Știri

September 22, 2022

Cele mai recente știri de pariuri pe NewBee

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

NewBee este o organizație chineză de eSports. La un moment dat, NewBee a fost o echipă de top 4 în clasamentul global Dota2 și echipa de pe locul doi din China. Succesul lor a făcut ca comunitatea Dota 2 să se refere la NewBee drept o echipă de vis. Zhang „Xiao8” Ning a format echipa, în timp ce Wang „Niuwa” Yue, un miliardar chinez, a fost sponsorul echipei.

Cele mai recente știri de pariuri pe NewBee

În ciuda faptului că este una dintre echipele de top Dota2 eSports, NewBee este relativ nou pe scenă și a fost Internationalul campion 2014. În mod intrigant, NewBee a reușit să câștige competiția în timp ce a fost aproape de a fi eliminat din faza grupelor.

Echipa NewBee a fost interzisă definitiv de la evenimentele Valve

După opt luni, Valve Corporation l-a interzis definitiv pe NewBee pentru repararea unui meci. Restricția permanentă a fost în vigoare de la 1 ianuarie 2021. Cei cinci membri ai grupului NewBee au primit și interdicții pe viață, pe lângă organizație.

Distribuitorul Dota 2 Perfect World a anunțat că NewBee și cei cinci jucători ai săi nu vor avea voie să participe la nicio competiție asociată cu Valve sau Perfect World. Acești jucători au fost Xu „Moogy” Han, Yin „AQ” Rui, Wen „Wizard” Lipeng, Yan „Waixi” Chao și Zeng „Faith” Hongda.

NewBee a fost popular înainte de această interdicție?

Înainte de interdicție, NewBee era printre cele mai apreciate și de succes echipe în care concurează Dota 2. Grupul a terminat pe locul al doilea în The International 7 și pe primul loc în The International 4. The International, sau TI, este considerată apogeul scenei competitive Dota 2.

Nu numai că NewBee a fost una dintre cele mai bune echipe chinezești Dota 2 și printre echipele de top la nivel global. Compania a terminat pe locul al doilea în 2017 și pe primul loc în competiția TI în 2014. În ceea ce privește premiile totale, NewBee a fost a șasea echipă de esports cu cele mai mari câștiguri.

Organizația chineză de sporturi NewBee a câștigat Dota 2 International în 2014. Cu toate acestea, echipa a fost acuzată de aranjare de meciuri în mai 2020. Acest incident a avut loc în februarie 2020, într-un joc împotriva lui Avengerls din Starladder ImbaTV League, care este o mică competiție pe circuitul Dota Pro al Valve.

Team NewBee Competiții și rezultate recente

De la înființarea echipei Dota2 în 2014-02-13, ei au obținut un succes excelent. Echipa a primit premii în bani de peste treisprezece milioane de dolari de la diferite turnee. NewBee a devenit binecunoscut după ce a câștigat The International 2014.

Competiția a fost găzduită la Seattle, Washington. Era la a patra ediție la momentul acestui eveniment, care a avut loc la Seattle pentru al treilea an consecutiv. NewBee l-a învins pe Vici Gaming în finală și a câștigat 5.025.029 USD în premii în bani.

NewBee a obținut glorie și în The International 2017. Evenimentul a marcat a șasea iterație a The International și a treia majoră a campaniei din 2017. Seattle a servit ca oraș gazdă al turneului pentru al șaselea an consecutiv.

Pentru a patra oară consecutiv, Evenimentul Principal a avut loc la KeyArena din Seattle Center, o arenă multifuncțională cu peste 17.000 de spectatori. După ce a pierdut în fața echipei Liquid în meciul din campionat, NewBee a primit premiul pe locul secund de 3.950.067 USD.

Cum să pariezi pe echipa NewBee

Dota 2 găzduiește competiții regulate pe tot parcursul anului, The International fiind cea mai mare. Întreaga comunitate Dota 2 acordă atenție atunci când Circuitul Dota Pro organizează evenimente. Casele de pariuri oferă opțiuni excelente de pariere pentru aceste evenimente și le acoperă. Ocazional, jucătorii pot descoperi cote favorabile la alte evenimente Dota de sine stătătoare.

Atunci când pariurile esport sunt permise în țara în care își are reședința un parior, acesta poate juca pe astfel de jocuri. Numeroase site-uri de pariuri esport oferă cote pentru diferite evenimente NewBee. Atunci când pariază, jucătorii pot alege între utilizarea skin-urilor (obiecte virtuale în jocuri) sau numerar real. În zilele noastre, jocurile de noroc pe piele sunt mult mai frecvente decât pariurile pe bani.

Peste jumătate din întreaga activitate de pariuri la casele de pariuri cu skin este plasată folosind skin-uri de joc, banii cel mai des folosiți. Unele site-uri de pariuri sportive de top oferă unele dintre cele mai agresive cote de pariuri NewBee. Dota 2 și League of Legends sunt printre jocuri esports promovate pe pieţe.

Pariază pe rezultatul jocurilor

Cea mai simplă formă de pariuri online din Dota 2 este rezultatul unui meci, deși nu este întotdeauna cel mai palpitant. Pariurile pe anumite rezultate ale jocului și evenimente ar putea fi mai interesante și pot crește șansele. Parierii pot alege ce echipă va câștiga un joc în pariurile Esports, care este cel mai simplu.

Jocurile Dota 2 sunt adesea jucate într-un format Bo1, Bo3 sau Bo5, unde învingătorul este determinat după maximum 1, 3 sau 5 jocuri, hărți sau runde (cu excepția Marii Finale) (echivalentul seturilor din tenis). ). Planificatorii unor competiții optează pentru un sistem bazat pe meciuri Bo2. Aceste jocuri pot duce, de asemenea, la egalitate. Aproape fiecare site de pariuri online esports va permite persoanelor fizice să plaseze aceste pariuri Dota 2. Cu toate acestea, unii le pot oferi jucătorilor cote mai mari la sporturi.

Alte strategii pentru a paria pe echipa NewBee

Pariul pe câștigătorul oricărei competiții NewBee pe cele mai bune site-uri de pariuri esport este una dintre cele mai acceptabile tactici. Există opțiuni de pariere pe piața câștigătorilor meciurilor, cum ar fi Scorul corect și Handicap. În plus, pariorii pot miza pe câte runde va câștiga o echipă pe un handicap de hartă și câte hărți va câștiga NewBee într-o serie.

În ciuda complexității acestora, sunt oferite, de asemenea, pariuri la extragerea jocului, la orele suplimentare și la pariuri Under/Over pe numărul total de runde pe hartă jucate. Jucătorii ar trebui să examineze constant știrile, sfaturile de pariuri pe esport, tendințele generale ale industriei și performanța istorică a echipei pentru a-și informa metodele de pariere.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

A doua jumătate a sezonului ALGS 2024: o scufundare profundă în fenomenul Esports
2024-06-02

A doua jumătate a sezonului ALGS 2024: o scufundare profundă în fenomenul Esports

Știri