Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu QIWI

QIWI este un furnizor popular de portofel electronic din Rusia. Acest serviciu de plată este utilizat în principal în cercurile de jocuri online pentru confort și fiabilitate. QIWI iese în evidență și în ceea ce privește securitatea online; astfel, popularitatea sa crescândă atât în pariuri la cazinou, cât și în sporturi.

Jucătorii de cazinou online se pot baza oricând pe acest serviciu de plată pentru a face tranzacții sigure în orice moment, fără a-și face griji cu privire la problemele de confidențialitate. În plus, utilizatorii ruși nu trebuie să-și facă griji cu privire la costurile de conversie a monedei, deoarece portofelul electronic acceptă moneda oficială rusă, rubla. Plățile se pot face și de oriunde, ceea ce înseamnă că pariorii pot continua să facă tranzacții către și dinspre conturile lor de cazinou online chiar și atunci când călătoresc în străinătate.

Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu QIWI
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Despre QIWI

Este QIWI popular?

Datorită rădăcinilor sale rusești, această metodă de plată online este foarte interesantă Rusia. Până în prezent, QIWI conectează aproape 40 de milioane de clienți, iar acest număr va continua să crească pe măsură ce se aventurează pe piețele internaționale.

Istoria QIWI

QIWI a fost lansat în 2008 de trei persoane; Andrey Romanenko, Boris Kim și Serghei Solonin. În 2012, la patru ani de la formarea sa, QIWI a semnat un acord de parteneriat global cu VISA. Acest lucru a dus la introducerea unui produs de marcă comună, portofelul Visa QIWI. Compania a devenit apoi publică în 2013 și a achiziționat sistemul de transfer de bani CONTACT în 2015. QIWI a cumpărat, de asemenea, drepturile asupra software-ului și mărcii serviciilor bancare ale Rocketband de la Otkritie în 2017.

În 2021, CEO-ul QIWI și-a anunțat intenția de a continua să relaționeze cu furnizorii de pariuri online printr-un nou centru unificat de contabilitate a banilor pentru pariuri. Aceasta a fost o veste grozavă pentru toți paritorii online pentru utilizarea acestei metode de plată, deoarece a confirmat că se vor bucura în continuare de facilitățile și alte beneficii ale metodei de plată.

Optiuni de plata

Opțiunea de plată QIWI implică transferul de bani din contul unui utilizator către orice platformă de cazinou online care oferă metoda de plată. Cu toate acestea, încărcarea fondurilor în orice cont QIWI se poate face numai prin carduri bancare, cum ar fi cardurile de debit și de credit.

QIWI oferă servicii business-to-business (b2b) ca bază, oferind soluții de plată cazinourilor online, pieței taxiurilor, băncilor, divertismentului digital, turismului și multor alte afaceri online. Toate produsele de afaceri QIWI au fost unificate, inclusiv opțiunea de plată eSports, în 2021 pentru a forma QIWI Business.

Cum se face o depunere cu QIWI

Efectuarea plăților online cu QIWI este relativ ușor. Paritorii trebuie să înceapă prin a se asigura că conturile lor QIWI au suficienți bani pentru a finanța tranzacțiile relevante. Pentru asta, își pot reîncărca conturile folosind carduri de credit sau de debit. Persoanele care nu au conturi QIWI pot crea conturi noi pentru a face depozite.

Utilizarea QIWI în casele de pariuri online

QIWI poate fi folosit ca metodă de depunere și în cazinourile eSports. Pentru asta, pariorii trebuie să înceapă prin a confirma cazinoul online în care doresc să depună fonduri să accepte opțiunea de plată QIWI. Următorul pas este conectarea la cazinoul QIWI.

Paritorii pot naviga apoi la pagina de plată a cazinoului și pot selecta opțiunea QIWI. Făcând clic pe QIWI, se va deschide o pagină pop-up în care pariorii ar trebui să introducă informațiile contului lor QIWI și suma de depus. Pagina va fi apoi redirecționată către pagina contului QIWI. Jucătorii trebuie doar să se conecteze și să aprobe tranzacția pentru a finaliza procesul de depunere. Durează doar câteva secunde pentru ca suma depusă să fie creditată la cazinoul online.

Limită de depozit

QIWI nu are o limită inferioară în ceea ce privește suma pe care pariorii o pot depune. Limita superioară a depozitului depinde de nivelul de abonament pe care îl selectează un utilizator. Utilizatorii entry-level pot depune maximum 230 USD per tranzacție. Limita crește odată cu creșterea nivelului de membru.

Cum se face o retragere cu QIWI

Retragerea fondurilor dintr-un cazinou online folosind QIWI este, de asemenea, simplă. Primul pas presupune autentificarea la cazinoul online și confirmarea faptului că contul de joc are suficiente fonduri pentru a fi retrase. Paritorii pot naviga apoi la pagina de retragere a cazinoului și pot face clic pe opțiunea de retragere QIWI. Va apărea o pagină pop-up, unde pariorii trebuie să completeze informațiile contului lor QIWI și suma care urmează să fie retrasă.

Limită zilnică de retragere

Suma maximă per tranzacție folosind QIWI este de 15.000 de ruble. Cu toate acestea, limita diferă de obicei în diferite cazinouri. Cazinourile online high roller au de obicei cele mai mari limite de retragere.

Timp de procesare a retragerii

Procesarea retragerii depinde de obicei de cazinoul online utilizat. Majoritatea cazinourilor procesează de obicei retragerile în termen de trei zile lucrătoare. Cu toate acestea, fondurile retrase sunt de obicei disponibile utilizatorilor atunci când cazinourile le lansează.

Se pot face retrageri prin intermediul mobilului?

Paritorii pot retrage fonduri prin QIWI folosind dispozitivele lor mobile. Funcționează în mod similar cu retragerea prin intermediul unui computer. Singura condiție limitativă este ca cazinoul online să fie compatibil cu dispozitivele mobile.

Avantaje și dezavantaje cu QIWI

Avantajele QIWI

  • QIWI depozitele sunt procesate instantaneu. Asta înseamnă că pariorii se pot îmbarca pariuri pe sporturi de îndată ce fac depozitul. Paritorii nu trebuie să-și facă griji cu privire la amânarea activităților lor de jocuri de noroc, deoarece rămân fără fonduri.
  • QIWI se remarcă ca a sigur și sigur opțiune de plată. Paritorii nu trebuie să-și facă griji că tranzacțiile lor sunt interceptate de hackeri sau că informațiile lor bancare vor ajunge în mâini greșite.
  • QIWI poate fi accesat la nivel global de pe orice dispozitiv inteligent conectat la internet. Acest lucru este deosebit de util pentru călătorii frecventi, deoarece nu trebuie să-și facă griji cu privire la uitarea sau pierderea portofelului.

QIWI Cons

Principalul dezavantaj al QIWI este că disputele ar putea dura ceva timp pentru a se rezolva. Înainte ca o dispută să fie rezolvată și fondurile rambursate, timpul necesar poate cauza numeroase inconveniente.

Procesul de deschidere a contului QIWI

Utilizatorii trebuie să viziteze site-ul web oficial al QIWI pentru a începe deschiderea contului. Pe site, trebuie să facă clic pe opțiunea Creare portofel. Acest lucru îi va solicita să completeze informațiile lor, inclusiv un număr de telefon și un nume de utilizator preferat. Sistemul va trimite automat SMS la numărul de telefon furnizat, inclusiv un cod de confirmare. Utilizatorii trebuie să introducă codul pentru a continua procesul de înregistrare, apoi să aleagă o parolă sigură care va fi folosită pentru a accesa contul.

Un utilizator nou trebuie să se conecteze la contul QIWI nou creat, să completeze toate detaliile relevante și să încarce o fotografie de profil. Dacă toate informațiile furnizate sunt corecte, utilizatorul poate face clic pe butonul Confirmare și poate aștepta ca confirmarea să aibă succes. Portofelul electronic QIWI va fi apoi gata de utilizare.

Conectarea unui card bancar

Utilizatorii trebuie să încarce niște fonduri în conturile lor create pentru a face tranzacții folosind contul. Acest lucru se poate face fie prin primirea de fonduri trimise dintr-un alt cont, fie prin conectarea unui card bancar. Fondurile pot fi apoi transferate de pe card în cont în orice moment.

Limitări

Limita de vârstă pentru deschiderea unui cont QIWI este de 18 ani. Utilizatorii trebuie să aibă toate documentele de identificare relevante pentru a înregistra un cont. Compania trebuie să fie înregistrată ca afacere pentru un cont de furnizor și să aibă toate licențele relevante.

Opțiuni de asistență pentru clienți QIWI

QIWI oferă un număr de telefon prin care oricine are întrebări sau probleme poate accesa serviciile de asistență pentru clienți. Cu toate acestea, poate dura ceva timp pentru a vă conecta cu un reprezentant de asistență pentru clienți prin telefon. Utilizatorii își pot trimite întrebările la adresa de e-mail furnizată și se pot aștepta la un răspuns în termen de trei zile.

În cele din urmă, utilizatorii pot profita și de prezența QIWI pe rețelele sociale. Utilizatorii pot contacta departamentul de asistență pentru clienți QIWI prin mai multe platforme de social media. Cu toate acestea, rețelele sociale nu sunt listate ca un serviciu oficial de asistență pentru clienți pentru QIWI, ceea ce înseamnă că nu există nicio garanție de a primi interogări atunci când utilizați rețelele sociale.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu