Știri

February 20, 2022

Rezultatul Campionatului de iarnă EGC

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Când vine vorba de pariuri online pe sporturi, există mai multe jocuri care au câștigat un nivel ridicat de popularitate. Mulți dintre ei sunt împușcători la persoana întâi, cum ar fi Call of Duty. Titlurile de arena de luptă bazate pe echipe sunt, de asemenea, foarte prezentate pe site-urile de pariuri esport. Prin urmare, Age of Empires este destul de unică în această comunitate înfloritoare.

Rezultatul Campionatului de iarnă EGC

Seria AOE pune jucătorii în rolul unui constructor de civilizație. Scopul este să se extindă de la un grup mic de vânători culegători la o societate mai avansată. Cheia victoriei este adunarea de resurse pentru a plăti pentru noi structuri și tehnologie. În timp ce jocul progresează și satele devin orașe, aceste resurse devin mai limitate. Drept urmare, strategia este o abilitate importantă pe care o au jucătorii profesioniști.

Ritmul oarecum lent și natura cerebrală a AOE îl face o alegere surprinzătoare în cadrul comunității de pariuri online. Multe dintre celelalte jocuri găsite pe Esport Ranker tind să se concentreze mai mult pe acțiunea rapidă. Cu toate acestea, AOE este mai interesant decât pare la prima vedere. Într-un cadru competitiv, jucătorul trebuie să facă mișcări foarte deliberate și calculatoare.

Campionatul de iarnă EGC

Pe 21 ianuarie 2022 a avut loc spectacolul de calificare de deschidere pentru unul dintre cele mai mari turnee Age of Empires. Campionatul de iarnă din Age of Empires IV a avut un fond de premii de 20.000 USD și a fost sponsorizat de Microsoft. Jucătorii au concurat unul împotriva celuilalt în meciuri 1v1.

Jocul în formă standard necesită ca jucătorul să avanseze prin patru epoci diferite din istorie. Cu toate acestea, acest turneu s-a concentrat exclusiv pe vârsta finală. Pe parcursul iernii, au mai avut loc alte trei evenimente de serie. Calificările pentru campionat au fost determinate de câte puncte au clasat pe parcursul sezonului. S-a luat în considerare și suma de premii în bani pe care au câștigat-o.

Oamenii care caută sfaturi pentru pariuri esport ar trebui să fie conștienți de faptul că concurența este foarte acerbă. Campionatul aduce întotdeauna mai mulți potențiali concurenți. Jucătorii MarineLorD și The Viper au fost remarcați ca având cote deosebit de bune. Cu toate acestea, jucătoarea canadiană Hera a fost cea care a luat coroana. Pe locul al doilea s-a clasat MarineLorD din Franța. Pariurile Age of Empires pot fi dificile din cauza numărului mare de profesioniști care se luptă. 32 s-au calificat pentru a participa în finală.

Cum ar fi putut jucătorii să determine câștigătorul?

Este important să cercetăm cât mai mulți dintre jucătorii care participă. Acest lucru i-ar fi ajutat pe pariori atunci când preziceau un câștigător pentru Campionatul de iarnă EGC. Acum că s-a terminat, jucătorii au la dispoziție un an întreg pentru a determina cine va ieși în frunte în 2023.

Cheia pentru pariurile AOE online este cunoașterea punctelor forte și a punctelor slabe ale fiecărui concurent. Dacă pasionații de sporturi sunt serioși în privința acestei forme de jocuri de noroc, atunci ar putea petrece anul următor să cunoască toți jucătorii.

Meciurile de calificare pentru seria de iarnă sunt de obicei transmise în direct online. Jucătorii pricepuți le pot urmări cu atenție și pot face analize detaliate. Cu toate acestea, orice se poate întâmpla în aceste tipuri de turnee. Age of Empires se bazează în mare măsură pe inteligența artificială concepută pentru a testa abilitățile jucătorilor. Deseori sunt lansate noi actualizări și patch-uri regulate. Acestea pot schimba dinamica semnificativ. Prin urmare, este important ca jucătorii online să fie la curent cu orice evoluție nouă.

Ce face un bun jucător AOE?

Doar cei mai buni profesioniști au fost invitați să participe la Campionatul de iarnă EGC. Acești oameni au afișat o serie de trăsături similare. Ei au știut să valorifice puterea civilizației lor. Au cumpărat doar upgrade-urile necesare. În general, în aceste turnee, un jucător cu o armată diversă are avantaj.

La următorul campionat, meciurile pot permite concurenților să deblocheze relicve. Dacă da, va însemna că câștigătorul trebuie să fie priceput să vâneze aceste articole și să cheltuiască venitul pasiv din aur pe upgrade-urile potrivite.

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le poate face o persoană este să neglijeze terenul. Chiar dacă AOE pune accent pe construirea structurii și pregătirea armatei, topografia hărții joacă, de asemenea, un rol. Cei care își folosesc avantajele pot câștiga meciuri împotriva adversarilor formidabili.

Micromanagementul și prioritizarea sunt două dintre cele mai vitale abilități pe care le aveți. Hera și MarineLorD, cei doi campioni ai Serii de iarnă 2022, știau ambii care elemente de meci cereau cea mai mare atenție. Prin urmare, jucătorii ar trebui să favorizeze jucătorii care prezintă astfel de trăsături.

Ce așteaptă pentru Campionatul de iarnă EGC 2023?

Turneele Modern Age of Empires se concentrează de obicei pe cele mai recente lansări. Cea mai nouă tranșă AOE IV a apărut abia în octombrie 2021. Prin urmare, se pare că următoarea serie de iarnă va continua să includă hărțile acestui joc. Fanii de pariuri online își pot petrece timpul pentru a cunoaște cum funcționează AOE IV. Cu cât au mai multe cunoștințe și perspectivă, cu atât vor fi mai bine să prezică un câștigător pentru 2023.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

A doua jumătate a sezonului ALGS 2024: o scufundare profundă în fenomenul Esports
2024-06-02

A doua jumătate a sezonului ALGS 2024: o scufundare profundă în fenomenul Esports

Știri