Știri

February 16, 2024

World of Warcraft va fi inclus în Game Pass? Speculații și posibilități

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introducere

Pe 15 februarie, Microsoft a anunțat că Diablo 4 va fi disponibil pe Game Pass începând cu 28 martie. Această știre i-a lăsat pe mulți jucători World of Warcraft (WoW) să se întrebe dacă jocul lor preferat va fi inclus și în Game Pass.

World of Warcraft va fi inclus în Game Pass? Speculații și posibilități

Modelul de plată World of Warcraft

WoW este un titan MMORPG de lungă durată, cu mai multe iterații disponibile. În timp ce jocurile Classic WoW sunt gratuite pentru jucătorii abonați, expansiunile de vânzare cu amănuntul vin cu un preț. De exemplu, viitoarea expansiune, The War Within, are diferite ediții variind de la 49,99 USD la 89,99 USD.

Anunțul și speculația

Anunțul inițial a menționat doar Diablo 4, lăsând jucătorii WoW nesiguri cu privire la includerea lui în Game Pass. Cu toate acestea, formularea anunțului sugerează că WoW ar putea fi adăugat în viitor. WoW a rămas unul dintre cele mai populare MMORPG-uri chiar și după 20 de ani, iar neincluderea lui în Game Pass ar fi o oportunitate ratată.

Încorporarea WoW în Game Pass

Încorporarea WoW în Game Pass poate fi o provocare datorită modelului său unic de plată. Deși nu este clar dacă va fi necesar un abonament, este probabil ca jucătorii să fie nevoiți să cumpere cea mai recentă expansiune. Jocurile clasice WoW, pe de altă parte, pot fi disponibile pentru a fi jucate fără niciun cost suplimentar.

Concluzie

În acest moment, rămâne un mister dacă WoW va fi disponibil pe Game Pass. Pe măsură ce noi informații devin disponibile, acest articol va fi actualizat. Jucătorii WoW așteaptă cu nerăbdare noi anunțuri cu privire la includerea jocului lor iubit în Game Pass.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri