Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu Euplatesc

Tranzacțiile online sunt fundamentale pentru întregul proces de pariuri eSports. Când aveți de-a face cu o metodă de plată care implică utilizarea datelor cardului, este imperativ ca jucătorii să fie precauți, deoarece activitățile frauduloase sunt obișnuite în zilele noastre. Portofelele electronice sunt opțiuni mai sigure, deoarece nu au nevoie de detalii bancare și sensibile ale cardului pentru a procesa tranzacțiile. Pariorii Esports care caută un sistem convenabil de gestionare a plăților ar putea dori să încerce Euplatesc. Operatorul de plată electronică este foarte recomandat, deoarece combină comoditatea diverselor soluții de plată de la carduri de credit, carduri de debit, transferuri bancare și plăți mobile.

În plus, utilizarea Euplatesc ca metodă de depunere înseamnă că tranzacția este instantanee. Pe de altă parte, încasarea durează cel puțin 24 de ore. Cu alte opțiuni, cum ar fi transferurile bancare directe, retragerile sunt procesate între una și cinci zile. Iată tot ce trebuie să știi despre Euplatesc.

Clasamentul celor mai bune case de pariuri eSports cu Euplatesc
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Furnizorul de plăți online EuPlatesc are sediul în România. Este deținut și operat de EuroPayment Services SRL care are sediul în București. Aflată din 2004, compania are o vastă experiență în a ajuta companiile de comerț electronic să integreze soluții de plată online care implică carduri bancare.

Euplatesc vine ca punct unic de procesare a oricărui card bancar prin 3D-Secure, o tehnologie de autentificare la nivel înalt. Nu este doar un procesor de plăți cu card, ci și un integrator 3D-Secure. Creat inițial pentru magazinele electronice, Euplatesc facilitează ratele, plățile recurente și serviciile SMS. Sistemul gestionează cardurile bancare emise oriunde pe glob sub siglele MasterCard și Visa.

Este Euplatesc o opțiune de plată populară?

O mulțime de case de pariuri din România au adoptat Euplatesc ca a opțiune de plată pentru pariurile eSports. Metoda de plată câștigă popularitate și în regiunea UE. Mecanismele dezvoltate de Euplatesc, împreună cu codul de securitate MasterCard și Visa, reduc semnificativ riscul fraudei pe internet. De aceea, mulți pariori europeni aleg această metodă de tranzacție pentru a rămâne în siguranță în timp ce pariază online.

Protocolul său securizat de socket layer îl face o soluție robustă de plată antifraudă. Înainte ca Euplatesc să finalizeze un transfer monetar, acesta verifică valabilitatea cardului în uz. De asemenea, oferă rapoarte periodice privind plățile efectuate. Aceasta înseamnă că un jucător de noroc poate vedea istoricul tranzacțiilor și mesajele, astfel încât să își poată gestiona hobby-ul în mod eficient.

Cum se face o depunere cu Euplatesc

Înainte de a adăuga fonduri pe un site de pariuri eSports, jucătorii ar trebui să aleagă o casă de pariuri potrivită. Ar trebui să dureze câteva minute pentru a alege site-urile noastre recomandate de experți de pe această platformă. Sunt cei mai buni Euplatesc Site-uri de pariuri eSports astăzi și lista va continua să se actualizeze. Crearea unui cont la o casă de pariuri ar trebui să dureze mai puțin de două minute și ar trebui să fie gata pentru a primi fonduri.

Euplatesc este independent de instituțiile bancare. Utilizează fonduri de la mărci importante de carduri precum MasterCard/Maestro și Visa/Visa Electron. Metoda de depunere funcționează cu trei valute: RON (leu românesc), EUR (euro) și USD (dolar american). Aceste monede vor fi acceptate practic pe toate site-urile de pariuri Euplatesc eSports.

Folosind Euplatesc la casele de pariuri de sporturi

Iată o procedură simplă de depunere a banilor la Euplatesc.

 1. Urmați linkul de navigare către zona bancară a site-ului de pariuri eSports
 2. Verificați lista metodelor de depunere și alegeți Euplatesc
 3. Decideți cât să depuneți (ar trebui să respecte limitele de depunere ale site-ului)
 4. Conectați-vă la pagina securizată Euplatesc și completați formularul necesar
 5. După primirea formularului, Euplatesc a validat informația cu un cod de autentificare trimis prin SMS
 6. Tranzacția este trimisă casei de pariuri folosind HTTP POST
 7. Site-ul acceptă banii, iar suma este debitată din contul titularului cardului
 8. Unele case de pariuri trimit un e-mail cu detaliile tranzacției
 9. Jucătorul poate începe să parieze pe jocuri video

Majoritatea limitelor cardului sunt cuprinse între 2.000 USD și 10.000 USD per tranzacție, dar este bine să confirmați cu emitentul cardului înainte de a tranzacționa. Fondurile sunt depuse imediat, astfel încât jucătorul să poată începe să parieze imediat.

Cum se face o retragere cu Euplatesc

Având un proces ușor de retragere, sporește plăcerea de a paria pe eSports. Nimic nu este mai dezamăgitor decât acumularea de câteva mii pe contul de pariuri doar pentru a găsi probleme la încasare. Înainte de a trimite o cerere de retragere, este esențial să confirmați contul furnizând documentația necesară.

Casele de pariuri cer documente personale pentru a preveni spălarea banilor și frauda online, așa că nu ar trebui să pară o surpriză. Unele site-uri vor solicita o copie a actului de identitate național, a permisului de conducere și a facturii de utilități. Acest lucru poate dura o săptămână pentru a fi aprobat. Deci nu este nevoie să așteptați până când este timpul să vă retrageți pentru a evita întârzierile inutile.

Procesul de retragere

Pe site-urile de pariuri Euplatesc eSports, puteți completa informațiile de mai sus imediat după înregistrarea unui cont. Tranzacțiile mobile în lei sunt simple și rapide, ceea ce face din Euplatest cea mai preferată metodă de retragere clienti romani. După ce au câștigat niște bani, iată ce ar trebui să facă jucătorii:

 1. Conectați-vă la casa de pariuri și accesați „Contul meu”
 2. Faceți clic pe butonul etichetat „Retragere fonduri”
 3. Selectați opțiunea de plată cu cardul de credit urmată de Euplatesc
 4. Completați detaliile contului Euplatesc unde trebuie creditați banii
 5. Introduceți suma plății conform termenilor și condițiilor
 6. Faceți clic pe „Retragere acum”
 7. Câștigurile vor fi transferate în contul menționat odată ce casa de pariuri aprobă cererea

Întregul proces de retragere poate dura o zi. Ar putea fi mult mai rapid dacă casa de pariuri nu are prea multe cereri de retragere de aprobat. Limita tranzacției este stabilită de site-ul de pariuri eSports așa că este bine să verificați înainte de a face pașii de mai sus.

Pro și contra cu Euplatesc

Plata electronică Euplatesc permite pariorilor să facă depuneri și retrageri prin telefoane mobile și carduri într-un mediu mai sigur. Prezinta diverse merite si foarte putine demerite.

Pro

 • Permite monitorizarea simplă a tranzacțiilor de pariuri
 • Consolidat cu mecanisme puternice antifraudă
 • Transfer internațional cu cardul în USD, EUR și RON
 • Ușor de configurat și utilizat

Contra

 • Nicio rambursare pentru tranzacțiile contestate

Procesul de deschidere a contului Euplatesc

Cetățenii europeni care au 18 ani sau mai mult pot deschide un cont Euplatesc. De asemenea, au nevoie de un pașaport valabil sau de orice tip de act național de identitate pentru a obține un MasterCard sau Visa, care sunt necesare la înscrierea la serviciile Euplatesc.

Rezidenții pot aplica doar cu dovada adresei și a pașaportului. În ţări ca și Slovenia, străinii pot avea un cont de card de credit chiar dacă nu au o reședință oficială. Dar regiunile Scandinaviei au condiții stricte și poate dura mai mult pentru înregistrare.

Cum se configurează un cont

Euplatesc este disponibil ca aplicație mobilă. Descărcarea și instalarea este ușoară pe orice smartphone. Odată instalat, utilizatorul ar trebui să urmeze acești pași pentru a crea un cont:

 1. Deschideți aplicația și faceți clic pe butonul de înregistrare
 2. Introduceți numele, numărul de telefon mobil, adresa de e-mail și țara de reședință
 3. Creați un nume de utilizator și o parolă
 4. Deschide linkul de confirmare trimis pe e-mail pentru a activa contul
 5. Accesați panoul de administrare și deschideți secțiunea de configurare a plăților
 6. Furnizați detaliile cardului activ
 7. Introduceți un cod unic de identificare și cheie secretă furnizate de Euplatesc
 8. Confirmați contul

Opțiuni de asistență pentru clienți Euplatesc

În funcție de preferințele clientului, aceștia pot contacta asistența Euplatesc prin:

Opțiunile de e-mail și chat online sunt disponibile 24/7/365. Apelurile telefonice funcționează de luni până vineri între orele 9:00 și 17:00 CET. Pentru probleme tehnice, ei recomandă trimiterea unui mesaj de e-mail detaliat sau a unui apel telefonic direct.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu