Totul despre FIFA Betting Odds

Dacă joci jocuri video de ceva vreme sau dacă ești familiarizat cu jocurile video de simulare sportivă, atunci probabil că știi ce este FIFA. FIFA este, fără îndoială, cel mai popular joc de simulare sportivă, cu sute de mii de jucători care joacă în mod regulat acest joc.

Datorită popularității masive a jocului video FIFA, o mulțime de case de pariuri online au început să ofere piețe de pariuri pentru evenimentele FIFA esports. Dacă vrei să intri în pariurile FIFA, atunci ai noroc. Iată ghidul nostru complet despre unul dintre cei mai importanți termeni de pariere pentru pariurile FIFA, cotele de pariuri FIFA.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Tot ce trebuie să știți despre cotele de pariuri FIFA

Cand incepi intrarea în pariurile FIFA, unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le învățați este cum să citiți cotele de pariuri FIFA. Deși există o mulțime de alți termeni de pariuri pe care ar trebui să îi cunoașteți, pariorii începători trebuie să învețe mai multe despre cotele de pariuri FIFA înainte de orice.

Dacă sunteți un parior începător cu cunoștințe bune despre cotele de pariuri FIFA, șansele dvs. de a avea succes vor fi mult mai mari. Cu toate acestea, chiar dacă știi totul despre alți termeni de pariuri, dar nu știi nimic despre cotele de pariuri FIFA, nu te vei descurca atât de bine la pariuri.

Chestia este că pariurile sunt puțin mai complicate decât ai putea crede. Când faci primele pariuri pe un FIFA site-ul de pariuri esport, veți observa că nu primiți în schimb același procent din suma pariată. S-ar putea să primești 20 USD dacă pariezi 100 USD pe un pariu și poți primi 35 USD pe un alt pariu.

Obținerea unor sume diferite de rentabilitate la diferite pariuri este unul dintre cele mai confuze aspecte ale pariurilor pentru începători. Cu toate acestea, aceasta este exact ceea ce explică cotele de pariuri FIFA. Cotele FIFA vă spun și o altă informație importantă, care este explicată în secțiunea următoare.

Cote de pariuri FIFA Esports explicate

Când înveți cum să citești cotele FIFA esports, poți extrage două dintre cele mai importante informații despre un pariu. Aceste două informații includ suma exactă de rentabilitate pe care o veți obține dacă pariați o anumită sumă și șansele ca rezultatul pe care pariați să se întâmple efectiv.

De ce sunt ele importante? Ele sunt cele două elemente care te vor ajuta să decizi dacă pariezi pe un anumit rezultat merită sau nu riscul pentru tine. Să spunem că o potrivire pentru a turneu FIFA se întâmplă chiar acum și tu decideți dacă merită sau nu să pariați pe jucătorul A care câștigă meciul.

Intenționați să pariați 100 USD și, pe măsură ce vă uitați la cote, vă dați seama că veți primi în jur de 80 USD pentru câștigarea pariului, ceea ce aduce rentabilitatea totală la 180 USD.

Pe măsură ce compari șansele ca jucătorul A să câștige meciul cu jucătorul B să câștige, îți dai seama și că șansele ca jucătorul A să câștige sunt destul de mari în comparație cu jucătorul B. Cu toate aceste informații, decizi că pariul pe jucătorul A câștigă meciul este merită riscul pentru tine.

Tipuri de cote de pariuri FIFA

Acum știți că cotele FIFA vă vor spune suma de profit pe care o veți obține și șansele ca rezultatul pe care pariați să se întâmple efectiv. Cu toate acestea, nu puteți extrage aceste informații din cotele de pariere fără a învăța cum să citiți cotele de pariere.

Metoda de citire a pariurilor este puțin diferită în funcție de formatul impar folosit pentru a reprezenta cotele. Există trei tipuri principale de formate utilizate pentru cotele de pariuri FIFA.

Cote zecimale

Prima și probabil cea mai mare tip comun de cote de pariuri folosite pentru pariurile FIFA sunt cotele Decimal. Formatul zecimal folosește un număr cu o zecimală, care reprezintă multiplu exact al sumei pariate pe care o vei primi în schimb.

Dacă pariezi 200 USD cu cote de 3,3, înmulțiți 200 cu 3,3 și veți obține profitul, care în acest caz este de 660 USD. Deoarece primiți în schimb mai mult de două ori mai mult decât suma pariată, cota de 3,3 vă spune, de asemenea, că rezultatul nu este atât de probabil să apară.

Cote fracționale

Următorul cel mai comun tip de cote la pariuri FIFA este cota fracționată. În cote fracționale, toate cotele sunt exprimate într-o fracție precum 5/2 sau 3/2, unde al doilea număr reprezintă suma pe care o pariezi, iar primul număr reprezintă suma pe care o primești în schimb.

Cu cote de 3/2, veți obține un profit de 3 USD pentru pariarea 2 USD, sau dacă pariați 100 USD, veți primi 150 USD în schimb. Deoarece acest randament nu depășește de două ori valoarea pariată, șansele ca acest rezultat să apară sunt foarte mari.

Cote americane

Există o mică posibilitate să întâlniți platforme care exprimă cote de pariuri în format american. În acest tip de format, cotele sunt exprimate folosind un număr fie cu semn pozitiv, fie cu semn negativ.

Dacă pariezi pe un rezultat cu cotă de -180, va trebui să pariezi 180 USD pentru a câștiga 100 USD sau 90 USD pentru a câștiga 50 USD. Pe de altă parte, dacă pariezi pe un rezultat cu cotă de +180, vei primi 180 USD pentru parierea 100 USD sau 90 USD pentru parierea 50 USD.

Unde să găsești cele mai bune cote FIFA Esports

Lucrul despre cotele de pariuri FIFA este că fiecare site are cote diferite pentru același rezultat. Deși sunt de acord la un anumit nivel, există mici diferențe. De exemplu, dacă te gândești să pariezi 200 USD, s-ar putea să obții un profit de 300 USD pe un site și s-ar putea să obții 330 USD pe o altă platformă cu același rezultat.

Deși diferența nu este atât de mare, nu este nevoie să optați pentru randamentul mai mic. Unele platforme au cote proaste, ceea ce vă poate oferi profituri de până la 250 USD la același rezultat.

Din acest motiv, ar trebui să alegeți întotdeauna platforme cu cele mai bune cote FIFA. Pentru a găsi cele mai bune cote FIFA, puteți consulta mai multe site-uri și compara cotele pe care le oferă, apoi alegeți pe cel cu cele mai bune cote. Cu toate acestea, o metodă mai ușoară este să verificați esportranker.com, o platformă care revizuiește site-urile de pariuri în funcție de mai multe valori, inclusiv cote de pariuri.

Cele mai bune cote de pariuri live FIFA

Imaginați-vă că vizionați un meci de esports pentru FIFA în direct și plasați pariuri pe acel meci în timp ce urmăriți meciul. Ei bine, poți face asta folosind un tip de pariuri numit pariuri live.

Pe măsură ce meciul progresează, probabilitatea ca anumite rezultate să aibă loc se schimbă în fiecare minut sau cam asa ceva. Din acest motiv, cotele de pariuri pentru pariuri live se actualizează în continuare, care se numesc cote de pariuri live. În acest caz, ele sunt numite cote de pariuri live FIFA.

Avantajul monitorizării îndeaproape a cotelor de pariuri FIFA live este că există posibilitatea ca să întâlniți cote care oferă un randament decent cu riscuri foarte scăzute.

Pentru a identifica aceste oportunități, trebuie să aveți o experiență considerabilă în scena FIFA esports, astfel încât să știți cum se desfășoară meciurile FIFA. Cu toate acestea, chiar dacă nu aveți atât de experimentat, ar trebui să verificați cotele de pariuri live, deoarece este posibil să găsiți oportunități cu risc scăzut.

Pariați pe FIFA cu bani reali

Nimic nu se simte mai interesant decât să pariezi cu bani reali. Atunci când banii tăi sunt în joc, emoția este la un alt nivel, fiecare secundă simțindu-se însuflețitoare. Din fericire, poți paria efectiv pe meciurile FIFA esports folosind bani reali.

Pentru a paria pe FIFA cu bani reali, va trebui să găsești o platformă care să ofere piețe de pariuri pentru FIFA esports. Din fericire, există o mulțime de ele pe internet. Odată ce ați ales o platformă și v-ați înscris, pur și simplu face depozite și apoi folosiți acele depozite pentru a paria pe FIFA esports. Nu uitați să vă uitați la cotele de pariere înainte de a plasa pariul.

Pariurile cu bani reali pe FIFA nu sunt pentru toată lumea. Dacă nu sunteți un jucător FIFA cu experiență sau dacă nu vă pricepeți să preziceți rezultate pentru FIFA evenimente sportive, pariurile pe FIFA cu bani reali ar putea să nu fie pentru tine. Cu toate acestea, nu este rău să încerci cu cantități mici.

Întrebări frecvente

Care sunt cotele la pariuri FIFA?

Cota de pariuri FIFA este un termen în pariuri care este folosit pentru a exprima probabilitatea ca un rezultat să apară și valoarea profitului pe care pariorii o obțin pentru o anumită sumă.

Este legal să pariezi pe FIFA cu bani reali?

În cea mai mare parte, este complet legal să pariezi pe FIFA cu bani reali. Cu toate acestea, trebuie să fii peste vârsta legală de pariuri și să folosești platforme licențiate și reglementate. De asemenea, cel mai bine este să verificați legile țării dumneavoastră înainte de a paria pe FIFA cu bani reali.

Unde pot paria pe FIFA cu bani reali?

Există o mulțime de platforme pe internet care oferă piețe de pariuri pentru esporturile FIFA. Puteți folosi aceste platforme pentru a paria pe FIFA cu bani reali.

Cotele la pariurile FIFA live sunt mai bune?

Dacă știți cum se desfășoară meciurile pentru FIFA și urmăriți FIFA esports de peste un an, puteți găsi câteva oportunități incredibile cu cote de pariuri FIFA live. Deci, da, cotele la pariuri FIFA live sunt mai bune în unele cazuri.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu