Știri

July 14, 2022

Valorant zguduie piața cu lansări noi

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Valorant este flagship-ul First-Person Shooter creat de Riot Games. Planul neobișnuit de marketing al lui Riot folosind streamere a stabilit deja mai multe recorduri Twitch. Popularitatea se datorează atât originalității jocului, cât și tehnicii unice de marketing a lui Riot, care a făcut din Valorant o alegere pentru pariurile online pe sporturi.

Valorant zguduie piața cu lansări noi

Riot Games urmărește să pună la dispoziție jucătorii începători shooterii strategice și e-sporturile. În plus, furnizorul dezvoltă jocuri pentru a atrage o scenă competitivă semnificativă. Furnizorul se străduiește, de asemenea, să abordeze unele dintre criticile aduse genului de jucătorii profesioniști.

Agent nou de joc

Ultimul agent curajos, Neon, a fost lansat în 2012. A trecut mult timp de când Riot a mai adus unul în joc. Fanii au cerut următorul personaj de peste două luni. Riot Games a optat să petreacă ceva timp îmbunătățind conținutul actual al jocului, inclusiv echilibrarea armelor și agenților și actualizările hărților.

Sursele spun că Valorant jucătorii nu vor trebui să aștepte mult pentru a vedea următorul agent eroic în acțiune. Noul agent aduce cu sine niște talente deteriorate. Până acum, acestea sunt toate informațiile disponibile despre viitorul Agent Valorant, Bounty Hunter, potrivit unor leakers respectați de joc precum ValorLeaks.

Acest vânător de recompense turc va avea un ton gotic și bântuitor. Agentul va urmări temerile jucătorilor dacă nu le îngroapă. Viziunea lui Riot de a avea un personaj Bounty Hunter care ar face ca urmărirea inamicilor pe hărți să fie mai „intim” a ajuns la bun sfârșit.

Capabilitățile noului agent

Baza tot mai mare de fani ai agentului a evidențiat, de asemenea, abilitățile. Abilitatea Prowler invocă o creatură de recunoaștere pentru a localiza un adversar din apropiere. Când adversarul este descoperit, acesta va deveni miop. Aceste completări adaugă piețe de pariuri Valorant care pot fi incluse pe site-urile de pariuri online esport.

  • Prinde: Această abilitate trage un orb în cer care aterizează pe agenții adiacenți, îi leagă și îi asurdă și provoacă daune pe o rază scurtă AoE.
  • bântuire: Această abilitate este identică pentru a apuca. Doar globul se întoarce pe cer și se transformă într-o santinelă care oferă o respingere de urmărire adversarilor observați.
  • Căderea nopţii: Această abilitate produce un val de ceață care reduce la tăcere, urmărește și distruge orice inamic cu care intră în contact.

Evenimentul principal al seriei Verizon VCT Game Changers

Pasionații de pariuri Esports au participat la campionat. După un weekend de calificări deschise, primele opt echipe au concurat în prima serie majoră Verizon VCT Game Changers din 2022. Primele 8 echipe din calificările deschise au continuat la turneul principal, un grup de dublă eliminație care a început pe 6 aprilie. oportunitatea de a paria și de a urmări evenimentul pe site-uri populare de pariuri esport.

Marea finală din 9 aprilie a fost cea mai bună din cinci, toate meciurile fiind cele mai bune din trei. Echipele concurau pentru o parte din fondul de premii și puncte pentru calificarea la Campionatul Mondial Game Changers. Un total de 410 de puncte vor fi acordate primelor 16 echipe din fiecare Verizon VCT Game Changer Series.

Premii

Cloud9 White și 80 de puncte au fost câștigătorii ediției, luând acasă 20.000 de dolari și 80 de puncte. Shopify Rebellion a venit pe locul al doilea și a primit 10.000 USD și 60 de puncte. Pe locul trei, respectiv al patrulea, au fost Dignitas Female și Counter Logic Gaming Red. Echipele au primit 7.000 $ și 5.000 $ și 50 și 40 de puncte.

Gen.G Black și TSM X au ajuns pe locurile cinci și șase, câștigând 3.000 de dolari și 30 de puncte. Ultimele două s-au clasat pe locurile 7, respectiv 8. VersionX și Dart Monkeys au primit 1.000 USD și 20 de puncte pentru rezultatele lor.

Maeștrii Valorii

Anul 2022 VALORANT Champions Tour este evenimentul de deschidere al sezonului în curs. Pentru a avea șansa de a se califica la Masters de la Reykjavik, mii de echipe concurează în șapte concursuri regionale VCT. Persoanele interesate să parieze la acest eveniment pot căuta sfaturi de pariuri pe sporturi din surse online de renume. Evenimentul oferă o gamă largă de piețe pentru pariori.

Evenimentul a început cu un joc de grupă cu dublă eliminație în stil GSL, înainte de a trece la un grup de opt echipe cu dublă eliminație. Primele patru echipe din bracket au fost cap de serie. restul au fost împărțiți în două grupe în funcție de performanța lor la evenimentele Challenger și de puterea regiunii lor.
Primele două echipe vor trece la etapa de dublă eliminare, înfruntându-se cu primele patru echipe cap de serie. Pariurile online tind să atingă vârful când jocurile ajung la acest nivel.

Premiu

Câștigătorul va primi un premiu în bani de 200.000 USD și 750 de puncte. Cel de-al doilea clasat va primi 120.000 USD și 500 de puncte. Echipele clasate pe locul trei și al patrulea vor primi 85.000 de dolari, respectiv 65.000 de dolari, și 400 și 300 de puncte. Echipele de pe locurile cinci și șase vor primi 40.000 de dolari și 250 de puncte.

Există încă o șansă pentru pariuri pe sporturi online, deoarece niciuna dintre acestea nu a fost confirmată, deoarece competiția este încă în desfășurare. Echipa FunPlus Phoenix, în special, a primit 200 de puncte de circuit. Din cauza restricțiilor de călătorie cauzate de războiul Rusia-Ucraina, nu a putut concura la Masters.

Streamerul YouTube a fost interzis

După ce un clip curajos Tirade a devenit public, un Streamer YouTube Valorant cu 6,9 milioane de urmăritori a fost interzis. IShowSpeed, un YouTuber de jocuri și rapper experimental, a fost interzis de la Valorant și alte titluri Riot Games. În plus, el ar putea fi interzis de pe YouTube pentru că a degradat o jucătoare în jocul tactic cu eroi Riot.

IShowSpeed și-a cerut ulterior scuze pentru acțiunile sale. El a susținut că a avut o zi proastă în videoclipul viral, care pare să fi declanșat interdicția. Deși situația a fost rezolvată rapid, a stârnit dezbateri despre discuțiile despre gunoi în joc.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

A doua jumătate a sezonului ALGS 2024: o scufundare profundă în fenomenul Esports
2024-06-02

A doua jumătate a sezonului ALGS 2024: o scufundare profundă în fenomenul Esports

Știri