Știri

December 8, 2022

Top 5 turnee de pariuri Esports 2022

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Esports-ul se extinde, iar mai multe competiții și jocuri sunt incluse pe piețele de pariuri. Nu este surprinzător să vedem că pariurile pe sporturi cresc în popularitate, având în vedere cât de populare au devenit competițiile sportive în ultimii ani. 

Top 5 turnee de pariuri Esports 2022

The scena sportivă competitivă se extinde rapid odată cu industria esporturilor. Există competiții semnificative de sporturi cu fonduri enorme de premii și mulțimi de milioane de fani. Iată o alegere dintre cele mai bune cinci de care trebuie să fiți atenți în timp ce a doua jumătate a anului 2022 se va încheia.

Internationalul

International este cel mai mare eveniment de pe Dota 2 program și cel mai popular eveniment de pariuri esports disponibil practic la toate platformele de pariuri esports online. Având în vedere că majoritatea publicului său este vândut și o parte din banii premiului provine de la fani, nu este surprinzător că fondul de premiere este enorm. Cele mai bune echipe Dota 2 din lume concurează în acest eveniment de sfârșit de an.

În timp ce Dota 2 este deosebit de apreciat în Asia, unde China și Coreea domină în mod constant topul jucătorilor, pariurile internaționale se desfășoară în întreaga lume. Locația geografică a jucătorilor joacă un rol important în determinarea celor mai bune site-uri internaționale de pariuri esport.

Circuitul Dota Pro

Înainte de Dota 2 The International, se desfășoară mai multe competiții sub bannerul DPC. Există 18 echipe participante, celelalte șase avansând în rundele playoff din China, America de Sud, Comunitatea Statelor Independente, America de Nord, Europa și Asia de Sud-Est. Invitațiile directe de a concura în The International sunt extinse primelor 12 echipe din ordinea clasamentului DPC.

Cei 18 echipele de calificare concura într-un format round-robin în două grupe de nouă echipe. Formatul pentru toate jocurile este cel mai bun din două hărți. Primele patru echipe din fiecare grupă se îndreaptă către Bracket-ul Superioară al Evenimentului Principal, în timp ce echipele de pe locurile cinci până la al optulea avansează în Bracket-ul Inferior.

Evenimentul principal are 16 echipe care concurează într-un format de dublă eliminație. Echipa pe ultimul loc din fiecare grupă este eliminată. Opt echipe concurează în bracketul superior al evenimentului principal și opt echipe suplimentare concurează în bracketul inferior al evenimentului principal. 

Un format de hartă best-of-one este folosit pentru runda de joc de deschidere a lui Lower Bracket. Toate celelalte meciuri sunt jucate folosind un format Hărți cel mai bun din trei, cu excepția Marii Finale, care se joacă folosind un format Hărți cel mai bun din cinci.

Campionatul Mondial League of Legends

Jocurile Riot sunt răspândite în lunile de primăvară și vară. Turneul culminează cu Campionatul Mondial League of Legends, care prezintă echipe internaționale de top. Chiar dacă competiția League of Legends nu are cel mai mare fond de premii în comparație cu alte turnee, are cei mai mulți spectatori la orice eveniment esports.

Pentru a se pregăti pentru aceste competiții, echipele concurează în ligi. Concluzia este că numeroase echipe din fiecare regiune concurează între ele. Milioane de oameni vor urmări acest eveniment și există multe jocuri și numeroase supărări în fiecare an pentru pasionații de pariuri online pentru a intra în acțiune. 

Fanii pot ghici ce echipă cred că va câștiga titlul de cea mai bună echipă din lume la fiecare rundă. Cu toate acestea, va fi esențial să cercetăm sfaturile de pariuri pe esport pentru a lua decizii în cunoștință de cauză.

CS: GO Majors

Nu există multe jocuri care se pot lăuda cu profilul pe care CS: GO îl are în lumea diversă și dinamică a sporturilor. Programul CS: GO are mai multe evenimente decât orice alt joc competitiv, inclusiv turneele IEM, ESL, ESEA și ad-hoc. Numeroase competiții de nivel înalt au loc anual, cu premii în bani de milioane de dolari.

Concurența de lungă durată de împușcături la persoana întâi nu pare să-și piardă atractivitatea, mai ales în Europa. Acest joc este unul dintre cele mai pariate pe sporturi din lume și găzduiește unele dintre cele mai mari turnee, cum ar fi PGL CS: GO Majors. Emoția este în afara topurilor în ceea ce privește jucătorul care își poate face lovitura pe fiecare hartă.

Intel Extreme Masters

ESL și Valve au produs în comun competiția Intel Extreme Masters World Championship în fiecare an din 2006. Competiția, pe care Intel o sponsorizează, combină mai multe sporturi alături de CS: GO. Alte sporturi includ Player's Unknown Battlegrounds, League of Legends și StarCraft II. Competițiile au avut 13 sezoane și au fost organizate în întreaga lume.

Cele șase invitații

Nu au existat multe sporturi care s-au prăbușit și au supraviețuit. Rainbow Six Siege a fost cel mai popular succes al narațiunii. Nu s-a anticipat că jocul va reuși, dar datorită dăruirii creatorilor și multă muncă, este acum unul dintre cele mai populare sporturi din lume. 

The Six Invitational, unul dintre turneele sale, este un alt campionat internațional în care concurează cei mai mari jucători din fiecare regiune. Nu este doar palpitant, ci ridică ștacheta cu echipe excelente din organizații excelente.

Campionatul Global Series Apex Legends

Apex Legends este battle royale care crește cel mai rapid dintre toate. Mai mulți oameni îl urmăresc, fie că este vorba de esport sau de jocul în sine. The ALGS a fost punctul culminant al mai multor competiții înainte ca echipele de top ale lumii să concureze în finală. 

Chiar dacă anul trei nu a fost încă declarat, tensiunea rămâne la rejucarea campionatului în anul doi. Fără îndoială, tot mai mulți jucători vor urmări tot ce are legătură cu Apex Legends și esportul său.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi
2024-05-23

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi

Știri