoscut oficial sub numele de Lucas Nägeler, jucătorul este membru al echipei SK Gaming Clash Royale din octombrie 2019. Jucătorul se mândrește cu o urmărire masivă pe paginile de socializare. BigSpin are peste 400.000 de urmăritori. Majoritatea sunt de la serviciul de streaming Twitch.

MORTEN

Morten Mehmert s-a alăturat echipei Clash Royale în iunie 2018. Jucătorul este popular printre fanii din scena sporturilor. Are peste 400.000 de urmăritori prin profilul său de socializare. Cei mai mulți dintre urmăritori sunt pe serviciul de streaming de esports al Twitch, unde are peste 269.000 de urmăritori.

IKAOSS

SK Gaming a achiziționat Ruben Exposito în ianuarie 2022. Profesionista Brawl Stars are peste 140.000 de urmăritori pe rețelele sociale. Majoritatea urmăritorilor sunt pe Instagram și pe serviciul de streaming, Twitch.

PEDROGUIJARRO

Pedro Guijarro s-a alăturat echipei SK Gaming Brawl Stars în iunie 2020. Are peste 10.000 de urmăritori pe serviciul de streaming Twitch. Alți urmăritori sunt răspândiți prin Instagram, Twitter și YouTube.

Unde și cum să pariezi pe SK Gaming

Aceasta este una dintre acele echipe ciudate de esports care excelează în jocurile mici, dar se luptă în cele mai mari. Acesta nu a fost întotdeauna cazul; SK a făcut niște performanțe incredibile în trecut, chiar și în jocurile pe care nu le mai joacă. Lootbet, Pinnacle, bet365, Thunderpick și Dafabet sunt unele dintre cele mai populare SK Gaming site-uri de pariuri esport.

Totuși, parierii trebuie să fie dispuși să-și asume anumite riscuri dacă intenționează să parieze pe SK. Acest lucru se datorează faptului că listele de la SK Gaming sunt predispuse la performanțe slabe atunci când nu își permit. Cu toate acestea, ei pot depăși chiar și cele mai eficiente echipe și pot oferi lovituri de KO. În cele din urmă, pariorii trebuie să analizeze rezultatele istorice ale SK în toate jocurile lor.

Care este cea mai bună strategie pentru a paria pe această echipă?

Paritorii pot plasa o gamă largă de pariuri pe SK Gaming în toate jocurile în care concurează. Câștigurile totale, totuși, sunt cele mai sigure pariuri SK Gaming în general. Când vine vorba de a le pune împreună inteligent, nu se poate greși cu acestea. Este riscant să pariezi pe SK Gaming pe cele mai bune site-uri de pariuri pentru esporturi, dar poate plăti foarte mult. Brawl Stars este singurul joc în care majoritatea pariurilor vor fi câștigătoare. Toate celelalte jocuri vor necesita o planificare și un studiu meticulos pentru ca pariurile să fie răsplătite.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu