Știri

November 9, 2023

X8: Ultimate VR Multiplayer Hero Shooter

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

X8, 5v5 VR Multiplayer Hero Shooter, este acum disponibil pe Meta Quest și SteamVR. În acest articol, vom arunca o privire asupra călătoriei de dezvoltare a jocului și a eforturilor depuse pentru a promova o comunitate implicată.

X8: Ultimate VR Multiplayer Hero Shooter

Concentrarea pe calitate și construirea comunității

La Thirdverse, credem că inima oricărui joc se află în comunitatea sa. Încă de la început, scopul nostru a fost să creăm un joc care nu numai că oferă o experiență VR și multiplayer de calitate, dar și să promoveze o comunitate înfloritoare de jucători.

Unul dintre obiectivele noastre principale a fost experiența VR. Am implementat manipularea complexă a armelor, un sistem unic de „cuțite de aruncare” și abilități bazate pe gesturi pentru a crea o experiență de joc captivantă care ne diferențiază de jocurile 2D din același gen.

Pentru a asigura calitatea jocului, am efectuat două bete închise, adunând feedback valoros de la jucătorii timpurii. Acest feedback ne-a ajutat să identificăm și să abordăm problemele critice, ducând la îmbunătățiri ale sistemului de onboarding și ale altor aspecte ale jocului.

Construirea unei comunități puternice

La sfârșitul lunii mai, am lansat X8 pe Meta App Lab și Steam pentru acces anticipat. Acest lucru ne-a permis să construim și să ne consolidăm comunitatea existentă în timp ce perfecționăm jocul pe baza feedback-ului jucătorilor. În doar patru luni, peste 100.000 de jucători au instalat X8, demonstrând popularitatea jocului.

Ne-am implicat activ cu jucătorii noștri, am remediat erori, am ajustat echilibrul jocului și am implementat funcțiile solicitate. Acest schimb continuu cu comunitatea noastră a contribuit la modelarea jocului și la asigurarea succesului acestuia.

Conducerea industriei VR Esports

Unul dintre obiectivele noastre ambițioase cu X8 este acela de a stabili esporturile VR ca fenomen de masă. Am găzduit deja trei evenimente esport VR, inclusiv un turneu pe invitație cu acces anticipat și un turneu la Tokyo Game Show. Aceste evenimente au creat un precedent pentru viitorul sporturilor VR.

În august, am lansat proba inițială a primei noastre ligi oficiale Early Access X8 în parteneriat cu Virtual Athletics League (VAL). Acest sezon de opt săptămâni a permis jucătorilor să concureze în meciuri de demolare 5v5 și să urce în clasament pentru șansa de a câștiga o parte din fondul de premii în bani de 10.000 USD. Angajamentul nostru de a promova sporturile VR și de a oferi oportunități competitive pentru jucătorii noștri este evident în fondul de premii substanțial.

Pachet exclusiv al fondatorului

În timp ce ne pregătim pentru lansarea oficială, suntem încântați să prezentăm Pachetul Fondatorului, „Mythos”. Acest pachet include arme exclusive concepute pentru a doborî semi-zeii. Este disponibil pentru o perioadă limitată de timp celor care descarcă X8 în perioada de lansare.

În plus, ca semn de apreciere pentru comunitatea noastră de acces timpuriu și pentru familia Discord, vom pune lama, pistolul și SMG-ul Watermelon disponibile gratuit în săptămânile următoare.

De ce X8 este „Free to Play”

Am luat decizia deliberată de a face din X8 un joc „Free to Play”. Inspirați de succesul jocurilor de tip shooter non-VR precum Overwatch, Apex Legends și VALORANT, ne-am dorit să creăm un joc care să fie accesibil cât mai multor jucători. La fel ca în sporturile tradiționale, în care oricine poate juca gratuit cu echipament minim, credem că toată lumea ar trebui să aibă șansa de a concura și de a reuși în X8.

Alăturați-vă călătoriei X8

X8 este mai mult decât un simplu joc; este o mișcare. Având un accent puternic pe implicarea comunității, sporturi și angajamentul față de calitate, suntem încrezători că X8 va continua să prospere. Te invităm să ni te alături în această călătorie incredibilă și să modelezi viitorul jocurilor VR și al esporturilor VR.

X8 este disponibil acum pentru descărcare gratuită pe Meta Quest Store și pe Steam pentru 9,99 USD.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Haruki Nakamura, numit cu afecțiune „DataSensei” în universul Esports, este vrăjitorul de date rezident al EsportRanker. Îmbinând perfect dragostea pentru Esports cu talentul său pentru cercetare, el oferă perspective și analize care propulsează industria înainte.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Cele mai recente știri

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs
2023-11-26

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs

Știri