Top King of Glory site-uri de pariuri 2024

Majoritatea jucătorilor de esports au auzit despre King of Glory, prescurtat ca KoG. Deci, ce este mai exact? Ei bine, King of Glory este un joc MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) dezvoltat de Tencent Holdings Ltd, una dintre cele mai mari firme de jocuri de noroc din lume. Jocul este cunoscut sub mai multe nume, în funcție de locația geografică.

Unele dintre aceste nume includ Wangzhe Rongyao și Onoarea Regilor. Acest joc de esports are o mulțime de urmăritori împrăștiați, în special în China. Aceasta înseamnă că este unul dintre cele mai jucate jocuri esport din Asia. Un lucru care face KoG popular printre pasionații de sporturi este probabil asemănarea sa cu un alt joc legendar, League of Legends (LoL). Până când KoG a fost lansat în 2015, acesta din urmă era deja un mare succes, așa că era de așteptat ca orice paralele între aceste două titluri să funcționeze în favoarea primei.

Top King of Glory site-uri de pariuri 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Despre ce este jocul?

La fel ca League of Legends, KoG funcționează bine pe dispozitivele mobile, permițând jucătorilor să se bucure de experiență de oriunde în cosmos: la birou, în autobuz, acasă etc. Odată cu numărul actual (din 2022) de jucători de sport iubesc în acest fel, este sigur să spunem că KoG a câștigat milioane de inimi și va continua să facă acest lucru, cel puțin în viitorul apropiat.

La fel ca predecesorul său, LoL, KoG este un joc în care personaje puternice se confruntă într-un cadru de echipă versus echipă. Scopul acestui lucru este de a distruge cristalul, baza și turnurile adversarului. Eroii din acest joc au puncte forte diferite. Ai nevoie de reflexe, strategie și chiar nervi pentru a învinge inamicul. Veți vedea eroi ai jocului în posesia unor lucruri precum arme la distanță, corp la corp și vrăji. Alte abilități includ atacuri magice.

Pariază pe Regele Gloriei

În timp ce KoG poate să nu fie menționat în același timp ca Dota 2, LoL și CS: GO În ceea ce privește popularitatea pariurilor, adevărul este că un număr bun de pariori de sporturi investesc în acest joc. Conceput pentru dispozitive mobile, jocul vizează milioane de jucători cărora le place să parieze în mișcare.

Și nu este nimic atât de complicat în a paria pe KoG. Ca orice alt esport, tot ce ai nevoie este să găsești un site de încredere pentru jocuri esport; înscrieți-vă, autentificați-vă, alegeți un turneu KoG pe care doriți să pariați și plasați un pariu. Cu toate acestea, mai întâi va trebui să înțelegeți cum funcționează jocul. O căutare pe Google te-ar ajuta foarte mult în acest sens.

Unde să găsești Regele Gloriei

Odată cu creșterea popularității KoG, sute de case de pariuri sportive au văzut asta ca pe o oportunitate excelentă de a câștiga bani, în același timp distrați pe pariori. Casele de pariuri nu sunt la fel; ele diferă în multe aspecte, inclusiv cote oferite și bonusuri, printre altele.

Casele de pariuri diferă și în ceea ce privește piețele de pariuri. În timp ce unii oferă o gamă largă de astfel de pariuri, alții oferă doar o gamă mică, limitând pariorii la tipul de pariuri pe care le pot plasa. Astfel, trebuie să acordați atenție acestor caracteristici atunci când căutați un site de pariuri esports pe care să vă bazați.

Jucând King of Glory online

Jocul KoG online este simplu și implică următorii pași:

 • Descărcarea jocului de pe TapTap
 • Crearea unui cont și conectarea
 • Alegerea unui mod de luptă și selectarea hărții
 • Selectează-ți eroul preferat, aranjează-ți abilitățile și selectează colegii de echipă.
 • Luptă pentru a câștiga

Iată câteva lucruri pe care trebuie să le știți când vă îmbarcați pe KoG:

 • Cunoașteți bine harta: Dacă vrei să fii un jucător bun la King of Glory, trebuie să cunoști bine harta și să înveți cum să folosești fiecare abilitate în diferite situații.
 • Practică: Practica este cheia succesului, iar acest lucru este adevărat atunci când vine vorba de jocul King of Glory, așa că trebuie să te asiguri că ai timp suficient pentru a-ți perfecționa abilitățile și strategiile înainte de a intra într-un meci sau un turneu real.
 • Înclinați-vă de la alții: Îmbunătățiți-vă abilitățile vizionând videoclipuri despre cum joacă alți jucători. Observarea mișcărilor și tehnicilor lor vă va ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile în cel mai scurt timp.

Cei mai mari jucători și echipe King of Glory

Începând cu 2022, cei mai importanți jucători KoG sunt în principal chinezi, inclusiv Wang Tao, Yang Tao, Huang Yaoqin și Xu Bicheng, printre mulți alții. În ceea ce privește echipele, iată cele mai remarcabile:

 • AG Super Play
 • eStar Gaming
 • Turnso Gaming
 • Războinici necinstiți
 • Esporturi de top
 • Dynamite Gaming
 • EDward Gaming
 • Royal nu renunță niciodată
 • Invictus Gaming
 • KT Rolster
 • G2 Esports
 • nor9
 • Fnatic
 • Team Liquid

Există o Cupă Mondială King of Glory?

Da. Este cunoscută sub numele de Onoarea Regilor Cupa Campionilor Mondiali. Aceasta este o turneu international unde cei mai buni jucători concurează pentru Campionul Mondial Onoarea Regilor. Concursul este organizat de Tencent Games și are două tipuri de turnee: pe echipe și solo. Jucătorii și echipele din Asia participă la acest turneu pentru a câștiga milioane de dolari în premii în bani.

În mod remarcabil, în timp ce Campionatul Mondial de Onoare a Regilor a fost descris ca un turneu global, rămâne faptul că este încă o chestiune asiatică, cel puțin pentru moment dacă participanții la turneu, adică China, Malaezia, Macao și Hing Kong, sunt orice să treacă. Cu toate acestea, numărul participanților continuă să crească în fiecare an.

Poate fi doar o chestiune de timp ca turneul să atragă participanți de pe alte continente, inclusiv din Europa și America. Acestea fiind spuse, China a fost cea mai bună echipă din joc, având în vedere că echipele țării au câștigat partea Leului din turneu în ceea ce privește câștigurile.

Cele mai bune echipe și jucători de la Cupa Mondială King of Glory

Cei mai buni jucători King of Glory includ eStar Pro, QG Happy și Turnso Gaming, câștigătorii turneului de la inaugurarea sa în 2018. QG Happy a câștigat turneul de două ori, în timp ce restul au reușit să se potrivească doar o singură dată. Până acum, cei mai buni jucători sunt Fly, Cat și NuanYang, Fly fiind singurul jucător care a ieșit cel mai bun de mai multe ori.

Pariază pe Regele Gloriei

S-ar putea să dorești să pariezi pe KoG, dar nu îți vei putea realiza dorința fără o platformă de încredere de pariuri esports. Da, pariurile pe acest joc pot deveni puțin complicate, mai ales dacă cauți o anumită încarnare a jocului. Astfel, va trebui să vă asigurați că casa de pariuri pe care o alegeți oferă favoritele dvs. Începând cu 2022, unele dintre cele mai bune site-uri de pariuri KoG includ Loot.bet, Bet365, GGBet și Rivalry.

Loot.bet

Deținând o reputație de pionier Dota2, nu există nicio îndoială că Loot.bet este unul dintre cei mai buni în oferirea de pariuri pe alte sporturi, inclusiv pe KoG. Ca îndulcitor, casa de pariuri vă oferă bonusuri de peste sute de dolari.

1xBet

Doar câțiva, dacă nu nici unul, se apropie 1xBet. Cu aproximativ o jumătate de secol de milioane de utilizatori înseamnă că este una dintre cele mai mari piețe de pariuri. Și există, de asemenea, bonusuri generoase pentru a vă ajuta să începeți cu KoG.

GGBET

Ce platformă solidă de pariuri! GGBet este unul dintre cele mai sigure site-uri de pariuri pe care le veți întâlni vreodată. Deși s-ar putea să nu aibe un următor la fel de mare ca Bet365, deține o reputație meritată ca unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri esport.

Urmărește cele mai bune echipe King of Glory și pariază cu precizie

Pariul pe King of Glory este o distracție populară în China. Există multe modalități de a plasa pariuri, dar cel mai bun mod este să urmărești echipele de top și să pariezi cu acuratețe. Dacă sunteți în căutarea unei echipe bune, cea mai bună opțiune ar fi Team WE, AG Super Play, EDward Gaming, Top Esports, Turnso Gaming, Dynamite și multe altele, așa cum s-a subliniat mai devreme în această postare. Unele dintre aceste echipe au câștigat atât de multe turnee încât ar fi greu să nu le observi. Astfel, ei prezintă o șansă excelentă de a paria și au șansa de a câștiga.

Folosește internetul

Lumea pariurilor sportive s-a schimbat dramatic în ultimii ani. Cu internetul, sunt create sute de noi ligi, evenimente și rezultate în fiecare zi. Același internet are o mulțime de informații despre echipe/jucători pentru a vă ajuta să urmăriți echipele și să pariați cu acuratețe, astfel încât să aveți șanse mai mari de a câștiga. Cu un gadget de internet, cum ar fi un smartphone, pur și simplu căutați o echipă pe internet, iar statisticile cheie vor fi afișate pe ecran la apăsarea unui buton.

Argumente pro şi contra

King of Glory este unul dintre cele mai populare jocuri din China. Are sute de milioane de jucători și a devenit un fenomen cultural. Cu toate acestea, la fel ca alte jocuri esport, KoG are o parte echitabilă de argumente pro și contra.

Pro

 • Este compatibil cu dispozitivele mobile. Jocul este conceput special pentru utilizatorii de telefonie mobilă, așa că nimeni nu va fi blocat din experiență doar pentru că nu are laptop sau desktop. Acest lucru face ca jocul să fie convenabil din mers.
 • Jocul se schimbă constant în actualizări, așa că este întotdeauna distractiv să încerci lucruri noi.
 • King of Glory are o mulțime de aspecte sociale care fac ca oamenii să se distreze să se joace cu prietenii sau străinii

Contra

 • Jocul este foarte competitiv, așa că s-ar putea să te descurajezi dacă nu câștigi.
 • S-ar putea să fie nevoie să petreci mult timp jucând pentru a deveni bun
 • King of Glory a fost criticat pentru natura sa captivant și pentru violența jocului, despre care unii spun că poate duce la obiceiuri proaste. Jocul are și o restricție de vârstă de peste 18 ani, dar mulți copii îl joacă oricum pentru că le este prea greu să reziste tentației de a se juca cu prietenii online.
 • Regele Gloriei nu este pentru toată lumea, deoarece necesită abilități, lucru în echipă și strategie. Doar jucătorii pricepuți care știu să lucreze cu alții pentru a reuși au o șansă.

Înțelegerea cotelor de pariuri King of Glory

Înțelegerea șanselor de a câștiga la King of Glory este important pentru a face pariuri de succes.

Cotele de pariuri ale esportului sunt disponibile pe unele site-uri de pariuri esport. Le puteți găsi sub formă de zecimale sau fracții. Cu cât șansele sunt mai mari, cu atât este mai puțin probabil să câștigi pariul. Iată câțiva factori cheie de care trebuie să luați în considerare atunci când vă uitați la cotele la pariurile esport King of Glory:

 • Performanța echipei în competițiile recente - Performanța echipei împotriva altor echipe din aceeași ligă sau grupă.
 • Forma sau impulsul actual al echipei
 • Cote împotriva altor echipe din aceeași ligă sau grupă

Puteți găsi o mulțime de sfaturi de pariuri online, unele case de pariuri chiar oferind predicții KoG pentru a vă ajuta să începeți. Cu toate acestea, nu face niciodată greșeala de a uita un lucru: șansele sunt întotdeauna concepute în favoarea casei. Deci, atunci când pariezi pe acest joc, trebuie să faci asta știind că pierderea este mai reală decât îți poți imagina.

Sfaturi și trucuri pentru pariuri

Pariorii KoG au nevoie de sfaturi și trucuri pentru a-i ajuta să bată casa sau să minimizeze pierderile. Dacă doriți să vă duceți pariurile la următorul nivel, aceste sfaturi vă vor fi utile.

Înțelegeți jocul

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveți elementele de bază ale jocului înainte de a începe să pariezi. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți ce echipe sunt mai puternice sau mai slabe.

Analizați echipe și jucători

Ar ajuta să analizăm care echipe și jucători au șanse mai mari de a câștiga un meci împotriva unei alte echipe sau jucători. În acest fel, puteți lua decizii mai bune atunci când plasați pariurile. Fiți cu ochii pe știrile legate de anumite echipe și alegeți întotdeauna o echipă bună.

Alte sfaturi care merită luate în considerare includ:

 • Atenție la cote și evita pariurile cu risc ridicat
 • Nu utilizați jocurile de noroc ca o modalitate de a rezolva problemele
 • Nu uita de noroc
About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
e-sporturi
About

Jun-ho Kim, maestrul dinamic al sporturilor din Coreea de Sud, este un far al cunoștințelor la EsportRanker. Îmbinând priceperea analitică cu dragostea înnăscută pentru jocuri, Jun-ho dezvăluie tapiseria complicată a competițiilor online, asigurând jucătorii să rămână informați și inspirați.

Send email
More posts by Jun-ho Kim