Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu PayPal

PayPal este un portofel digital deținut de compania multinațională americană PayPal Holdings, Inc. Cea de-a 134-a corporație de pe lista Fortune 500 din 2021 este, probabil, cel mai mare portofel electronic din lume în 2021. PayPal este disponibil în aproape toate țările care au sisteme de transfer de bani online. . Oferă servicii de transfer contra cost către diferiți furnizori online, inclusiv site-uri de pariuri sportive.

Compania a fost înființată în 1998. Apoi, a fost cunoscută sub numele de Confinity. Inițial, a dezvoltat un software de securitate pentru dispozitivele portabile înainte de a trece la afacerea cu portofel electronic. Sediul central al PayPal este situat în San Jose, California.

Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu PayPal
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Cum să faci un depozit pentru pariuri esports cu PayPal

Sub îndrumarea actualului CEO Dan Schulman, compania a câștigat 21,45 miliarde de dolari în 2020 de la peste 300 de milioane de utilizatori din întreaga lume. Numărul de utilizatori a crescut la 361 de milioane în 2021. Numărul mare de utilizatori înregistrați face ca PayPal să fie una dintre cele mai bune metode de plată pentru orice casă de pariuri.

Mulți oameni iubesc PayPal pentru ușurința sa de utilizare. Pentru a utiliza portofelul electronic pe un site de pariuri esport, trebuie să îl aveți ca metodă de plată preferată. Acesta poate fi ales în timpul înregistrării sau adăugat în timpul utilizării site-ului.

Iată pașii de urmat atunci când utilizați PayPal pentru a depune pe un site de pariuri esport.

 1. Pe pagina de pornire a site-ului de pariuri esports, dați clic pe „Depuneți”. Veți vedea o listă de metode disponibile. Faceți clic pe PayPal.
 2. Veți fi redirecționat către pagina de conectare PayPal. Intră pe site furnizând numele de utilizator și parola sau completând automat cu parolele salvate.
 3. Introduceți suma pe care intenționați să o adăugați în contul dvs. de pariuri și faceți clic pe „Confirmați.
 4. Suma introdusă va fi dedusă din soldul dvs. PayPal și adăugată la soldul contului dvs. de pariuri. Apoi puteți utiliza acel sold pentru a plasa pariuri pe jocurile disponibile pe site-ul de pariuri.

Avantaje și dezavantaje ale PayPal

Pro

Avantajele utilizării PayPal includ:

 • Disponibilitate în multe țări din întreaga lume
 • Ușor de înregistrat și utilizat. Site-ul web este grozav, iar procesul de procesare a tranzacțiilor este foarte ușor.
 • Tranzacții sigure și securizate. PayPal urmărește întotdeauna activitățile frauduloase. Conturile suspecte sunt suspendate și investigate. Unele sunt închise. Reversările se fac dacă frauda este dovedită.
 • Tranzacții gratuite atunci când depuneți pe majoritatea site-urilor de pariuri online esport.
 • Comoditate - este disponibil pe tot parcursul zilei și poate fi încărcat folosind diferite metode. A fost lider în parteneriatul cu metodele locale de transfer de bani în țările în care operează.
 • Serviciu util pentru clienți, disponibil pe mai multe platforme - e-mail, chat, apeluri și rețele sociale.
 • Sunt acceptate numeroase valute

Contra

Dificultatea restabilirii conturilor - Datorită numărului său mare de utilizatori, sunt necesare multe dovezi odată ce un cont este semnalat. Dintr-un unghi diferit, însă, aceasta este o măsură de securitate.

Taxele de transfer pot fi mari la conversia valutelor

Proces de verificare riguros după o anumită durată de utilizare

Cum evaluăm metodele bancare

Scopul de Ranker eSportsRevizuirea metodelor bancare este de a vă asigura că aveți toate informațiile importante înainte de a alege una. Supunem metodele unor teste stricte utilizându-le noi înșine. Facem, de asemenea, cercetări profunde, analizând ce au de spus alți recenzenți, datele disponibile pe diverse piețe și ce au de spus utilizatorii înșiși. Apoi organizăm aceste informații, astfel încât să le puteți găsi într-un singur loc.

Fiecare metodă bancară pe care o analizăm trebuie să fie supusă unor teste în următoarele categorii:

 • Accesibilitate - Țările în care este disponibil și ușurința de conectare și utilizare a platformelor sale online
 • Securitatea și siguranța utilizatorilor și a informațiilor lor personale
 • Accesibilitatea asistenței pentru clienți, timpul de service și utilitatea
 • Popularitate printre cele mai importante site-uri de pariuri esport
 • Comoditate - valute acceptate, viteza tranzacțiilor etc.
 • Costul depozitelor și al transferului de bani între diferite platforme bancare
 • Compatibilitate cu alte metode de transfer de bani, cum ar fi câte metode sunt acceptate la încărcarea unui card?

Alternative la pariurile esports cu PayPal

PayPal este un metoda de plata foarte populara în industria de pariuri pe sporturi atât pentru depuneri, cât și pentru retrageri. Numărul de utilizatori înregistrați înseamnă că mulți pariori de sporturi folosesc deja platforma pentru tranzacțiile de zi cu zi. Din motive de comoditate, nu trebuie să se înregistreze din nou pentru a-l utiliza în activitățile lor de pariuri.

Disponibilitatea PayPal în multe țări și suportul din numeroase țări este un alt factor al popularității sale. Este ușor de utilizat și nu percepe taxe pentru majoritatea depozitelor de pariuri pe sporturi. Longevitatea sa în industrie o face o companie de renume și de încredere. Parteneriatul cu PayPal oferă oricărui site de pariuri un grad de credibilitate.

Procesul de deschidere a contului PayPal

Deschiderea unui cont PayPal se face online folosind fie un computer, fie un dispozitiv mobil. Procesul simplu este finalizat în următorii pași

 1. Pe site-ul PayPal, faceți clic pe butonul „Înscriere”
 2. Selectați tipul de cont dorit, Cont personal sau de afaceri, apoi faceți clic pe „Următorul”
 3. Introduceți și verificați numărul dvs. de telefon.
 4. Introduceți numele, adresa de e-mail și setați o parolă. Apoi faceți clic pe „Continuați”
 5. Adăugați adresa dvs. fizică și alte informații de verificare necesare. Apoi faceți clic pe Continuare.
 6. Verifică-ți adresa de email. Faceți acest lucru făcând clic pe linkul trimis în e-mailul pe care l-ați folosit pentru a vă înregistra.
 7. Contul dvs. PayPal este acum gata de utilizare

Notă: PayPal poate necesita o verificare suplimentară după o anumită perioadă de utilizare a contului.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu