Pariați pe FIFAe World Cup 2024

Acest ghid de pariuri la Cupa Mondială FIFA acoperă tot ce trebuie să știe pasionații de pariuri eSports despre acest turneu eSports, de ce este popular și, mai important, pariurile pe turneele Cupei Mondiale FIFAe. FIFAe World Cup este un turneu de eSports pentru jocul video de simulare de fotbal FIFA. Turneul a avut loc pentru prima dată în 2004, când a fost cunoscut sub numele de FIFA Interactive World Cup (FIWC), înainte de a fi redenumit FIFA eWorld Cup (FeWC) în 2018.

Mai târziu, în 2020, turneul și-a primit numele actual, FIFAe World Cup, pentru a completa lansarea de către FIFA a seriei de turnee FIFAe eSports.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Tot ce trebuie să știi despre Cupa Mondială FIFAe

Cupa Mondială FIFAe, după cum sugerează și numele, este găzduită parțial de FIFA. Acesta este în colaborare cu editorul jocului Electronic Arts (EA). Turneul atrage talente de top din întreaga lume.

Interesant este că campionatele FIFAe World Cup dețin recordul pentru cel mai mare turneu online de eSports având în vedere că milioane de jucători participă la etapele inițiale de calificare online. De exemplu, FIFA Interactive World Cup 2017 (FIWC17) a atras cel puțin 7 milioane de jucători.

Pentru a juca în liga FIFAe World Cup, jucătorii trebuie să concureze în FUT Divisions Rivals înainte de a se lupta în turneele online FIFAe World Cup din 10 regiuni. Scopul este să ajungă în playoff și să se califice la Cupa Mondială FIFAe.

Totul despre fotbal

FIFAe World Cup este cel mai prestigios turneu din joc video sportiv de simulare de fotbal, FIFA. Franciza a dominat topurile acum că fotbalul este cel mai popular sport de pe planetă. Statisticile arată că există peste 4 miliarde de adepți de fotbal și 250 de milioane de jucători activi în peste 200 de țări.

Cel mai important turneu global al jocului este Cupa Mondială FIFA, cel mai prestigios turneu de fotbal din lume. Pe lângă Cupa Mondială, există zeci de ligi de fotbal de top, de exemplu, Premier League engleză, La Liga spaniolă, Bundesliga germană, Serie A italiană și Ligue 1 franceză, ca să menționăm doar câteva. O mare parte din acțiune este în ligile europene, dar există și o mulțime de talente în America de Sud și Africa.

Astăzi, fotbalul este cel mai popular sport în ceea ce priveşte următoarele şi chiar venituri. Atrage investiții uriașe și primește sponsorizări de la brandurile de top din lume. Acest sport are, de asemenea, unele dintre cele mai valoroase echipe sportive și cei mai bogați sportivi.

Piețele de pariuri ale Cupei Mondiale FIFA

Un lucru grozav despre piețele și cotele de pariuri la Cupa Mondială FIFA este că sunt aceleași cu cele din pariurile tradiționale pe fotbal.

În ceea ce privește opțiuni de pariere, pariorii eSports pot paria pe toate piețele de pariuri în pariurile tipice pe fotbal. Jucătorii pot paria pe câștigătorul meciului, cea mai populară piață în care pariorul trebuie să prezică cum se va termina jocul în prima repriză, a doua repriză sau după fluierul final. Există, de asemenea, totaluri în care jucătorii pot paria pe numărul total de goluri, lovituri de colț, cartonașe și așa mai departe.

Alte piețe includ peste/sub, handicap asiatic, ambele echipe pentru a marca/nu marca, șansă dublă, egalitate fără pariu, câștigător al turneului și pariuri ACCA. Cupa Mondială FIFA are, de asemenea, pariuri în joc, unde pariorii pot paria pe meciurile în curs.

Înțelegerea cotelor de pariuri la Cupa Mondială FIFA

Cand vine vorba de cote de pariuri, ele funcționează, de asemenea, la fel ca în pariurile tradiționale pe fotbal. Există trei formate de cote; cote zecimale (europene), cote fracționale (britanice) și cote Moneyline (americane). Pentru înregistrare, cotele de pariuri variază de la o casă de pariuri la alta, așa că asigurați-vă că aflați ce site-uri de pariuri online FIFA eSport au cele mai mari cote.

De ce sunt populare pentru a paria turneele Cupei Mondiale FIFAe?

Fără îndoială, FIFAe World Cup are mulți fani. Mai multe motive explică de ce acest eveniment atrage atât de mari mulțimi și spectatori.

Popularitatea fotbalului

În primul rând, fotbalul fiind cel mai popular sport, oferă Cupei Mondiale FIFAe avantaj. Există peste 4 miliarde de fani ai fotbalului și având în vedere popularitatea jocuri video online în zilele noastre, cu siguranță, o populație uriașă de fani ai fotbalului fie joacă jocuri de simulare de fotbal, fie urmărește scena eSporturilor de fotbal.

Succesul FIFA

Un alt motiv pentru care Cupa Mondială FIFA se află pe primul loc în lista turneelor eSports este faptul că FIFA este cel mai bun joc video de simulare de fotbal, depășind jucătorii precum PES eFootball de la Konami. EA Sports a injectat realism în joc și se bucură de monopol asupra echipelor reale, a stadiilor reale și a jucătorilor reali.

Milioane de Participanți

De asemenea, este greu de ignorat faptul că FIFA este cel mai mare turneu online din eSports. Spre deosebire de majoritatea evenimentelor eSports care atrag doar câțiva jucători, milioane de fani FIFA participă în etapele inițiale înainte ca competiția să culmineze în scena globală. În plus, FIFAe World Cup atrage un fond uriaș de premii. Cea mai recentă tranșă atrage 500.000 USD în premii în bani.

Cel mai prestigios turneu FIFA

În cele din urmă, FIFAe World Cup, cel mai prestigios turneu FIFA, atrage cele mai bune ținute de eSport din întreaga lume. Toate nume cunoscute, inclusiv Fnatic, Tundra Esports și Astralis, au liste FIFA și concurează în acest turneu cu echipe eSports ale cluburilor de fotbal de top, cum ar fi Manchester City și Wolfsburg.

Echipe câștigătoare ale Cupei Mondiale FIFA și cele mai mari momente

Cupa Mondială FIFAe, încă de la turneul său inaugural din 2004, a oferit fanilor o mulțime de acțiuni remarcabile. În acest segment, am enumerat cele mai dominante echipe și jucători din turneu și câteva dintre momentele memorabile din ligile FIFAe World Cup.

Cei mai dominanți jucători și echipe

Alfonso Ramos este unul dintre cei mai de succes jucători profesioniști din competiția FIFAe World Cup. Actualul antrenor al Spaniei a câștigat titlurile de Campion Mondial FIFA 2008 și 2012. Bruce Grannec a câștigat și campionatul de două ori, în 2009 și 2013. Alți jucători de top care au dominat acest turneu includ Mohammed Harkous (MoAuba), Mosaad Al Dossary (MsDossary) și Spencer Ealing (Gorilla).

Cu toate acestea, pentru pariori, accentul nu ar trebui să fie pe cei mai de succes jucători, ci pe cei mai buni jucători din joc la momentul pariului. The echipe de urmărit chiar acum sunt Complexity Gaming, Mkers Team Ronaldinho, Fnatic, Ellevens, 25eSports și FC Schalke 04.

Cele mai memorabile momente Esports

Au fost și momente fantastice de-a lungul istoriei acestei competiții. Cel mai memorabil moment este, desigur, evenimentul inaugural din 2004.

FIFA eWorld Cup 2019

Ultimul turneu, FIFA eWorld Cup 2019, este printre cele mai mari turnee ale Cupei Mondiale FIFAe. A fost plin de acțiune încă din primele etape și a fost câștigat de un erou puțin probabil, Mohammed Harkous (MoAuba) de la Werder eSPORTS. Spre surprinderea multora, el a plecat cu campionatul într-un turneu dur în care au fost prezentate nume mari, printre care Donovan „Tekkz” Hunt, care este considerat cel mai bun jucător din FIFA.

2012 FIFA eWorld Cup

Turneul din 2012, unul dintre cele mai importante turnee ale Cupei Mondiale FIFAe, a fost, de asemenea, spectaculos. După un duel dur în finală, meciul s-a încheiat la lovituri de departajare cu Alfonso
Ramos îl devansează pe Bruce Grannec cu 4-3. Acesta rămâne singurul joc final care s-a încheiat într-un schimb de focuri. După cum spune sloganul jocului, poate exista doar un singur campion.

2016 FIFA eWorld Cup

FIFA eWorld Cup 2016 a fost un alt turneu plin de adrenalină și se află printre cele mai bune turnee ale Cupei Mondiale FIFAe. În finalele care i-au înfruntat pe Mohamad Al-Bacha (Bacha) și Sean Allen (Dragonn), Al-Bach a câștigat la golurile în deplasare, ceea ce este un alt eveniment neobișnuit. În primul meci, rezultatul s-a încheiat 2-2 în timp ce în ultimul meci a fost din nou egalitate, dar de data aceasta, 3-3.

Pentru înregistrare, Cupa Mondială FIFAe 2020 și 2021 au fost pe lista turneelor de sport anulate din cauza pandemiei, așa că nu a fost nicio acțiune.

Unde și cum să pariezi pe Cupa Mondială FIFAe?

Există mulți fani ai pariurilor FIFA, la fel cum sunt mulți fani ai pariurilor tradiționale pe fotbal. Spre deosebire de trecut, astăzi există multe site-uri de pariuri pentru jocuri video cu piețe de pariuri FIFA. Oferă piețe pentru toate turneele FIFA, inclusiv FIFAe World Cup. Ceea ce este important este găsirea celei mai bune case de pariuri eSports.

Un astfel de site ar trebui să aibă o licență valabilă, o mulțime de piețe de pariuri, cote mari și profitabile Bonusuri la pariuri eSports. O caracteristică obligatorie este și streamingul live. Cel mai bun site de pariuri eGaming ar trebui să transmită acțiunea direct de pe site-ul lor pentru a facilita pariurile live.

Sfaturi și trucuri pentru pariuri la Cupa Mondială FIFA

Acum, găsiți câteva sfaturi utile pentru a-i ajuta pe jucători să înceapă. În primul rând, nu ai încredere niciodată în echipa pe care o folosește un jucător; ai încredere în capacitatea jucătorului de eSports. Doar pentru că Real Madrid sau Manchester City sunt dominante în viața reală nu înseamnă că vor fi dominante și în eSports.

În FIFA, concentrați-vă pe capacitatea jucătorului și nu pe echipă. De asemenea, este important să verificați forma actuală a jucătorilor pentru a face alegeri informate la pariuri. În cele din urmă, ai încredere în șanse. Regula generală este că, cu cât șansele sunt mai mari, cu atât sunt mai mici șansele de câștig și invers!

Asta e, oameni buni, o rezumat detaliat a ceea ce trebuie să știe pariorii despre pariurile pe FIFAe World Cup, cel mai mare turneu FIFA.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Ghid de pariuri FIFAe pentru a vă pregăti pentru returul finalelor FIFAe 2023
2023-01-26

Ghid de pariuri FIFAe pentru a vă pregăti pentru returul finalelor FIFAe 2023

Întrebarea „Pot paria pe FIFA eSports?” este întrebat de iubitorii de fotbal din întreaga lume. Fiind unul dintre cele mai populare eSporturi din lume, FIFA ridică în mod firesc acest tip de anchetă. În fiecare zi, milioane de fani joacă FIFA online unul împotriva celuilalt. Mulți oameni au devenit profesioniști FIFA eSports de top și concurează la cele mai înalte niveluri ale jocului în campionate și turnee majore.