Totul despre pariurile pe Evil Geniuses

Evil Geniuses este una dintre cele mai populare echipe de sport cu sediul în San Francisco, California. Este printre cele mai vechi instituții de jocuri video cunoscute. Cu istoria sa lungă, Evil Geniuses a modelat scena jocurilor de la înființarea sa în 1999. Succesul lor a fost dependent de capacitatea jucătorilor lor de a-și alege călătoria și de a fi curajoși fără a fi constrânși de cerințe.

Aplicarea eficientă a acestei strategii a dus la succesul lor continuu în lumea jocurilor profesionale, lăsând o amprentă de lungă durată asupra istoriei lor.

Totul despre pariurile pe Evil Geniuses
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Convingerea echipei

Echipa reprezintă, de asemenea, o mare varietate de realizări ale unor vedete iscusite din trecut. Acele moșteniri istorice și parteneriate majore au fost esențiale în atragerea de talente de top. În plus, acestea au ajutat echipa în eforturile lor de a construi și reinventa.

Strategiile îndrăznețe ale echipei sunt făcute datorită încrederii lor că victoria înseamnă mai mult pregătire decât ridicarea unui trofeu. A ridicat ștacheta alegând continuu ceea ce este corect, mai degrabă decât normele industriei jocurilor de noroc. Nivelul profesional de grija și respect pentru membrii echipei, inclusiv jucătorii, a fost remarcabil. Noi modalități de a recompensa spectatorii și fanii au fost, de asemenea, introduse de echipa de sport de top.

Aceste acțiuni au îmbunătățit șansele generale de succes ale echipei. Echipa EG a făcut tranziția în lumea jocurilor prin introducerea de noi imagini de joc de-a lungul anilor. Echipa a făcut progrese cu succes încorporând sporturile de luptă în universul său de jocuri. Împreună cu recrutarea de noi jucători, aceste angajamente au ajutat echipa să rămână competitivă în noul mediu.

Recrutările sunt făcute ocazional de echipă și se concentrează mereu pe reținerea angajaților talentați. Jucătorilor potențiali li se oferă șanse egale de a concura și de a avea șansa de a se alătura echipei. Conducerea acestei echipe preferă pasiunea și talentul față de etichete precum genul, originea etnică sau orientarea. Ele urmăresc ca spațiul lor să recunoască toți jucătorii.

Jocuri pe care echipă celebră de esport este bun la Dota 2, League of Legends, CS: GO, Rocket League, EG Prodigies, LC Academy, Valorant și Fighting Games.

Jucători Evil Geniuses

Lista Dota 2 pentru echipă are destul de multe talente. Arteezy (Artour Babaev Carry, canadian), JerAx (Jesse Vainikka, finlandeză) și Nightfall (Egor Grigorenko, rus) sunt jucătorii cu experiență ai echipei. Cr1t (Andreas Nielsen, danez) și Abed din Filipine (Abed Yusop) completează echipa de 5 jucători.

Echipa League of Legends este formată din abil Contractz (Juan Arturo Garcia, mexican) și Svenskeren (Dennis Johnsen, danez). Jiizuke (Daniele Di Mauro, italian) și Danny (Kyle Sakamaki, american-japonez) sunt, de asemenea, membri experimentați și talentați. Doi sud-coreeni, Impact (Jeong Eon Young) și IgNar (Lee Dong-Geun) formează echipa de 6 membri.

Patru jucători alcătuiesc echipa LCS Academy. Jojopyun (Joseph Pyun, canadian) și TeamLuke (Luke Wasikowski, american) sunt membri experimentați ai acestei echipe. Mystiques (Patryk Piórkowski, polonez) și Tony Top (Zheng Fen, chinez) sunt, de asemenea, pricepuți și experimentați.

Jucători care reprezintă Genii malefice în CS: GO sunt toți americani. Aceștia sunt Brehze (Vincent Cayonte), Stewie (Jake Yip), Autimatic (Timothy Ta), Rush (William Wierzba) și CeRq (Cvetelin Dimitrov) care este de origine bulgară.

Jucătorii Rocket League sunt trei canadieni: Skytec (Daniel Joseph Soetikno), Tomio (Tomio Phanlith Chan) și Shoryu (Quentin Perera). Doi americani, Aspect (Joshua Yongjoon Lee) și Srtty (Jett Joye), care este de origine australiană completează echipa de 5 membri.

Temperature (Piper Nolan) și Boostio (Kelden Pupello) sunt ambele americane.

Jucătorii Rocket League au doi jucători; Rizex45 (Riccardo Mazzotta, german) și Catalysm (Leonardo Christ Ramos, germano-cuban).

Jucătorii de lupte includ Ricki (Ricki Ortiz), Dekillsage (Jon Coello) și SonicFox (Dominique McLean), toți americani.

Cele mai puternice jocuri ale lui Evil Geniuses

Counter-Strike: ofensiva globală

Inițial, echipa Counter-Strike era formată în întregime din canadieni. Acum prioritatea este ca echipa să fie compusă dintr-o mulțime de jucători experimentați și talentați. Atributele lui CeRq i-au adus recunoaștere la evenimente internaționale precum ESL One Year York 2019. A fost primul său turneu sub bannerul EG. Jocurile lor sunt întotdeauna oferite pe piețe de cele mai bune site-uri de pariuri esport.

Brehze este coechipier cu CeRq de mai bine de doi ani. Consecvența listei sale îi mărește și punctele forte în joc. Ambele s-au impus ca o amenințare majoră, afișând în mod constant un număr mare. Experiența lui Jake și a lui Will a beneficiat, de asemenea, enorm echipei. Will și-a petrecut cea mai mare parte a carierei concurând la cele mai înalte niveluri din Europa. În primăvara lui 2020, a câștigat finala de primăvară BLAST.

Tim oferă, de asemenea, o mulțime de experiență acestui grup. HLTV l-a numit unul dintre cei mai buni 20 de jucători ai anului după ce a câștigat ESL Major Boston în 2018. Printr-o combinație de jucători mari, echipa Dota 2 a lui Epic Geniuses a devenit una dintre cele mai periculoase din marile campionate. Cu combinația sa unică de jucători calificați și experimentați, echipa a câștigat mai multe titluri.

League of Legends

În ianuarie 2013, entitatea EG a decis să se alăture scenei League of Legends. În prezent, League of Legends are o cantitate colosală de talent. Contractz este un jungler cunoscut pentru abilitățile sale de joc și stilul de purtare.

Impact este, de asemenea, considerat unul dintre cei mai buni jucători de top din istoria jocului. A câștigat numeroase campionate regionale în Coreea și America de Nord. În plus, a câștigat și premiul Campionatul Mondial în 2013. Svenskeren și-a început cariera în ligă competitivă la vârsta de 15 ani. De-a lungul anilor, și-a făcut un nume ca jungler de top timp de aproape un deceniu.

Danny este un jucător ADC în vârstă de 17 ani, care a devenit unul dintre talentele de top ale NA de când s-a alăturat listei LCS de la Amateur în primăvara anului 2021.

IgNar este un jucător de suport experimentat care în trecut a reprezentat Misfits și FlyQuest în trei regiuni diferite, obținând mai multe clasamente de top și două apariții la nivel mondial. El este binecunoscut pentru că este unul dintre cei mai buni jucători din joc. Angajamentele sale cu campionii semnături au insuflat frică adversarilor săi.

O combinație a acestor talente masive sub Legende a câștigat câteva trofee pentru echipă.

Echipele câștigătoare ale Evil Geniuses și cele mai memorabile momente

CS: GO

EG a început să joace Counter-Strike la începutul anilor 2000. În 2009, au avut succes după ce s-au înscris pe lista defunctă a Complex Gaming. Ei au câștigat finala campionatului american IEM IV ca urmare a acestui fapt. Cu toate acestea, ei și-au încheiat divizia Counter-Strike în 2012. Achiziționarea listei NRG Esports în 2019 a permis echipei EG să-și recapete picioarele.

Unitatea EG CSGO a avut rezultate puternice în competițiile recente. Victoria lor a venit în august la ESL One: Turneul online din Köln 2020 din America de Nord. În iunie, au fost numiți campioni ai finalei americane BLAST Premier: Spring 2020. De asemenea, au ocupat primul loc în competiția CS: Summit 6 Online: America de Nord în 2020.

Dota 2

După 2011 Internaţional, Evil Geniuses și-a anunțat noua divizie Dota 2 în octombrie 2011. Kurtis „Aui 2000” Ling a fost achiziționat de EG în 2014 de la Cloud9 și Sumail. Echipa a câștigat The International 2015, luând acasă premiul în bani de 6.616.014 USD. Acesta a fost cel mai mare premiu pentru jocuri acordat vreodată în istoria esporturilor. Echipa a terminat pe locul al doilea în trei turnee mari în 2021. Turneele în cauză au fost Dota Pro Circuit 2021: S2 – NA Upper Division și ONE Esports Singapore Major 2021: League of Legends.

Înainte de a se muta efectiv în America de Nord în 2014, Evil Geniuses a intrat în League of Legends în 2013 și a jucat două împărțiri în LCS UE. S-au luptat în America de Nord și au fost obligați să-și vândă locul în ligă lui Winterfox. Au revenit la NA LCS în 2019, după ce au obținut slotul pentru franciza Echo Fox. Ei au continuat să câștige premiul LCS 2021 Rookie of the Year. În plus, au câștigat premiul LCS 2021 Coaching Staff of the Split, precum și premiul LCS 2021 Summer Split All-Pro Team. Au terminat pe locul al doilea în LCS 2020 Spring Split.

Unde și cum să pariezi pe Evil Geniuses

Utilizatorii ar trebui să fie majori și să fie pe deplin conștienți de riscurile implicate de jocurile de noroc. De asemenea, nu ar fi trebuit să li se interzică activitățile de pariuri înainte. The cele mai bune site-uri de pariuri esport pentru a localiza piețele în echipele lui Evil Geniuses sunt GGBet, Rivalry, ArcaneBet, Vulkanbet și BetDSI. Câștigătorii turneelor, pariurile pe linia monetară, peste/sub, prima hartă și pariurile cu handicap sunt doar câteva dintre opțiunile de pariere disponibile pe aceste site-uri. Dar chiar și așa, pariarea pe Evil Geniuses, ca orice alt joc de jocuri de noroc, prezintă un risc.

Echipele concurează într-o varietate de jocuri online competitive și s-au impus ca o companie de jocuri de noroc renumită pe scară largă. Drept urmare, jucătorii trebuie să aleagă un site potrivit pentru ei. După aceea, ar trebui să valorifice bonusurile. Ofertele bonus pentru Esports sunt disponibile pe unele dintre aceste site-uri de pariuri atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei existenți. Aceste bonusuri cresc rezervele de numerar. Astfel, acestea permit pariorilor să parieze mai mulți bani reali, crescând posibilitatea de succes.

De asemenea, este necesară o strategie de pariere precisă. Având o idee aproximativă despre strategie de pariuri veți folosi vă va ajuta să reușiți. De asemenea, te protejează împotriva jocurilor de noroc iraționale bazate pe emoțiile tale.
Pentru a fi la curent cu echipa și jucătorii acesteia, trebuie să urmăriți conturile de rețele sociale ale echipei și anunțurile de pe site. Este esențial să fim conștienți de diferitele piețe de pariuri și să începeți să comparați cotele oferite de diferite site-uri de pariuri. Acest lucru îi va ajuta pe jucători să profite de marile oportunități de pariere disponibile, crescându-le șansele de câștig.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Evil Geniuses se zvonește că vor părăsi industria Esports: impact potențial și provocări financiare
2023-11-23

Evil Geniuses se zvonește că vor părăsi industria Esports: impact potențial și provocări financiare

Recent, au existat afirmații care sugerează că Evil Geniuses, o organizație proeminentă de sporturi, s-ar putea pregăti să părăsească industrie. Aceste afirmații, făcute de „insider din industrie”, au fost raportate în Sports Business Journal. Speculațiile au apărut după ce Evil Geniuses a decis să se retragă din LCS (League of Legends Championship Series). S-a afirmat că organizația a încercat în mod activ să-și vândă divizia de sporturi, dar până acum niciun cumpărător nu și-a manifestat interes.

Geniile malefice care oferă pariuri aproape sigure
2022-07-28

Geniile malefice care oferă pariuri aproape sigure

Evil Geniuses este o echipă de esports din America de Nord. Această echipă de esports este una dintre cele mai vechi francize de esports din lume. A fost înființată în Victoria, British Columbia, în 1999. Echipa are o colecție de jucători și echipe din diferite genuri.