Totul despre pariurile pe Dignitas

Dignitas este o echipă renumită de esport înființată în 2003. Echipa este una dintre cele mai renumite și recunoscute companii din domeniul jocurilor de noroc. Au unele dintre cele mai mari și mai populare echipe de esports. Pentru partenerii care caută o poartă directă către piețele jocurilor de noroc și sporturilor, poziția unică și distinctivă a mărcii Dignitas oferă o oportunitate o dată în viață. Dignitas a fost achiziționat de Philadelphia 76ers ai NBA în septembrie 2016.

Familia Harris Blitzer Sports & Entertainment de întreprinderi creative și de succes care sprijină Dignitas include New Jersey Devils din NHL și Prudential Center, o unitate multifuncțională din Newark, NJ Managing Partners Josh Harris și David Blitzer conduc un grup de investitori care deține toate acestea. Dignitas a creat New Meta Entertainment (NME), o firmă digitală de sport și divertisment care operează în trei verticale cheie. Aceste trei sectoare în funcțiune sunt echipele de esports, investițiile, conținutul și marketingul. Firma a fost creată în septembrie 2019, iar Michael Prindiville este CEO-ul grupului.

Totul despre pariurile pe Dignitas
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Jucătorii Dignitas

Divizia League of Legends este destul de talentată. Jucătorii din lista de cinci jucători sunt Dongwoo „River” Kim (sud-coreean), Ersin Gören alias Blue (Belgia), Toàn „Neo” Trần (Vietnam) și Vincent „biofrost” Wang (canadian). Dignitas are și o divizie de academie League of Legends. Sunt șase membri: Trevor „Spawn” Kerr-Taylor și Isaac „Darkwings” Chou, Yujie „Eclipse” Wu Lawrence „eXyu” Lin Xu, Juan „JayJ” Guibert și Mervin-Angelo Lachica alias Dayos. Eclipse este singurul american din echipă. Restul sunt canadieni.

Divizia CS: GO a lui Dignitas are șase jucători. Cinci dintre jucători sunt suedezi, printre care Adam „friberg” Friberg (Suedia) și Faruk „Pita” Pita. Alți jucători sunt Ludvig Alonso alias HEAP (Suedia), Patrik 'f0rest' Lindberg (Suedia) și Jonas 'Lekr0' Olofsson (Suedia). Doar Håkon „hallzerk” Fjærli este din Norvegia.

Alți jucători

Doar trei jucători reprezintă Dignitas în Fortnite concursuri. Aceștia sunt Matthew 'Mero' Faitel (Statele Unite), Piero Ramirez alias Pgod (Peru) și Lucas Cardenas alias Dukez (Mexic).
Aliasul Juliana Maransaldi „showliana” (Brazilia) și Amanda „rain” Smith (canadian) se numără printre divizia de cinci membri Valorant Female. Ceilalți trei jucători americani sunt Emmalee „EMUHLEET” Garrido, Melisa „lor” Mundorff și Stefanie „Stefanie” Jones.

Divizia Rocket League are patru jucători, printre care Jack 'ApparentlyJack' Benton (Anglia) și Joris 'Joreuz' Robben (olandez). Ceilalți doi sunt Kyle 'Scrub Killa' Robertson (Scoția) și Boston Scott alias Boston (SUA).

Cele mai puternice jocuri ale lui Dignitas

Echipa are un palmares competitiv puternic. Dignitas a câștigat mai multe competiții și competiții în care a concurat. După ce au intrat pe scena sporturilor, fanii și alte organizații internaționale au recunoscut rapid abilitățile Dignitas. De-a lungul anilor, grupul a făcut multe. Counter-Strike și Rocket League listele au fost cele mai populare și mai puternice ale echipei din orice joc. Astfel, fanii se pot aștepta la rezultate fantastice de la aceste echipe.

Counter-Strike: ofensiva globală

Echipa a intrat Counter-Strike în octombrie 2004, după ce a semnat pe Darkie, Equx, Intact, Syl și Zenon. Mai târziu, în decembrie, Syl și Darkie au fost înlocuiți de RaZiel și GoldPush. Dignitas nu s-a bucurat de mult succes decât ani mai târziu. Echipa a avut rezultate mixte de-a lungul anilor. Prima victorie majoră a fost la ESL Pro Series Germany Sezonul IX -Finals, un turneu offline B-Tier.

Echipa nu a avut o altă victorie majoră până la CGS 2007: UK Combine, un turneu offline A-Tier. În ciuda acestor victorii, echipa nu a câștigat un premiu major până la ESL Major Series One Katowice 2014. Echipa a învins un ninja mai puternic în pijama cu 2-0 pentru a câștiga premii în valoare de 22.000 USD. După aceea, echipa s-a impus ca una dintre echipele de sport de top.

Prima lor victorie majoră a fost la RLCS Sezonul 5 -Finals, un turneu S-Tier. Ei au învins NRG Esports într-o finală strâns disputată, câștigând cu 4:3. Divizia Dignitas Rocket League a câștigat peste 700.000 de dolari și se numără printre cele mai importante nume din joc.

Rocket League

Divizia a fost înființată în ianuarie 2018, după ce Dignitas a achiziționat Applesoce. Zol, Turtle și Chicago. Dar în mai, Dignitas a achiziționat întreaga listă a Gale Force eSports. Turtle, zol și Chicago s-au mutat în lista inactivă. Lista echipei a suferit modificări masive și se numără printre celebrele echipe de esport ale jocului.

Premiile și rezultatele Dignitas Esport

CS: GO

Divizia Counter strike Team Dignitas a câștigat peste 1.000.000 USD în premii în bani de-a lungul diferitelor turnee. Dignitas a câștigat EPICENTER 2016, finala europeană WESG 2016 și DreamHack European Minor la Tours 2016. La aceste trei turnee, echipa a câștigat 250.000 $, 29.960 $ și, respectiv, 30.000 $. TeamDignitas a câștigat și CS: GO Champions League Sezonul 2, învingându-l pe HellRaisers pentru a câștiga 25.000 USD.

Dignitas a terminat pe locul șase la Esports Championship Series Sezonul 2-Finală și pe locul cinci la ELEAGUE Sezonul 2. Echipa a câștigat 45.000 USD și 50.000 USD ca premii în bani la cele două turnee. Din păcate, Dignitas a pierdut în fața echipei EnVyUs la Sezonul 1 al Global eSports Cup, dar a câștigat 50.000 USD.

Rocket League

Divizia a avut un succes lăudabil în turneele Rocket League. Au câștigat RLCS 2021-22- toamna: EU Regional Event 2- BMW Rocket League Open și RLCS Sezonul 9 -Europa. Ei au primit premii în bani de 30.000 de dolari, respectiv 96.397 de dolari.

Echipa Dignitas a câștigat și DreamHack Pro Circuit: Leipzig 2019, RLCS Sezonul 6-Europa, Northern Arena: Rocket League Invitational 2 și RLCS Sezonul 5 -Finala. Câștigând aceste turnee, echipa Dignitas a câștigat 50.000 USD, 38.531 USD, 15.000 USD și, respectiv, 100.000 USD.

Unul dintre cele mai mari câștiguri ale lor în ceea ce privește premiile în bani a fost la RLCS Sezonul 6 - Finală. În ciuda faptului că a pierdut cu 4-1 cu Cloud9 în finală, Dignitas a câștigat 120.000 de dolari.

League of Legends

Divizia LoL nu a avut prea mult succes recent. Echipa a terminat pe locul patru în NA LCS Summer 2017, câștigând 20.000 USD. Echipa Dignitas a pierdut în fața echipei SoloMid la finala regională a sezonului 2 - America de Nord 2012, dar a câștigat 30.000 USD. Dignitas a câștigat, de asemenea, 20.000 de dolari pentru a termina pe locul secund în IEM Sezonul VI - Campionatul Mondial în 2012. La Campionatul Mondial de Sezon 2 2012, echipa Dignitas a terminat pe poziția 12, dar a câștigat 25.000 de dolari.

Valorant

Divizia feminină a câștigat trei turnee. Echipa Dignitas a învins TSM X la Missharvey Invitational 2021 și a învins, de asemenea, AIMPUNCH la finala Fly High Invitational. Dignitas a terminat pe locul al treilea la VCT 2022: Game Changers North America Series 1, pierzând cu 2-1 în fața Shopify Rebellion.
Divizia principală a avut mai puțin succes înainte de desființarea sa în 2020. Au terminat pe locul patru la Pop Flash 2010 și pe locul al doilea la Pittsburgh Knights Before Christmas-2020.

Cei mai buni și mai populari jucători din Dignitas

Mero

Matthew Faitel a stabilit recordul pentru cele mai multe victorii NA-E FNCS. Maniera lui încrezătoare și înfățișată, de cinci ori campion FNCS, insuflă teroarea adversarilor săi, în timp ce aceștia pun la cale cum să-l evite. El a depășit de unul singur orice alt trio/echipă în Marea Finală a Capitolului 2, Sezonul 4, pretinzând titlul de cel mai bun jucător din America de Nord și a fost votat cel mai bun jucător al anului 2021 de către comunitate.

Mero, care are 17 ani, este în prezent jucătorul cel mai bine clasat în 2022 și încearcă să câștige campionatele FNCS consecutive.

Pgod

Piero Ramirez este un jucător profesionist Fortnite care are 21 de ani. El a descoperit Fortnite la începutul lui 2018 și s-a impus rapid drept unul dintre cei mai mari țintători ai jocului. Pgod a crescut ca jucător competitiv și influență la revenirea sa mult așteptată la Twitch, devenind unul dintre cei mai mari adepți ai Americii de Nord, câștigând în același timp milioane de adepți. Și-a extins publicul Twitch pentru a fi unul dintre cei mai activi și de susținere, rezultând sute de site-uri de fani, un urmăritor fervenți pentru dragostea lui pentru modă și o dorință uriașă pentru conținut IRL.

Dukez

Succesul timpuriu al lui Lucas Cardenas în Fortnite a venit din moduri de joc creative, cum ar fi războaiele de zonă și bătăliile cu box, unde jocul său frumos vizual a atras imediat atenția membrilor importanți ai comunității. Scena competitivă a pus la îndoială capacitatea lui Dukez de a-și traduce jocurile orbitoare în locuri de turneu, în timp ce el continua să-și demonstreze competența mecanică în Creative. Dukez și-a îmbrățișat rolul de underdog și a șocat pe toată lumea câștigând primul său campionat FNCS în capitolul 2, sezonul 7.

Unde și cum să pariezi pe Dignitas Esports?

Persoanele interesate de meciurile Dignitas pot găsi opțiuni de pariere unice la fiecare site de pariuri esport, asigurând experiențe de pariere distincte, în special în campionate variate. Pariorii ar trebui să se simtă confortabil pariând pe Dignitas Esports, deoarece echipele lor au jucători foarte calificați.

The cele mai bune platforme de pariuri esports pentru pariuri pe echipă sunt GGBet Rivalry, ArcaneBet și Betway. Echipa este o alegere minunată pentru cei care doresc să joace în timp ce joacă CS: GO sau Rocket League. Sunt recunoscuți ca una dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din lume și vor învinge cu ușurință chiar și pe cei mai formidabili adversari. Pariurile pe jocuri definitive și pe câștigătorii meciurilor au o mare posibilitate de câștig pentru începători.

Strategii pentru a paria pe Dignitas Esports

Alte echipe sunt un pic mai periculoase, în principal pentru că par să nu-și pună picioarele. Pariurile la câștigarea meciului ar trebui utilizate numai atunci când o echipă joacă împotriva unui adversar mai mic sau egal, în timp ce pariurile directe sunt excelente pentru competițiile minore.

Paritorii pot afla mai multe despre echipele Dignitas Esports urmărind fluxurile și meciurile anterioare. Este interesant să-i vezi mergând la finala Internațională și, de asemenea, oferă indivizilor o mulțime de cunoștințe despre echipa Dignitas. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă pariorii înainte de a plasa orice pariu este să-și facă temele. Rocket League și Counter-Strike sunt, pe de altă parte, alegeri relativ sigure.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Mișcarea îndrăzneață a lui Zven: Alăturați-vă Dignitas pentru despărțirea de vară LCS 2024
2024-05-09

Mișcarea îndrăzneață a lui Zven: Alăturați-vă Dignitas pentru despărțirea de vară LCS 2024

În ceea ce se preconizează a fi una dintre cele mai interesante mișcări ale anului, Jesper „Zven” Svenningsen se pare că revine la League of Legends Championship Series (LCS), de data aceasta îmbrăcând tricoul Dignitas ca port AD pentru Split de vară 2024. Această evoluție, raportată pentru prima dată de Sheep Esports, semnalează nu doar o schimbare a echipelor pentru Zven, ci și o revenire la rădăcinile sale în rolul AD carry după un scurt experiment ca suport în 2023.