Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu PaysafeCard

Fondată în 2000 de patru austrieci, platforma de plată oferă acum servicii financiare clienților din peste 40 de țări, inclusiv cea mai mare parte din Europa și America de Nord. Până în 2015, brandul paysafecard s-a alăturat Optimal Payments, o companie multinațională de plăți digitale, care și-a redenumit Paysafe Group. În Europa, nu este necesar niciun partener bancar extern, deoarece filiala furnizorului de plăți este autorizată să efectueze tranzacții financiare.

Cu toate acestea, în America de Nord, Bancorp Bank servește ca partener pentru a îndeplini cerințele de reglementare. Clienții Paysafecard pot achiziționa un PIN de 16 cifre sau un MasterCard preplătit pentru a fi utilizat pentru achiziții pe internet. De asemenea, utilizatorii se pot înregistra pentru un cont online pentru a utiliza paysafecard pentru plăți digitale obișnuite, motiv pentru care furnizorul de plăți este popular printre pariorii online.

Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu PaysafeCard
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

10 case de pariuri cu card Paysafe

Cardul Paysafe oferă servicii preplătite servicii de plată online clienților cu un voucher PIN din 16 cifre. Clienții folosesc codul la punctele de vânzare și platformele digitale online, introducând codul la punctul de vânzare. Popularitatea în creștere a mărcii a alimentat extinderea către marile unități de jocuri de noroc din întreaga lume, inclusiv:

 • BUFF.bet
 • Arcanebet
 • 22 pariu
 • 888sport
 • Unibet
 • GG.BET
 • Bet365
 • Betway Esports
 • LOOT.BET
 • Bookmaker

Popularitatea cardului Paysafe

Securitatea este rege în căutarea unei metode de depunere pentru pariurile esport, acesta fiind unul dintre motivele pentru care paysafecard continuă să crească în popularitate. Pentru jucători, tranzacțiile comode și private oferă o modalitate rapidă de a depune fonduri în conturile de pariuri esport. Securitatea și confidențialitatea sunt principalele motive pentru care site-urile de pariuri de top oferă jucătorilor de sporturi de noroc opțiunea de a plasa pariuri cu paysafecard.

Folosind cardul Paysafe

Pentru pariori, depunerea de fonduri într-un cont de cazinou cu paysafecard este simplă. Utilizatorii introduc codul PIN din 16 cifre ca metodă de plată la finalizarea site-ului web pentru a depune fonduri într-un cont online. Cu toate acestea, cea mai mare sumă pe care o poate depune un jucător de noroc cu paysafecard este limitată la 250 de euro pe lună pentru deținătorii de cont standard.

Un jucător pur și simplu navighează la pagina de pornire a cazinoului online. Faceți clic pe butonul pentru depozite. Alege paysafecard ca metodă de depunere. Introduceți suma depozitului și codul. Un jucător poate introduce mai multe coduri pentru a atinge limita de finanțare.

Din fericire, voucherele paysafecard sunt independente de conturile bancare, oferind clienților o modalitate convenabilă de a depune fonduri de cazinou fără a oferi unităților de pariuri online acces la informații bancare personale, private. Paysafecard îi ajută pe clienți să rămână anonimi pentru comercianți.

Orice pierderi frauduloase sunt limitate la denumirea voucherului. Cu toate acestea, deținătorii de voucher trebuie să verifice identitatea atunci când încarcă fonduri în vouchere paysafecard, iar instituțiile de pariuri licențiate sunt obligate prin lege să completeze verificarea identității înainte de a permite clienților să retragă fonduri.

Procesul de retragere

Retragerea fondurilor în contul Paysafe Card este un proces fără probleme. Platforma de plată permite cazinourilor și unităților de pariuri să trimită bani în conturile clienților prin paysafecard. Utilizatorii trebuie să aibă un cont paysafecard pentru a retrage fonduri pe card de pe site-urile de jocuri de noroc. Clienții navighează la pagina de retragere a platformei de pariuri.

Alegeți paysafecard ca metodă de retragere. Introduceți e-mailul pe care clientul l-a înregistrat cu paysafecard. Când site-ul finalizează procesul de retragere, fondurile solicitate sunt creditate în soldul paysafecard al clientului în termen de 24 de ore.

Paysafecard are limite de retragere pentru utilizatori, minim 10 USD și maxim 2000 USD. Acum numită Paysafe Group, compania se străduiește să ofere utilizatorilor tranzacții rapide, simple și sigure. În plus, aplicația mobilă permite utilizatorilor să depună și să retragă rapid fonduri din cazinou și conturile de pariuri online.

Avantaje și dezavantaje ale cardului Paysafe

Pro

Voucherele Paysafecard sunt ușor de achiziționat. Rezidenții și vizitatorii europeni pot găsi codurile convenabile la comercianții de telefoane mobile și magazinele care vând alte vouchere.

Nu există taxe pentru depunerea de fonduri în aceeași monedă pe care utilizatorul a încărcat-o pe voucher.

Limitele de pariere îi ajută pe jucători să rămână în limitele unui buget lunar prestabilit, promovând pariurile responsabile.

Atât procesele de depunere, cât și cele de retragere sunt simple și rapide.

Pentru pariori, cardul Paysafe are o serie de funcții benefice. Oferind o gamă largă de opțiuni pentru încărcarea monedei legale, cardul se adresează acelor utilizatori care doresc să experimenteze o tranzacție simplă și rapidă.

Ușor de folosit

Utilizatorii nu au nevoie de un cont bancar sau de un card de credit pentru a se înregistra. Orice parior de sporturi cu bani poate cumpăra un card PaySafe pentru a depune ordine de plată, cecuri, numerar și carduri cadou. Prin încărcarea unui card, pariorul poate paria cu metoda de plată utilizând un PIN de 16 cifre pentru a depune fonduri online pe site-uri populare de pariuri esport.

Tranzacții sigure

Paysafe Card folosește tehnologie de ultimă oră pentru a menține informațiile financiare și personale în siguranță. La fel ca majoritatea platformelor de portofele digitale, compania acordă prioritate confidențialității pentru metoda de plată. Este un serviciu pe care mulți jucători online îl aleg. Comparând serviciile și recenziile cu alți furnizori de servicii financiare, pariorii în sport pot descoperi că metoda de plată oferă servicii competitive pentru efectuarea de depozite în conturile de pe site.

Accesibilitate

Disponibil pentru cumpărare din peste 650.000 de magazine, cardul este ușor de găsit în supermarketurile locale, benzinăriile și magazinele universale. Pentru utilizatorii zilnici de internet, comoditatea este cheia unei metode de depunere fără întreruperi în timpul jocurilor de noroc.

Contra

 • Trebuie să cumpărați voucherul de 16 cifre înainte de a depune fonduri pentru a juca jocuri de cazinou sau pentru a paria online.
 • Paysafe nu este disponibil în fiecare țară.

De ce să folosiți cardul Paysafe?

Numeroase platforme de cazinouri și sporturi din întreaga lume acceptă cardul paysafe de la utilizatori pentru a depune fonduri. Jucătorii au opțiunea de a folosi cardul paysafe Mastercard cu o aplicație smartwatch pentru a facilita procesul de cumpărare și depunere. Pentru pariori, furnizorul financiar oferă o modalitate rapidă și sigură de a dispersa fondurile. După înregistrare, furnizorul financiar oferă utilizatorilor securitate completă și taxe competitive.

Paysafecard cere utilizatorilor care au 18 ani sau mai mult să găsească un magazin de la uscat pentru a cumpăra voucherul. Site-ul web al companiei oferă informații despre locație pentru comercianții participanți pe site-ul său. Pur și simplu introduceți informații despre codul poștal pentru a accesa adresele comercianților locali, care vând vouchere paysafecard. Nu este necesar un cont bancar sau card de credit pentru a cumpăra un voucher. În schimb, clienții aleg un comerciant cu amănuntul din apropiere, merg la magazin și cumpără voucherul cu codul PIN de 16 cifre.

Amplasate convenabil în magazinele alimentare locale, benzinăriile și alte puncte de vânzare cu amănuntul, achizițiile paysafecard permit utilizatorilor să se ocupe de mai multe comisioane cu o singură călătorie. Pentru a încărca cardul, utilizatorii trebuie să verifice identitatea cu un act de identitate emis de guvern sau o dovadă de reședință. După verificare, casieria oferă cumpărătorului voucherul, pe care clienții îl pot folosi pe site-uri de cazinouri și jocuri online.

Serviciu clienți

Clienții cardului Paysafe pot accesa serviciul pentru clienți în trei moduri. Pe site-ul furnizorului de plăți, un formular convenabil permite utilizatorilor să trimită întrebări, întrebări și comentarii cu privire la metoda de plată. Durata serviciului clienți variază, dar utilizatorul se poate aștepta la un răspuns la informațiile transmise.

De asemenea, utilizatorii pot contacta asistența pentru clienți paysafecard prin telefon. Site-ul web afișează un număr convenabil 800, pe care deținătorii de vouchere pot apela rapid atunci când au nevoie de asistență.
În caz de furt sau fraudă, deținătorii de voucher și de cont pot bloca instantaneu utilizarea codului. Făcând clic pe butonul „Blocați codul acum” de pe site-ul companiei, clienții pot proteja imediat soldurile contului.

Paysafe Card aduce tranzacții financiare simple și sigure pe piața online. Pentru pariori, posibilitatea de a depune fonduri la cazinourile online și la casele de pariuri sportive fără a elibera informații bancare private este deosebit de benefică. Deși paysafecard lucrează pentru a depăși provocările cu care se confruntă toți furnizorii de plăți online, cum ar fi phishingul și frauda, voucherele fac achizițiile și depozitele online ușoare pentru jucătorii de pe internet de pe tot globul.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu