Totul despre pariurile pe NewBee

NewBee este o echipă de sport de top cu sediul în China. Echipa a câștigat The International 2014 și a terminat pe locul al doilea în The International 2017. NewBee a avut divizii în Dota 2 și League of Legends. De asemenea, echipa avea divizii StarCraft 2, Warcraft 3 și Hearthstone. NewBee a luat acasă premii în bani de 5 milioane de dolari după ce a câștigat The International 2014. Câștigul ia adus în Cartea Recordurilor Guinness pentru cel mai mare fond de premii dintr-o competiție de esports la acel moment.

Din păcate, în ianuarie 2021, NewBee și jucătorii săi au suferit o interdicție permanentă de la toate evenimentele Valve pentru aranjarea meciurilor. Interdicția include, de asemenea, echipe și jucători din League of Legends (LoL) și Hearthstone.

Totul despre pariurile pe NewBee
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Jucători NewBee

Echipa Dota 2 a avut mai mulți jucători reprezentând NewBee în diverse turnee. Printre jucători s-au numărat Xu 'Moogy' Han, Yin Rui alias Aq și Wen' Wizard' Lipeng. Yan' Waixi' Chao, Zeng Hongda alias Faith și Lai 'Fonte' Xingyu au reprezentat NewBee în diferite competiții Dota 2 în 2020.

Jucătorii echipei Internaționale 2014 au fost Zhang' xiao8' Ning, Zhang 'Mu' Pan, Chen' Hao' Zhihao și Wang Jiao alias Banana. Restul membrilor echipei au fost Wang' SanSheng' Zhaohui și Gong Jian, alias ZSMJ. Toți membrii erau chinezi.

Laugh out loud

The League of Legends echipa a avut mai mulți jucători de-a lungul anilor. Aceștia sunt în principal chinezi, inclusiv; Fang Qi-Fan alias Skye, Bao' V' Bo, Hong Hao alias HanXuan și Zhu Yong-Quan alias Quan. Alți jucători sunt Lei' Corn' Wen, Zhang Hong-Wei alias Mor, Li' Dream6' Xiang și Lin Wei-Xiang alias Lwx.

Alți jucători de top care au reprezentat echipa au fost Liu Qing-Song, alias Crisp, Yu 'Happy' Rui și Li Wei-Jun, alias Vasili, printre mulți alți jucători chinezi care au plecat după desființarea listei.

Hearthstone

Divizia a avut mai puțini jucători care reprezintă NewBee decât League of Legends. Wu „Wayne” Wei Han „Prințul” Xiao și Feng Jianbin, alias Hulk, sunt printre jucători. Alții sunt Shen Yang, alias God Slayer, Zhang' lovelychook' Bohan și Luo Siyuam, alias Kismet, care reprezintă și NewBee în Hearthstone concursuri. Restul membrilor au fost Hu' NaiGoD' Chao, Jiang Xu alias Bubble, Song Ming alias LonelyGod și Sung' Richard Knight' Bing. Toți jucătorii de pe listă erau chinezi.

StarCraft 2

The StarCraft II lista a fost una mică, cu doar cinci jucători. Baek Dong Jun alias Dear (coreeana de sud) și Sasha' Scarlett' Hostyn (canadian) s-au numărat printre membri. Restul membrilor erau chinezi; Wang Yu lun alias Shana, Li' TIME' Peinan și Hu' Top' Tao. Echipa a fost desființată în martie 2020.

Warcraft

The Warcraft Lista a fost creată în 2018, dar s-a desființat ulterior în aprilie 2020. Membrii echipei au fost Guo' eer0' Zixiang (chinez), Jo Ju Yeon alias LawLiet și Park 'Lyn' Joon, ambii sud-coreeni.

Cele mai puternice jocuri ale lui NewBee

Dota 2

NewBee a intrat în lumina reflectoarelor la începutul anului 2014. Aceasta a avut loc în timpul unei remanieri chineze înainte de începerea Internationalulal patrulea turneu al lui. Echipa a fost numită apoi „Echipa de vis 2”. Zvonurile despre o nouă ținută de jocuri au fost stârnite de postarea căpitanului xiao8 pe QQ, unde a spus: „Nou început în 2014, după trei ani în LGD, pentru totdeauna Dream 5”

În doar câteva săptămâni, echipa a anunțat că va participa la al treilea sezon al Cupei Sina. Lista, care era încă secretă la momentul anunțului, i-a dezvăluit ulterior pe Mu, ChuaN, Hao și Faith ca ceilalți membri alături de Xiao. Ultimii patru au fost foști membri ai Invictus Gaming și TongFu.
League of Legends

Echipa a câștigat de șase ori și a pierdut de zece ori pentru a termina pe locul 4 în grupa din sezonul de primăvară LPL 2017. Ei au câștigat încă un loc în playoff, unde au ieșit câștigători cu 3-1 împotriva Invictus Gaming. Au fost apoi învinși cu 3-0 în sferturi de EDward Gaming.

În Cupa Demancia (2017), au ajuns pe locul 13, după ce au căzut cu 1-2 în fața Young Glory. Lucrurile nu s-au îmbunătățit prea mult în vară, când au câștigat nouă și au pierdut șapte, terminând pe locul trei în faza grupelor. O victorie cu 3-0 împotriva Snake eSports în playoff a fost din nou distrusă de o înfrângere cu 0-3 în fața echipei WE în sferturi.

Premiile și rezultatele lui NewBee

Dota 2

Dota 2 este încă printre cele mai cunoscute echipe de esport la nivel global. Echipa a câștigat peste treisprezece milioane de dolari din diverse competiții la care a participat. Edițiile Internaționale 2014 și 2017 au fost cele mai notabile rezultate. Echipa a câștigat edițiile din 2014, câștigând un record de 5.025.029 USD.

NewBee a terminat pe locul secund după ce a pierdut în fața echipei Liquid, dar a primit un premiu record de 3.950.067 USD. Echipa a câștigat, de asemenea, 686.602 USD în premii în bani de la The International 2019, în ciuda faptului că a terminat pe poziția 11.

NewBee a fost un câștigător la mai multe turnee, inclusiv ESL One Genting 2018, unde a câștigat 160.000 USD. Ei au primit, de asemenea, 150.000 $ și 69.000 $ pentru câștigarea Perfect World Masters și, respectiv, Galaxy Battles. NewBee au fost câștigătorii Dota 2 Professional League Sezonul 2 – Top și Nanyang Dota 2 Championships Sezonul 2, unde au câștigat 238.000 USD, respectiv 100.610 USD.

Echipa a câștigat World Cyber Arena 2014 și a câștigat 326.257 USD. Mai târziu, la Manila Major 2016, NewBee a terminat pe locul al treilea, dar a primit 315.000 de dolari în bani.

League of Legends

Divizia league of legends nu este la fel de reușită ca echipa Dota 2, dar a avut rezultate decente. NewBee a terminat pe locul șase la LPL 2017 Summer Playoffs și a câștigat 30.400 USD. Echipa a câștigat 29.000 de dolari pentru că a terminat pe locul șase în LPL 2017 Spring Playoffs.

StarCraft II și Warcraft

Echipa nu a avut prea mult succes comercial în aceste competiții. În StarCraft II, NewBee a câștigat NeXT 2019 Spring, dar a terminat pe locul secund în NeXT 2019 Autumn. NewBee a terminat pe locul opt la China Team Championship 2019 Sezonul 2 și pe locul patru la China Team Championship 2019 Sezonul 1.

NewBee a câștigat Penguin Sky Cup și a terminat pe locul al treilea la competițiile Super WGL 2019 (Team) Warcraft. Ambele au avut și un succes comercial minor.

Cei mai buni și mai populari jucători ai NewBee

Chen Zhihao

Hao, adesea cunoscut sub numele de General Hao în comunitatea de jocuri din China, este printre cei mai entuziaști jucători ai scenei. Hao este experimentat în concursuri LAN, fiind prezent pentru echipe de esport precum NewBee, TongFu, Nirvana.cn, Pandarea, TyLoo, Invictus Gaming și Vici Gaming. Entuziasmul lui în timpul meciurilor este legendar. Are o dorință puternică de a ucide ca jucător de transport, evidențiată de numeroasele sale scufundări pentru ucideri.

Mișcările sale periculoase îi caracterizează personalitatea, iar recompensele divizoare sau eșecurile rezultate din agresivitatea lui pot aduce beneficii sau dăuna echipei la care participă. Hao a concurat la fiecare ediție The International, plasându-se pe locul 9-12 în 2011 cu TyLoo, pe locul 7-8 în 2012 (TongFu), pe locul 4 în 2013 (TongFu), pe locul 1 în 2014 cu NewBee și pe locul 4 în 2015 (Vici Gaming), și pe locul 4 în 2016 (NewBee).

Mu

Zhang Pan este un jucător profesionist de Dota 2 din China. Mu a concurat cu Tongfu la Internaționalele din 2012 și 2013, terminând în primele opt și primele patru. A semnat NewBee la începutul lui 2014, a câștigat The International 2014 și a fost membru al echipei la The International 2015 și The International 2016. Pe 14 septembrie 2016, și-a anunțat plecarea.

Xiao8

Zhang Ning a fost apoi raportat a fi membru al unei „echipe de vis chinezești”. Ulterior a fost dezvăluit că a fost cumpărat de NewBee, împreună cu Hao, pentru aproximativ 100.000 USD, alăturându-se lui KingJ ZSMJ și Mu. Xiao8 avea să înceapă ca jucător de sprijin până când Banana și Sansheng i-au înlocuit pe ZSMJ și KingJ, dând offlane lui Xiao8. În ciuda faptului că a fost aproape învinsă în faza grupelor, această echipă va revendica apoi The International 2014. Xiao8 și-a anunțat retragerea din jocul profesionist pe Weibo pe 29 iulie.

Unde și cum să pariezi pe NewBee

Există mai multe case de pariuri care oferă cote de pariuri esport. Jucătorii care au vârsta legală pentru pariuri pot miza pe astfel de jocuri dacă jocurile de noroc în sporturi sunt legale în țara lor. Jucătorii aleg între skinuri (articole virtuale în jocuri) și bani reali atunci când pariază. Jocurile de noroc pe piele sunt acum considerabil mai populare decât pariurile pe bani. Skin-urile de joc sunt cea mai populară monedă în casele de pariuri cu skin, reprezentând peste jumătate din întreaga activitate de pariuri.

GGBet, 1Xbet și Betway sunt unele dintre site-urile de pariuri de elită esports care oferă unele dintre cele mai competitive cote de pariuri NewBee esports. Piețele includ Dota 2 și League of Legends, precum și alte promoții de sporturi. GGBet continuă să ofere cele mai competitive piețe de pariuri pe sporturi.

Strategii pentru a paria pe NewBee

Unul dintre cea mai bună strategie este să pariezi asupra câștigătorului oricărui concurs NewBee la cele mai bune site-uri de pariuri esport. Pariurile cu scorul corect și pariurile cu handicap pe piața câștigătorilor de meciuri sunt alegeri viabile. De asemenea, utilizatorii pot paria pe câte hărți va câștiga NewBee într-o serie și câte runde vor câștiga pe un handicap de hartă. Chiar dacă sunt puțin complexe, sunt disponibile și pariurile Game Draw, Overtime și Under/Over pe totalul rundelor pe hartă jucate.

Jucătorii trebuie să cerceteze întotdeauna performanțele echipelor din trecut, știrile și tendințele generale ale industriei pentru a-și ghida strategiile de pariere.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu