Top Heroes of the Storm site-uri de pariuri 2024

Heroes of the Storm (HotS) este un joc Multiplayer Online Battle Arena (MOBA). Un meci tipic include două echipe de cinci care se luptă pe un câmp de luptă aleatoriu. Fiecare echipă are același obiectiv, să decimeze baza adversarului. Echipele implicate folosesc elemente tactice și arcade pentru a atinge obiectivul principal.

Fără îndoială, Heroes of the Storm continuă să sfideze majoritatea așteptărilor sale. Există bătălii în ritm rapid în diferite medii în legătura sa, fiecare având un scop unic. După cum sugerează și numele, Eroii au un impact semnificativ asupra rezultatului jocului. Spre deosebire de experiențele MOBA convenționale, jucătorii nu trebuie să-și facă griji în privința cumpărăturilor pentru articole aleatorii sau a jocurilor cu ritm lent pentru a-și strica hotărârea.

Top Heroes of the Storm site-uri de pariuri 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Atribute unice

În timpul jocului, jucătorii trebuie să lupte din greu și repede. Și, cel mai important, se așteaptă ca aceștia să lucreze ca o echipă pentru a contracara orice progres de la inamic și pentru a-și concepe strategiile. Acestea fiind spuse, iată patru atribute ale lui Heroes of the Storm care îl pun cu un pas mai sus decât celălalt Jocuri MOBA.

Selectarea eroilor și roluri

HoTS combină o selecție de personaje eroice din universurile de jocuri Blizzard. Acești eroi sunt clasificați ca Războinici, Suporturi, Asasini sau Specialiști. Jucătorii ar trebui să se familiarizeze cu fiecare dintre acești eroi, ceea ce este esențial pentru înțelegerea modului în care atributele lor unice se sinergiază pe hartă.

Nivelarea echipei

Munca în echipă este esențială pentru ca orice echipă să fie eficientă în misiunea sa. Fiecare jucător contribuie la o experiență comună, astfel încât nivelarea echipelor joacă un rol fundamental în asigurarea ca jucătorii să culeagă beneficiile eforturilor lor.

Sistemul de talent

Fiecare erou prezentat în acest joc MOBA are abilități unice dezvăluite pe măsură ce jocul avansează. În mod ideal, aceste talente înlocuiesc ceea ce este adesea oferit în „magazinul de articole” găsit în jocurile convecționale.

Câmp de luptă dinamic

Fiecare dintre câmpurile de luptă din Heroes of the Storm oferă un joc și obiective unice. Jucătorii trebuie să se ferească de punctele de interes și de conflict pentru a câștiga loialitatea mercenarilor care populează câmpul de luptă.

Pariază pe Heroes of the Storm

Ca și alte jocuri MOBA, HotS se bucură de o mulțime de urmăritori în scena jocurilor de esports. Deși Heroes of the Storm nu este clasat printre cele mai jucate jocuri de esports, unii pariori rămân cu adevărat interesați să parieze pe acest joc.

Ca la orice formă de pariuri online esports, jucătorii pot fi copleșiți de o mare de sfaturi de pariuri care acoperă diferite evenimente HotS. Cu toate acestea, cel mai important lucru este să înțelegeți diferitele tipuri de pariuri disponibile pentru pariorii pasionați de pariurile Heroes of the Storm.

Câștigător al meciului

Pariul clasic pentru câștigarea meciului este, fără îndoială, cel mai comun tip de pariu în jocurile de esport. Acest pariu necesită doar ca pariori să prezică câștigătorul unei lupte. Așa cum era de așteptat, echipa favorită va avea cote mai mici decât cei defavorizați.

Câștigătorul hărții

Pariul câștigător al hărții presupune prezicerea că echipa va câștiga o anumită hartă. Pariorii cu experiență HotS consideră acest pariu deosebit de atrăgător atunci când plasează pariuri live. În mod ideal, este ușor să preziceți rezultatul unei hărți date uitându-vă la eroii aleși.

Pariuri cu handicap

Jucătorii dornici să minimizeze riscurile își doresc pariuri cu handicap. În mod ideal, acest pariu este similar cu pariul câștigător al meciului, doar că echipa la care a pariat are câteva câștiguri adăugate la scorul echipei.

Primele pariuri de sânge

După cum sugerează și numele, primul sânge se referă la prima ucidere. Acest pariu poate fi greșit sau ratat, deoarece necesită jucătorii să prezică echipa care va face primul scor. În mod ideal, primele pariuri de sânge sunt recomandate în mare parte celor experimentați care înțeleg dinamica jocului.

De ce jucătorii iubesc HoTS?

Când vine vorba de MOBA, Heroes of the Storm este, fără îndoială, printre cele mai iubite jocuri. Și iată câteva motive pentru care un număr tot mai mare de jucători de esports îl consideră atrăgător:

 • Există mai multe hărți sau câmpuri de luptă de care să te bucuri
 • Oferă un joc axat pe echipă
 • Are un design orientat spre obiective

Cum să joci HotS

HoTS este un joc de echipă. Jucătorul începe prin a alege modul de joc. Există cinci moduri de joc: Versus AI, Quick Match, Unranked, Ranked și Brawl. Înainte de a încerca alte niveluri, jucătorii noi sunt sfătuiți să înceapă cu Versus AI, cel mai de jos nivel. Un cont de nivel 50 califică orice jucător pentru a juca meciuri clasificate.

În ceea ce privește jocul, obiectivul este de a împinge spre baza adversarului și de a distruge legătura.

Cei mai mari jucători și echipe ale jocului

După Campionatele Globale HotS, majoritatea echipelor francizate, cum ar fi Cloud9, Gen.G și Team Liquid, au fost desființate. Cu toate acestea, alții au reușit să rămână și, ca urmare, au găsit un succes masiv în joc. Acestea fiind spuse, iată o listă de cocoși care au avut mare succes în turneele Heroes of the Storm:

 • Simplitate
 • WildHeart Esports
 • Controlul mulțimii
 • Oxygen Esports

Există un campionat Heroes of the Storm?

Cunoscut și sub denumirea de Convenția Mondială a Esports (ESWC) este un campionat profesionist care include unii dintre cei mai buni jucători și echipe. Structurate într-un format de calificări, echipele care trec de calificări câștigă un loc pentru a-și reprezenta țările la Cupa Mondială ESWC.

Ce este o cupă mondială HotS?

Cupa Mondială HotS, cunoscută și sub numele de Campionatul Mondial Heroes of the Storm, a fost jucată pentru prima dată în 2015. Acest turneu a fost organizat pentru prima dată în BlizzCon în 2015. Acest turneu a văzut opt echipe lupte pentru 500.000 USD. În 2016, fondul de premiere a fost dublat, marcând începutul Circuitului Campionatului Global Heroes of the Storm. Cu toate acestea, spre sfârșitul anului 2018, Blizzard și-a anunțat intențiile de a reduce dimensiunea evenimentului HotS.

Pariuri la Cupa Mondială Heroes of the Storm

Jucătorii dornici să parieze pe evenimentele globale de eSport ar putea fi dornici să parieze la Cupa Mondială Heroes of the Storm. Văzuți inițial ca un lucru important în cel mai bun site de pariuri esports, pariorii HotS de astăzi au rămas doar cu evenimente globale în urma mișcării de reducere.

Pariorii HotS interesați de Cupa Mondială sau de orice alt campionat global ar trebui să fie interesați de echipe sau țări care au avut rezultate constant la marea scenă. De exemplu, echipele din Coreea de Nord și SUA sunt de obicei cu mult peste restul evenimentelor globale.

Pariați pe Heroes of the Storm la furnizori

Pe măsură ce Heroes of the Storm devine din ce în ce mai popular, unele dintre cele mai bune site-uri de pariuri esports sunt foarte interesate de acest sport. În timp ce unele aplicații de pariuri pe sporturi ar putea fi oarecum reticente în a acoperi acest sport, cei mai mulți dintre „băieții mari” din industrie și-au făcut deja cunoscute intențiile. Acestea fiind spuse, iată câteva site-uri de pariuri esport care se adresează în mod exhaustiv la pariurile esport HotS:

Betwinner

Betwinner își face rapid simțită prezența în rândul pariorilor de esporturi Heroes of the Storm. Această casă de pariuri acoperă multe evenimente sportive de pe tot globul. Cel mai important, Betwinner oferă piețe suplimentare pentru anumite evenimente.

22 pariu

22 pariu este o altă opțiune de preferat în ceea ce privește pariurile pe HotS. Această casă de pariuri acoperă evenimentele esport de ceva vreme. Cu cote generoase și multe piețe de pariuri, 22Bet ar trebui să fie o alegere de top pentru pariorii HotS.

1xBet

1xBet este printre cei mai populari operatori în pariurile sportive tradiţionale. Acest operator se remarcă, de asemenea, în pariurile sportive, datorită serviciului său excelent pentru clienți, stimulentelor generoase, cotelor favorabile și diverselor piețe de pariuri.

Urmărește cele mai bune echipe Heroes of the Storm și pariază cu precizie

Pariarea oricărui eveniment esport necesită o anumită diligență. Drept urmare, importanța urmăririi celor mai bune echipe din lume Heroes of the Storm este cheia pentru a face predicțiile corecte des.

Gen G

Gen G sud-coreean este clasată drept una dintre cele mai bune echipe de sporturi. Această echipă a câștigat opt turnee Heroes of the Storm, câștigând o sumă masivă de 1.360.000 USD.

Echipa Dignitas

Echipa Dignitas este o altă echipă pe care orice parior HoTS ar trebui să fie dornic să o urmeze. Cu sediul în Newark, New Jersey, această echipă rareori dezamăgește pe scena mare. Echipa sa Heroes of the Storm a strâns cumulativ 1.178.555 USD din treizeci de competiții.

MVP

MVP este încă o echipă sud-coreeană pe lista noastră cu cele mai bune echipe. Deși există rapoarte că echipele sale nu vor mai apărea în competițiile Heroes of the Storm, este întotdeauna o alegere de top atunci când este prezentată la orice eveniment esports HoTS.

Odată ce un jucător înțelege natura competiției, devine mult mai ușor pentru el să facă predicțiile corecte. Mai mult, orice parior trebuie să fie la curent cu evenimentele actuale și dinamica din jurul sportului, având în vedere că diferitele schimbări în timp.

Argumente pro şi contra

Nu este nevoie de mult pentru a înțelege ce oferă Heroes of the Storm. Iată o listă cu câteva dintre hit-urile și greșelile HotS care ar putea interesa jucătorii și pariorii care plasează pariuri pe joc.

Pro

Jocul are un ritm rapid, cu lupte scurte și incitante. Jocul HoTS mediu durează în jur de 20 de minute, suficient pentru a investi jucătorul fără a fi epuizat.

 • Eroii nu au caracteristici statice
 • Are o varietate de eroi din cele mai bune jocuri de viscol
 • Jucătorii sunt serviți cu mult-râvnita varietate de hărți pentru o experiență de joc care merită.
 • Imagini simple și cool
 • Jucătorii sunt recompensați cu un clasament crescut
 • Jocul oferă jucătorilor o perioadă de 30 de zile pentru a-și revizui jocurile anterioare și pentru a găsi o modalitate mai bună de a concura
 • Jucătorii noi pot testa jocul înainte de a alege să cheltuiască pentru joc

Contra

 • Experiența poate fi lentă dacă zonele în care eroii și maniacii sunt lăsați în urmă
 • Jucătorii nu au opțiunea de a juca hărțile lor preferate
 • Jucătorii se confruntă ocazional cu unele obstacole bazate pe progresie care se află în afara meciului
 • Interfaza utilizatorului nu este personalizabilă

Înțelegerea cotelor de pariuri Heroes of the Storm

Orice parior de sporturi ar trebui să înțelegeți șansele folosit de orice aplicație de pariuri pentru esports. Pentru început, cotele mari de pariuri HotS aduc cea mai mare valoare. Paritorii care doresc să parieze pe HotS ar trebui să înțeleagă cotele oferite de diferite case de pariuri. Iată câteva tipuri comune de cote Heroes of the Storm.

 • Cote americane: După cum sugerează și numele, cotele americane sunt utilizate în mod obișnuit în America. Caracteristica remarcabilă are, de obicei, semnele plus (+) și minus (-) atașate. În mod ideal, numărul cu semnul minus indică adesea suma care trebuie pariată pentru a câștiga 100 USD.
 • Cote zecimale: Folosite mai ales în site-urile europene de pariuri, cotele zecimale sunt printre cele mai ușor de lucrat. Tot ce trebuie să facă un jucător este să înmulțească cotele cu suma mizată.
 • Cote fracționale: Majoritatea caselor de pariuri oferă cote fracționale. La fel ca și cotele zecimale, înțelegerea lor este destul de simplă. Înmulțirea fracției cu suma pariată dă profitul sau suma câștigată.

Cum să cucerești cel mai bine pariurile pe Heroes of the Storm

Acum că totul despre Heroes of the esport a fost disecat la mare măsură, este, de asemenea, important să ne uităm la modalități sau abordări care ar putea ajuta pariorii să guste succesul în joc. Iată câteva sfaturi valoroase pentru pariorii HotS.

 • Urmăriți cum pariorii experimentați își plasează pariurile pentru a înțelege rapid elementele de bază
 • Acordați atenție statisticilor și implicați comunitatea
 • Concentrați-vă mai mult pe tendințele META
 • Plasați pariuri la cele mai mari cote posibile pentru valoare maximă
 • Asigurați-vă că practicați jocurile de noroc responsabile
About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
e-sporturi
About

Jun-ho Kim, maestrul dinamic al sporturilor din Coreea de Sud, este un far al cunoștințelor la EsportRanker. Îmbinând priceperea analitică cu dragostea înnăscută pentru jocuri, Jun-ho dezvăluie tapiseria complicată a competițiilor online, asigurând jucătorii să rămână informați și inspirați.

Send email
More posts by Jun-ho Kim