Știri

February 14, 2024

Ultima epocă: prețuri, microtranzacții și joc corect

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Introducere

Modelul free-to-play a devenit popular în industria jocurilor de noroc, multe jocuri oferind microtranzacții. Aceasta ridică întrebarea: Last Epoch este un joc free-to-play? În acest articol, vom explora modelul de preț al Last Epoch și ce oferă jucătorilor.

Ultima epocă: prețuri, microtranzacții și joc corect

Prețuri de ultima epocă

Last Epoch nu este free-to-play. Este un titlu premium disponibil pentru cumpărare pe Steam pentru 34,99 USD. Ediția standard include un animal de companie bonus numit Golden Guppy the Baby Chronowyrm. Este important să rețineți că animalele de companie sunt pur cosmetice și nu oferă niciun avantaj în joc.

Pentru jucătorii care caută conținut suplimentar, există o ediție Deluxe la prețul de 49,99 USD. Această ediție include un animal de companie Adolescent Chronowyrm, un set de armură Fallen Ronin, un portal cosmetic Firefly's Refuge, o coloană sonoră digitală și 50 de puncte Epoch de cheltuit în magazinul din joc.

Ultimate Edition, la prețul de 64,99 USD, include totul, de la Ediția Deluxe, precum și animalele de companie Adult Chronowyrm și Twilight Fox, un set de armură Temporal Guardian, un portal Celestial Way și 100 de puncte Epoch.

Microtranzacții

În ciuda faptului că nu este free-to-play, Last Epoch oferă microtranzacții. Cu toate acestea, aceste microtranzacții sunt limitate la articole cosmetice și nu oferă niciun avantaj de joc. Jucătorii pot achiziționa puncte Epoch cu bani reali, dar nu le pot folosi pentru a debloca clase de personaje sau pentru a îmbunătăți abilitățile.

Gameplay corect

Dezvoltatorii Last Epoch, Eleventh Hour Games, subliniază că jocul nu are nicio mecanică pay-to-win. Ei se angajează să creeze un mediu echitabil pentru toți jucătorii și nu vor oferi niciodată avantaje de joc în schimbul banilor reali.

Concluzie

În concluzie, Last Epoch nu este un joc free-to-play. Este un titlu premium cu diferite ediții disponibile pentru cumpărare. În timp ce microtranzacțiile sunt prezente, acestea sunt limitate la articole cosmetice și nu afectează jocul. Jucătorii se pot bucura de o experiență corectă de joc fără a fi nevoie să cheltuiască bani suplimentari pentru avantaje.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri