Pariuri Overwatch: un ghid la îndemână pentru începători

Overwatch League

2023-01-05

Ethan Tremblay

Pariurile online pe sporturi au o parte echitabilă de provocări. Poate fi dificil de definit pariurile Overwatch, cu numeroși operatori și toți care trebuie să înțeleagă punctele de declanșare în diferite moduri și posibilități de joc.

Pariuri Overwatch: un ghid la îndemână pentru începători

Chiar și având în vedere toate acestea, pariurile pe Overwatch rămân dificile. Este un joc complicat în care este adesea dificil să determinați cel mai bun curs de acțiune din cauza numărului mare de variabile în joc. 

Aici intrăm în imagine. Acesta este ghidul nostru profesionist pentru pariurile online Overwatch și câteva idei și tactici pentru a le face în mod eficient. Înainte de a plasa primul pariu la Overwatch, continuă să citești pentru a afla tot ce trebuie să știi.

Ce este Overwatch?

Overwatch este creația Blizzard Entertainment, un dezvoltator de jocuri de renume mondial. Jocul îmbină aspecte din MOBA-uri precum Dota și League of Legends cu jocurile tradiționale cu împușcături la persoana întâi. Overwatch este un sport interesant de urmărit, care este unul dintre factorii pentru care titlul este proeminent în pariurile esport.

Blizzard a lansat continuarea Overwatch pe 4 octombrie 2022. Overwatch 2 a inclus câteva funcții și actualizări noi și câțiva eroi noi. La fel ca pariurile CS: GO, Overwatch 2 are schimbări semnificative în componența echipei de-a lungul meciurilor, făcându-l un candidat excelent pentru pariuri live. Overwatch 2 este o potențială mină de aur pentru pariorii de valoare care sunt familiarizați cu jocul și echipele și pot prezice ce se va întâmpla.

Meciurile anterior 6v6 sunt acum 5v5, ceea ce face ca performanțele individuale ale jucătorilor să fie considerabil mai importante. Alte actualizări și completări notabile includ șase hărți noi, inclusiv New Queen Street, Colosseo, Circuit Royal Esperança, Midtown și Parasoa. Unele dintre aceste hărți includ noul „Mod de joc Push”. Overwatch 2 are acum un mecanism ping similar cu Apex Legends.

Merită să pariezi Overwatch?

Există încă unele îndoieli dacă OW2 va stimula expansiunea Pariuri online Overwatch. Cu toate acestea, cu lansarea lui Overwatch 2 ca opțiune gratuită, pare logic să ne așteptăm ca baza de jucători a jocului să se extindă semnificativ. Succesul unui joc în sporturi poate fi urmărit până la profilul său în creștere în comunitatea de jocuri.

Overwatch a fost întotdeauna un joc neiertător pentru performanțe slabe. Deoarece competițiile Overwatch 2 sunt jucate mai degrabă 5v5 decât 6v6, cele mai mici modificări pot avea un impact enorm asupra rezultatului unui meci. Acest lucru provoacă variații mai mari decât cele obișnuite în rezultatele jocurilor Overwatch, totuși favoriții par să prevaleze în majoritatea serielor. Dar având în vedere factorii de mai sus, supărările sunt încă probabile. Este valabil mai ales în Liga Overwatch, unde listele de echipe tind să fie mai mari.

Ghid pas cu pas privind pariurile Overwatch

Vom păstra această parte pe scurt. În cinci pași simpli, iată cum să pariezi pe Overwatch:

  1. Alegeți un eSportbook fiabil și sigur care oferă pariuri online Overwatch.
  2. Odată ce v-ați hotărât asupra unui site de pariuri Overwatch, mergeți la pagina de înscriere și furnizați informațiile necesare. Amintiți-vă că va trebui să verificați și să aprobați ceva mai târziu, așa că utilizați informațiile reale.
  3. Următorul pas este să localizați meciul sau meciurile pe care doriți să pariați. Deoarece ești dornic să pariezi pe Overwatch, s-ar putea să vrei să mergi pe piața de pariuri OWL (Overwatch League).
  4. Nu merge doar cu instinctul tău după ce ai descoperit un meci care sună promițător. Aflați cât mai multe despre statistici, echipă și orice modificări sau ajustări pe care grupul le-ar putea face. Găsirea cât mai multor informații despre ambele echipe vă poate permite să faceți o alegere mai educată.
  5. Odată ce v-ați decis, evaluați riscul și depuneți niște fonduri. Puteți accesa ecranul de plată selectând butonul de depunere (sau ceva similar). Alegeți opțiunea de plată preferată, introduceți suma de plată dorită și continuați cu autorizarea necesară.
  6. Etapa finală a pariurilor online Overwatch este simplă. Reveniți la meciul pe care l-ați selectat la pasul doi, alegeți tipul de pariu preferat, setați-vă miza și faceți clic pe „place bet” sau ceva similar. Acum, tot ce trebuie să faci este să vezi dacă pariul tău iese.

Tipuri comune de pariuri Overwatch

Poţi faceți mai multe pariuri diferite pe meciurile și turneele Overwatch. Cele mai bune site-uri de pariuri Overwatch oferă următoarele tipuri de pariuri:

Câștigătorul turneului

Un astfel de pariu, cunoscut sub denumirea de „child”, este plasat pe eventualul campion al unei competiții. Necesită o judecată solidă și o înțelegere a punctelor forte și dezavantajelor comparative ale echipelor concurente. Cu toate acestea, este un pariu destul de simplu de plasat.

Câștigătorul meciului

Din nou, acesta este un pariu destul de simplu. Tot ce trebuie să faci este să alegi care parte va câștiga un meci individual. Din nou, în ciuda aparentei ușurință a acestui pariu, este necesară o familiaritate solidă cu punctele forte ale fiecărei echipe și cu forma recentă. Puteți plasa mai multe dintre aceste pariuri pe un singur talon de pariu. Această strategie, cunoscută sub numele de „acumulator” sau „parlay”, este ideală pentru a paria pe favoritele turneului din runda inițială și este disponibilă pe majoritatea site-urilor de pariuri Overwatch.

Câștigătorul hărții

Meciurile Overwatch pot fi împărțite în hărți. Aici pariezi pe partea care crezi că va câștiga o anumită hartă. De asemenea, puteți paria pe câte hărți credeți că o echipă va câștiga într-o confruntare. O altă modalitate de a paria numărul de hărți câștigate într-un meci este să pariezi pe piețele de handicap de hărți.

Total Maps

Acesta este un pariu pe câte hărți va câștiga o echipă în general. Nu este diferit de pariat pe numărul total de goluri într-un meci de fotbal sau de hochei pe gheață.

Pariuri live

Pariurile live, uneori numite pariuri în joc, sunt un format de pariere reactiv popular în jocurile video competitive precum Overwatch. Pariurile la acest nivel necesită nu doar o familiaritate extinsă cu Overwatch, ci și un raționament rapid și agil. Cel mai bine ar fi să-ți dai o șansă atunci când te-ai exersat puțin cu pariurile online Overwatch sub centura ta. Dacă acesta este pariul pe care doriți să îl faceți, ar trebui să căutați site-uri de pariuri Overwatch care îl oferă.

Sfaturi pentru o strategie eficientă de pariuri Overwatch

Când dezvoltați o strategie câștigătoare pentru pariurile online Overwatch, puteți urma aceleași idei pentru pariurile sportive tradiționale. În multe privințe, pariurile în Overwatch sunt comparabile cu alte sporturi de echipă. Iată câteva tehnici ușoare pe care le puteți aplica pentru a dezvolta o strategie câștigătoare de pariuri pe sporturi Overwatch.

Aflați cum funcționează eroii

Overwatch este un shooter la persoana întâi în care echipe de jucători preiau rolurile diferiților eroi. Fiecare erou are propriul său set de puncte tari și puncte slabe, iar înțelegerea avantajelor și dezavantajelor fiecăruia dintre aceste personaje este una dintre cele mai importante componente ale pariurilor Overwatch. Studierea compozițiilor personajelor este cea mai importantă lecție dacă vrei să știi cum să pariezi pe Overwatch.

Acești eroi sunt făcuți pentru a fi folosiți împotriva unor eroi specifici în anumite situații. Veți avea mâna de sus în strategia de dinainte de joc și deciziile de pariuri dacă știți ce ghișee să căutați. Deoarece intrarea într-un flux de pariuri live Overwatch fără familiarizarea cu eroii este una dintre cele mai proaste idei pe care le-am auzit vreodată, aceasta are prioritate în ghidul nostru de pariuri Overwatch.

În plus, jucătorilor li se permite să schimbe eroi în orice moment pe parcursul jocului, așa că ținem cont de cine joacă și cine ar putea fi biletul tău la un pont de pariuri cu handicap Overwatch. O ajustare ar putea afecta drastic condițiile pariului dvs., așa că fiți atenți la șansele potențiale de încasare dacă talonul dvs. de pariu ia o întorsătură proastă.

Fă-ți temele pentru jucători și echipe

Jucătorii de succes recunosc că informația este cheia succesului lor. Dacă doriți să puteți lua decizii corecte cu privire la pariurile Overwatch, trebuie să țineți pasul cu toate evoluțiile actuale din universul Overwatch. Chiar și zvonuri relativ banale ar putea fi valoroase uneori. Puteți, de asemenea, să căutați folosind resurse, cum ar fi o postare Reddit cu pariuri Overwatch.

Încercați singur jocul

Jocul Overwatch poate oferi informații semnificative asupra jocului, la fel cum fotbalul te poate ajuta să înțelegi mai bine cum să pariezi cu succes. Puteți obține o perspectivă asupra abilităților personajelor jucabile în acest fel. De asemenea, vă poate arăta cum se comportă jucătorii de elită în anumite scenarii.

Gânduri finale

Pariul pe Overwatch poate fi foarte distractiv. Dacă depuneți timp și efort pentru a face pariuri bine informate, există multe posibile plăți disponibile. Dacă ai de gând să pariezi pe Overwatch, ar trebui să știi multe despre joc și cum să-l joci, așa cum ai face pentru orice alt pariu.

În plus, familiarizați-vă cu numeroasele pariuri posibile pentru un joc sau turneu Overwatch. Pentru a reuși în pariurile Overwatch, trebuie să știți ce se întâmplă în comunitate și să aveți un sistem care să vă monitorizeze fondurile. Probabil că veți avea un oarecare succes în pariurile Overwatch dacă urmați acest ghid de experți.

Cele mai recente știri

Bazele pariurilor Fortnite
2023-03-30

Bazele pariurilor Fortnite

Știri