Totul despre pariurile pe Fnatic

Team Fnatic, cunoscută și sub numele de FNC, este o ținută profesionistă de sporturi. Este clasată drept una dintre cele mai bune echipe de sport din istoria pariurilor sportive electronice competitive. Organizația a crescut exponențial în ultimii ani, câștigând un loc în lista celor mai populare echipe de esport. Pe lângă popularitatea sa în evenimente, Fnatic este un favorit printre pasionații de pariuri pe sporturi. Marca se mândrește, de asemenea, cu o linie de echipamente profesionale pentru jocuri, inclusiv tastaturi, șoareci, căști, tampoane și multe altele.

Echipa Fnatic a fost înființată în 2004 de un antreprenor australian de sporturi, Sam Mathews, cu susținerea mamei sale, Ann Mathews. Cu sediul central la Londra, echipa are și baze în Berlin, Taiwan, Kuala Lumpur, Belgrad și Tokyo.

Totul despre pariurile pe Fnatic
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Despre Fnatic Esports

Compania este condusă de Sam Mathews în calitate de președinte al consiliului de administrație, în timp ce Wouter Sleijffers este CEO. Pe de altă parte, fostul star Fnatic CS: GO Patrik „cArn” Sättermon a devenit Chief Gaming Officer în 2012.

De-a lungul anilor, Team Fnatic și-a valorificat parteneriatele strategice pentru a-și impulsiona marca prin crearea de legende eSports, echipamente profesionale eSports și cimentând o cultură eSports la nivel global. Compania a colaborat cu alte mărci de top, inclusiv AMD, Hisense, OnePlus, Twitch, BMW, LeTou, PCSpecialist, Monster Energy și Jack Link's. Anterior, FNC a fost sponsorizat și de SteelSeries și chiar de MSI.

Deși a început ca un brand mic în urmă cu peste două decenii, Team Fnatic este una dintre cele mai valoroase echipe de esports. Un raport din 2020 despre Forbes a estimat valoarea sa la aproximativ 120 de milioane de dolari, generând aproximativ 16 milioane de dolari anual.

Fnatic eSports

Astăzi, Team Fnatic este o echipă de eSport cu mai multe divizii, care participă în peste șapte divizii. Până acum, organizația a câștigat peste 17 milioane de dolari și deține recordul pentru cea de-a treia echipă de sport vestică cea mai urmărită în 2020. Cu peste 33 de milioane de urmăritori pe rețelele sociale, Team Fnatic este o echipă de esport faimoasă și, cu siguranță, o forță de socotit.

FNC a intrat în eSport activ în 2006, după ce a achiziționat o echipă World of Warcraft (WoW). Lista includea Vo0, TooGood și Ztrider, trei dintre cei mai buni jucători la acea vreme. Trio-ul a excelat în toate competițiile de top și a obținut trei titluri. În anul următor, Fnatic a adunat o echipă DotA și a devenit rapid una dintre mărcile de eSports cu cea mai rapidă creștere, adăugând alte câteva divizii de eSport de top.

Cele mai bune divizii de sporturi ale echipei Fnatic

După cum s-a menționat mai sus, Team Fnatic participă la mai multe divizii de eSports care se încadrează în genuri, cum ar fi arena de luptă online multiplayer (MOBA), jocuri de strategie și jocuri cu împușcături. Mai jos este o listă a diviziilor curente la care participă această echipă și listele actuale.

  • League of Legends - Martin „Wunder” Nordahl Hansen, Iván „Razork” Martín Díaz, Marek „Humanoid” Brázda, Elias „Upset” Lipp, Zdravets „Hylissang” Iliev Galabov și Yasin „Nisqy” Dinçer.
  • CS: GO - Freddy „KRIMZ” Johansson, Ludvig „Brollan” Brolin, Owen „Smooya” Butterfield, Alexander „ALEX” McMeekin și William „Mezii” Merriman.
  • Valorant - James „Mistic” Orfila, Jake „Boaster” Howlett, Nikita „Derke” Sirmitev, Martin „Magnum” Peňkov și Andrew „BraveAF” Gorchakov.
  • Dota 2 - Ng „ChYuan” Kee Chyuan, Marc Polo Luis „Raven” Fausto, Djardel Jicko B. „DJ” Mampusti, Anucha „Jabz” Jirawong și Kam „Moon” Boon Seng.
  • Rainbow Six: Siege - Etienne „Mag” Rousseau, Jason „Lusty” Chen și Patrick „MentalistC” Fan.
  • Aura - Torez „Envore” Broyles, Juliano „Sceptify” Sadiku, Chase „SuperCC” Cavuto și Joey „Juziro” Bartholomay.
  • FIFA - Diogo „Diogo” Mendes și Donovan „Tekkz” Hunt.

Mai sus sunt listele active în acest moment. În trecut, organizația de esports avea liste pentru Clash Royale, Smite, ShootMania Storm, PUBG și Heroes of the Storm.

De ce este echipa Fnatic populară în pariurile esport-uri?

Pariurile Esports sunt una dintre piețele cu cea mai rapidă creștere în peisajul jocurilor de noroc online. Același mod în care echipele de fotbal de top, cum ar fi Bayern Munchen și Manchester City sunt favorite în pariurile pe fotbal, este același mod în care Teal Fnatic este popular în tărâmurile de pariuri pe sporturi.

Dominanță în sporturi

Principalul motiv pentru care celor mai mulți pariori le place să parieze pe Team Fnatic este că nu dezamăgește cu greu. Aceasta este una dintre cele mai de succes organizații de esports din istorie. În mod interesant, Fat Company a fost desemnată cea mai inovatoare companie de jocuri de noroc din 2021. Parorii caută echipele de top care pot obține profituri; Team Fnatic este o astfel de companie.

Echipă de sport multidiviziune

Team Fnatic este o echipă de eSports cu mai multe divizii, așa că se adresează tuturor pasionaților de pariuri în sporturi, fie că sunt pasionați de jocuri de strategie, jocuri cu împușcături sau simulare sportivă. Echipa participă și la toate turnee competitive, inclusiv evenimentele de top, astfel încât jucătorii să aibă o mulțime de piețe de pariuri.

Parteneriat Dafabet

Pe lângă dominația în eSports și faptul că este o echipă cu mai multe divizii, sponsorizările uriașe au jucat și un rol în creșterea exponențială a popularității Team Fnatic pe cele mai bune site-uri de pariuri esports. În 2015, Echipa FNC a încheiat un parteneriat cu renumita casă de pariuri Dafabet într-o afacere pe mai mulți ani. Acest parteneriat l-a împins pe Fnatic la baza uriașă de jucători Dafabet.

Fnatic are și o mulțime de date pentru a ajuta jucătorii să evalueze puterea echipei. Toate rezultatele turneelor recente sunt afișate pe site-ul oficial al echipei.

Cei mai buni jucători Fnatic

La fel de una dintre echipele de sport de top, Echipa Fnatic atrage doar cei mai buni jucători. Echipa este mereu ocupată cu transferurile, făcând raid în alte echipe pentru a obține noi talente. Astăzi, Team Fnatic are câțiva jucători care și-au lăsat amprenta în industria esporturilor.

Mai jos sunt câțiva dintre cei mai buni jucători Fnatic de urmărit.

  • Donovan „Tekkz” Hunt, în vârstă de 20 de ani, este, fără îndoială, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei Fnatic. Jucătorul profesionist FIFA este cel mai bun din joc și se mândrește cu 11 titluri deja în cariera sa de trei ani. Printre cele mai râvnite titluri se numără 4 campionate, inclusiv eChampions League.
  • Un alt jucător renumit de la Fnatic este Krimz, un sportiv profesionist suedez care joacă ca pușcărist pentru echipa CS: GO a echipei Fnatic. Este cotat drept unul dintre cei mai consecvenți jucători de când a început să domine scena cu Olof „olofmeister” Kajbjer Gustafssonr (acum la FaZe Clan) din 2014 până în 2016. Astăzi rămâne esențial în FNC.
  • Alte mențiuni demne includ Jason „Lusty” Chen (Rainbow Six Siege), James „Mistic” Orfila (Valorant), Torez „Envore” Broyles (Halo), Marc Polo Luis „Raven” Fausto (Dota 2), Martin „Wunder” Nordahl Hansen (Liga Legendelor).

Realizări și onoruri ale echipei Fnatic

Înființată în 2004, FNC este printre cele mai vechi echipe de eSports. A participat la peste 990 de turnee, câștigând peste 17 milioane de dolari din februarie 2022. De-a lungul călătoriei echipei Fnatic, echipa a câștigat mai multe titluri de top și a stabilit noi recorduri.

7☓ Titluri LEC

Una dintre cele mai mari realizări ale FNC a venit cu League of Legends echipa, care se mândrește cu 7 titluri LEC în cabinetul de trofee. Echipa a câștigat campionatul sezonului 1 învingând echipe precum Against All Authority, Team SoloMid și Epik Gamer pentru a pleca cu premiul în bani de 50.000 USD.

Alte titluri de la Fnatic includ EU LCS Summer 2018, EU LCS Spring 2018, EU LCS Summer 2015, EU LCS Spring 2015, EU LCS Spring 2014, EU LCS Summer 2013 și EU LCS Spring 2013

3☓ Majore ofensive globale

Fnatic a dominat și în CS: GO, împingând 3 Majori Global Ofensive. Primul a venit în timpul Dreamhack Winter 2013. FNC a depășit Ninja în pijama pentru a merge acasă cu premiul în bani de 100.000 USD în această finală. Al doilea Major a venit în timpul ESL One Katowice 2015, al cincilea Major, desfășurat la Katowice, Polonia. Fnatic i-a demis din nou pe Ninjas în pijama în finală pentru a lua acasă pisicuța de 100.000 de dolari din acest turneu. Echipa Fnatic a câștigat ESL One Cologne 2015 din Köln, Germania, învingând Team EnVyUs.

Fnatic a câștigat și alte câteva titluri, inclusiv DreamHack Masters Malmö 2019, World Electronic Sports Games 2017, Intel Extreme Masters XII - Campionatul Mondial și Intel Extreme Masters X - Campionatul Mondial, ca să menționăm câteva.

2☓ Șase titluri de master

Fnatic este, de asemenea, un nume cunoscut în Tom Clancy's Rainbow Six Siege cu două titluri de prestigiu. Primul este Six Masters 2018 desfășurat în Australia. Echipa Fnatic a învins-o pe NORA-Rengo cu 2-1 în cele trei hărți, câștigând 10.636,34 dolari, în timp ce secunda a plecat acasă cu 4.254,56 dolari. O altă victorie remarcabilă a venit în timpul Six Masters 2019, când echipa a renunțat la 0RGL3SS pentru a revendica premiul în bani de 13.473,39 USD.

Pe lângă cele două titluri de Masters, Team Fnatic are câteva alte titluri Rainbow Six Siege, inclusiv Pro League Sezonul 10 - Asia Pacific: Australia și Noua Zeelandă, Six Invitational 2020 - Asia Pacific: Australia și Noua Zeelandă și Pro League Sezonul 11 - Australia și Noua Zeelanda.

1☓ eChampions League

Echipa Fnatic este, de asemenea, un mare FIFA. Tirajătorul echipei „Tekkz” a câștigat eChampions League 2020 Invitational. El deține alte câteva titluri, inclusiv FIFA Global Series Rankings 2020 - Xbox One și FUT 20 Champions Cup Stage I - Finals.

Cum să pariezi pe Fnatic?

Într-adevăr, Fnatic este una dintre cele mai de succes echipe de eSports și cea mai bună pe care să pariezi. Dar apoi, există câteva lucruri de care trebuie să fii conștient înainte de a începe.

Noțiuni de bază

Primul lucru de făcut este să cauți un site de pariuri cu piețele de pariuri pe sporturi pe toate diviziile Team Fnatic. Odată ce jucătorii găsesc un site de pariuri eSports, următorul lucru este să verifice dacă are sau nu o licență valabilă. Majoritatea caselor de pariuri își vor afișa informațiile de licențiere la subsolul site-ului sau al aplicației. O altă considerație este piețele și cotele de pariuri. Paritorii ar trebui să se asigure că eSporturile pe care doresc să parieze sunt disponibile în selecția de jocuri a casei de pariuri. Cotele ar trebui să fie, de asemenea, favorabile pentru comparatorii de cote. În sfârșit, evaluează metodele de depunere și retragere disponibile.

Ultimul sfat profesionist este să urmăriți cu atenție Team Fnatic pentru a ști în ce echipe este cel mai bine în acel moment. Parierii pot fi mai bine poziționați pentru a lua decizii informate privind pariurile cu aceste cunoștințe. Site-ul Fnatic este o resursă excelentă pentru a afla despre cele mai recente rezultate Team Fnatic din fiecare divizie.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

G2 Esports: Western Hope la MSI 2024 Against Eastern Titans
2024-05-17

G2 Esports: Western Hope la MSI 2024 Against Eastern Titans

Într-o întorsătură electrizantă a evenimentelor la Mid-Season Invitational (MSI) 2024, G2 Esports a apărut ca calul întunecat, sfidând așteptările nu doar participând, ci și dominând. Recentul lor scor 3-0 împotriva Top Esports (TES) a trimis unde de șoc în comunitatea League of Legends, reaprinzând fervoarea fanilor occidentali care începuseră să-și piardă speranța în fața mașinilor estici.

Ninja în pijama continuă dominația în eSport
2022-07-21

Ninja în pijama continuă dominația în eSport

Divizia ZETA a asigurat finala Turul Campionilor Valorant Slot de playoff Masters Reykjavik cu o victorie crucială două la unu asupra Ninja în pijama. Ambele echipe au intrat în meciul eliminatoriu cu un record de unu-un în faza grupelor, câștigând împotriva Fnatic și pierzând în fața DRX.