Știri

February 3, 2022

1xBet Bags Nominalizări la premiile EGR Nordics

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

1xBet a obținut cinci nominalizări la EGR Nordics Awards la începutul lui decembrie 2021 pentru că este o companie inovatoare de jocuri de noroc, orientată spre consumatori, în regiunea scandinavă. În mod remarcabil, acest pionierat a primit și mai multe nominalizări la aceleași premii în 2020, ceea ce arată clar că se îndreaptă în direcția bună. Cele cinci categorii în care a fost selecționată pentru a fi cea mai bună sunt:

1xBet Bags Nominalizări la premiile EGR Nordics
  • Program de afiliere
  • Operator Servicii Clienți
  • Operator de pariuri sportive
  • Operator de cazinou
  • Operator mobil

Premiile EGR Nordics, denumite adesea „Oscarul sectorului eGaming”, onorează casele de pariuri online legale care se remarcă prin furnizarea de servicii clienți de neegalat prin utilizarea tehnologiei de ultimă oră. Prin urmare, 1xBet a primit recunoașterea acestei organizații a fost o afacere uriașă și a fost binemeritat.

Astăzi, 1xBet este popular printre diferite tipuri de pariori, inclusiv cei care pariază pe eSports. Iată de ce este unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri eSport disponibil.

Acoperire impresionantă a jocurilor eSports

1xBet oferă o listă cuprinzătoare a celor populare pe care pariorii eSports pot paria. Acestea includ Counter-Strike: ofensiva globală, Dota 2, Valorant, FIFA, Rocket League, Tom Clancy's Rainbow Six, StarCraft, Regele Gloriei, și Chemarea la datorie.

Pasionații de jocuri de noroc care au cel mai bine timp să parieze pe eSports la 1xBet aleg jocurile cu care sunt mai familiarizați. Acest lucru necesită cercetări ample asupra sporturilor electronice pentru a-și afla echipele, jucătorii de top și turneele.

Este de remarcat faptul că această platformă de jocuri oferă pariuri live eSport, care le permite jucătorilor să asista la răsturnările jocului lor preferat și să ia cele mai bune decizii de pariere.

O mulțime de metode bancare și valute

Aceasta este o altă caracteristică atrăgătoare care face din 1xBet o platformă fantastică pentru pariorii eSports. Unele dintre cele oferite optiuni de plata sunt Visa, Skrill, EcoPayz, Bitcoin, Dash, Zcash, MoneyGo, Perfect Money și Mastercard. 

Cele mai multe dintre acestea au timpi de procesare instantanee și taxe de servicii zero, ceea ce se potrivește nevoilor majorității pariorilor. Dar ar trebui să verificați întotdeauna mai întâi secțiunea de plată a acestui site de pariuri eSport, deoarece unele sisteme au timpi de procesare de până la 15 minute. Din fericire, 1xBet permite iubitorilor de eSports să investească în propriile monede pentru a spori confortul.

Pariuri mobile fără efort

Majoritatea pariorilor eSports se bucură astăzi de flexibilitatea oferită de pariurile pe mobil. 1xBet înțelege acest lucru, explicând de ce oferă o aplicație mobilă simplă compatibilă cu Android și iPhone. Vine cu versiuni diferite pentru diverși pariori, în funcție de dispozitivele pe care le folosesc. 

De exemplu, există o aplicație mobilă ușoară 1xBet pentru utilizatorii de internet lenți sau instabili. Acesta este unul dintre aspectele care au făcut ca această companie de jocuri de noroc online să fie nominalizată pentru categoria de premii „Operator mobil” la EGR Nordics Awards.

Servicii incredibile pentru clienți

Profesioniștii eSports în serviciul clienți de la 1xBet sunt competenți, receptivi, multilingvi și de încredere. Paritorii îi pot contacta prin intermediul chatului live, prin e-mail sau prin telefon al acestei companii de jocuri. Unul este, de asemenea, gratuit să folosească diverse platforme de social media, inclusiv WhatsApp, Facebook și Twitter.

Cu siguranță, 1xBet merită această recunoaștere din partea EGR Nordics Awards ca fiind unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri eSports. Evenimentul de premiere este programat să aibă loc pe 27 ianuarie 2022, iar clienții și susținătorii acestei companii nu pot dori să vadă premiile cu care vor pleca.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Haruki Nakamura, numit cu afecțiune „DataSensei” în universul Esports, este vrăjitorul de date rezident al EsportRanker. Îmbinând perfect dragostea pentru Esports cu talentul său pentru cercetare, el oferă perspective și analize care propulsează industria înainte.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Cele mai recente știri

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs
2023-11-26

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs

Știri