Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu Trustly

Trustly este unul dintre cei mai puternici factori ai plăților online din lume astăzi. FinTech-ul în continuă expansiune a făcut posibil ca comercianții și cumpărătorii să finalizeze plățile într-un mod rapid, ușor, convenabil și sigur. De asemenea, a pus bazele pentru multe alte plăți online să crească.

Factorul de plată a început în Europa, dar a continuat să se răspândească pe măsură ce economia globală devine o realitate. Este folosit în aproape toate tipurile și dimensiunile de plăți. În ultima jumătate de deceniu, a existat o creștere a adoptării Trustly ca metodă de plată în site-urile de pariuri sportive online și e-sport.

Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu Trustly
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Despre Trustly

Când te gândești la Trustly ca la un metoda de plata online, ar trebui să vă gândiți la un motor care conduce un întreg vehicul. Trustly nu este o metodă de plată autonomă, cum ar fi Skrill sau cardurile de credit. În schimb, infrastructura software conduce astfel de tranzacții, permițând operațiunile bancare deschise.

Compania a fost fondată în 2008 în Suedia. Creierele din spatele ideii revoluționare au fost Carl Wilson, Lukas Gratte și Joel Jakobsson. De atunci și-a extins operațiunile în Europa și Statele Unite. De asemenea, au lansat operațiuni în Australia în 2021 și au atins venituri de 230 de milioane de dolari cu peste 650 de angajați. Sediul central al companiei este în Stockholm, Suedia.

Trustly a început prin a activa doar tranzacțiile bancare. Astăzi, a adus peste 8.000 de comercianți în acest grup de plăți sigure și securizate. Este folosit de vânzători precum Alibaba, Facebook, eBay, Dell, Transferwise și UNICEF. Peste 525 de milioane de cumpărători folosesc Trustly pentru a plăti din conturile bancare, o cifră mai mare decât cea a utilizatorilor de carduri. Compania lucrează cu peste 6300 de bănci în zonele sale de operare.

Este o metodă de plată pe care o adoptă multe case de pariuri sportive, în special odată cu creșterea pariurilor pe sporturi.

Cum să faci o depunere cu Trustly

Aceasta este o opțiune de plată pe care pariorii de sporturi iubesc datorită simplității sale. Trustly nu necesită să vă înregistrați sau să descărcați o aplicație. Tot ceea ce este necesar este ca cazinoul sau site-ul de pariuri preferat să îl accepte ca a metoda de depozit. Majoritatea caselor de pariuri de top îl au în lista lor de opțiuni de depunere.

A depune:

 • Selectați „Depunere” pe site-ul web al casei de pariuri sportive. Apare o listă derulantă cu opțiunile disponibile.
 • Din listă, alegeți „De încredere”. O listă de bănci apare într-o fereastră de redirecționare Trustly. Faceți clic pe cel preferat. Puteți folosi opțiunea de căutare pentru a vă găsi rapid banca.
 • Banca vă va cere apoi să selectați contul din care doriți să depuneți. Introduceți numărul de cont/numele de utilizator și un cod de verificare, de exemplu PIN
 • Introduceți suma de depus și confirmați tranzacția. Suma va fi dedusă de la banca dvs. și va fi reflectată imediat în contul dvs. de pariuri. Apoi îl puteți folosi pentru a paria pe e-sporturile preferate.

Rețineți că trebuie să introduceți detaliile bancare de fiecare dată când doriți să plătiți prin Trustly. Compania nu salvează niciodată detaliile din orice tranzacție. De asemenea, Trustly nu are limite de depozit atâta timp cât aveți un sold bancar. Nu este nevoie să vă conectați Trustly la contul dvs. bancar. Banca dvs. elimină deja cerința odată ce încheie un pact comercial cu Trustly.

Cum să faci o retragere cu Trustly

Procesul de retragere este ușor și automat. Este în multe privințe similar cu procesul de depunere. Din nou, este inițiat de pe site-ul de pariuri.

 • Odată ce ați câștigat într-o rundă de pariuri, selectați „Retragere” din contul dvs. de pariuri.
 • Alegeți Trustly ca metodă de retragere preferată. Veți fi redirecționat către site-ul Trustly, unde va apărea din nou o listă de bănci; selectați banca dvs.
 • Introduceți contul în care doriți să vă retrageți fondurile.
 • Introduceți suma pe care doriți să o retrageți.
 • Confirmați tranzacția și ieșiți.

Deoarece este un proces automat, nu puteți anula o retragere. Singura opțiune disponibilă este să faceți o altă depunere. Timpul de procesare depinde de aprobarea Trustly și de timpul de procesare bancară. Aprobarea este aproape instantanee, dar din cauza proceselor bancare, poate dura 1-2 zile pentru ca banii să se reflecte în contul dvs. Acest lucru poate fi afectat de weekend-uri și sărbători legale.

Suma minimă de retragere este de 10 USD. Retragerea maximă este limitată la 10.000 USD. Tranzacțiile de încredere pot fi efectuate atât pe mobil, cât și pe computer, utilizând browsere de internet obișnuite.

Avantaje și dezavantaje cu Trustly

Pro

 • Ușurință și siguranță în utilizare - Jucătorii nu trebuie să creeze un cont sau să descarce aplicații. Pariurile sportive, banca și Trustly colaborează pentru a elimina această cerință. Drept urmare, jucătorul nu trebuie să furnizeze detalii personale în tranzacție. Aceasta este o măsură uriașă de siguranță.
 • Nu sunt stocate detalii - Vă introduceți detaliile din nou de fiecare dată când trebuie să efectuați tranzacții. Aceasta înseamnă că nimeni nu vă poate accesa contul și tranzacțiile fără știrea dvs.
 • Cost redus - Majoritatea plăților Trustly sunt gratuite.
 • Rapiditate - Majoritatea plăților, în special cele de ieșire, sunt executate instantaneu

Contra

 • Unii oameni preferă să aibă parole salvate, care nu sunt disponibile cu Trustly
 • Retragerile pot dura până la două zile, ceea ce este mai lung decât alte metode de retragere
 • Nu există suport direct Trustly pentru jucător
 • Este posibil ca unele bănci, în special în afara Europei/SUA, să nu fie conectate la Trustly

Procesul de deschidere a contului Trustly

Cu excepția cazului în care sunteți comerciant care primiți plăți, nu este nevoie să deschideți un cont Trustly. Trustly conectează, de obicei, comercianți și bănci pentru a vă facilita plățile și retragerea banilor în banca dvs., consumatorului. Pentru comercianți, înscrierea afacerii lor pe platforma Trustly nu necesită mai mult decât vizitarea site-ului web sau a unui agent.

Pentru a lucra cu Trustly, tot ce aveți nevoie este să aveți un cont la o bancă acceptată și să pariați pe un site web care acceptă metoda de plată. Verificați întotdeauna pentru a confirma că metoda este acceptată atât pentru depuneri, cât și pentru retrageri.

Opțiuni de asistență pentru clienți de încredere

Din nou, în calitate de pasionat de pariuri sau consumator general, aproape că nu va trebui să contactați asistența pentru clienți. Instituțiile (site-ul web și banca) se vor ocupa de obicei de orice problemă în numele dvs. Dacă plata sau retragerea dvs. este întârziată, Trustly vă sfătuiește să contactați comerciantul și să cereți o chitanță de plată. Acesta este prezentat băncii, care merge mai departe pentru a lansa o continuare.

Există, totuși, o secțiune Întrebări frecvente Trustly care acoperă majoritatea problemelor pe care le puteți întâmpina cu Trustly și soluțiile pentru acestea. Doar vizitați Pagina de asistență de încredere și selectați categoria în care se încadrează problema dvs. Chiar și atunci când nu ați întâmpinat nicio problemă, este important să verificați aceste informații și să alegeți cunoștințe pentru utilizare ulterioară.

Site-ul are un formular de contact pe care îl poți completa dacă simți cu adevărat că problema ta are nevoie de atenție personală. Reclamațiile pot fi, de asemenea, îndreptate către Departamentul de Reclamații de pe Gestionarea reclamațiilor clienților pagină.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu