Înțelegerea pariurilor eSports: un ghid cuprinzător

Având rapid înainte, dezvoltatorii de jocuri au introdus numeroase jocuri esports în anii 1990, care au devenit destul de populare. Evenimentele Esports au fost și ele online, crescând și mai mult accesibilitatea evenimentelor și turneelor. Acesta a marcat începutul pariurilor mainstream eSports.

Parierii din întreaga lume s-au interesat de joc, iar operatorii de pariuri nu au ezitat să ofere diverse piețe de pariuri pe evenimentele eSports. Jocurile mobile au fost, de asemenea, introduse mai târziu și au condus la o creștere suplimentară a popularității pariurilor pe sporturi.

Înțelegerea pariurilor eSports: un ghid cuprinzător
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

De ce pariază oamenii pe sporturi?

Dacă încă nu te aventurezi în pariurile sportive, probabil că ai unele îngrijorări cu privire la motivul pentru care unii oameni sunt deosebit de interesați să parieze pe eSports. De înțeles, pariurile pe eSports sau un joc pe computer ar putea suna ciudat.

Cu toate acestea, odată ce descoperiți recompensele ascunse care vin cu pariurile eSports, va fi ușor de înțeles de ce pariorii salută rapid această nișă de pariuri. Fără mai multe detalii, iată câteva motive pentru care unii pariori se abonează la pariurile eSports.

Oamenilor le plac jocurile pe calculator

Fără îndoială, jocurile pe calculator au devenit mainstream. Având în vedere acest fapt, posibilitatea de a paria pe un joc pe computer care îți place și de a câștiga ceva este fără îndoială ademenitoare.

Disponibilitatea diferitelor turnee

Cu sute de Titluri și competiții eSports, pariorii eSports vor avea întotdeauna un eveniment viitor la care să caute. În timp ce unele case de pariuri s-ar putea să nu acopere toate evenimentele, te poți baza oricând pe site-uri de jocuri de noroc care se concentrează pe eSports.

Pariorii pot urmări jocul în direct

Majoritatea site-urilor de pariuri eSports permit atât funcții de flux live, cât și funcții în joc. Astfel, pariorii pot urmări un joc și pot face pariuri simultan, iar acest lucru face ca eSporturile să fie cu siguranță atractive.

Întotdeauna există ceva nou

Jocurile Esports sunt ca orice alt program. Aceasta înseamnă că eSporturile sunt în mod constant reevaluate și îmbunătățite, făcându-le fascinante atât pentru jucători, cât și pentru pariori.

Tipuri de pariuri

Tipurile de pariuri disponibile pariorilor din eSports depind în mare măsură de tipul de joc pe care îl joacă. De exemplu, CS:GO jucătorii ar putea paria pe numărul de ucideri sau steaguri, în timp ce FIFA jucătorilor li se poate cere doar să-și traducă cunoștințele despre sporturile obișnuite – câștigătorul meciului, câștigătorul turneului, peste/sub și scor corect. Înainte de a pătrunde în lumea pariurilor eSports, pariorii ar trebui să se familiarizeze cu tipurile comune de pariuri unice pentru evenimentul pe care pariază.

Rămâneți la un singur joc esport

Pariez pe unul singur joc esport este o modalitate excelentă de a profita la maximum de pariurile eSports. Este un fapt cunoscut că majoritatea pariorilor obțin cele mai bune rezultate atunci când pariază pe evenimente pe care le înțeleg prea bine. Nu numai că această strategie este recomandată pariorilor noi în eSports, dar și jucătorilor mai experimentați o consideră o strategie bună.

Deși această strategie ar putea suna un clișeu, este mult mai ușor pentru un jucător să câștige mai multe pariuri pe un eSport pe care îl cunoaște dedesubturile tuturor decât ceva pe care abia îl urmărește.

Cele mai bune ghiduri de pariuri

Când faceți cumpărături pentru o casă de pariuri eSports, cel mai bun mod de a vă asigura că veți avea o experiență de joc dezirabilă este să citiți un ghid de pariuri sau să comparați diferite case de pariuri. Cu ghidurile de pariuri potrivite, ai șanse mari de a parcurge lista tot mai mare de opțiuni și de a alege site-ul de pariuri potrivit. Desigur, un ghid de pariuri eSports va descoperi sau împărtăși detalii vitale de care au nevoie pariorii eSports.

Ce oferă exact un ghid de pariuri unui parior din eSports? Iată ce are de câștigat orice jucător de eSports citind ghiduri înainte de a începe să parieze pe eSports:

 • Ghiduri de pariuri Esports ajuta jucătorii noi să învețe cum funcționează totul. Ele dezvăluie, de asemenea, greșelile comune ale jocurilor și cele mai bune practici de evitare a acestora
 • Ghidurile dezvăluie cele mai bune site-uri de pariuri pentru tranzacții care acoperă aspecte cheie, cum ar fi depozitele, retragerile, limitele tranzacțiilor și valutele acceptate.
 • Ghidurile analizează diferite site-uri de pariuri și oferă o listă curată de site-uri care oferă o acoperire excelentă a piețelor de pariuri eSports
 • Ghidurile dezvăluie casele de pariuri cu cele mai bune cote de pariuri esports din competiție
 • Ghidurile ajută jucătorii noi și experimentați găsesc oferte bonus și alte stimulente de joc oferite jucătorilor eSports.
 • Ghidurile ajută și jucătorii evaluează calitatea serviciului pentru clienți oferit de o casă de pariuri sportive.

Cum să pariezi pe eSports online

Pariurile în eSports sunt, fără îndoială, diferite de pariurile sportive tradiționale în multe privințe. Departe de elementele grafice și de faptul că jucătorii adevărați se află în spatele consolelor de jocuri, pariurile pe eSports sunt similare cu pariurile pe sporturi tradiționale.

Cum faci pariuri pe meciurile eSports? Pariurile și câștigurile pe eSports nu sunt diferite de pariurile tradiționale - trebuie să înțelegeți jocul și să acordați atenție sfaturilor sau strategiilor de pariuri eSports în timp ce așteptați Lady Luck. Alegeți un eveniment eSports care vă interesează, o piață de pariuri preferată. De asemenea, este în interesul dumneavoastră să acordați atenție șanselor pentru a vă asigura că selecțiile sunt potrivite pentru dvs.

Spre deosebire de pariurile tradiționale, pariurile eSports sunt interactive și oferă o experiență de pariere grozavă datorită funcțiilor de streaming live, statisticilor detaliate, comunităților din rețelele sociale și multe altele. Cu mai multe genuri, jocuri și turnee, pariorii eSports pot paria pe următoarele:

 • Arena de luptă online multiplayer (MOBA) precum Dota 2 și League of Legends
 • împușcături la persoana întâi (FPS) precum Counter-Strike: Global Offensive, Call of Duty, Overwatch și Halo
 • Simulatoare sportive precum FIFA și NBA 2K
 • Battle Royale precum PUBG, Fortnite sau CoD: Warzone

Compararea caselor de pariuri sportive

Compararea caselor de pariuri eSports este un pas critic în orice experiență de joc online. Înțelegerea a ceea ce au de oferit diferite case de pariuri eSports este unul dintre multele sfaturi de pariuri esports care ajută în mare măsură pariorii să facă alegeri informate. Acest lucru vă poate ajuta, de asemenea, să alegeți un site de pariuri mai nou pentru a oferi o experiență de joc mai bună decât vechile.

Cu sute sau chiar mii de case de pariuri licențiate care acoperă evenimentele eSports, iată câteva motive pentru care pariorii ar trebui încurajați să compare casele de pariuri eSport înainte de a începe să parieze online.

 • Ajută pariorii să înțeleagă ce au de spus alții despre diferitele platforme de pariuri eSports
 • Le facilitează pariorilor să compare varietatea de evenimente eSports acoperite de diferite site-uri și să aleagă ceea ce li se potrivește cel mai bine.
 • Pariorii SIDA aleg cărți de eSport care oferă bonusuri și promoții generoase
 • Permite pariorilor să compare metodele de plată oferite de diferite site-uri web și să evalueze adecvarea acestora.
 • Ajută pariorii să evalueze credibilitatea sau starea de licență a unei case de pariuri în prealabil.

Orice jucător serios de eSports nu ar trebui să treacă cu vederea importanța comparării caselor de pariuri eSport înainte de a începe. Cu toate acestea, întrebarea, care este cel mai bun site de pariuri eSports?, poate fi greu de răspuns. Atât site-urile vechi, cât și cele noi de pariuri eSports au punctele lor forte unice. Prin urmare, este responsabilitatea dvs. să faceți diligență și să alegeți un site de pariuri eSports care să răspundă nevoilor dvs. de jocuri.

Glosar de pariuri Esports

Înainte de a începe să cernuți case de pariuri online esport, este în interesul dumneavoastră să vă familiarizați cu terminologia adecvată. Se așteaptă ca orice străin să se piardă în potop de termeni de jocuri eSports.

Iată o listă de termeni folosiți în mod obișnuit în industria pariurilor online, atât în ​​cazinourile online tradiționale, cât și în special pentru pariurile eSports.

Termeni generali

 • Esporturi - Termen simplu care descrie sporturile electronice
 • Paritorul/Paritorul: O persoană care pariază sau face pariuri
 • Bookier - Un sinonim pentru o casă de pariuri, pariuri sportive sau operator de pariuri sportive, în esență cazinoul care acoperă diferite piețe
 • Piețele de pariuri - O selecție de cote oferite de o casă de pariuri pentru un tip de oportunitate de pariuri sportive sau eSports.
 • Ciudat - Șansa sau probabilitatea ca un rezultat să se întâmple într-un eveniment sau într-un joc aleatoriu.
 • Bonus de pariuri - oferte promoționale care permit pariorilor din eSports să câștige bani gratuit după îndeplinirea cerințelor specifice de pariere.
 • Cerințe de pariere - Un multiplicator care reprezintă de câte ori un jucător ar trebui să joace bonusul pentru a-și retrage câștigurile bonus.
 • Strategia de pariuri - Un sistem de pariere elaborat sau o abordare pe care o folosește un parior pentru a-i oferi un avantaj față de casa de pariuri.
 • Pariu - Actul de a paria pe rezultatul unui eveniment imprevizibil.
 • Miză - Suma pariată pe un pariu.
 • Câștigător al turneului - A pariază pe echipă care crezi că este cea mai bună șansă de a câștiga un turneu de eSports viitor.
 • Echipă - Un grup de jucători profesioniști care concurează împreună pentru un titlu de eSports.
 • Streamer - Un jucător activ care transmite jocuri live pe platformele de streaming.
 • Platformă de streaming - Un site web folosit de un streamer, în principal jucători sau site-uri web care oferă jocurile, pentru a transmite în direct jucătorii eSports către urmăritorii lor.

Condiții specifice pentru Esports

 • KDA - De asemenea, scris ca K/D/A este un acronim pentru ucideri marcate, decese luate și, respectiv, asistă. Este folosit pentru a face lumină asupra performanței unui jucător
 • Bo1, Bo2, Bo4 - Acronime care pot fi traduse în best-of-one, best-of-two, best-of-four și așa mai departe.
 • CS:GO - Acronim care reprezintă jocul extrem de popular la persoana întâi, Counter-Strike: Global Offensive.
 • DOTA 2 sau Dota 2 - Acronim pentru jocul online de luptă online Defense of the Ancients 2.
 • SCII sau SC2 - Un acronim pentru StarCraft II
 • Consola de eliminare unică - Un turneu în care învinșii sunt eliminați și nu au nicio șansă de a progresa.
 • Consola de eliminare dublă- Un format de turneu care oferă jucătorilor posibilitatea de a pierde un joc suplimentar în timpul playoff-urilor. Aceasta înseamnă că învinșii ajung să concureze cu ceilalți învinși.
 • Shotcaller - Un jucător i-a acordat latitudinea de a concepe strategia echipei.
 • TIC nervos- Un serviciu de streaming live care se concentrează în special pe eSports.
 • LAUGH OUT LOUD - Acronim pentru League of Legends. Acest joc este, de asemenea, denumit casual ca a Legendă în cercurile de jocuri eSports.
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu