Totul despre pariurile pe Alliance

Când utilizează site-uri de pariuri esport, utilizatorul trebuie să aleagă echipa potrivită pe care să parieze. Cel mai bine este să alegeți unul care are o lungă istorie de câștigare a turneelor. Acesta este cu siguranță cazul Alliance. Ei au sediul în Suedia și au făcut parte din scena jocurilor profesionale din 2013. O echipă de management de cinci persoane supraveghează organizația. În trecut, s-au concentrat pe StarCraft II și League of Legends.

Cu toate acestea, în ultimii ani au trecut la alte titluri populare. Prin urmare, pariorii care caută echipe câștigătoare ale acestor două jocuri vor trebui să caute în altă parte. Totuși, asta nu înseamnă că Alianța a devenit irelevantă. Pur și simplu au schimbat turneele care au devenit mai puțin saturate de echipe rivale.

Totul despre pariurile pe Alliance
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Jucătorii Alianței

Alliance a fost deținută inițial de agenția GoodGame. Aceasta a fost o subsidiară a Twitch, un serviciu de streaming de jocuri aflat sub controlul Amazon. În 2016, Alliance și-a anunțat decizia de a părăsi GoodGame și de a deveni în totalitate deținută de jucători. Aceasta înseamnă că membrii echipei au un stimulent financiar suplimentar pentru a câștiga meciuri. Această echipă a atras atenția site-urilor de pariuri pe sporturi datorită câștigurilor de profil înalt. De exemplu, în 2013 au câștigat premiul internațional, obținând cel mai mare premiu din istoria sporturilor.

Cele mai bune echipe de esports trebuie să aibă membri foarte calificați, capabili să depășească concurența. De la apariția lor, Alianța a recrutat mai multe nume mari. De exemplu, în 2013, jucătorul StarCraft Naniwa s-a alăturat rândurilor lor. Un an mai târziu, site-urile de jurnalism Reports au raportat că Armada s-a alăturat echipei. Acest lucru a fost semnificativ, deoarece au fost considerați unul dintre cei mai buni jucători Super Smash Bros. de pe circuit.

La sfârșitul anului 2013, echipa a decis să nu mai concureze în European League of Legends Championship Series. De asemenea, au lansat SortOf, ultimul lor jucător Starcraft II. Acest lucru s-a datorat în principal noilor reguli care au împiedicat agențiile să dețină mai multe echipe. A fost un factor major în care Alliance a părăsit GoodGame și a sporit autonomia jucătorului. Fanii pariurilor Esports trebuie să țină cont de această problemă atunci când plasează pariuri pe Alliance. Au un istoric de excelență la anumite titluri înainte de a le părăsi complet.

Uneori pot renunța la jucători din cauza influențelor externe. În același timp, mulți jucători emergenti sunt interesați să se alăture Alianței din cauza faptului că nu vor fi controlați de o agenție mare. Aceste variabile pot avea o influență directă asupra cotelor de pariere ale meciurilor Alianței.

Cele mai puternice jocuri ale Alianței

Acest echipa de joc esport excelează într-o serie de competiții de jocuri diferite. Au jucători din Olanda care s-au alăturat circuitului profesional Trackmania. Este un joc de curse în care jucătorii își pot crea propriile piste. Majoritatea turneelor Trackmania au un format de cronometru. Prin urmare, membrii Alianței trebuie să aibă reflexe rapide.

Conducerea nu este singurul gen de joc la care excelează Alliance. Ei și-au concentrat mult pe genul battle royale. Acesta include titlul popular Apex Legends. În timpul meciurilor profesioniste, doi până la trei jucători trebuie să facă echipă și să aleagă personaje cu abilități specifice. Membrii Alianței trebuie să vină cu o configurație bună de caracter și, de asemenea, să lucreze bine împreună pentru a câștiga meciul. Același lucru se poate spune și despre Fortnite, un alt titlu Battle Royale care a dominat sporturile în ultimii ani.

Alliance s-a extins, de asemenea, în genul de lupte prin atingerea jucătorilor din Super Smash Bros. Melee. Acest joc are un sistem de luptă destul de neortodox. Paritorii trebuie să-l studieze dacă doresc să facă predicții precise cu privire la rezultatele turneului. În loc de epuizarea barei de sănătate, procentele de daune sunt calculate cu un contor care crește în timp.

Premiile și rezultatele Alianței

Cele mai populare echipe de esports trebuie să aibă un palmares de victorii. Casele de pariuri au remarcat când echipa Alliance Dota 2 a obținut marele premiu la 2013 Internaţional. Au ajuns să-i învingă pe foștii campioni Natus Vincere în finală. Scorul a fost 3 - 2. În faza grupelor Alliance a terminat la 14 - 0, un record perfect pentru această competiție. Cu toate acestea, au pierdut și de două ori cu Na'Vi și o dată cu Team DK.

Performanța lor a fost mai slabă anul următor. Alianța nu a reușit să-și apere coroana. Au ocupat locul 11 la egalitate, cu un record mai puțin de 6 - 9. Drept urmare, lista lor s-a destramat și Alliance a trecut la alte turnee de joc.

Când Alliance s-a alăturat seriei de campionate europene League of Legends în 2013, au terminat pe locul 3 cu 16 - 12. Au fost în spatele rivalilor SK Gaming și Fnatic. Jucătorul Froggen a fost votat MVP pentru Spring Split. În play-off au căzut pe locul 4 și au pierdut în semifinale cu Fnatic. După Summer Split, echipa a ajuns cu un record de 21 -7. Punctul culminant al anului a fost câștigarea Campionatul Mondial League of Legends după o victorie cu 3 - 1 împotriva lui Fnatic.

Bani câștigați

Succesul echipelor de esport se bazează adesea pe suma de bani pe care ajung să o obțină în timp. Casele de pariuri iau în considerare de obicei acest lucru atunci când decid șansele de câștig. De la înființarea lor, Alliance a concurat în peste 360 de turnee. Premiul total câștigat depășește 6.846.000 USD. Acest lucru îi face o echipă de profil foarte înalt de care trebuie să fiți atenți.

Cea mai mare parte a acestor fonduri au fost câștigate la meciurile pentru jocul Dota 2. De fapt, 84% din acestea au fost acumulate. Acest lucru se datorează a două lucruri: numărul mare de turnee Dota și performanța excepțională a jucătorilor Alianței în acest titlu. În contrast, suma de bani câștigată din alte jocuri individuale este marginală. Deși câștigarea de 115.647 USD din Apex Legends sună impresionant, aceasta reprezintă doar 1,70% din premiile Alianței. Recent, echipa și-a extins raza de acțiune în genul de luptă. Până acum, acest lucru i-a făcut să câștige 301.124 USD. Aceasta reprezintă 4,40% din totalul lor total.

Când jucătorii iau în considerare toate aceste statistici, devine clar că majoritatea succeselor Alianței se datorează unui singur joc: Dota 2. Prin urmare, jucătorul ar putea dori să se concentreze pe acest titlu atunci când face un pariu. Problema este că Alliance nu mai concurează în evenimentele Dota. Cu toate acestea, pe măsură ce echipa își extinde raza de acțiune, acest lucru s-ar putea schimba în viitorul apropiat.

Cei mai buni jucători ai Alianței

O echipă de sport de top este la fel de bună ca jucătorii săi individuali. Întrucât Alianța are sediul în Suedia are sens ca cei mai buni membri ai lor să provină și ei din această țară. Dacă oamenii bazează criteriile pentru succesul sporturilor pe suma de bani câștigată, atunci următorii jucători ai Alianței pot fi considerați primii zece:

  • Gustav Magnusson (s4)
  • Jonathan Berg (Loda)
  • Jerry Lundqvist (EGM)
  • Joakim Akterhall (Akke)
  • Henrik Ahnberg (AmiralBulldog)
  • Simon Haag (Handsken)
  • Linus Blomdin (Limmp)
  • Nikolay Nikolov (Nikobaby)
  • Adam Lindgren (Armada)
  • Artsiom Barshak (fng)

Pariorii Esports care îi susțin pe acești jucători vor observa că au anumite lucruri în comun. Ei au cunoștințe extinse despre joc și vin cu tactici pentru a câștiga locul numărul unu. Uneori, un jucător va fi ales de Alianță datorită unui set de abilități specifice. De exemplu, cei mai buni jucători Trackmania sunt rapid și precis la controlul vehiculelor.

Jucătorii de top Battle Royale au abilități care se suprapun cu cele de împușcături la persoana întâi. Viteza este esențială pentru cei care doresc să concureze în competiții de jocuri de luptă. De menționat că există o echipă de conducere la Alliance care decide ce jucători să trimită la anumite turnee. Prin urmare, succesul echipei în ansamblu este afectat în mare măsură de deciziile lor.

Unde și cum să pariezi pe Alliance

Cele mai bune site-uri de pariuri esports vor oferi utilizatorilor acces la cât mai multe piețe de jocuri. Dacă nu, atunci va fi mai greu să găsești specialiști. Vestea bună este că Alliance este o organizație de esport bine cunoscută și populară. Dacă o casă de pariuri are secțiuni dedicate evenimentelor de jocuri video, atunci este probabil ca această echipă să apară.

Cu toate acestea, este puțin probabil ca Alianța să fie văzută pe aceste piețe pe tot parcursul anului. În schimb, pariorul va trebui să aștepte până când începe turneul potrivit. Mai exact, ar trebui să fie atenți la evenimente bazate pe Fortnite, Super Smash Bros., Apex Legends și Trackmania.

Strategia de pariere corectă va depinde de jocul specific. Alliance sunt venerate pentru că au ajuns în etapele finale ale turneelor. Prin urmare, jucătorul ar putea dori să aștepte până la semifinale. Făcând acest lucru, le va permite să urmărească Alliance performanțele și să-și analizeze punctele forte. Jocurile Battle Royal sunt întotdeauna un pariu riscant, deoarece există atât de mulți jucători pe hartă. Este mai bine să alegeți titlurile de curse pentru că sunt mai puține variabile de luat în considerare. În timpul evenimentelor bazate pe echipe, succesul Alianței se va baza pe cât de bine se completează fiecare membru unul pe altul.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu