Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu Visa

Visa este un sistem electronic de transfer de fonduri care facilitează tranzacțiile ușoare între bănci, comercianți, consumatori și instituții bancare. Este una dintre cele mai convenabile opțiuni de plată digitală utilizate în întreaga lume. Chiar și casele de pariuri autorizate folosesc Visa ca metodă de depunere datorită straturilor sale multiple de protecție.

Unele dintre cele mai bune case de pariuri oferă bonusuri speciale jucătorilor care folosesc Visa la prima lor depunere. Jucătorii de noroc îl pot folosi și pentru a-și retrage câștigurile fără costuri suplimentare. Acest ghid oferă informații despre această metodă bancară, cum să o utilizați și avantajele și dezavantajele acesteia. De asemenea, găsiți alegerile noastre de top pentru cazinourile care acceptă depozite Visa.

Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu Visa
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Despre Visa

Visa International Service Association a fost fondată în 1958 în Fresno, California, de către Bank of America (BofA). Peste 20.000 de instituții financiare membre sunt autorizate să emită carduri Visa sub numele lor. Acest lucru face ca Visa să fie a doua cea mai populară metodă de plată cu cardul, după UnionPay. A apărut atunci când BofA a lansat carduri de credit pentru consumatorii și comercianții din clasa de mijloc din SUA.

În 1974, au extins serviciul pe alte continente și au introdus un card de debit Visa în 1975. Întreprinderile regionale de pe tot globul și-au unit forțele pentru a forma Visa Inc, care a fost declarată o companie publică în 2008 în cadrul celor mai mari IPO-uri la nivel global.

Este Visa populară? Care sunt Opțiunile de Plată?

Astăzi, Visa își oferă serviciile prin carduri, dispozitive mobile și computere în peste 200 de țări. Băncile membre emit carduri Visa cu propriile termeni și condiții, de exemplu, rate ale dobânzii și taxă anuală. De asemenea, pot contacta comercianții cu solicitări de plată pentru achizițiile Visa. Utilitatea sa universală îl face o opțiune de preferat pentru pasionații de cazinouri.

Clienții cu carduri de credit, carduri de debit și carduri preplătite marca Visa pot finanța pariurile Visa pentru sporturi în câteva minute. Puteți găsi cu ușurință un cazinou online care acceptă această metodă din lista noastră. Tot ce aveți nevoie este să introduceți informațiile cardului și un cod de securitate.

Utilizarea Visa în casele de pariuri online

Asigurați-vă că ați ales un cazinou online de renume, apoi continuați să vă înscrieți gratuit. Vă puteți gestiona fondurile cu o aplicație bancară mobilă concepută în mod explicit pentru Visa. Aplicația este conectată direct la contul dvs. bancar. Pentru a juca sporturi cu Visa, trebuie să adăugați bani în contul dvs. de cazinou, iar acest lucru ar trebui să necesite câțiva pași simpli.

Aveți nevoie de un număr de card din 16 cifre, nume, cod CVV și data de expirare pentru a efectua prima depunere. Informațiile sunt salvate pe site-ul cazinoului, așa că nu trebuie să le furnizați ori de câte ori doriți să măriți bankrollul.

Cum se face o depunere cu Visa

Iată pașii pentru a face o depunere rapidă.

 • Găsiți secțiunea de casierie a casei de pariuri
 • Alegeți Visa ca metodă de plată preferată
 • Introduceți informațiile cardului și cât să transferați
 • Completați detaliile de securitate și confirmați tranzacția cu un cod unic care este trimis prin poștă sau mesaj text

Limitele zilnice ale cardurilor Visa sunt menite să îmbunătățească securitatea și să prevină frauda. Dacă utilizați un card de debit Visa, verificați suma maximă pe care o puteți transfera online de la banca dvs. Majoritatea cardurilor de debit permit deținătorilor de carduri să utilizeze până la 1.000 USD pe zi.

Cum se face o retragere cu Visa

Multe case de pariuri acceptă Visa pentru plăți. În acest fel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la utilizarea unei opțiuni diferite dacă aveți Visa ca metodă de depunere preferată. Cu standardele sale de înaltă securitate, veți primi fonduri fără a vă compromite datele confidențiale. Înainte de a solicita o plată, asigurați-vă că numele de pe cardul Visa se potrivește cu cel al contului dvs. de cazinou.

De asemenea, confirmați de la furnizorul emitentului cardului dacă cardul dvs. Visa se califică pentru a primi plăți de la platformele de jocuri de noroc. Cele mai bune cazinouri Visa pentru sporturi nu taxează cu greu clienții pentru retragere. Ar putea solicita documente suplimentare pentru a vă verifica identitatea din motive de securitate.

 • Conectați-vă la contul dvs. de cazinou
 • Navigați la pagina casieriei
 • Din lista de metode bancare, alegeți Visa pentru încasare
 • Introduceți câștigurile pe care doriți să le răscumpărați
 • Urmați instrucțiunile pentru a vă confirma identitatea

Cazinourile Visa aprobă de obicei cererile de retragere în 48 de ore. Poate dura între una și cinci zile lucrătoare pentru ca banii să se reflecte pe cardul dvs. de credit Visa. Retragerile de la cazinou pot începe de la 20 USD la peste 5.000 USD, dar conturile VIP se bucură de o limită de retragere mai mare. Retragerea de pe smartphone este mult mai ușoară dacă joci la un cazinou mobil.

Avantaje și dezavantaje cu Visa

Cunoașterea beneficiilor și dezavantajelor utilizării cardurilor Visa într-un cazinou este esențială pentru jocul de noroc responsabil. Trebuie să fiți precaut atunci când utilizați un card de credit Visa pentru a evita căderea într-un ciclu de îndatorare. Dar cardurile de debit și preplătite Visa sunt mult mai sigure pentru că nu vei acumula împrumuturi. Din fericire, Visa vă permite să vă urmăriți cheltuielile online cu un extras lunar.

Pro

 • Visa are unele dintre cele mai puternice protocoale de securitate
 • Depozitele sunt instantanee și gratuite
 • Acceptat pe scară largă la majoritatea caselor de pariuri online
 • Una dintre cele mai ușoare metode de plată
 • Visa este eligibilă pentru bonusuri mai mari în unele cazinouri

Contra

 • Retragerile de vize nu sunt cele mai rapide
 • Unele cazinouri resping cardurile Visa din anumite țări
 • Necesită introducerea detaliilor cardului și a numelui dvs. real

Procesul de deschidere a contului Visa

Întrucât numai instituțiile financiare oferă carduri Visa, trebuie să deschideți un cont de economii sau un cont curent înainte de a aplica pentru unul. Majoritatea băncilor acceptă aplicații online pe site-urile lor oficiale. Dacă aveți deja un cont la bancă, sunt doar câțiva pași pentru a avea un cont Visa. Documentația este obligatorie pentru conformitatea KYC. În general, solicitanții trebuie să aibă 18 ani și peste pentru a obține conturi Visa.

Cum să creați un cont Visa

Vizitați banca în persoană sau portalul web oficial pentru a vă trimite cererile. Ai nevoie:

 • O dovadă de identitate (carte națională de identitate)
 • Adresa curenta
 • Fotografii la dimensiunea pașaportului

Verificați cu furnizorul dvs. bancar pentru a vedea dacă au nevoie de documente suplimentare. Majoritatea băncilor au o taxă anuală pentru menținerea contului tău Visa. Dacă ați ales Visa ca metodă de plată pentru jocurile de noroc, aflați câte tranzacții puteți efectua pe lună pentru a evita costurile suplimentare. Nu veți atrage dobândă sau taxe de plată întârziată pentru finanțarea unui cont de cazinou atunci când utilizați un card de debit.

Deducerile se fac direct din contul dvs. bancar. Cu toate acestea, un credit Visa vine cu dobândă, pe care trebuie să o plătiți la timp pentru a evita penalități. Pentru a fi în siguranță, solicitați un card internațional Visa, astfel încât să vă puteți accesa banii și să continuați să pariați atunci când sunteți departe de țara dvs. de origine.

Opțiuni de asistență pentru clienți Visa

Uneori, aveți nevoie de mai multe informații despre contul dvs. de card Visa. Puteți găsi detaliile de contact ale furnizorului pe spatele cardului, site-ul oficial, extrasul Visa sau e-mailurile de la banca emitentă. Cele mai populare opțiuni pentru a intra în contact cu departamentul de asistență clienți sunt:

 • E-mail
 • Sistem de chat
 • Număr de telefon
 • Secțiunea de întrebări frecvente
 • Centru de suport online

E-mailul dvs. poate dura aproximativ 48 de ore pentru a primi un răspuns. Numărul de telefon disponibil este de obicei gratuit și puteți vorbi direct cu un reprezentant Visa. Înainte de a suna sau de a trimite un e-mail, verificați centrul de asistență unde clienții postează întrebări referitoare la cardurile Visa. În secțiunea Întrebări frecvente, veți găsi instrucțiuni actualizate privind utilizarea Visa.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Învingerea Silver Bokoblins: Îmbunătățiți-vă jocul în Tears of the Kingdom
2024-02-15

Învingerea Silver Bokoblins: Îmbunătățiți-vă jocul în Tears of the Kingdom

In joc Legenda lui Zelda: Tears of the Kingdom (TOTK), jucătorii vor întâlni o varietate de inamici, inclusiv bokoblinii obișnuiți. Cu toate acestea, există o variantă mai rară și mai periculoasă cunoscută sub numele de Silver Bokoblin.

Optimizați-vă colecția de insigne de aur în Granblue Fantasy: Relink
2024-02-15

Optimizați-vă colecția de insigne de aur în Granblue Fantasy: Relink

Dacă doriți să aduni insigne și bilete de aur Dalia în Granblue Fantasy: Relink, iată cel mai bun mod de a face acest lucru.

Eveniment Monopoly GO Golden Blitz: Câștigați seturi de autocolante și completați albume
2024-02-15

Eveniment Monopoly GO Golden Blitz: Câștigați seturi de autocolante și completați albume

Evenimentele Golden Blitz Monopoly GO sunt oportunitatea perfectă de a câștiga noi seturi de stickere și de a completa albume. Următorul eveniment Golden Blitz din Monopoly GO va avea loc în perioada 15 februarie, la ora 22:00 CT, până pe 16 februarie, la ora 4:00 CT.

Optimizarea petrecerii în Granblue Fantasy: Relink - Alegerea celor mai bune personaje pentru succes
2024-02-15

Optimizarea petrecerii în Granblue Fantasy: Relink - Alegerea celor mai bune personaje pentru succes

În jocul Granblue Fantasy: Relink, optimizarea petrecerii este crucială pentru succes. Cu peste o duzină de personaje deblocabile, găsirea potrivirii potrivite necesită o analiză atentă. Înainte de a decide cine să urce nivelul, este important să evaluezi utilitatea fiecărui personaj.