Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu Payeer

Apariția eWallet-urilor a fost printre cele mai semnificative descoperiri din lumea jocurilor de noroc pe internet. PayPal și Skrill nu sunt singurele eWallet acceptate pe scară largă pentru pariuri online; multe site-uri de jocuri de noroc acceptă acum Payeer. Parierii din toată lumea pot paria pe site-uri de pariuri online de renume, fără restricții geografice. Sistemul de plată digitală în creștere rapidă facilitează depunerile rapide și oferă pariorilor șansa de a obține diverse oferte, cum ar fi bonusuri de înscriere.

Nu este ușor să faci pariuri online pe sporturi cu Payeer. Dar puținele site-uri disponibile sunt foarte recomandate pentru orice jucător de noroc. Payeer oferă numeroase modalități de a finanța un cont de jucător la un cost de tranzacție scăzut. De asemenea, face o metodă de plată atractivă pentru cei mai mari, datorită limitelor sale mari de cheltuieli.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Despre Payeer Esports Betting

Payeer este un sistem de plată electronic inventat de Paycorp Limited în 2012 în Estonia. Funcționează în conformitate cu standardele Comisiei pentru Servicii Financiare din Vanuatu și este condusă printr-o companie cu răspundere limitată financiară.

Înregistrat ca an sistem bancar online de către Ministerul Afacerilor Economice și Comunicațiilor din Estonia, Payeer se potrivește perfect pentru transferurile internaționale prin SWIFT. Pentru a menține siguranța tranzacțiilor, compania a folosit criptarea SSL și autentificarea mai multor utilizatori, inclusiv notificări prin SMS.

Este Payeer o metodă de depunere populară pentru pariuri esport-uri?

Deși relativ nou în lumea jocurilor de noroc, Payeer este disponibil în peste 200 de țări și în aproape 5.000 de bănci; este folosit în special în Scoția și Asia. Este una dintre cele mai bune alegeri pentru tranzacțiile de jocuri de noroc, inclusiv plata pentru pariuri esport.

Utilizatorii pot cumpăra articole online sau pot primi bani prin Payeer la nivel local și internațional în EUR, USD și rublă rusă (RUB). Mai mult, Payeer este o platformă multi-criptomonedă care acceptă tranzacționarea a șapte criptomonede.

Serviciul ocupă locul înalt drept cea mai de încredere metodă de depunere online la casele de pariuri gigantice și site-urile de jocuri de noroc esport. Alți factori care au contribuit la popularitatea sa în pariurile esports sunt aplicația intuitivă și eligibilitatea pentru special bonusuri de bun venit.

Depunerea la Payeer

Deoarece Payeer se integrează cu mai mulți furnizori internaționali de plăți, acesta poate fi completat cu multe carduri bancare, carduri cadou, eWallets și criptomonede.

De asemenea, se conectează la conturile bancare și convertește automat moneda pentru a o face compatibilă cu site de pariuri esports. Cel mai bun lucru este că nu dezvăluie contul bancar sau detaliile cardului utilizatorului. Pariorii Esports care preferă transferuri globale rapide ar trebui să ia în considerare acest lucru.

Folosind Payeer pentru a paria pe Esports

Înainte de a plasa un depozit, pariorul ar trebui să verifice limitele depunerii, care pot fi orice de la 10 USD. Valoarea diferă de la site la site. Iată cum puteți face o depunere rapidă și convenabilă cu Payeer.

 • Pariătorul se conectează la casa de pariuri de sporturi
 • Pe pagina bancară, utilizatorul selectează „Depozit”
 • Un logo Payeer va apărea printre opțiunile disponibile
 • Jucătorul bifează Payeer ca metodă de depunere
 • Acestea indică mărimea depozitului de transferat și sursa fondurilor
 • Urmează completarea detaliilor contului Payeer
 • Urmează verificarea tranzacției
 • O notificare va fi trimisă la o depunere cu succes Când ați terminat, suma devine disponibilă pentru plasarea pariurilor în câteva minute. Casele de pariuri Payeer nu percep taxe pentru depunere, dar clientul poate suporta un cost cuprins între 0-5%, în funcție de unde provin fondurile lor.

Cum se face o retragere cu Payeer

Jucătorii de noroc care se deda la pariuri online pe sporturi cu Payeer speră să câștige bani la un moment dat. Dar toate plățile sunt depuse în contul eWallet, mai degrabă decât în MasterCard sau contul bancar al jucătorului.

Procesul de retragere

Următorul proces este ceea ce este necesar pentru a încasa câștigurile.

 1. La casa de pariuri online, utilizatorul face clic pe Casier urmat de Retragere
 2. Toate opțiunile de plată vor fi prezentate într-o listă
 3. Jucătorul alege Payeer și oferă detaliile contului său
 4. Acestea specifică cât să încaseze în portofelul lor electronic
 5. Verificarea încasărilor tranzacției

Câștigurile vor fi creditate în contul Payeer al jucătorului imediat după ce casa de pariuri verifică transferul. Acest lucru ar trebui să se întâmple într-o zi lucrătoare de la finalizarea procedurii de mai sus. Utilizatorii care doresc să transfere fonduri către banca lor, cardul de credit sau eWallet pot face acest lucru odată ce banii ajung la Payeer. Cu toate acestea, mutarea aceleiași sume într-un cont bancar poate dura până la trei zile lucrătoare.

Taxele plătitorului și limitele de retragere

Retragerile plătitorilor sunt gratuite și nu se aplică limite asupra sumei pe care eWallet o poate deține. O casă de pariuri pentru sporturi este singurul loc cu o limită, așa că jucătorii ar trebui să verifice sumele maxime și minime care pot fi retrase înainte de a face o solicitare.

Pe majoritatea site-urilor web, suma minimă de retragere este de 10 USD, în timp ce limita maximă depinde de casa de pariuri, deși mai mare decât alte metode bancare. Cu toate acestea, utilizatorii care au activat notificări prin SMS pentru tranzacții sunt taxați cu 0,05 USD și 0,95% per transfer transfer local și, respectiv, internațional.

Avantaje și dezavantaje cu Payeer

Principalele avantaje ale plăților Payeer sunt următoarele.

Pro

 • Plăți instantanee
 • Acceptare la nivel mondial
 • Utilizează o aplicație mobilă ușor de navigat
 • Transferuri P2P către carduri și conturi bancare
 • Eligibilitatea la bonusuri și promoții la jocuri de noroc
 • Menține activitățile de jocuri de noroc ascunse autorităților locale
 • Compatibil cu mai multe sisteme bancare și platforme cripto
 • Rate de schimb valutare economice
 • Limite mai mari de retragere la pariuri

Contra

Dezavantajele jocurilor de noroc pe sporturi cu Payeer includ:

 • Doar un număr limitat de case de pariuri esports acceptă Payeer
 • Limite stricte de retragere pentru conturile neverificate (până la 999 USD pe zi)
 • Tranzacțiile cu Mastercard sunt limitate în unele țări
 • Permite tranzacții numai în trei valute
 • Taxe pentru notificările prin SMS
 • Fără chat live
 • Proces lent KYC

Procesul de deschidere a contului Payeer

Oricine a împlinit vârsta minimă legală poate deschide un cont Payeer și poate descărca aplicația pe dispozitivul său iOS sau Android. Aplicația mobilă facilitează gestionarea ușoară a fondurilor. Utilizatorii interesați au nevoie de o adresă de e-mail, o carte de identitate formală și o adresă fizică. Un cont bancar nu este obligatoriu pentru a deveni client Payeer.

Cum să creați un cont Payeer

 1. Clientul descarcă aplicația Payeer
 2. Ei deschid butonul „creează cont”
 3. Aplicația va cere o adresă de e-mail
 4. Un cod de verificare va fi trimis la adresa de e-mail furnizată și este creat un cont
 5. Utilizatorul își indică numele de utilizator, parola, codul secret și țara de reședință
 6. Urmează furnizarea unui ID scanat și dovada adresei curente

După ce a finalizat pasul de mai sus, utilizatorul își poate reîncărca contul Payeer și poate începe să plaseze pariuri pe site-urile de pariuri online pentru esporturi. Furnizorul nu percepe taxe lunare de întreținere și nu există un sold minim de cont. Cu protocoale de criptare robuste, această metodă de plată asigură că niciun utilizator neautorizat nu poate accesa detaliile și fondurile clientului.

Opțiuni de asistență pentru clienți Payeer

Ocazional, utilizatorii Payeer se confruntă cu eșecuri atunci când folosesc acest sistem de plată. Pentru orice întrebări, aceștia trebuie să contacteze departamentul de asistență clienți prin:

 • Apel telefonic (+1 646 658 3695)
 • Pagina de întrebări frecvente
 • Formular online

Payeer răspunde la întrebările clienților în termen de 1 până la 24 de ore. Personalul de asistență folosește în principal rusă și engleză atunci când răspunde clienților. Dacă cineva completează formularul online, trebuie să includă adresa sa de e-mail, subiectul și un mesaj detaliat. Există, de asemenea, o opțiune de a atașa un document. Apoi, aceștia vor fi contactați prin e-mail.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu