Știri

March 31, 2022

Cum să pariezi pe Apex Legends în 2022

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Pariurile Apex Legends devin populare, pe măsură ce tot mai mulți fani ai jocului de împușcături cu eroi battle royale pariază pe sutele de turnee și competiții din întreaga lume. Dacă pariurile sună ca o idee, acesta este locul potrivit. Aflați totul despre pariurile Apex Legends 2022, de la elementele de bază ale Pariuri online Apex Legends la cele mai mari competiții și echipe.

Cum să pariezi pe Apex Legends în 2022

Ce este Apex Legends?

Dezvoltat și publicat de Respawn Entertainment și, respectiv, Electronic Arts, Apex Legends este unul dintre cele mai mari jocuri battle royale de pe scena eSports, cu peste 13 milioane de jucători activi săptămânal. Acest joc video multiplayer online este caracterizat de lupte moderne inovatoare și sezoane regulate care înfruntă două echipe de trei pe o insulă în continuă micșorare.

Apex Legends și-a extins, de asemenea, raza de acțiune în industria pariurilor eSport. Deși nu este la nivelul CS: GO, Dota 2, FIFA și League of Legends, a urcat încet în rânduri de la inaugurarea Apex Legends Global Series din decembrie 2019, când a fost pus la dispoziție un fond de premii de 3 milioane de dolari. Fondul uriaș de premii a servit drept un semnal de alarmă atât pentru echipele de eSports, cât și pentru casele de pariuri. Astăzi, pariorii pot paria pe o gamă largă de competiții și turnee Apex Legends pe multe site-uri cu piețe de pariuri online eSports.

Pariați pe Apex Legends

2022 va fi cu siguranță un an plin pe harta de pariuri Apex Legends. Dar, ca jucător, este important să fii familiarizat cu totul despre pariurile Apex Legends. Pentru cei nou la pariurile Apex, mai jos sunt trei lucruri cheie de reținut.

Piețele Apex Legends

Piețele de pariuri se referă la diferitele rezultate posibile ale unui meci sau turneu Apex Legends. Înainte de a începe, pariorii trebuie să se asigure că cunosc piețele disponibile. Mulți jucători fac greșeala de a paria pe piețe pe care abia le înțeleg. Apex Legends are o mulțime de piețe. Pariorii pot paria pe acumulatori, totaluri, pariuri Moneyline, pariuri directe și pariuri speciale. Exemple de piețe populare de pariuri Apex Legends includ, printre altele, câștigătorul meciului, câștigătorul turneului, cele mai multe ucideri, câștigătorul hărții, cele mai lungi ucideri și scorurile pe hărți.

Înțelegerea cotelor Apex Legends

Pe lângă piețe, este, de asemenea, esențial să înțelegem cotele, care merg mână în mână cu piețele de pariuri. Cotele reprezintă probabilitatea ca un eveniment (rezultat) să se producă. Cu cât șansele sunt mai mari, cu atât sunt mai mici șansele ca acel eveniment să treacă.

Ca și în alte pariuri sportive, cote de pariuri în Apex Legends va fi disponibil în trei formate, după cum se discută mai jos.

  • zecimale - Acesta este cel mai popular format de cote reprezentat în zecimale. Cunoscută și sub denumirea de cote europene, câștigurile în cote zecimale sunt calculate prin înmulțirea cotelor cu miza.
  • Cote fracționale- Denumit și cote britanice, acesta este un alt format popular de cote. Reprezentat în fracții, numărul din stânga (numărătorul) în cote fracționale este ceea ce jucătorii trebuie să mizeze pentru a câștiga cel din dreapta (numitorul).
  • Liniile de bani - Altfel cunoscut sub numele de cote americane sau americane, Moneylines pot fi favorite (-) sau defavorizate (+). Favoritele reprezintă suma care trebuie mizată pentru a câștiga 100 de dolari, în timp ce persoanele defavorizate reprezintă suma câștigată pentru fiecare 100 de dolari, plus miza.

Cele mai bune site-uri de pariuri Apex Legends din 2022

În 2022, sunt sute de site-uri de pariuri online eSport, unele autentice, în timp ce altele sunt o pierdere de timp. Când alegeți un site de pariuri la care să vă înscrieți, asigurați-vă că evaluați dacă este licențiat sau nu. De asemenea, verificați funcții precum aplicații mobile, asistență pentru clienți, depuneri și retrageri, securitate și bonusuri. Important, verificați dacă site-ul are piețe de pariuri Apex Legends.

Sezonul Apex Legends 2022

În ceea ce privește principalele momente, care sunt cele mai mari turnee și echipe Apex Legends din 2022? Acest lucru este foarte important pentru pariori, deoarece cunoașterea programului mai devreme îi pune pe jucători într-o poziție mai bună de a urmări forma echipelor participante și alte dinamici care pot influența rezultatele competițiilor și turneelor.

La fel ca și sezonul trecut, calendarul evenimentelor de jocuri competitive Apex Legends va fi încărcat. Există calificări, evenimente A-Tier, evenimente B-Tier, evenimente C-Tier, evenimente D-Tier și evenimente S Tier. Unele dintre cele mai bune turnee pe care să pariezi includ Apex Legends Global Series, Pro League Regular Season, Challenger Circuit, ALGS Championship, RAGE PARTY, ACADEMIA cup, Apex Legends Winter Circuit și Japan Series.

Pe lângă cunoașterea calendarului, este esențial să cunoaștem cele mai bune echipe din scena eSports, exploiturile fiecărei echipe și forma lor actuală. Există zeci de echipe Apex Legends. Desigur, unii au o performanță de top la sertar, așa că ar trebui să fie pe lista favorită a pariorilor. Cele mai bune echipe Apex Legends pe care să pariezi în 2022 includ NRG, Complexity Gaming, G2 Esports, Spacestation Gaming, Team Liquid, Sentinels și Counter Logic Gaming.

Unde să urmăriți acțiunea

Acum, unde pot pariorii să urmărească acțiunea? Ei bine, asta depinde de eveniment. Multe meciuri Apex Legends eSports sunt transmise în flux pe site-uri precum Twitch și YouTube. Cele mai bune site-uri de pariuri au, de asemenea, un flux live, astfel încât pariorii să poată surprinde acțiunea chiar de pe site-ul casei de pariuri.

Acesta este sfârșitul acestei rezumate. Nu uitați să consultați câteva sfaturi de pariuri eSport, deoarece acestea contribuie mult la creșterea șanselor de câștig în pariurile online Apex Legends.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri