Tot ce trebuie să știți despre E-sporturi : Ghid pentru începători

Există multe site-uri de pariuri pe sporturi pe piață, dar nu toate sunt suficient de bune pentru a alege. Trebuie să găsiți un site care a funcționat suficient de mult pentru a câștiga încrederea utilizatorilor săi. Iată ce trebuie să luați în considerare atunci când alegeți cel mai bun site de pariuri esports:

Reputatie

Atunci când alegeți un site de pariuri eSports, primul lucru la care trebuie să vă uitați este reputația acestuia. Există mulți oameni care au folosit site-ul și l-au găsit de încredere, ceea ce înseamnă că este o alegere bună și pentru tine. Puteți consulta recenziile sale online și puteți citi ce au spus alții despre el pentru a decide dacă merită timpul și banii dvs.

Optiuni de plata

Unele site-uri oferă a gamă largă de opțiuni de plată, în timp ce alții pot oferi doar unul sau două tipuri de plăți. Este important să alegeți un site cu o metodă de plată pe care să o puteți utiliza cu ușurință, fără probleme. Acest lucru va face mai ușor să depuneți și să vă retrageți banii atunci când pariați.

Asistență pentru serviciul clienți

Acesta este un alt factor pe care trebuie să îl luați în considerare atunci când alegeți cel mai bun site. Doriți să găsiți un site care să ofere asistență bună pentru clienți, astfel încât să vă puteți baza pe ele atunci când aveți o problemă.

Securitate

Securitatea ar trebui să fie una dintre prioritățile tale atunci când alegi un site de pariuri esport, deoarece nu vrei ca site-uri rău intenționate să se prezinte drept legitime. Căutați un site care a funcționat suficient de mult timp și care are puține până la zero plângeri din partea utilizatorilor săi. Acest lucru vă asigură că banii rămân în siguranță și în siguranță.

{{ section pillar="" image="" name="" group="" taxonomies="" providers="recIwObZiN0RIBhVp,reczyWtvND4y9sbqF,ckgj8zrm0232080nl9yjamkgz9,rec0pPQN59wXF6J0A,recgT5zabr6uZGkto" posts="" pages="" }} ## The Available Jocuri eSport pe care să pariezi

Luați în considerare întotdeauna jocurile disponibile pe care puteți paria. Ai nevoie de un site care să ofere mai multe jocuri pentru a-ți putea diversifica pariurile. Acest lucru vă va reduce riscurile asigurându-vă în același timp pariază pe genurile tale de joc preferate.

Cote de pariuri eSport

Cotele bune vă vor asigura că obțineți cele mai bune randamente din pariurile dvs. dacă câștigați.

Pe baza criteriilor de mai sus, unele dintre cele mai bune site-uri de pariuri esports includ:

 • 1xBet
 • 22 BET
 • 10 pariu
 • Betsson
 • Haide
 • LeoVegas
 • WilliamHill
 • Betwinner {{ /section }}
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

The Available Jocuri eSport pe care să pariezi

Luați în considerare întotdeauna jocurile disponibile pe care puteți paria. Ai nevoie de un site care să ofere mai multe jocuri pentru a-ți putea diversifica pariurile. Acest lucru vă va reduce riscurile asigurându-vă în același timp pariază pe genurile tale de joc preferate.

Cote de pariuri eSport

Cotele bune vă vor asigura că obțineți cele mai bune randamente din pariurile dvs. dacă câștigați.

Pe baza criteriilor de mai sus, unele dintre cele mai bune site-uri de pariuri esports includ:

 • 1xBet
 • 22 BET
 • 10 pariu
 • Betsson
 • Haide
 • LeoVegas
 • WilliamHill
 • Betwinner

Ce este pariurile eSports?

Există multe forme de pariuri, iar pariurile pe sporturi sunt una dintre ele. Cu această formă de pariuri, pariezi mai degrabă pe sporturi electronice decât pe evenimente sportive fizice. Esports înseamnă sporturi electronice și sunt unul dintre cele mai interesante sporturi de urmărit, deoarece implică competiții în timp real. Aceasta înseamnă că un jucător care pierde poate câștiga în continuare într-o fracțiune de secundă, ceea ce face foarte interesant să vizionezi și să pariezi.

Pariurile Esports există de câțiva ani, dar sunt încă relativ noi pentru majoritatea oamenilor din afara comunității de jocuri. Acesta este motivul pentru care multe companii de jocuri de noroc încep să se concentreze din ce în ce mai mult pe pariurile eSports.

Lucruri importante de care să țină cont atunci când pariezi pe eSports ca începător

Ești un parior pentru prima dată pe sporturi? Iată câteva lucruri importante de care trebuie să vă pese:

 1. Alegerea site-ului de pariuri: Scena de pariuri pe sporturi este în creștere, dar este încă relativ nouă. Aceasta înseamnă că nu există multe site-uri consacrate pe care să pariezi.
 2. bugetul tău: Ar trebui să prioritizați întotdeauna bugetul față de orice altceva atunci când decideți cât de mult să pariați pe un meci de esports. Nu vrei să riști mai mult decât îți poți permite să pierzi, deoarece acest lucru va duce doar la probleme financiare în viitor.
 3. Cote: Verificați întotdeauna cotele înainte de a plasa pariul. Acest lucru este important mai ales dacă plasați un pariu cu risc ridicat.
 4. Nivelul tău de calificare: Dacă ești începător și nu ai mai jucat sau vizionat niciodată sporturi, atunci este foarte recomandat să începi cu mize mici și să rămâi acolo până când abilitățile tale se îmbunătățesc suficient pentru jocuri cu mize mai mari.

Aflați despre eSports

Când vine vorba de pariuri sportive serioase, un jucător de noroc trebuie să aibă o înțelegere aprofundată a sporturilor pe care pariază. Același lucru este valabil și pentru pariurile eSports, motiv pentru care începătorii sunt încurajați să învețe cât de mult pot despre scena eSports înainte de a paria banii. Este esențial să înțelegem echipele și jucătorii participante. Fiecare jucător sau echipă are propriul stil de joc unic și palmares în competiție. Pentru eSporturile de echipă, este, de asemenea, important să înțelegeți dinamica echipei.

Din fericire, toate aceste informații și multe altele pot fi găsite printr-o căutare rapidă pe internet. Există multe site-uri web și comunități de internet care sunt dedicate eSporturilor. Datele despre performanța trecută a echipelor și jucătorilor și o analiză aprofundată a istoriei lor profesionale pot fi găsite și online. În ceea ce va fi o temă recurentă în acest articol, pariurile eSports sunt foarte asemănătoare cu pariurile sportive „tradiționale”.

Avantaje și dezavantaje ale pariurilor eSports

Pariurile Esports devin din ce în ce mai populare, dar încă nu sunt pentru toată lumea. Iată câteva avantaje și dezavantaje ale pariurilor pe sporturi.

Pro

 • Acesta este un mod foarte interesant de a-ți petrece timpul. Veți putea plasa pariuri și viziona jocuri uimitoare în același timp.
 • Pariurile online pe sporturi sunt convenabile. Puteți paria când doriți, unde doriți și cât de mult doriți.
 • Primești multe bonusuri și promoții pe site-urile de pariuri online.

Contra

 • Există riscul de dependență. Dacă nu ești atent, poți începe să pariezi mult mai mult decât îți poți permite să pierzi. Acest lucru ar putea duce la probleme financiare.
 • Există, de asemenea, riscul de a fi înșelat de site-urile de pariuri online necinstite.

Cum funcționează un site de pariuri eSports?

întrebându-mă cum să pariezi pe sporturi și cum funcționează site-urile de pariuri esport? Cele mai multe site-uri de pariuri în sporturi au făcut toate opririle pentru a le permite începătorilor să acceseze jocuri și să înceapă să parieze. Pentru a începe să pariezi pe un site de sporturi, trebuie să:

Înregistrarea pe site

Când vă înscrieți pe un site, cel mai probabil vi se va solicita să completați detalii personale precum adresa, numărul de telefon, e-mailul și parola. Odată ce ați trimis toate informațiile necesare, site-ul vă va trimite un e-mail de confirmare, după care vă veți autentifica în cont, vă veți alege o metodă bancară și vă veți depune fonduri.

Depozitele sunt de obicei instantanee pentru a vă asigura că puteți începe să pariați aproape imediat după înscriere, iar site-urile de esports vor oferi întotdeauna o gamă largă de metode bancare. Alegeți orice metodă este convenabilă pentru dvs.

Plasarea unui pariu

A plasa a pariază pe un site de pariuri esport, selectați meciul pe care doriți să pariați și alegeți tipul dvs. de pariu. Introduceți pariul (suma de bani pe care doriți să o pariați pe un anumit meci) și confirmați pariul.

Deși există site-uri de pariuri esports care vă vor permite să vă modificați sau chiar să vă retrageți pariul înainte de începerea startului, altele nu oferă această marjă de libertate. De aceea, trebuie să înveți câteva sfaturi importante pentru pariuri în esports și să-ți alegi pariurile cu atenție înainte de confirmare.

Notă: Cele mai multe site-uri de pariuri esports vă vor oferi un bonus de bun venit după prima depunere. Înțelegeți termenii și condițiile bonusului înainte de a revendica. Cunoscând cum funcționează bonusul, puteți maximiza utilizarea acestor recompense, asigurându-vă că funcționează în avantajul dumneavoastră.

Tipuri de pariuri eSports

Începătorii jocurilor de noroc eSports sunt întotdeauna (în mod plăcut) surprinși de numărul mare de opțiuni de pariere disponibile în eSports. Această gamă asigură că pariorii aleg ceea ce le este cel mai bine. În timp ce unele tipuri de pariuri sunt ușor de câștigat, altele sunt dificil de câștigat. Veți dori să alegeți un pariu care vă oferă o șansă mai bună. Unele dintre cele mai comune tipuri de pariuri eSports sunt enumerate mai jos:

 • Extreme: Aceasta implică pariarea pe câștigătorul meciului. Nu există remize într-un mod absolut.
 • Peste sub: Acest tip de pariere este la fel de ușor ca anunțarea unui număr. De exemplu, un câștigător obișnuit în acest tip de pariuri este dacă un joc va avea mai mult sau mai puțin de 100 de ucideri.
 • Câștigător al turneului: Acest tip de pariu este de obicei o alegere populară pentru marile turnee. Veți miza pe ce echipă va câștiga un turneu.
 • Impar/Par: În acest pariu, veți miza dacă numărul de evenimente dintr-un anumit meci de eSports va fi par sau impar. De exemplu, într-un meci Dota 2, puteți prezice dacă o echipă va câștiga un anumit număr de runde pare sau impare.
 • Scorul corect: aceasta implică prezicerea scorului corect al unui anumit meci de esports. Acest lucru poate fi în termeni de puncte, cum ar fi 2-0 sau 4-3.

Jucătorii trebuie să-și facă timp pentru a înțelege celelalte opțiuni de pariere pe care le are fiecare joc pentru a face experiența lor de pariuri eSport interesantă.

Urmăriți eSports

În orice pariuri sportive, succesul pe termen lung și cunoștințele de joc merg întotdeauna mână în mână. Acesta este motivul pentru care unul dintre cele mai esențiale sfaturi pentru începători este să urmărești cât mai multe eSporturi înainte de a paria bani. Citirea statisticilor și cercetarea nu pot merge decât atât de departe; Vizionarea câteva jocuri este cea mai bună modalitate de a obține o înțelegere fundamentală a sporturilor electronice pe care un jucător este interesat să parieze. Jucătorii de noroc pot viziona streamuri eSports pe platforme online precum YouTube și Twitch, fie gratuit, fie la tarife de abonament accesibile.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Lucruri de știut despre pariurile Esports la cazinourile online
2023-02-09

Lucruri de știut despre pariurile Esports la cazinourile online

Nu există multe lucruri pe care le puteți face care să ofere un nivel similar de fior și entuziasm ca și pariurile pe sporturi. Pariurile sportive sunt chiar mai interesante decât pariurile sportive pentru evenimentele sportive obișnuite, deoarece sporturile sunt mult mai imprevizibile decât sporturile obișnuite. Să vezi o echipă nefavorabilă câștigând împotriva uneia dintre echipele de top din scena esporturilor nu este atât de neobișnuit.