Știri

February 15, 2024

Vă prezentăm Nut, zeița cerului: Actualizări ale patch-urilor SMITE 11.2 și modificări interesante

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Sosirea patch-ului SMITE 11.2 aduce schimbări și actualizări interesante jocului. Unul dintre cele mai importante este introducerea lui Nut, zeița cerului, ca un nou personaj jucabil. Nut, o vânătoare, este de așteptat să domine banda duo alături de soțul ei, Geb. Jucătorii pot aștepta cu nerăbdare să experimenteze abilitățile ei puternice și stilul de joc unic.

Vă prezentăm Nut, zeița cerului: Actualizări ale patch-urilor SMITE 11.2 și modificări interesante

Abilitățile lui Nut

  • Pasiv: Flux: Nut câștigă un bonus de viteză de atac timp de cinci secunde de fiecare dată când atinge o abilitate, care se poate stivui de până la 10 ori.
  • Abilitatea unu: Convergență: Nut își îmbunătățește atacurile de bază, aruncând două proiectile dăunătoare suplimentare care trec prin inamici. Proiectilul central provoacă daune de atac de bază, în timp ce cele exterioare daune de abilitate.
  • Abilitatea a doua: prăbușirea cometei: Nut doboară o cometă mare într-o locație, dăunând inamicilor și înrădăcinându-i. Această abilitate oferă o oportunitate de a prinde și de a angaja inamicii.
  • Abilitatea trei: Warp: Nut se trimite în direcția în care se deplasează, eliberând proiectile orientate care încetinesc inamicii. Această abilitate resetează timpul de răcire al Convergenței.
  • Ultima: Skyfall: Nut devine imun la controlul mulțimilor și zboară în sus spre cer, dăunând inamicilor de dedesubt cu o gaură neagră mare. Gaura neagră creează o creștere gravitațională care trage inamicii în centru.

Alte modificări și actualizări

În plus față de sosirea lui Nut, Patch-ul 11.2 include diverse remedieri de erori, echilibre ale modurilor de joc și afecțiuni și nerf-uri. Jucătorii pot consulta notele patch-urilor complete pe site-ul oficial SMITE.

La pachet

Patch-ul SMITE 11.2 o prezintă pe Nut, Zeița Cerului, ca un nou personaj jucabil. Cu abilitățile sale puternice și stilul de joc unic, Nut este pregătită să domine banda duo alături de soțul ei, Geb. Jucătorii îi pot explora abilitățile și pot experimenta schimbările și actualizările interesante din joc. Consultați notele patch-urilor complete pe site-ul oficial SMITE și alăturați-vă luptei ca Nut, Zeița Cerului!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri