Știri

February 16, 2024

Vizorul digital de amenințare al lui Wingman a fost eliminat și rezervorul de muniție a fost afectat: modificări ale sezonului 20 de la Apex Legends

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Jucătorii Apex Legends și-au exprimat nemulțumirea cu privire la amenințarea digitală a lui Wingman și la rezerva sa de muniție în sezonul 20. Cu toate acestea, plângerile lor au fost abordate rapid de dezvoltatori.

Vizorul digital de amenințare al lui Wingman a fost eliminat și rezervorul de muniție a fost afectat: modificări ale sezonului 20 de la Apex Legends

Vizorul digital de amenințare a lui Wingman a fost eliminat

În timpul unei sesiuni de joc ALGS din America de Nord, fanii au observat că vizorul Wingman's Digital Threat, care permite utilizatorilor să vadă inamicii prin ecranele de fum, a fost înlocuit cu o vizor 1x HCOG. Această schimbare a fost primită cu aprobarea jucătorilor profesioniști și a altor fani. Eliminarea vizorului Digital Threat a fost intenționată, așa cum a confirmat designerul de arme Apex Eric Canavese pe Twitter/X.

Bazin de muniție nerfizat

Pe lângă eliminarea vizorului Digital Threat, dezvoltatorii au redus și rezerva de muniție a Wingman-ului de la 110 de gloanțe la 90. Această ajustare are ca scop echilibrarea armei și prevenirea depășirii acesteia.

Impactul schimbărilor

Implementarea rapidă a acestor modificări în sezonul 20 i-a surprins pe mulți jucători, care nu erau siguri dacă este vorba despre un nerf intenționat sau un bug neintenționat. Din punct de vedere istoric, dezvoltatorii Apex au fost mai pasivi în efectuarea ajustărilor, de obicei salvându-le pentru actualizări sezoniere sau evenimente de mijloc de sezon. Cu toate acestea, Wingman a prezentat mai multe probleme în sezonul 20, deoarece era deja o armă puternică cu potențial mare de daune și capacitatea de a doborî rapid mai mulți inamici. Eliminarea obiectivelor Digital Threat din SMG-uri l-a îmbunătățit indirect pe Wingman, făcându-l singura armă capabilă să vadă prin fumuri cu o rază bună de acțiune și daune mari.

Popularitatea Wingmanului

Popularitatea Wingman-ului în sezonul 20 a fost crescută și mai mult prin introducerea sistemului de actualizare a legendelor. Acest sistem a inclus o actualizare de nivel trei pentru Lifeline, care a transformat ultima ei într-un pachet de îngrijire care conține o armă roșie, de nivel mitic. Drept urmare, echipele cu Lifeline au avut șanse mai mari de a obține un Wingman prin capacitatea ei supremă.

Recepție pozitivă

Schimbările la Wingman au fost bine primite de jucătorii profesioniști și de comunitate. Dominanța armei în jocul clasat și profesionist a fost văzută ca opresivă, iar nerfii au adus ușurare multor jucători.

Concluzie

Vizorul Digital Threat al Wingman a fost eliminat definitiv, iar rezerva sa de muniție a fost redusă în sezonul 20 din Apex Legends. Aceste modificări urmăresc să echilibreze arma și să abordeze preocupările jucătorilor. Răspunsul jucătorilor profesioniști și al comunității a fost copleșitor de pozitiv. Jucătorii sunt încurajați să se adapteze la aceste schimbări și să continue să se bucure de joc cu încredere.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri