Cele mai bune 5 sfaturi pentru pariuri Esports pentru cote mai bune

Cote de pariere

2023-02-16

Katrin Becker

Dacă ești fan sports, probabil că te-ai gândit o dată în viață să te apuci de pariuri esports. Pariurile pe sporturi sunt de fapt destul de distractive și chiar mai interesante decât sporturile în sine, deoarece banii tăi sunt în joc. Fiorul pe care îl simți când echipa pe care pariezi câștigă este ceva ce nu poți obține din alte activități. 

Cele mai bune 5 sfaturi pentru pariuri Esports pentru cote mai bune

Cu toate acestea, nu este atât de ușor să câștigi tot timpul în pariurile esport-uri. Dacă nu știi ce faci, poți ajunge să pierzi mai multe pariuri la rând. Pentru a vă ajuta în acest sens, iată cele mai bune cinci sfaturi de pariuri pe sporturi care vă pot îmbunătăți șansele de câștig. 

Comparați cotele la diferite cazinouri

Probabil cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a obține cote mai bune în sporturi pariurile sunt să comparați cotele la diferite cazinouri de sport online și apoi să alegeți cel care oferă cele mai bune cote. Ideea este că, deși majoritatea cazinourilor de sport online sunt de acord într-o oarecare măsură cu privire la anumite rezultate, există mici diferențe. 

De exemplu, este posibil să obțineți cote de 2,5 pentru un rezultat într-un eveniment esport la un cazinou online de esports, dar unele alte cazinouri online de esports ar putea oferi cote de 2,6. Diferența poate să nu pară prea mare. Cu toate acestea, este mai bine să selectați case de pariuri de sporturi cu cote mai bune deoarece este la doar un clic distanță.

Dacă nu cunoașteți niciun cazinou online bun pentru a compara cotele, nu trebuie să vă faceți griji. Vă avem acoperit. Consultați OnlineCasinoRank, unde puteți găsi recenzii experți pentru unele dintre cele mai bune cazinouri de acolo. 

Respectați strategia dvs

Dacă aveți o anumită echipă favorită pentru întregul eveniment și doriți să pariați pe ea dacă intră în finală, ar trebui să rămâneți la ea. Nu lăsa emoțiile tale să ia ce e mai bun din tine. Poate doriți să plasați un anumit pariu doar pentru că simțiți că este o idee bună. Daca este impotriva strategia ta de pariuri, nu ar trebui să cedezi emoțiilor tale. 

Faceți-vă cercetarea

Cand incepi plasarea de pariuri pe un eveniment esport, trebuie să știi ce se întâmplă de fapt. Nu vorbim despre joc, ci despre alte lucruri din interiorul ecosistemului esports pentru joc. 

De exemplu, ar trebui să știți care sunt cele mai bune echipe. De asemenea, ar trebui să știți dacă sunt adăugate actualizări noi la joc. Aceste actualizări pot schimba meta, ceea ce înseamnă că anumiți jucători ar putea performa mai bine sau mai rău. Pentru a afla toate aceste lucruri, trebuie să-ți faci cercetări.

Urmărește echipele și jucătorii

Pe lângă informațiile despre ecosistemul esports, ar trebui au cunoștințe bune despre echipe și jucători înșiși. Trebuie să știi ce jucători sunt în echipă pentru eveniment. Ar trebui să știți cum a fost performanța lor din trecut. 

De asemenea, ar trebui să știți dacă o echipă a inclus un jucător nou care este extrem de talentat. Puteți face toate acestea urmărind echipele și jucătorii pe rețelele sociale. 

Nu sări peste evenimentele mai mici care duc până la evenimentul principal

Să știi despre jucători și să te uiți doar la evenimentul pe care vrei să pariezi nu este suficient. Trebuie să știți cum s-au desfășurat evenimentele mai mici care au dus la finală. Privind evenimente mai mici, puteți răspunde la întrebări precum dacă o echipă a evoluat așa cum a făcut-o în turneele trecute sau dacă este în formă anul acesta.

Cele mai recente știri

Bazele pariurilor Fortnite
2023-03-30

Bazele pariurilor Fortnite

Știri