Care sunt cele mai bune titluri de eSport pe care ar trebui să pariezi?

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Lumea esporturilor se extinde zilnic, pe măsură ce mai mulți oameni urmăresc și participă la jocuri. Cu toate acestea, din cauza extinderii evenimentelor esports, o altă afacere s-a adaptat pentru a ține pasul cu ultimele tendințe. Pariurile Esports tocmai au fost disponibile în domeniul pariurilor, astfel încât jucătorii pasionați, jucătorii și pariorii pot câștiga bani din evenimentele lor preferate. Dacă sunteți interesat să încercați să pariați pe eSports, următoarea este o listă a eSporturilor de top care sunt acum cele mai populare în acest sector.

Care sunt cele mai bune titluri de eSport pe care ar trebui să pariezi?

1. Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO)

Fără nicio umbră de îndoială, CS:GO este unul dintre cele mai bune eSporturi pe care să pariezi. Jucătorii din acest FPS răsună pentru glorie virtuală în această arenă de împușcături multiplayer online. De la lansarea sa în 2012, GS: GO a oferit jucătorilor ore întregi de distracție.

Are cea mai mare piață de eSports pentru piele de armă și primește îmbunătățiri regulate prin patch-uri. Sunt turnee majore anuale precum IEM Katowice, ESL One Rio de Janeiro, DreamHack Anaheim și ESL One Cologne.

Fondurile de premiere ale acestor turnee depășesc în mod constant un milion de dolari și atrag mulțimi de peste un milion de oameni. Nu este surprinzător faptul că Counter-Strike: Global Offensive a avut atât de mult succes. Anotimpurile nu se termină; prin urmare, distracția continuă tot timpul anului.

2. League of Legends (LoL)

Unul dintre multele motive League of Legends (LoL) a devenit unul dintre cele mai bune eSporturi din lume este impulsul său pentru industria jocurilor de noroc. Deși este cel mai popular din Asia, are peste opt milioane de utilizatori pe tot globul. Fondul de premii pentru Liga oficială LoL eSports valorează 80 de milioane de dolari.

3. Chemarea la datorie

Call of Duty se clasează în mod constant printre primele acțiuni de pariuri eSports pe care se pot paria bani. De la introducerea sa în urmă cu aproximativ 20 de ani, acest joc a adunat o bază de fani incredibilă. Nimeni pe atunci nu și-ar fi putut imagina succesul masiv de care s-ar bucura în cele din urmă acest titlu.

Peste 400 de milioane de copii ale jocului au fost distribuite până acum. Cu toate acestea, nivelul competiției la turneele profesionale de eSport este fără precedent.

Interesul pentru multiplayer competitiv a început cu Call of Duty 4: Modern Warfare și a crescut de atunci. Dezvoltatorul jocului, Activision, a lansat o Call of Duty League cu 12 echipe, modelată după populara Overwatch League.

4. Valorant

Valorant de la Riot Games, un shooter cu eroi la persoana întâi lansat în 2020, a câștigat în curând popularitate, mai ales când pariază pe eSports. Turul Campionilor VALORANT este o serie de turnee cu trei niveluri: VALORANT Challengers, VALORANT Masters și VALORANT Champions.

În prezent, este în curs de dezvoltare o versiune numai pentru mobil a Valorant, platforma Riot Games pentru pariuri pe cele mai populare jocuri eSports. Datorită concentrării sale pe jucătorii de pe mobil, se așteaptă ca acest joc să-și mențină sau să-și sporească poziția de lider de piață în pariurile eSports.

Image

5. DotA 2

În ceea ce privește cele mai bune eSporturi pe care să pariezi, Dota 2 se află pe locul doi pe majoritatea site-urilor. Întregul fond de premii diferențiază acest joc de concurenții săi de pe piața eSports. Dar există o gamă largă de recompense disponibile, în funcție de statutul tău. Fondul uriaș de premii poate fi finanțat în mare parte de fanii care cumpără permisul de luptă din joc.

Colecția are o mare varietate de conținut, cum ar fi personaje jucabile, skinuri, provocări și multe altele. Premiile în bani reprezintă 25% din compendiu și au fost de peste 34 de milioane de dolari în ultimii ani.

6. Fortnite

Există câteva aspecte de luat în considerare atunci când discutăm Viabilitatea Fortnite ca eSport. Cei mai buni jucători Fortnite au făcut mai mulți bani decât în ​​orice alt eSport nou.

Mai mulți oameni au câștigat bani pe Fortnite decât pe orice alt eSport. Peste 250 de milioane de jucători s-au înscris pentru joc pe toate platformele.

7. StarCraft II

Acest joc de strategie există de ceva vreme. Cu toate acestea, în ciuda vechimii sale, StarCraft II și-a menținut popularitatea pe scena eSports ca una dintre cele mai importante acțiuni de pariuri pe sporturi. Este difuzat rar la televizor, iar majoritatea jucătorilor săi sunt din Coreea de Sud. Premiul ESL Pro Tour Starcraft II este de peste 4 milioane de dolari. Popularitatea sa imensă se datorează faptului că atrage un număr mare de parori din întreaga lume.

Gânduri finale

Alte eSporturi, cum ar fi Apex Legends, un joc Battle Royale, sunt în creștere. Popularitatea acestor jocuri este în creștere de la mulți site-uri de pariuri online eSports încorporează-le pe platformele lor.

eSporturile pot fi o modalitate distractivă de a face bani și au fost explorate pentru a fi incluse în Jocurile Olimpice. Cele de mai sus sunt cele mai bune eSporturi pe care să pariezi. Unele sunt populare pentru că există de mult timp, în timp ce altele sunt populare pentru că sunt bune. Aceste competiții eSport adaugă ceva important comportamentelor tradiționale de joc, făcând posibil să câștigi bani pariând pe eSports.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cum determin cele mai bune titluri de eSport pentru pariuri?

Evaluați popularitatea unui joc, scena competitivă și performanța recentă pentru a identifica cei mai buni concurenți.

Sunt anumite genuri de eSport mai favorabile pentru succesul pariurilor?

Da, genuri precum împușcăturile la persoana întâi și MOBA-urile oferă adesea oportunități de pariere diverse datorită naturii lor competitive.

Ce factori ar trebui să iau în considerare înainte de a plasa un pariu pe eSports?

Analizați punctele forte ale echipei, forma jucătorului, rezultatele recente ale meciurilor și orice turnee în desfășurare pentru a lua decizii informate privind pariurile.

Pot avea încredere în cotele de pariuri eSports pentru a-mi ghida alegerile?

În timp ce cotele oferă perspective, combinarea acestora cu cercetările privind dinamica și performanța echipei vă îmbunătățește strategia de pariere.

Există turnee sau ligi specifice cunoscute pentru pariuri interesante și profitabile pe eSports?

Da, turnee majore precum The International (Dota 2) și League of Legends World Championship atrag un interes semnificativ pentru pariuri, oferind oportunități palpitante.

Avantajele și dezavantajele utilizării criptomonedelor pentru pariuri Esports

Avantajele și dezavantajele utilizării criptomonedelor pentru pariuri Esports

Criptomonedele sunt pe buzele multor oameni de ceva vreme. Pe măsură ce mai mulți oameni învață despre aceste monede digitale, cu atât devin mai entuziasmați de utilizarea lor pentru afaceri și afaceri personale. Totuși, ca și în cazul oricărui alt lucru bun, pariuri pe criptomonede au partea lor întunecată, mai ales când le folosești pentru pariuri eSports. 

Care sunt cele mai populare titluri Esports pe care să pariezi în Asia?

Care sunt cele mai populare titluri Esports pe care să pariezi în Asia?

Bine ați venit în lumea captivantă a Esports-ului din Asia, un univers dinamic și palpitant în care entuziasmul jocurilor video întâlnește tărâmul strategic al pariurilor. Dacă ești pasionat de jocuri și dornic să explorezi posibilitățile de pariuri, ai ajuns în locul perfect. Esports-ul nu este doar o formă de divertisment; este un peisaj în evoluție, care oferă un amestec unic de implicare și oportunitate atât pentru pariorii experimentați, cât și pentru cei nou-veniți. Pe măsură ce pășiți în această lume vibrantă, luați în considerare vizitarea cazinourilor de top pe EsportsRanker pentru a vă începe călătoria. Pregătiți-vă pentru a explora cele mai importante titluri de sporturi care captivează pariorii din Asia în 2024!

Ce este pariurile Overwatch: un ghid la îndemână pentru începători

Ce este pariurile Overwatch: un ghid la îndemână pentru începători

Pariurile online pe sporturi au o parte echitabilă de provocări. Poate fi dificil de definit pariurile Overwatch, cu numeroși operatori și toți care trebuie să înțeleagă punctele de declanșare în diferite moduri și posibilități de joc.

Ce sunt antrenorii eSport și ce fac aceștia?

Ce sunt antrenorii eSport și ce fac aceștia?

Dacă sunteți interesat de sporturi, este posibil să fi observat o postare pentru un antrenor la o universitate sau o organizație mai mică, de bază. S-ar putea să vă întrebați: „Ce sunt antrenorii de esports sau coachingul de esports și de ce sunt atât de importanți pentru industria jocurilor de noroc?”

Ce sunt bonusurile de top pentru pariuri Esports?

Ce sunt bonusurile de top pentru pariuri Esports?

Industria esporturilor continuă să crească din putere în forță. Cu toți indicatorii arătând către un viitor pozitiv, această industrie a atras o atenție masivă din diverse părți, cheie printre acestea fiind industria pariurilor online.

Ce sunt site-urile de Esports online și de ce ar trebui să le vizitați?

Ce sunt site-urile de Esports online și de ce ar trebui să le vizitați?

Bine ați venit în tărâmul dinamic al pariurilor sportive, unde entuziasmul jocurilor competitive converge cu fiorul pariurilor strategice. În calitate de începător care navighează în acest peisaj entuziasmant, ești pe punctul de a debloca o lume de posibilități. Pariurile Esports, în special prin intermediul cazinourilor online, au câștigat un impuls substanțial, oferind o modalitate unică și captivantă de a te scufunda în arenele virtuale ale jocurilor tale preferate.

Esports vs. pariuri sportive: o comparație cuprinzătoare

Esports vs. pariuri sportive: o comparație cuprinzătoare

Bine ați venit în tărâmul captivant al pariurilor, unde pasiunea pentru sport și sporturi se întâlnește cu fiorul anticipării și strategiei. Dacă ești un începător care păși în această lume vibrantă, te afli pentru o călătorie iluminatoare. Acest ghid este conceput pentru a vă ajuta să înțelegeți nuanțele dintre pariurile sportive și pariurile sportive tradiționale. Pe măsură ce explorați acest ghid, nu uitați să vizitați EsportsRanker pentru o experiență captivantă și cele mai bune sfaturi din industrie. Site-urile lor de top sunt un punct de plecare excelent pentru a vă scufunda în acțiune.

Ghid cuprinzător pentru pariuri pe competițiile Valorant eSports

Ghid cuprinzător pentru pariuri pe competițiile Valorant eSports

Cel mai nou titlu de la Riot Games, Valorant, vede multă acțiune pe circuitul competițional de jocuri. Pasionații de pariuri vor fi observat probabil o creștere a piețelor de sporturi la casa de pariuri preferată, Valorant fiind probabil unul dintre jocurile disponibile.

Pariuri Esports vs. Jocuri de cazinou online: O comparație clară

Pariuri Esports vs. Jocuri de cazinou online: O comparație clară

O realitate a jocurilor de noroc pe internet moderne este că prezintă oportunități nesfârșite. Paritorii pot miza pe jocuri sportive și de cazinou cu o ușurință considerabilă. De asemenea, pasionații de jocuri de noroc vor avea întotdeauna mai mult decât suficient pe mâini. 

Top 8 sfaturi de pariuri Esports pentru cote mai bune

Top 8 sfaturi de pariuri Esports pentru cote mai bune

Bun venit în lumea captivantă a pariurilor pe sporturi! Dacă sunteți începător, acest ghid cuprinzător este personalizat pentru dvs. Este plin de sfaturi practice și informații pentru a vă ajuta să luați decizii în cunoștință de cauză și să vă îmbunătățiți șansele la pariurile esport. Înainte de a ne aprofunda, iată un îndemn la acțiune: Vizitați eSportRanker pentru a explora lista lor de top cu cazinourile de sport recomandate. Această platformă este un punct de plecare fantastic pentru a aplica cunoștințele pe care le vei dobândi aici.

Top sfaturi de pariuri eSport pentru CS:GO

Top sfaturi de pariuri eSport pentru CS:GO

Ești gata să te scufunzi în lumea captivantă a pariurilor CS:GO? Este o călătorie care promite atât tari, cât și provocări, perfectă pentru oricine dorește să adauge un strat suplimentar de emoție experienței lor eSports. Indiferent dacă ești un jucător experimentat sau nou pe tărâmul eSports, acest articol este ghidul tău cuprinzător pentru a face pariuri informate pe meciurile CS:GO. Pentru a începe cu piciorul bun, vă recomand să vizitați un site de top de la EsportsRanker. Acest lucru vă va oferi o bază solidă și informații actualizate pentru a vă începe călătoria la pariuri.

Un ghid pentru începători pentru pariurile eSports Fortnite

Un ghid pentru începători pentru pariurile eSports Fortnite

Bun venit în tărâmul încărcat de adrenalină al pariurilor Fortnite eSports! Fie că ești un pasionat de jocuri sau un parior experimentat, acest ghid pentru începători este pașaportul tău pentru a înțelege dezavantajele pariurilor la competițiile Fortnite. De la descifrarea statisticilor jucătorilor până la sfaturi strategice de pariuri, vă oferim acoperire. Sunteți gata să vă îmbunătățiți experiența de joc? Faceți pasul și explorați opțiunile noastre de cazinou recomandate în toplistul eSportsRanker – unde vă așteaptă fiorul pariurilor Fortnite!