Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu MasterCard

Mastercard este una dintre cele mai importante rețele de carduri de credit utilizate pentru procesarea plăților online la nivel global. Majoritatea cazinourilor eSports au acceptat Mastercard deoarece este o metodă de plată fiabilă și convenabilă. Jucătorii pot folosi Mastercard pentru a efectua transferuri de bani sigure și securizate, cum ar fi depuneri și retrageri.

Dacă sunteți un pasionat de jocuri de noroc eSports, puteți verifica cu furnizorii dvs. pentru a determina dacă acceptă metoda de plată Mastercard. Dorim să vă oferim câteva informații despre această opțiune bancară în acest ghid. Veți înțelege, de asemenea, de ce este esențial să vă înscrieți la Mastercard esports pentru a vă bucura de jocurile de noroc online. Gata? Hai să ne rostogolim.

Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu MasterCard
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Este Mastercard popular?

Mastercard a fost acceptat pe scară largă de către clienții care folosesc carduri de credit și de debit din întreaga lume. Mastercard a colaborat cu peste 25.000 de instituții financiare din întreaga lume. În jocurile de noroc eSports, jucătorii găsesc cu ușurință cazinouri care acceptă această metodă de plată. Mastercard este una dintre cele mai populare opțiuni bancare din Australia, Brazilia, Danemarca, Canada, Germania, Venezuela și Ungaria.

Mastercard a fost fondat în SUA în 1966, după ce BankAmericard (devenit ulterior un card Visa) a fost creat. Mastercard avea numele inițial „Interbank”, care mai târziu s-a schimbat în „Master Charge” din 1969 până în 1979. Denumirea Mastercard este folosită din 1979, fiind a doua opțiune de plată după Visa. Mastercard își are sediul în New York, America, dar își extinde serviciile în peste 200 de țări.

Cu opțiunea de plată acceptată în diferite țări, jucătorii din cazinourile eSports pot beneficia de opțiunile de plată pe care le oferă. Veți fi norocos să utilizați Mastercard, deoarece folosește 150 de monede. Asta înseamnă că aveți șansa de a utiliza Mastercard ca metodă de retragere sau depunere în cazinoul dvs.

Mastercard oferă opțiuni de plată precum carduri de credit, de debit și preplătite. Vă puteți înscrie la un cazinou eSports și vă puteți folosi cardul de credit, debit sau preplătit Mastercard pentru a depune sau a retrage numerar. Cu toate acestea, asigurați-vă că vă faceți temele pentru a verifica dacă dvs casele de pariuri online permit astfel de opțiuni de plată.

Cum se face o depunere cu Mastercard

Folosind Mastercard în cazinourile eSports

Nu trebuie să fiți cunoscători de tehnologie pentru a începe să utilizați cardul Mastercard atunci când faceți depuneri și trebuie doar să înțelegeți câțiva pași și să începeți să utilizați o opțiune de plată care vă păstrează informațiile în siguranță. Iată pașii pe care trebuie să-i urmezi.

 • Vizitați cazinoul dvs. eSports pentru a începe.
 • Accesați pagina casieriei, unde veți găsi opțiunea de depunere sau retragere.
 • Faceți clic pe „depunere”. După ce faceți clic pe depunere, veți găsi mai multe opțiuni de depunere. Selectați Mastercard și treceți la pasul următor.
 • Introduceți detalii după cum este necesar, de exemplu, numărul cardului, numele și data de expirare.
 • A face un depozit. Aici, veți introduce suma pe care doriți să o depuneți.
 • Verificați-vă contul. Banii se vor reflecta imediat în contul tău și îi poți folosi pentru a începe să joci jocurile tale favorite eSports.

Puteți conecta contul dvs. de cazinou eSports la contul dvs. bancar. După ce ați introdus toate informațiile necesare, banca dvs. va credita cazinoul dvs. eSports cu suma indicată. Puteți face o depunere zilnică de la 10 USD la 5000 USD. Mergeți întotdeauna la secțiunea de casierie de cazinou eSports preferată pentru a afla despre limitele lor zilnice de depozit.

Cum să te retragi la cazinourile eSports folosind Mastercard

Majoritatea cazinourilor eSport acceptă Mastercard ca metodă de retragere. Și lucrul bun este că astfel de cazinouri vor afișa informații despre retragere pe site-urile lor. Iată cum trebuie să procedați pentru a retrage numerar folosind un Mastercard la cazinourile eSports.

 • Vizitează-ți cazinoul eSports și deschide secțiunea casieriei.

 • Faceți clic pe „retragere” și selectați Mastercard ca opțiune de retragere.

 • Introduceți suma de retragere. După ce ați introdus suma pe care doriți să o retrageți, cazinoul vă va procesa informațiile pentru a face verificări. Dacă totul merge bine, vei primi banii în 2-3 zile lucrătoare. Cu toate acestea, acest lucru poate varia în funcție de cazinoul eSports ales de dvs.

Este greu să găsești o limită zilnică de retragere folosind Mastercard. Consultați site-ul dvs. de pariuri eSports pentru a afla limita lor zilnică de retragere. Din fericire, site-urile de pariuri eSports au dezvoltat aplicații în care jucătorii pot paria și pot efectua transferuri de bani folosind smartphone-urile lor.

Aplicația mobilă Mastercard vă va conecta cardul la eSports-ul dvs. Mastercard pentru a face transferul de bani mai convenabil. Puteți folosi aplicația Mastercard pentru a vă retrage direct din cazinoul dvs. eSports oricând și oriunde.

Avantaje și dezavantaje cu Mastercard

Pro

 • Este larg acceptat de cazinourile eSports. Cu greu vei găsi o casă de pariuri online care să nu accepte Mastercard. Asta înseamnă că nu va trebui să petreci mult timp căutând cazinouri eSports care utilizează metoda de plată Mastercard.

 • Metodă de plată sigură. Mastercard funcționează de zeci de ani, iar majoritatea cazinourilor eSports pot găsi întotdeauna un motiv să aibă încredere în el.

 • Are o aplicație bancară mobilă. Mastercard are o aplicație mobilă care permite jucătorilor să facă transferuri de bani folosind smartphone-urile sau iPhone-urile.

 • Depozite rapide. Nu trebuie să cheltuiți prea mult timp pentru a vă depune numerarul. Banii se pot reflecta imediat în contul dvs.

Contra

 • Durează mai mult să se retragă. Puteți aștepta până la cinci zile lucrătoare pentru a vă primi banii.
 • Mastercard poate percepe o taxă de 2% la retragere.

Procesul de deschidere a contului Mastercard

Până acum, trebuie să vă întrebați de ce nu ați deschis încă un cont cu Mastercard pentru a efectua transferuri de bani pe site-urile dvs. de pariuri eSports. Vă vom prezenta pas cu pas cum puteți achiziționa această opțiune bancară.

Cum se configurează un cont

Înainte de a aplica pentru un Mastercard, decideți ce card este potrivit pentru dvs. Mastercard permite clienților săi să folosească carduri de credit, carduri de debit și carduri preplătite. Vă puteți adresa la banca locală care oferă servicii Mastercard pentru a aplica pentru unul. Cu toate acestea, băncile vor permite jucătorilor să-și deschidă Mastercardul online prin intermediul site-ului lor web. Jucătorii pot introduce următoarele informații atunci când își deschid conturile.

 • Nume legal
 • Cod numeric personal
 • O adresă validă
 • Venituri și costuri cu locuința. Băncile vor solicita astfel de informații atunci când solicită un Mastercard de credit.

Astfel de informații pot varia în funcție de cardul pentru care solicitați. Verificați întotdeauna toate detaliile solicitate de banca dvs. atunci când deschideți un cont Mastercard. Titularul contului trebuie să aibă 18 ani și mai mult pentru a putea deschide un cont Mastercard.

Opțiuni de asistență pentru clienți Mastercard

Mastercard are un grup de asistență dedicat pentru a-și ajuta clienții să rezolve problemele legate de serviciile sale. Puteți contacta cu ușurință grupul de asistență prin e-mailuri, apeluri telefonice sau chat-uri live. Partea bună este că vei găsi pe cineva care să te ajute 24/7, pe tot parcursul anului.

Poți fi sigur că grupul de asistență va avea pe cineva familiarizat cu limba ta.
Deci, nu îți găsești cardul? A fost furat? Vrei un avans de numerar? Grupul de suport are tot ceea ce îți dorești atunci când ai o problemă.

 • Dacă vă aflați în SUA, utilizați numărul lor de urgență 1-800-MASTERCARD (1-800-627-8372)
 • Dacă vă aflați în afara SUA, utilizați numărul de urgență 1-636-722-7111.
 • Trimite-le un e-mail prin întrebări@Mastercard.com.
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu