Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu UnionPay

UnionPay este o corporație de servicii financiare cu sediul în Shanghai, China. A fost înființată la 26 martie 2002, pentru a furniza carduri de credit/debit în Asia. Până în 2015, UnionPay depășise deja MasterCard și Visa în ceea ce privește valoarea tranzacțiilor finalizate de clienți. Cu toate acestea, este încă cea mai mare rețea de carduri la nivel global, cu peste 7 miliarde de carduri.

Popularitatea UnionPay

UnionPay este folosit în principal de China și deservește o mare comunitate de cumpărători din Malaezia, Singapore, Filipine și alte peste 160 de țări. Datorită acceptării sale universale, cele mai bune case de pariuri UnionPay sunt foarte populare pe plan intern și internațional.

Comercianții care operează în peste 125 de piețe acceptă decontări UnionPay în magazin, online și în aplicație. În funcție de nevoile utilizatorului, metoda de plata oferă servicii suplimentare: UnionPay QuickPass, SecurePay, SecurePlus și ExpressPay.

 • UnionPay QuickPass: Un sistem fără contact pentru procesarea plăților prin carduri cu cip, smartphone-uri și ceasuri inteligente. Acum este disponibil în Australia, Coreea de Sud, Emiratele Arabe Unite și Canada.

 • ExpressPay Clienții se bucură de tranzacții rapide, deoarece nu trebuie să părăsească site-ul comerciantului, fie că plătesc prin interfețe mobile sau desktop.

 • SecurePay: Îmbunătățește securitatea financiară prin scanarea codurilor QR la poarta de e-banking pentru portofelele mobile.

 • SecurePlus: Permite utilizatorului să accepte plăți internaționale prin carduri de debit/credit cu care UnionPay este partener.

Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu UnionPay
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Cum se face o depunere cu UnionPay

Pariul pe eSports la o casă de pariuri UnionPay este simplu. Finanțarea pariurilor este la fel de simplă ca utilizarea unui card de credit tipic într-un magazin online. Înainte de a începe procesul, verificați soldul cardului dvs. și limitele de depozit ale casei de pariuri. Aveți nevoie de fonduri suficiente și respectați limita stabilită pentru a reuși.

Urmați acești pași pentru a încărca bani în contul dvs. de pariuri.

 1. Accesați pagina de plată a casei de pariuri și faceți clic pe butonul de depunere
 2. Selectați UnionPay
 3. Introduceți numărul cardului, CVV și data de expirare
 4. Completați suma depozitului
 5. Confirma plata

Nu există întârzieri când vine vorba de depozitele UnionPay. Suma va fi postată instantaneu în contul tău de pariuri. Taxa de tranzacție urmează același model ca și plățile cu cardul de credit. Adică, UnionPay taxează comerciantul online (casa de pariuri în acest caz) și nu tu în calitate de client. Această taxă cuprinde comisionul UnionPay (0,1%) și procentul băncii (0,7%).

Utilizarea UnionPay în casele de pariuri online

Cardurile UnionPay sunt sigure și de încredere chiar dacă jucați pe o piață a jocurilor de noroc cu risc ridicat, cum ar fi Thailanda sau Kazahstan. Metoda de plată este perfectă pentru pariurile recreative. Când plasați un depozit cu un card de credit UnionPay, trebuie să treceți o autentificare cu doi factori după completarea CVV. Va trebui să introduceți un cod PIN și un cod OTP pentru un card de debit.

Cum se face o retragere cu UnionPay

Fiind cel mai răspândit sistem de plată cu cardul, UnionPay certifică retragerile de pe site-urile de pariuri eSports. Plățile pot avea comisioane foarte mici sau deloc comisioane. Cu toate acestea, aceasta diferă în funcție de termenii și condițiile diferitelor case de pariuri. Retrageți-vă câștigurile în acești pași:

 1. Găsiți pagina în care casa de pariuri procesează plățile
 2. Selectați UnionPay ca metodă prin care doriți să primiți câștigurile
 3. Introduceți suma de încasat
 4. Finalizați verificarea necesară
 5. Așteptați ca furnizorul de eSports să vă aprobe solicitarea

Limitele de sumă pentru retrageri sunt cruciale. Nu uitați să verificați suma minimă și maximă de numerar pe care o puteți încasa. Acest lucru poate să nu fie o problemă pentru începători, dar ar putea însemna foarte mult pentru jucătorii de vârf ale căror câștiguri potențiale sunt masive.

Unele case de pariuri UnionPay pot impune limitări ale retragerilor altor furnizori de servicii bancare. Așadar, dacă decideți să încasați cu un sistem de plată alternativ, asigurați-vă că ați citit literele mici până la bază.

Avantajele și dezavantajele UnionPay

Site-urile de pariuri UnionPay oferă jucătorului o experiență fluidă, sigură și intuitivă. Depunerile și retragerile folosesc practici de securitate puternice și încă se dovedesc a fi ușor de utilizat.

Platforma interactivă UnionPay are o prezență globală, cu atât mai mult pentru că percepe comisioane de tranzacție neglijabile. Cu toate acestea, este posibil ca aceste case de pariuri să nu favorizeze jucătorii europeni, deoarece UnionPay este folosit în principal în Asia. Deoarece rețeaua se extinde în Europa, lucrurile s-ar putea schimba în curând.

Pro

 • Tranzacții rentabile - fără taxe la POS
 • Limite scăzute de depozit
 • Securitate financiară solidă

Contra

 • Trebuie să împărtășiți datele dvs. bancare atunci când vă înscrieți la UnionPay. Aceasta înseamnă că autoritățile ar putea urmări aceste detalii

Procesul de deschidere a contului UnionPay

Băncile membre UnionPay au dreptul de a emite carduri în numele companiei-mamă. Trebuie să fi împlinit vârsta minimă legală pentru a aplica pentru aceste carduri. În funcție de țara de reședință, este posibil să aveți nevoie de următoarele acreditări pentru a deschide un cont UnionPay:

 • act de identitate emis de stat
 • Cod numeric personal
 • NID
 • Certificat de conformitate fiscală
 • Dovada adresei
 • Numar de telefon
 • Fotografii la dimensiunea pașaportului

Cum se configurează un cont

 • Alegeți tipul de card UnionPay dorit, de exemplu, card de debit, card de credit preplătit, card comercial, card tematic și card premium
 • Specificați filiala bancară preferată
 • Furnizați numele dvs. complet, data nașterii, numărul de telefon mobil, e-mailul, adresa și alte detalii personale
 • Bifați căsuța de termeni și condiții și trimiteți detaliile dvs
 • Primiți un cod prin SMS pentru a autoriza aplicația

Dacă contul tău UnionPay rămâne inactiv mai mult de 12 luni, vei fi taxat cu 4,95 USD. Puteți încorpora o aplicație mobilă sau puteți utiliza soluția offline fără contact. Aplicația UnionPay facilitează plăți sigure și convenabile cu o singură glisare în peste 48 de teritorii. Scanarea unui cod QR este acceptată și la milioane de magazine din China și alte 31 de țări.

Asistență pentru clienți UnionPay

Pe site-ul UnionPay International, veți găsi o listă de opțiuni de contact pentru diferite țări. Acestea includ:

 • Numărul căsuței poștale
 • Linia de asistență pentru clienți
 • Fax
 • E-mail

Veți găsi, de asemenea, o listă de adrese fizice pentru birourile UnionPay din China, Singapore, Coreea de Sud, Dubai, Japonia și Kazahstan. Au fost incluse și adrese pentru Franța, Rusia, SUA, Mexic, Canada, Sydney și Africa de Sud.

Dacă nu puteți contacta asistența pentru clienți prin numărul de telefon al companiei, utilizați linia de asistență telefonică sau trimiteți un e-mail, iar aceștia vă vor răspunde cât mai curând posibil. Între timp, puteți folosi secțiunea Întrebări frecvente din centrul de ajutor pentru orice întrebare despre utilizarea cardului.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu