Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu Payz

Payz este o soluție de plată online cu o clientelă globală. În prezent, serviciile sunt disponibile în peste 170 de țări diferite și acceptă peste 46 de valute străine. Toate serviciile sunt preplătite, ceea ce înseamnă că utilizatorii trebuie să depună fonduri în conturile lor Payz înainte de a efectua plăți folosind serviciul. Aceasta include transferul de bani într-un cont de pariuri online.

Pe lângă plățile online, utilizatorii pot obține și un Payz Mastercard. Mastercardul Payz poate fi folosit pentru a face achiziții în locații fizice sau pentru a efectua retrageri de la bancomate oriunde în lume. Cardul are caracteristici avansate de securitate, unele dintre ele pot fi gestionate de utilizatori din conturile lor.

Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu Payz
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Despre Payz

Payz este un furnizor popular de plăți online, cu sute de mii de utilizatori activi răspândiți pe tot globul. Majoritatea companiilor online îl oferă și ca metodă de plată opțiune pentru a-și valorifica popularitatea.

Istoria Payz

Payz a fost fondată în anul 2000 sub numele de EcoCard. Apoi compania a fost redenumită în Payz. De-a lungul anilor, Payz a continuat să ofere și să-și îmbunătățească serviciile. În 2009, PSI-Pay, compania din Marea Britanie care deține Payz, a devenit membru principal al Mastercard Company și a început să emită carduri. În același an, a fost lansată și aplicația lor pentru iPhone.

În 2013, după ce compania și-a redenumit Payz, a lansat versiunea mobilă a site-ului. În 2016, a introdus funcții de securitate suplimentare pe site, inclusiv procesul de verificare în doi pași. Toate acestea au venit cu un nou design ecoAccount.

Optiuni de plata

Utilizatorii trebuie să depună fonduri în conturile lor Payz înainte de a putea efectua tranzacții din cont. Există mai multe moduri de a face depozite. Cele mai populare opțiuni implică utilizarea cardurilor de credit, cardurilor de debit, transferurilor bancare directe și opțiunilor de depunere locale.

Utilizatorii pot efectua apoi plăți din conturile lor direct în conturile destinatarilor, inclusiv în afaceri online. Plățile pot fi inițiate și de companie, determinând utilizatorii doar să facă confirmări. Acesta este de obicei cazul caselor de pariuri online, unde contul de pariuri al pariorului inițiază tranzacțiile. O altă modalitate de plată este utilizarea Payz Mastercard. Pentru asta, utilizatorii trebuie să găsească puncte de vânzare care acceptă cardul.

Cum să depuneți cu Payz

Un jucător trebuie să aibă un cont Payz înainte de a face orice depunere la un cazinou online. Înregistrarea unui cont este relativ ușoară și gratuită. Tot ceea ce trebuie să facă utilizatorii este să-și introducă informațiile și adresa de e-mail. De asemenea, trebuie să răspundă la întrebări de securitate și să aleagă o parolă din motive de securitate. După confirmarea adresei de e-mail, contul va fi gata de utilizare.

Utilizatorii pot depune apoi fonduri în conturile Payz folosind metode preferate, cum ar fi cardurile de credit sau opțiunile de plată locale. Utilizatorii își pot conecta Payz și la conturile bancare. Acest lucru le va permite să facă transferuri din conturile lor bancare direct în conturile lor de cazinou online. Acest lucru vă ajută să vă asigurați că depozitele sunt finalizate mai rapid, deoarece depozitele bancare directe durează de obicei mai mult.

Limitele de depozit

De obicei, diferiți furnizori de pariuri au limite diferite stabilite pentru sumele minime și maxime pe care jucătorii le pot depune într-o zi. De asemenea, jucătorii pot depune de mai multe ori într-o zi, permițându-le să ocolească limitele maxime ale tranzacțiilor. Jucătorii trebuie doar să aibă suficiente fonduri în conturile lor Payz.

Un factor limitativ este că Payz are limite în ceea ce privește suma pe care utilizatorii o pot deține în conturile lor în orice moment. Suma se bazează de obicei pe nivelul contului. De exemplu, contul Silver permite un sold maxim de 15.000 de euro. Nivelul contului VIP nu are limite pentru soldul contului. Suma minimă de tranzacție unică este de obicei de 10 euro pentru toate nivelurile de cont.

Cum se face o retragere cu Payz

Retragerea fondurilor folosind Payz dintr-un cazinou online este, de asemenea, relativ ușoară. Pentru început, jucătorii trebuie să se conecteze la conturile lor de cazinou și să confirme că au suficiente fonduri pentru a se retrage. Următorul pas ar trebui să fie confirmarea dacă cazinoul online oferă Payz ca opțiune de retragere.

Jucătorii pot naviga apoi la pagina bancară a conturilor lor de pariuri și pot găsi opțiunile de retragere Payz. Următorul pas este să completați suma retragerii și contul către care cazinoul ar trebui să trimită fondurile. Pentru prima utilizare, pagina de plată a cazinoului va redirecționa utilizatorii către conturile lor Payz, unde trebuie doar să confirme conectarea contului la cazinou.

Timpii de procesare a retragerii

Timpii de procesare a retragerii variază între diferitele cazinouri online. În majoritatea cazinourilor, retragerile durează de obicei între una și trei zile lucrătoare. Fondurile pot fi utilizate sau transferate într-un alt cont imediat ce apar pe Payz. Retragerea de pe mobil este posibilă și cu condiția ca jucătorii să poată accesa cazinoul online prin mobil.

Payz profesioniști

Efectuarea depunerilor și retragerilor prin Payz este rapidă și ușoară. Nu există o curbă semnificativă de învățare implicată în utilizarea metodei de plată.

  • Utilizatorii Payz pot obține un card de debit preplătit. Payz Mastercard poate fi util ori de câte ori utilizatorii nu își pot accesa conturile online.
  • Acceptă 47 de valute diferite, ceea ce face plățile internaționale destul de ușoare.
  • Tranzacțiile sunt destul de rapide. Nu există procese lungi de aprobare pentru procesarea tranzacțiilor.
  • Oferă funcții de securitate de top pentru a asigura utilizatorilor liniște atunci când fac tranzacții.

Payz contra

  • Serviciile lor nu sunt disponibile în unele țări
  • Acesta percepe taxe pentru transferurile interne
  • Conturile au mai multe limitări în funcție de niveluri.

Procesul de deschidere a contului Payz

Pentru a vă înregistra pentru un cont Payz, utilizatorii trebuie să acceseze mai întâi site-ul oficial Payz și să facă clic pe butonul Înregistrare. Utilizatorii vor trebui apoi să introducă diverse detalii, cum ar fi adresa de e-mail și țara de reședință. De asemenea, utilizatorul trebuie să aleagă un nume de utilizator, moneda preferată și limba preferată, apoi să creeze o parolă. Pentru a minimiza șansele de erori, utilizatorii trebuie să introducă parola creată de două ori.

Următorul pas implică introducerea datelor personale. Acestea includ numele complet, data nașterii și numărul de telefon mobil. De asemenea, utilizatorii trebuie să introducă un cod de validare și apoi să citească și să fie de acord cu termenii și condițiile. Contul va fi gata de utilizare imediat după ce faceți clic pe butonul Creare cont. Cu toate acestea, utilizatorii trebuie să facă clic pe un link trimis la adresa lor de e-mail în scopuri de verificare.

Cerințe

Există câteva cerințe pe care utilizatorii trebuie să le îndeplinească pentru a deschide un cont Payz. Primul este că utilizatorii trebuie să fie rezidenți ai țărilor în care Payz este permis. Cealaltă cerință principală este ca un utilizator să aibă vârsta peste 18 ani.

Conectarea la un cont bancar

Este posibil să conectați Payz la un cont bancar. Procedând astfel, transferul de fonduri între contul bancar și contul Payz este destul de ușor.

Opțiuni de asistență pentru clienți Payz

Utilizatorii Payz pot accesa serviciul pentru clienți în două moduri principale. Acestea includ:

  • Chat live Pentru a accesa chatul live, utilizatorii trebuie să viziteze pagina de ajutor a Payz. Un utilizator trebuie să introducă numele complet, adresa de e-mail și interogarea pentru a iniția chatul live.
  • E-mail: Clienții pot contacta serviciul de asistență și prin e-mail, care este trimis printr-un formular de contact pe pagina de ajutor a Payz.

Echipa de servicii pentru clienți a Payz este în general prietenoasă și profesionistă. Majoritatea utilizatorilor primesc de obicei un răspuns satisfăcător de la ei. Cu toate acestea, uneori este nevoie de câteva zile pentru a primi un răspuns. Acest lucru poate fi destul de dificil pentru cazurile în care întrebările sunt urgente.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu