Cum să pariezi pe Esports: Ghidul suprem de cunoștințe

În acest ghid de pariuri eSports, află totul despre pariurile pe sporturi electronice. De asemenea, rămâneți pe fază pentru a afla care sunt cele mai bune genuri de jocuri video și titluri de jocuri video pe care să pariați, precum și sfaturi de pariuri în eSports. Nu există nicio îndoială că industria eSports este martoră la o creștere exponențială. Odată cu venirea pandemiei, pariurile eSports au înflorit, iar astăzi, este forma de pariuri cu cea mai rapidă creștere.

Potrivit unui raport din 2019 al antreprenorului din industria jocurilor de noroc din Las Vegas, Chris Grove, totalul banilor pariați pe eSports în jurul titlurilor majore de eSport până în 2020 se ridicau la aproximativ 12,9 miliarde de dolari la nivel global, în timp ce numărul pariorilor eSports la nivel global a fost de aproximativ 6,5 milioane. Venirea pandemiei și, în consecință, oprirea meciurilor live, trebuie să fi explodat cifrele.

Cum să pariezi pe Esports: Ghidul suprem de cunoștințe
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Cum să pariezi pe sporturi 2024

Înainte de a împărtăși lista celor mai buni Genuri de jocuri video eSports pentru a paria, iată un ghid pentru începători pentru pariurile eSports. Aflați elementele de bază ale pariurilor eSports, de la cum să găsiți cel mai bun site pe care să pariați, la cote de pariere, piețe, strategii și multe altele.

Cum funcționează pariurile pe sporturi

Pariurile Esports sunt pur și simplu pariuri pe sporturi electronice jucate la niveluri competitive. Deși sunt destul de asemănătoare cu jocurile virtuale și simulate, eSports are acea atingere umană, la fel ca pariurile sportive tradiționale, în care sportivii profesioniști se luptă, nu AI și simulatoarele computerizate. Deja, echipele profesioniste atrag cei mai buni talente din întreaga lume, așa că eSports este la fel de competitiv ca orice alt sport.

Cum să pariezi pe sporturi

Pariul pe eSports este destul de simplu. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care pariorii trebuie să le știe.

În primul rând, jucătorii trebuie să decidă asupra jocului pe care doresc să parieze. Acest articol va prezenta unele dintre cele mai bune genuri pe care să pariați și cele mai populare jocuri din scena eSports din fiecare gen.

Cum să găsești cele mai bune site-uri de pariuri esport

Odată ce un jucător de noroc stabilește un anumit joc, ar trebui să găsească case de pariuri care oferă piețe pentru joc. Pentru înregistrare, nu toate casele de pariuri au pariuri eSports.

Un alt factor esențial de luat în considerare atunci când alegeți o casă de pariuri este licențele și reglementările. Joacă numai pe site-uri de pariuri eSport înregistrate și renumite.

Apoi, citiți recenziile caselor de pariuri și faceți câteva cercetări pentru a găsi case de pariuri care oferă servicii bancare rapide și sigure și, mai important, o listă cuprinzătoare de opțiuni de depunere și retragere. Jucătorii doresc cu siguranță să intre rapid în pariuri pe bani reali. De asemenea, luați în considerare taxele de tranzacție, timpul de realizare și, cel mai important, valutele acceptate.

Aspectele cruciale de luat în considerare includ asistența pentru clienți, limbile, live streaming, navigarea pe site și pariuri pe mobil.

Al treilea aspect pe care trebuie să ne concentrăm sunt piețele și cotele de pariuri eSports. Unele case de pariuri au piețe vaste de pariuri, în timp ce altele oferă doar opțiunile de bază. Primul este ceea ce ar trebui să fie atenți pasionații de pariuri eSports. Când vine vorba de cote, există două lucruri. În primul rând, alăturați-vă site-urilor de pariuri cu cele mai mari cote. În al doilea rând, jucătorii ar trebui să se asigure că formatul de cote pe care îl cunosc este acceptat.

De asemenea, este esențial să luați în considerare promoțiile. Cele mai bune case de pariuri eSports au bonusuri fără depunere și bonusuri la depunere, printre alte bunătăți. În timp ce căutați bonusuri la pariuri, nu uitați să verificați cerințele de pariere. Cu cât multiplicatorul este mai mic, cu atât sunt mai mari șansele de a profita la maximum de un bonus la pariuri.

Strategii de pariuri Esports

La fel ca pariurile sportive tradiționale, există strategii de pariuri eSports, care variază în funcție de genul jocului. Pariurile de arbitraj sunt cea mai populară strategie. Cunoscută în mod obișnuit ca strategia de pariere „arb”, implică plasarea unui pariu pe toate rezultatele posibile ale unui meci individual de eSports.

Ghid de pariuri MOBA

Arena de luptă online multiplayer, cunoscută popular ca MOBA, este unul dintre cele mai bune genuri de jocuri video pe care să pariezi. Acest joc video de strategie prezintă două echipe care se luptă într-un câmp de luptă predefinit cunoscut sub numele de hartă.

Jocurile MOBA sunt cel mai bine cotate, mai ales în Asia. Popularitatea poate fi atribuită faptului că sunt sociabili acum că jucătorii trebuie să facă echipă cu prietenii pentru a obține victoria. Unele dintre cele mai bune jocuri MOBA pe care să pariezi includ League of Legends, DOTA 2 (Defense of the Ancients 2), Mobile Legends: Bang Bang și Smite.

Cum să pariezi pe jocuri MOBA

Pariurile MOBA devin din ce în ce mai populare acum că există câteva turnee și competiții MOBA prestigioase, cum ar fi The International și Campionatul Mondial LoL. Ce e mai mult? Există jocuri MOBA pe care să pariezi aproape tot anul. Interesant este că jocurile MOBA atrag echipele de top și talentul, injectând competitivitate în jocul de strategie.

Coloana vertebrală a pariurilor pe jocurile MOBA este înțelegerea diferitelor piețe de pariuri. Pariotorii pot paria pe piețe de meciuri MOBA unice, piețe pentru turnee/competiții/căștigători de ligă MOBA sau piețe de hărți. Unele dintre cele mai bune pariuri de plasat includ câștigătorul meciului, câștigătorul hărții, totalurile hărții, prima ucidere, numărul de runde, totalul ucideri/cote sau chiar handicap, etc. Probabilitatea tuturor acestor evenimente este reprezentată în cote.

Pentru a paria pe jocuri MOBA, mai întâi, găsiți un site de pariuri cu piețele MOBA eSports și fiți la curent cu viitoarele competiții MOBA. Pariorii ar trebui să fie, de asemenea, conștienți de diferitele formate utilizate în turneele de jocuri MOBA.

În cele din urmă, jucătorii ar trebui să facă câteva cercetări pentru a afla care sunt cele mai bune MOBA echipe de eSports. În acest moment, numele cunoscute sunt Team Spirit, PSG.LGD, Invictus Gaming și Team Secret, printre altele. De asemenea, va fi înțelept să verificați forma recentă a echipei pe care pariorii își pun banii.

Ghid de pariuri Battle Royale

Jocurile Battle Royale sunt jocuri multiplayer online fantastice, care prezintă un joc de ultimul om și tactici de supraviețuire, explorare și scavenging. Ele implică zeci până la sute de jucători care se luptă pentru glorie într-o hartă în continuă scădere. În funcție de format, jucătorii pot fi singuri sau în echipe.

Astăzi, jocurile battle royale domină scena eSports. Unele dintre cele mai mari jocuri battle royale includ Fortnite, Call of Duty: Warzone, Apex Legends, PUBG: Campuri de luptă, și Fall Guys Ultimate Knockout doar pentru a menționa câteva.

Cum să pariezi pe jocurile Battle Royale

Pariurile pe jocurile battle royale sunt printre cele mai populare forme de pariuri eSports. Popularitatea acestor jocuri poate fi atribuită faptului că jocurile battle royale atrag sute de competiții de nivel superior și premii substanțiale. Două dintre cele mai importante turnee battle royale sunt Apex Legends Global Series (Apex Legends) și The Fortnite World Cup (Fortnite). Interesant este că Cupa Mondială Fortnite din 2019 a atras un fond de premii de 30 de milioane de dolari.

Pariul la jocurile battle royale este destul de ușor atâta timp cât pariorii găsesc cele mai bune site-uri de pariuri Battle Royale eSports și înțeleg modul de joc, piețele și cum funcționează cotele. Există diverse piețe pe care să pariezi, în funcție de site-ul de pariuri și, bineînțeles, de jocul battle royale.

Unele dintre piețele comune cu care jucătorii ar trebui să fie familiarizați includ câștigătorii de meciuri, câștigătorii turneelor, pariurile speciale, acumulatorii, totalurile, câștigătorii hărților, scorurile pe hărți și chiar pariurile în joc, altfel cunoscute sub denumirea de pariuri live.

Pe lângă piețele și cotele de pariuri, jucătorii ar trebui să fie familiarizați cu scena eSports a jocului Battle Royale pe care doresc să parieze. Aflați cele mai bune echipe din Fortnite, cele mai bune echipe din Apex Legends și așa mai departe. De asemenea, aruncați o privire la forma lor recentă pentru a lua cea mai bună decizie de pariuri.

Ghid de pariuri FPS

Fără îndoială, FPS (First-Person Shooter) este un gen popular de jocuri video. Se bazează pe arme și alte lupte bazate pe arme din perspectiva unei persoane întâi. Jucătorii controlează protagonistul într-un spațiu 3D. Jocurile FPS sunt populare deoarece inaugurează acea atmosferă de câmp de luptă autentică datorită graficii și sunetului captivant. De asemenea, susțin munca în echipă și solidaritatea.

Jocurile FPS sunt populare pe tot globul. Battlefield V și Counter-Strike: Global Offensive sunt două dintre cele mai mari jocuri FPS de astăzi. Alte titluri FPS populare din eSports includ Call of Duty, Tom Clancy's Rainbow Six Siege (R6), Valorant și Overwatch.

Cum să pariezi pe jocuri FPS

Jocurile FPS nu sunt doar mari în fondurile de premii cumulate; ei domină, de asemenea, topurile de pariuri eSports. Conform celor mai recente statistici, CS: GO conduce în ceea ce privește volumele de pariuri acum că există multe turnee pe tot parcursul anului. De asemenea, este ușor să pariezi pe jocuri FPS și există o gamă largă de opțiuni de pariere.

La fel ca în cazul tuturor celorlalte genuri de jocuri video, jucătorii care pariază pe jocuri FPS trebuie să înțeleagă jocul de bază și regulile pentru a lua decizii informate de pariere. De asemenea, este esențial să înțelegem starea actuală a scenei eSports FPS. Găsiți timp pentru a căuta care sunt cele mai bune echipe FPS. În acest moment, cele mai bune echipe FPS sunt Astralis, SEN Sentinels și San Francisco Shock. De asemenea, este vital să revizuiți toate turneele și competițiile viitoare.

Un alt lucru critic pe care pariorii trebuie să fie conștienți este piețele de pariuri disponibile. Jocurile FPS pot avea un gameplay și obiective diferite, dar majoritatea opțiunilor de pariere sunt similare cu ceea ce jucătorii pot găsi în pariurile eSports MOBA și Battle Royale. Unele dintre cele mai bune piețe pe care să pariezi includ câștigătorul turneului, câștigătorul meciului, câștigătorul hărții, primul sânge și pariurile live.

Ghid de pariuri pentru simulare sportivă

Pentru pariuri sportive tradiționale pasionaților, jocurile eSport de simulare sportivă oferă experiența supremă, deoarece urmăresc pariurile sportive tradiționale. După cum sugerează și numele, jocurile de simulare sportivă se bazează pe jocuri sportive reale, cum ar fi fotbal, hochei, sport cu motor, baschet și fotbal american. Jocurile de simulare sportivă nu trebuie confundate cu sporturile virtuale, deoarece oamenii reali le joacă.

Jocurile de simulare sportivă sunt populare la nivel global. Scena se mândrește cu echipe profesioniste de elită, unele fiind sponsorizate de cluburi profesioniste. Ele descriu ligile și competițiile majore și folosesc motoare de joc de ultimă generație pentru a oferi un joc realist și o grafică uluitoare. Unele dintre cele mai bune jocuri de simulare sportivă pe care să pariezi includ FIFA, NBA2K, PES, Madden etc.

Cum să pariezi pe jocuri de simulare sportivă

Jocurile de simulare sportivă atrag mulți pariori, în mare parte pasionați de pariuri sportive tradiționale. Acest lucru se datorează faptului că sunt similare cu pariurile sportive convenționale în ceea ce privește mecanismele de pariere. Până acum, foarte bine, pariurile FIFA 21 conduc în genul de simulare sportivă în ceea ce privește volumul de pariuri. Deci, acum, ce trebuie să știe jucătorii despre pariurile pe jocurile video de simulare sportivă?

Primul lucru este să găsiți site-uri de pariuri de încredere cu FIFA, PES și NBA2K pieţelor. Amintiți-vă, nu toate site-urile de pariuri vor avea aceste piețe. Când vine vorba de cote și piețe de pariuri, cotele sunt reprezentate într-unul dintre cele trei formate de pariere sau în toate formatele, în timp ce piețele rămân aceleași ca în pariurile sportive obișnuite.

Diferența vine însă în echipele pe care să pariezi. În pariurile sportive tradiționale, cele mai bune echipe pe care să pariezi sunt cele mai de succes din ultima vreme. Cu toate acestea, în pariurile eSports, jucătorii nu ar trebui să se uite la cele mai proeminente echipe din viața reală. În schimb, ar trebui să se uite la înregistrarea jucătorului pro eSports. De exemplu, un jucător profesionist, cu o echipă super precum PSG, cu toate vedetele, ar putea pierde în fața unui jucător profesionist mai bun care joacă cu o echipă medie din ligile inferioare franceze.

Ghid de pariuri RTS

RTS, cunoscut și ca joc de strategie în timp real, este un alt gen popular de jocuri video pe care să pariezi. Unul dintre aspectele care fac aceste jocuri populare este natura, în general, mai rapidă. Diferența dintre jocurile RTS și jocurile de strategie pe ture (TBS) este că în jocurile RTS, jucătorii pot intra în acțiune simultan.

Există multe jocuri RTS, dar doar o mică funcție în lumea competitivă eSports. Jocurile de strategie în timp real includ StarCraft II, WarCraft și Vârsta imperiilor serie.

Cum să pariezi pe jocurile RTS

În timp ce popularitatea genului de jocuri video RTS încetinește, jocurile sunt încă active pe scena eSports. Deci, ce ar trebui să știe jucătorii despre pariurile pe jocurile RTS?

Primul lucru este să găsiți site-uri de pariuri cu piețe de pariuri pentru jocuri RTS, cum ar fi StarCraft II și piețele WarCraft, printre altele. Apoi, înscrieți-vă la casele de pariuri care au o mulțime de evenimente și cele mai mari cote. De asemenea, jucătorii ar trebui să se străduiască să fie la curent cu toate evoluțiile din lumea jocurilor RTS. În primul rând, înțelegeți modul de joc al jocurilor RTS și regulile de bază. Este important să cunoașteți diferitele formate de turneu utilizate.

În cele din urmă, consultați clasamentul pentru a afla cele mai bune echipe și jucători pe care să puneți bani. Pentru înregistrare, echipele continuă să schimbe listele, așa că asigurați-vă că verificați forma recentă a echipei pentru a lua decizia corectă de pariuri.

Încheierea

Asta e; un ghid despre cum să pariezi pe eSports. Amintiți-vă, există sfaturi și strategii de pariuri eSports care cresc șansele de câștig. De asemenea, asigurați-vă că verificați ce spun experții în predicțiile lor înainte de a face acel pariu!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Lucruri de știut despre pariurile Esports la cazinourile online
2023-02-09

Lucruri de știut despre pariurile Esports la cazinourile online

Nu există multe lucruri pe care le puteți face care să ofere un nivel similar de fior și entuziasm ca și pariurile pe sporturi. Pariurile sportive sunt chiar mai interesante decât pariurile sportive pentru evenimentele sportive obișnuite, deoarece sporturile sunt mult mai imprevizibile decât sporturile obișnuite. Să vezi o echipă nefavorabilă câștigând împotriva uneia dintre echipele de top din scena esporturilor nu este atât de neobișnuit.

Termenii eSports și limbajul pe care trebuie să-l cunoașteți
2023-01-19

Termenii eSports și limbajul pe care trebuie să-l cunoașteți

Sett este terifiant în jocul târziu. Acest nivel de potențial de tanking, cuplat cu o producție DPS atât de mare, poate fi devastator pentru echipele cărora le lipsește controlul asupra mulțimii AoE. Potențialul său de transport va avea bulgăre de zăpadă dacă poate fura din nou Bufful Roșu.

Cum să pariezi pe Apex Legends în 2022
2022-03-31

Cum să pariezi pe Apex Legends în 2022

Pariurile Apex Legends devin populare, pe măsură ce tot mai mulți fani ai jocului de împușcături cu eroi battle royale pariază pe sutele de turnee și competiții din întreaga lume. Dacă pariurile sună ca o idee, acesta este locul potrivit. Aflați totul despre pariurile Apex Legends 2022, de la elementele de bază ale Pariuri online Apex Legends la cele mai mari competiții și echipe.