Top Battlefield site-uri de pariuri 2024

Acest ghid de pariuri Battlefield eSports analizează toate dinamicile privind pariurile pe acest bloc. Aflați despre fundalul jocului video, diferitele jocuri din serie, modul de joc, locul Battlefield în scena eSports, piețele și cotele de pariuri, turneele eSports pe care să pariați, cele mai bune echipe Battlefield eSports și așa mai departe.

Potrivit statisticilor, industria eSports valorează 1,08 miliarde de dolari SUA în 2021 și este de așteptat să atingă 1,62 miliarde de dolari SUA până în 2024. Competitivitatea din industria eSports a stimulat pariurile eSports, mai ales după ce a lovit pandemia. Cu majoritatea evenimentelor live anulate, casele de pariuri au explorat eSporturile pentru a oferi jucătorilor ceva pe care să parieze.

Top Battlefield site-uri de pariuri 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Despre seria Battlefield

Astăzi, pariurile eSports sunt printre piețele cu cea mai rapidă creștere din scena jocurilor de noroc online. Statisticile arată că în 2020, valoarea totală a pariurilor în eSports a fost de peste 12,9 miliarde de dolari SUA.

Unul dintre eSporturile pe care să pariezi astăzi este Battlefield. Chiar dacă nu este la fel de proeminent ca alte jocuri eSports, noua tranșă, Battlefield 2042, este următorul lucru important. Acesta își propune să corecteze toate defectele care au venit cu cei doi predecesori ai săi, Battlefield 4 și Battlefield 5.

Câmpul de luptă este un joc video first-person shooter (FPS) care se mândrește cu mai multe jocuri individuale și pachete de expansiune. Principalele jocuri sunt Battlefield 1942 (2002), Battlefield Vietnam (2004), Battlefield 2 (2005), Battlefield 2142 (2006), Battlefield 3 (2011), Battlefield 4 (2013), Battlefield 1 (2016), Battlefield V (2018). ), și cea mai recentă tranșă, Battlefield 2042 (2021).

Câmpul de luptă 4

Battlefield IV este cea mai dominantă parte. Este singurul joc din serie care a reprezentat bine franciza în scena eSports. Povestea are loc la șase ani după un război fictiv din 2020. Battlefield 4 a fost lansat în 2013 și a fost lăudat pentru grafica excelentă, modul de joc și modul multiplayer.

Deși este încă cel mai bun joc eSports din serie, modul single-player și erorile într-un mod multiplayer l-au făcut să primească puține critici.

Battlefield V

Battlefield V a fost continuarea Battlefield 4, dar, din păcate, rămâne un eșec. Nu a îndeplinit așteptările din cauza unor defecte de marketing. De asemenea, accentul se pune pe o campanie pentru un singur jucător în loc de o campanie battle royale care este sinonimă cu eSporturile care au ucis potențialul jocului. Dar există câteva lucruri pe care jucătorii le plac la Battlefield 5.

A venit cu mai multe completări, de exemplu, moduri multiplayer noi, inclusiv modul de campanie „continuu” „Furtuna de foc” și „Operațiuni mari”. În Battlefield V, există un realism îmbunătățit datorită motorului de joc Frostbite 3, iar modul Battle Royale este curbat în jurul stâlpilor de distrugere ai francizei, vehicule și, mai important, joc în echipă.

Câmpul de luptă 2042

Pe 19 noiembrie 2021, a fost lansat mult așteptatul Battlefield 2042. Are șapte hărți noi și intrigantul mod Portal. Un lucru care face ca această tranșă să fie deosebită este că este un joc exclusiv pentru multiplayer, ceea ce înseamnă că este axat pe eSports.

Deși nu există moduri clasate sau eSport la lansare, cel puțin jocul are instrumente de creație pentru a le permite jucătorilor să personalizeze modurile de joc. Modurile clasate și eSports nu sunt disponibile momentan pentru a permite jucătorilor să învețe dinamica jocului, care este puțin complexă. Aceste caracteristici vor fi adăugate mai târziu, odată ce jucătorii se vor familiariza cu jocul. Battlefield 2042 nu a ajuns încă pe scena eSports, dar va fi un blockbuster atunci când va ajunge. Este plasat în viitorul apropiat și prezintă arme futuriste.

Pariază pe câmpul de luptă

Chiar dacă pariurile pe Battlefield nu sunt la fel de populare ca alte jocuri eSport, cu siguranță va obține tracțiune. Pentru început, este complet legal să pariezi pe Battlefield atâta timp cât pariorii au atins vârsta legală pentru jocuri de noroc. Pariurile pe acest joc video nu diferă în niciun fel de pariurile pe alte jocuri FPS, vorbim despre CS: GO, Valorant, Rainbow Six Siege și restul.

Cum să vă înscrieți pe site-urile de pariuri Battlefield

Pentru a paria pe Battlefield, jucătorii trebuie mai întâi să caute un site de pariuri cu piețele Battlefield. Apoi, aceștia ar trebui să facă clic pe opțiunea de înscriere și să finalizeze procesul de înregistrare confirmându-și e-mailul. În cazul site-urilor de pariuri fără verificare, altfel cunoscute sub denumirea de site-uri de pariuri Trustly, acestea pot intra în joc fără problemele de înregistrare sau verificare, doar depunând bani la casa de pariuri.

Pariuri pe câmpul de luptă pe bani reali

În timp ce unele site-uri de pariuri eSports oferă pariuri gratuite pe bani, majoritatea sunt site-uri de pariuri cu bani reali, așa că jucătorii trebuie să aibă bani reali pentru a intra în acțiune. Avantajul site-urilor de pariuri Battlefield pe bani reali este că jucătorii pot câștiga bani reali atunci când pariurile lor ajung. Pe casele de pariuri pe bani reali, pasionații de pariuri eSports pot juca folosind monede fiat sau cripto, cum ar fi bitcoin și ethereum.

Cele mai bune site-uri de pariuri Battlefield eSports

Odată cu creșterea cererii pentru piețele de pariuri eSport, sute de site-uri de pariuri eSports au încolțit. Ei bine, acesta este un lucru atât de bun pentru jucători, dar poate fi greu să găsești cele mai bune site-uri pentru a te alătura. Pentru cei care nu sunt siguri care este cel mai bun site de pariuri Battlefield, mai jos sunt câteva aspecte importante de luat în considerare.

Credibilitate

Primul lucru pe care trebuie să-l facă jucătorii este să se alăture unui site de pariuri care a fost licențiat de oricare dintre autoritățile renumite de reglementare a jocurilor de noroc. Pe astfel de site-uri, jucătorii pot fi siguri că banii lor sunt în mâini sigure și că cazurile de aranjare a meciurilor nu reprezintă o problemă.

Piețe și cote

În continuare, ar trebui să se asigure că site-ul are diverse piețe de pariuri Battlefield și o mulțime de evenimente Battlefield pe care să parieze. Important este că șansele ar trebui să fie mari.

Opțiuni bancare

Un alt aspect crucial atunci când alegeți cel mai bun site de pariuri Battlefield este Opțiuni de plată pentru eSports. Aplicația de pariuri eSports la care te poți înscrie ar trebui să ofere opțiuni bancare flexibile, rapide și sigure. Toate metodele populare de plată online ar trebui să fie acceptate. Metodele de depunere și retrageri din eSports ar trebui, de asemenea, să fie rapide.

Bonusuri la pariuri Esports

Pentru cei care doresc să-și mărească bankrollul, promoții precum și bonusuri fără depunere iar bonusurile de depunere contează și ele. Unele dintre cele mai bune site-uri de pariuri unde pot fi găsite bonusuri includ BetWay, 22Bet, Bet365 și Betsson.

Turnee și competiții Battlefield eSports

Battlefield nu este la fel de activ ca alte jocuri FPS de pe scena eSports. Nu există turnee și competiții regulate ca în Valorant, Counter-Strike: Global Offensive, Tom Clancy's Rainbow Six Siege și Call of Duty. Acest lucru se datorează faptului că ultimele versiuni nu s-au concentrat în principal pe eSports. Cu toate acestea, edițiile anterioare ale jocurilor FPS au fost active în trecut și au atras câteva turnee și competiții de top.

Există un campionat Battlefield?

Cupa Mondială este cea mai bună în eSports. Acest turneu poartă nume diferite în funcție de eSports. Din păcate pentru Battlefield, nu există o Cupă Mondială sau un turneu mare, deoarece jocul video nu este atât de popular în industria eSports. Dar odată ce cea mai recentă versiune, BF2042, va câștiga acțiune, cu siguranță va avea loc un turneu de prim rang pentru a încununa cea mai bună echipă care va participa.

Deși nu există turnee de prim rang în acest moment, mai multe turnee anterioare vor fi într-adevăr reînviate în viitorul apropiat, odată ce Battlefield își va pune bazele în eSports. Mai jos sunt câteva dintre marile turnee Battlefield care ar putea fi în curs.

Asamblare Iarna

Susținut de către Organizarea Adunării Oy, Assembly Winter este un eveniment finlandez de eSport care este activ din anii 90. În 2007, de exemplu, turneul a atras mai multe meciuri Battlefield 2142 în care a fost acordat un premiu total de 13.644,88 USD. Din păcate, nu au existat evenimente Battlefield aliniate în turneul Assembly Winter 2021, dar Battlefield va apărea cu siguranță odată ce cea mai recentă tranșă va lansa modul eSports și echipele vor începe să-și construiască listele BF.

ESL One

Electronic Sports League One, cunoscut și sub numele de ESL One, este un alt turneu Battlefield care a încercat să ridice Battlefield la scena eSports cu câțiva ani în urmă. Turneul a atras mai multe echipe de top în finala sezonului de iarnă 2015 găzduită la Köln, Germania.

Opt echipe împărțite în două grupe s-au luptat pentru glorie. După bătălii înfiorătoare, Epsilon eSports a câștigat cea mai mare parte din fondul de premii de 35.000 EUR, după ce a depășit INTZ e-Sports. Odată ce Battlefield 2042 își va actualiza modurile eSports, ESL One îl va avea cu siguranță la bord în turneele și competițiile sale.

Liga ESB

Deși nu atrage fondurile uriașe de premii pe care le vedem în alte competiții, Liga ESB a făcut dreptate Battlefield V, în ciuda defectelor jocului video. Au existat mai multe turnee organizate de ESB, care au înscris unele dintre cele mai competitive echipe cu liste de Battlefield 5. Când Battlefield 2042 devine eSport inactiv, acesta este unul dintre turneele care vor reveni.

Zurich Invitational

Zurich Invitational este un alt turneu care a plasat Battlefield pe harta eSports. ESB găzduiește turneul alături de GameTurnier, eStudios și g4g.ch. În sezonul 2019/2020, evenimentul a atras patru echipe Battlefield 1 într-un meci de dominație 5v5 cu dublă eliminație, eveniment Battlefield 1 LAN numai pe invitație pe PS4.

Fondul de premiere nu a fost atât de mare, dar cel puțin, fanii Battlefield au avut șansa de a asista la joc pe o scenă competitivă. Dacă Battlefield 2042 va concretiza modurile eSports, acest turneu va fi probabil retrăit.

Cele de mai sus sunt câteva dintre turneele și competițiile Battlefield. Din păcate, nu există atât de multe competiții pe care să pariezi în acest moment, când jocul a căzut pe scena eSports.

Dar, având în vedere că DICE așteaptă cu nerăbdare să înființeze Battlefield 2042 pentru eSports, prin dezvăluirea modurilor clasate și eSports care nu au fost încă lansate, compania se va asocia probabil cu organizatorii de turnee eSports pentru a găzdui mai multe evenimente eSports, probabil, o Cupă Mondială Battlefield.

Cele mai bune echipe Battlefield eSports

Acum că Battlefield nu este popular pe scena eSports, nu sunt atât de mulți eSports pro echipe. În eSports, echipele tind să creeze liste pe eSporturile populare care atrag fonduri mari de premii, de exemplu, DOTA 2, CS: GO, FIFA și Valorant.

Dar acum că Battlefield este pregătit pentru revenirea eSporturilor, echipele care au dominat în trecut vor reveni cu siguranță.

Unele dintre echipele de așteptat includ;

PENTA Sports

Fondată în 2013, PENTA Sports este o echipă germană de eSports care a lăsat amprenta pe scena competițională Battlefield. A participat la sezonul ESL One Battlefield 4 Winter 2015. Echipa s-a descurcat bine, dar, din păcate, a terminat pe locul trei. Poate că, dacă Battlefield 2042 își lansează modurile eSports, echipa va crea o listă și va reveni la competiția activă. În 2021, echipa a fost activă pe scena CS: GO.

Epsilon eSports

O altă echipă de top care ar trebui să apară în Battlefield eSports este Epsilon eSports, o organizație de eSports fondată în 2008. Echipa a câștigat sezonul ESL One Battlefield 4 Winter 2015, învingând INTZ e-Sports. În acest moment, Epsilon eSports are liste în Call of Duty, Counter-Strike: Global Offensive, FIFA, Gears of War și H1Z1. Având în vedere exploatările anterioare ale echipei în Battlefield 4, conducerea poate lua în considerare crearea unei liste BF2042.

Cele de mai sus sunt câteva dintre echipele populare Battlefield eSports. Probabil, odată ce Battlefield 2042 își va face debutul în eSports odată ce modul eSports este activ, alte echipe eSports specializate în jocuri FPS, de exemplu, Astralis, Entropiq, Extra Salt, Team Vitality și Movistar Riders, vor crea liste de Battlefield.

Pariurile pe câmpul de luptă: argumente pro și contra

La fel ca cele două fețe ale aceleiași monede, pariurile pe câmpul de luptă au atât avantaje, cât și dezavantaje.

Pro

  • Disponibilitatea Battlefield pe site-urile de pariuri – Astăzi, multe site-uri de pariuri eSports au piețe de pariuri eSports. Jucătorii nu vor trebui să parcurgă multe site-uri de pariuri pentru a găsi case de pariuri cu piețele de pariuri Battlefield.
  • Câștigă bani reali – Al doilea avantaj al pariurilor pe câmpul de luptă este că jucătorii au șanse de câștig. Dar, ca să conștientizeze, jucătorii pot câștiga bani reali doar dacă joacă pe site-uri de pariuri Battlefield cu bani reali.
  • Bonusuri profitabile și promoții– Acum că există o concurență acerbă între site-urile de pariuri eSports, există o mulțime de bonusuri fantastice de pariuri pe câmpul de luptă atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei existenți.

Contra

  • Lipsa de date – Spre deosebire de pariurile sportive obișnuite, eSports, inclusiv Battlefield, nu are date brute pe care pariorii să se poată baza pentru a plasa pariuri.
  • Risc de dependență – În același mod în care jocul Battlefield poate crea dependență, pariurile pe joc prezintă, de asemenea, riscuri de dependență și, în consecință, jocuri de noroc cu probleme.

Cotele de pariuri pe câmpul de luptă au fost explicate

Înainte de a intra în acțiune, jucătorii trebuie să înțeleagă cotele de pariuri pe Battlefield. Pentru început, cotele de pariere reprezintă reprezentarea unui eveniment care are loc sau nu. Regula generală este întotdeauna, cu cât șansele sunt mai mari, cu atât șansele de câștig sunt mai mici și invers.

Formate de cote de pariuri pe câmpul de luptă

Există trei formate standard de cote de pariere. Unele site-uri de pariuri acceptă doar un format de cotă, în timp ce altele acceptă toate cele trei formate.

  • Cote britanice: Denumite și cote fracționale sau din Marea Britanie, aceste cote sunt reprezentate în fracții, de exemplu, 5/2. Numărul din stânga este suma câștigată de jucători pentru a pariat ceea ce este în dreapta, plus miza lor inițială.
  • Cote americane: Aceste cote sunt reprezentate cu un simbol plus sau minus. Primul desemnează cel defavorizat, în timp ce cel de-al doilea este pentru favoriți. Cotele americane cu semnul plus arată profitul pe care jucătorii obțin pentru fiecare 100 USD pariați, în timp ce semnul minus indică suma pe care un jucător trebuie să parieze pentru a obține 100 USD ca profit.
  • Cote europene: Cunoscute și sub numele de cote zecimale, aceste cote sunt reprezentate în zecimale. Pentru a ști suma de câștigat, jucătorii ar trebui să-și înmulțească miza până la cota zecimală.

Sfaturi de pariuri

La fel ca pariurile sportive tradiționale, Battlefield Pariurile eSports necesită câteva strategii pentru a spori șansele de câștig ale jucătorilor. Acest segment împărtășește mai multe sfaturi de pariuri Battlefield.

Primul lucru este să vă familiarizați cu regulile și regulamentele de joc ale Battlefield. Mulți pariori încep să parieze orbește fără să înțeleagă dinamica jocului. Înțelegeți cum se joacă jocul și, mai important, piețele și cotele de pariuri. Fără a învăța dinamica jocului, jucătorii riscă să parieze pe rezultate extrem de imposibile.

Următorul lucru este să înțelegem scena Battlefield eSports. Pariorii trebuie să fie conștienți de competițiile de top și de favoritele pentru fiecare meci sau turneu. Consultați forma recentă a echipelor care se luptă și aveți întotdeauna încredere în șanse. Amintiți-vă, cu cât șansele sunt mai mari, cu atât sunt mai mici șansele ca acel pariu să se realizeze. În același simbol, cu cât șansele sunt mai mici, cu atât sunt mai mari șansele de câștig.

În sfârșit, urmăriți ceea ce spun experții. În pariurile Battlefield eSports, unii experți urmăresc jocul îndeaproape și prezic câștigătorii. Deși previziunile de pariuri pe Battlefield nu sunt garantate să se realizeze, acestea au o precizie destul de ridicată.

Chiar dacă jocul nu este atât de popular pe scena eSporturilor și a pariurilor, noua tranșă va schimba lucrurile în bine. Așteptați-vă să înceapă să lovească pământul odată ce funcțiile mult așteptate, modurile clasate și eSports, sunt lansate.

About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
e-sporturi
About

Zhang Wei, mai cunoscut în arena Esports sub numele de „DragonMaster”, și-a făcut o nișă ca lider de gândire la intersecția cazinourilor online și a sporturilor. Cu un instinct fără greșeală pentru tendințe, combinat cu o atenție meticuloasă la detalii, este atât un strateg, cât și un vizionar în domeniu.

Send email
More posts by Zhang Wei