Știri

February 13, 2024

Apex Legends Sezonul 20: Breakout - Funcții noi, îmbunătățiri ale legendei și modul de performanță

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Apex Legends s-a întors cu al cincilea an de lupte în Țările Outlands, iar sezonul 20, Breakout, aduce schimbări interesante în jocul pentru toate legendele emblematice. Acest sezon introduce o serie de actualizări, inclusiv actualizări ale legendelor, sisteme de artizanat și armură reelaborate, revenirea reîncărcării clasate și multe altele.

Apex Legends Sezonul 20: Breakout - Funcții noi, îmbunătățiri ale legendei și modul de performanță

Modul de performanță

Unul dintre cele mai importante momente ale acestui sezon este lansarea modului de performanță, care este acum disponibil pentru jucătorii de console din generația actuală cu afișaje de 120 Hz. Cu noul sistem de randare cu mai multe fire, Apex poate rula acum la o viteză stabilă de 120 FPS, oferind o calitate vizuală îmbunătățită pe fiecare hartă, inclusiv noul Thunderdome din lista de redare Mixtape.

Functii noi

Breakout introduce, de asemenea, un instrument de urmărire a recompenselor creat de comunitate și noul Straight Shot LTM. Straight Shot LTM condensează experiența battle royale în hărți mai mici, eliminând nevoia de jaf și permițând echipelor să găsească rapid lupte. În plus, noua opțiune de retragere exclusivă pentru acest mod de joc permite jucătorilor să încerce din nou de pe ecranul spectatorului.

Actualizări de legendă

Armura Evo a evoluat într-o armură de legendă, oferind echipelor mai multe modalități de a ajunge la cel mai înalt nivel în fiecare rundă a Jocurilor Apex. Daunele, acțiunile de clasă și noile recolte Evo îi ajută pe jucători să progreseze prin fiecare nivel. La nivelurile doi și trei, legendele primesc beneficii unice care le îmbunătățesc și mai mult abilitățile și stilul de joc.

Clasat Reîncărcat

Ranked Reloaded revine din sezonul 13, oferind bonusuri suplimentare jucătorilor care își încep activitatea competitivă. Jucătorii noi pot participa acum mai devreme, cu o cerință de cont redusă de la nivelul 50 la 20. Sezonul elimină, de asemenea, meciurile provizorii, încercările promoționale și potrivirile ascunse cu evaluarea abilităților. Diviziunile clasate revin la jumătatea sezonului, iar un nou plafon nelimitat pentru punctele câștigate din ucideri adaugă emoție pe scara competițională.

Joacă sezonul 20

Apex Legends Sezonul 20 este acum disponibil pe toate platformele. Nu ratați noile modificări ale legendelor și festivitățile sezoniere. Permisul de luptă va dura trei luni standard și se va încheia pe 13 mai. Alăturați-vă acțiunii și urcați pe scara competiției în acest sezon palpitant al Apex Legends!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri