Știri

April 12, 2024

Următoarea mare schimbare în Pokémon VGC: profesioniștii se scufundă în Regulamentul G

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Recomandări cheie

  • Pokemon legendarul Intră în luptă: Regulamentul G introduce o regulă de schimbare a jocului care permite un Pokémon legendar restricționat per echipă.
  • Calyrex ocupă centrul scenei: Shadow Rider Calyrex, cu viteza sa formidabilă și Special Attack, alături de Terastallization, este o alegere de top printre profesioniști.
  • Contoare în ascensiune: Așteptați-vă să vedeți o creștere a numărului de Pokémon voluminoase de tip Întuneric, pe măsură ce jucătorii elaborează strategii pentru a contracara dominația Shadow Rider Calyrex.
  • Noi legendari Gen IX de urmărit: Koraidon, Miraidon și Terapagos sunt pregătiți să zguduie meta cu abilitățile și rolurile lor unice.
  • Diverse meta prezise: Limitarea unui Legendar restricționat per echipă încurajează o compoziție variată și strategică a echipei.

VGC-ul Pokémon Scarlet și Violet se pregătește pentru o schimbare seismică odată cu introducerea Regulamentului G, un nou set de reguli care stârnește potul competitiv, permițând câte un Pokémon legendar restricționat în fiecare echipă. Conversațiile cu unii dintre cei mai buni jucători ai lumii de la Campionatele Internaționale ale Europei (EUIC) – inclusiv persoane grele precum Jeudy Azzarelli, James Baek și Wolfe Glick – dezvăluie un amestec de anticipare și recalibrare strategică pe măsură ce comunitatea se pregătește pentru această perioadă de transformare.

Următoarea mare schimbare în Pokémon VGC: profesioniștii se scufundă în Regulamentul G

Enigma Calyrex

Fara îndoială, lumina reflectoarelor strălucește cel mai tare pe Shadow Rider Calyrex. Acest Pokémon legendar, cunoscut pentru viteza sa fulgerătoare și pentru atacul special astronomic, este gata să redefinească meta. Jucătorii sunt deosebit de încântați (și precauți) de potențialul său atunci când sunt asociate cu Terastallization, care nu numai că îi corectează vulnerabilitățile, ci îi amplifică și priceperea ofensivă. Joseph Ugarte a subliniat: „Cu Terastallization... Calyrex Shadow doar devine mai bine. Nu există Dynamax care să o contracareze, iar Tera Ghost poate spori semnificativ daunele Astral Barrage”

Cu toate acestea, pentru fiecare acțiune, există o reacție egală și opusă. Alex Gómez Berna și alți profesioniști prevăd o contra-mișcare, prezicând o creștere a tipurilor întunecate voluminoase, concepute pentru a rezista atacului Shadow Rider Calyrex. Se așteaptă astfel ca scena competițională să evolueze, încurajând o dinamică în care puterea controlează puterea.

Noii concurenți ai Gen IX

Dincolo de Calyrex, introducerea Koraidon, Miraidon și Terapagos din Gen IX în VGC anunță noi dimensiuni strategice. Fiecare aduce capacități unice pe câmpul de luptă, de la setarea terenului până la manipularea vremii, promițând să îmbogățească compozițiile echipei și dinamica luptei. James Baek s-a entuziasmat de Terapagos, observând potențialul său de a perturba adversarii prin capacitatea sa de a anula efectele asupra terenului și a vremii, alături de o mișcare de răspândire super-eficientă care vizează Pokemon folosind Terastallization.

Aaron „Cybertron” Zheng, între timp, pariază pe Kyogre pentru a face un zgomot în ciuda prezenței unor contoare formidabile. Optimismul său este o dovadă a viabilității de durată a echipelor bine construite și a strategiilor clasice în peisajul VGC în evoluție.

Un câmp de luptă divers vă așteaptă

Poate cel mai interesant aspect al Regulamentului G este diversitatea pe care o promite. Cu un singur Legendar restricționat per echipă, jucătorii sunt încurajați să exploreze o gamă mai largă de strategii și combinații Pokémon. Wolfe Glick a captat acest sentiment, prezicând o meta care este „destul de largă, mai degrabă decât foarte centralizată”, un scenariu în care creativitatea și inovația sunt cheia victoriei.

Pe măsură ce Regulamentul G se profilează la orizont, comunitatea VGC este plină de speculații, strategie și fiorul competiției. Cu forțele legendare gata să se ciocnească, lunile următoare vor fi, fără îndoială, un spectacol de strălucire tactică și pricepere Pokémon. Indiferent dacă ești un profesionist experimentat sau un campion care aspiră, câmpul de luptă în evoluție al Pokémon VGC este o chemare la arme, făcând semn fiecărui Antrenor să facă față provocării.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi
2024-05-23

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi

Știri