Totul despre pariurile pe Team MVP

Team MVP este o echipă renumită de esport din Coreea de Sud, care a avut liste în Overwatch, Counter-Strike: Global Offensive, Player Unknown's Battlegrounds și League of Legends. Team MVP a găzduit anterior turneele Dota 2, Heroes of the Storm și StarCraft II. Echipa MVP Competition of Legends a concurat anterior în Division of Legends Champions Korea (LCK), prima ligă profesionistă din Coreea de Sud League of Legends, înainte de a fi retrogradată în liga Challengers Korea la sfârșitul anului 2018. (CK).

Echipa a fost prima echipă coreeană care s-a calificat în faza 1 a International IV Playoff. Echipa a pierdut în fața echipei Liquid după ce a învins Virtus.pro. În ciuda faptului că a fost singura echipă sud-coreeană Dota 2 din turneu, participarea lor la Seattle a determinat difuzarea live SpoTV cu o audiență.

Totul despre pariurile pe Team MVP
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Jucători de echipa MVP

Dota 2

În 2013, Jimmy' DeMoN' Ho (SUA) s-a alăturat echipei. Echipa TI4 din 2014 a inclus sud-coreenii Park Tae-won alias March, Kim Seon-yeob alias QO și Lee Sang-don alias Forev. Alți jucători de pe listă au fost Lee „Reisen” Jun-Yeong și Lee Seung-gon alias Heen. Doi jucători au părăsit echipa în același an. Aceștia erau Kim „DuBu” Doo-young și Jung Har alias Solara, ambii coreeni.

Echipa TI5 în 2015 a fost întărită cu jucători noi pentru a-i înlocui pe cei plecați. Damien' kpii' Chok (australian) s-a alăturat echipei alături de Wong Jeng Yih alias NutZ (Singapore). În anul următor, Pyo No-a alias MP a fost adăugat la listă. Kim Tae-sung, alias Velo, sa alăturat echipei în 2016. Echipa sa dezvoltat pentru a deveni una dintre cele mai bune echipe de esports din lume. Din păcate, MVP Phoenix a fost desființat în 2017.

Counter-Strike: ofensiva globală

Cât despre CS:GO, echipa desființată era compusă în principal din sud-coreeni. Lee Hyun-pyo alias Xign, Kim' HSK' Hae-sung, Jeon Jung-Hyeon alias rindA. Alții au fost Kwon' Argency' Soon-woo și Jung Soo-Yong alias kAyle. Antrenorul echipei Ronald 'Rambo' Kim, era din Statele Unite.

Echipa a mai avut alți jucători precum Ahn Ho-kyeong alias Timon, Nam Hyeong-Ju alias Sound, Park' zwff' Min-Seok și Pyeon Seon-ho alias Termi, care a fost antrenor. Kim Kee-Suk, alias suckle, a fost, de asemenea, un substitut temporar notabil pentru Team MVP.

League of Legends

The League of Legends Lista a fost formată în principal din sud-coreeni, cum ar fi Park SU-Hyeon alias Beware, Kim Byeong-jun alias Carrot și Kim Seon-Gyu alias Crow. Alți jucători de pe listă au fost Cho' Motive' Se-hee, Kim Jae-jin alias Neulbo, Seo 'Garden' Jeong-won și Lee Ho-Seong alias Edge. Kim Kyu-Seok și Kim 'Iffy' Hyeon-jun au fost, de asemenea, pe lista MVP-ului LoL.

În 2015, cinci jucători s-au alăturat echipei. Kang „ADD” Geon-mo, Oh Hyun-sik alias MaHa și An Jun-hyeong alias Ian. Na Woo-Hyung alias Pilot și Jeong' Max' Jong-bin au fost restul listei, toți sud-coreeni. Cha In-Myeong alias ChaResh și Lee Jong-won alias Saroo au fost membri ai echipei MVP.

Cele mai puternice jocuri ale echipei MVP

Dota 2

Pe 1 septembrie, JeeF s-a alăturat ca manager de echipă. MVP și-a creat al doilea Dota 2 echipa din luna următoare, numită MVP Phoenix, pe 21 noiembrie. În aceeași lună, MVP Phoenix a adăugat American DeMoN la lista lor. În decembrie, DeMoN a părăsit echipa după ce câștigaseră sezonul 2 din NSL.

În februarie 2014, echipa MVP Phoenix a jucat în sezonul 1 KDL, cu DuBu jucând pentru echipă. În mai, Phoenix a câștigat cu succes un play-in-spot pentru The International 4 după ce a terminat pe locul al doilea în calificările TI4 din Asia de Sud-Est. A fost multă activitate pentru echipă în 2015. Echipa Phoenix a fost împărțită în februarie, Heen și Forev trecând la MVP Hot6ix. Febby și Kpii s-au alăturat MVP Phoenix pentru a ocupa posturile vacante. Reisen a rămas inactiv în martie și a fost înlocuit de NutZ.

Counter-Strike: ofensiva globală

Echipa a avut succes în diferite turnee înainte de desființarea sa în 2020. MVP-ul echipei a eliminat ALPHA_Echipa roșie în drum spre câștigarea Cobx Masters Phase 2. Ei au învins și NASR_eSports în finala eXTREMESLAND ZOWIE Asia CS: GO 2018. La ZOTAC Cup Masters 2018, echipele Team MVP esport au eliminat Signature Gaming în finală.

Premiile și rezultatele echipei MVP

Dota 2

Echipa a avut mare succes în diverse competiții în care a câștigat peste 2.000.000 de dolari în premii în bani. Echipa a avut un succes masiv la The International 2016 și The International 2015. Team MVP a terminat pe locul șase și pe locul șapte, respectiv 934.761 $ și 829.333 $ la fiecare turneu. Echipa a câștigat, de asemenea, 255.000 de dolari pentru a terminat pe locul al patrulea la Shanghai Major 2016 și 202.500 de dolari pentru că a terminat pe locul șase la The Manila Major 2016.

Team MVP a câștigat mai multe turnee, inclusiv Pro Gamer League 2016- Summer și WePlay Dota 2 League Sezonul 3. Ei au câștigat, de asemenea, Dota Pit League Sezonul 4 și World Cyber Arena 2015 -SEA Pro Qualifiers și Korea Dota League Sezonul 3. Primul MVP notabil al echipei câștigul a fost la Nexon Sponsorship LEAGUE sezonul 2, unde au câștigat competiția și au câștigat 75.605 USD.

Counter-Strike: ofensiva globală

Echipa Counter-Strike a echipei MVP a câștigat mai multe turnee, cum ar fi Cobx Masters Phase 2, unde a câștigat 60.706 USD. De asemenea, au câștigat eXTREMESLAND ZOWIE Asia CS: GO 2018 și ZOTAC Cup Masters 2018- Asia. Ei au câștigat 40.000 $ și 10.000 $ în turneele respective. MVP a câștigat 30.000 USD după ce a câștigat CS: GO Asia Summit.

La ZOTAC Cup Masters 2018, MVP a câștigat 20.000 de dolari pentru un loc al patrulea. Ei au câștigat un premiu similar pentru că au terminat pe poziția paisprezecea la ESL Pro League Season 7 Finals. Team MVP a terminat pe locul secund de două ori în 2018, câștigând 20.000 USD și 6.859 USD la două ocazii ale finalelor WESG 2017 Asia Pacific și ZEN Esports Network League 2017- Finals.

Overwatch

The Overwatch echipa nu a avut succes ca CS: GO și Dota 2. Au terminat pe locul șase la Overwatch Contenders 2018 Sezonul 3: Coreea și pe locul opt la Overwatch Contenders 2019 Sezonul 1: Coreea. În cele două competiții, Team MVP a câștigat 14.419 USD, respectiv 11.600 USD. Team MVP a câștigat 14.162 USD la Overwatch CONTENDERS 2018 Sezonul 2: Coreea.

League of Legends

Echipa nu a avut un succes masiv ca echipa Dota 2. Au terminat pe locul al doilea în Rift Rivals 2017: LCK vs. LPL vs. LMS, unde au câștigat 10.000 de dolari. Ei au câștigat, de asemenea, 17.596 dolari pentru a termina pe locul al patrulea în LCK primăvara 2017. Un alt succes semnificativ a fost în vara LCK 2016, unde au câștigat 9.040 dolari pentru a termina pe locul șase, iar la LCK primăvara 2018, au terminat pe locul nouă și au câștigat 9.348 dolari.

PUBG

The PUBG nici diviziunea nu a avut prea mult succes. Ei au terminat pe locul al treilea la PUBG Warfare Masters 2018- Pilot Season, câștigând 11.221 USD în bani. Team MVP a terminat pe locul al doilea la AfreecaTV PUBG League – Pilot Season, unde a câștigat 18.630 USD.

Cei mai buni și mai populari jucători ai echipei MVP

DuBu

Kim Doo-young este un jucător sud-coreean Dota 2 care a jucat pentru Team MVP. El a ajutat echipa să câștige Pro Gamer League 2016- Summer, WePlay Dota 2 League Season 3 și Dota Pit League Season 4. DuBu este un jucător popular care are peste 100.000 de urmăritori pe paginile sale de socializare, inclusiv Twitch.

Stax

Cunoscut oficial ca Kim Gu-taek, jucătorul este un profesionist retras din Counter-Strike. Jucătorul are mii de urmăritori prin intermediul paginilor de socializare. Sud-coreeanul este bine cunoscut pentru rolul său de Rifler, unde a avut câștiguri aproximative de 23.000 de dolari. Stax are peste douăzeci și nouă de urmăritori pe profilul său Twitch și mii de urmăritori pe Instagram și Twitter.

Kim Kyu-Seok

Acesta este un jucător și antrenor sud-coreean din League of Legends. El este bine cunoscut pentru rolul său de Jungle și pentru ID-urile sale alternative; Revenger sau Yondu.

QO

Kim Sun Yeob este un jucător Dota 2 din Coreea de Sud și Australia. În timpul petrecut în Australia, QO a jucat DotA pentru a se distra sub mânerul RoastedKimchi când a învățat jocul. Odată ce continuarea jocului, Dota 2, a fost lansată, el a continuat să-l joace. În ianuarie 2017, a renunțat la Team MVP cu doar câteva zile înainte de a fi demontat.

Motiv

Jucătorul League of Legends este cunoscut oficial ca Cho Se-hee. Jucătorul este bine cunoscut pentru rolul său de suport. Motive s-a alăturat echipei Team MVP în aprilie 2018 și a plecat în decembrie anul următor.

Unde și cum să pariezi pe Team MVP

Jucătorii pot vedea cotele echipei Team MVP pe Unibet, ArcaneBet, 1xBet și Betwinner. Evenimentele Team MVP pot fi găsite și la GGBet, Pixel.bet, Casumo și 22BET, printre cele mai bune site-uri de pariuri esport. Aceste site-uri oferă o varietate de piețe pentru turneele de esports, dar pariorul trebuie să le compare întotdeauna și să aleagă cea mai accesibilă opțiune.

Strategia de pariuri pe Team MVP

Studiul suplimentar asupra oricărei echipe de sport de top și a jucătorilor acestora este important. Jucătorii pot detecta oportunități avantajoase de pariere prin colectarea de date bune despre forma actuală a echipei și jucătorii cheie.

MVP-ul echipei, pe de altă parte, va avea un mare avantaj în confruntările cap-la-cap în majoritatea evenimentelor. Aproape întotdeauna sunt favoriți clari, mai ales când joacă Dota 2 și CSGO la maxim. Au fost odată una dintre cele mai populare echipe de sport din turneele Dota 2. Team MVP a câștigat recent șase marile turnee, inclusiv The International 2017, pentru 934.761 USD. Ele sunt, fără îndoială, cele mai bune echipe de sport din lume pe care să parieze pe cele mai bune site-uri de pariuri esport.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu