Știri

February 12, 2024

Stăpânește arta vânătorii și clocirea ouălor în Palworld

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Dacă doriți să vă sporiți colecția de Pals în Palworld, colectarea și clocirea ouălor este o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu toate acestea, găsirea acestor ouă poate fi o provocare. În acest ghid, vă vom oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a localiza și a cloci ouă în Palworld.

Stăpânește arta vânătorii și clocirea ouălor în Palworld

Tipuri de ouă

În Palworld, există mai multe tipuri de ouă pe care le puteți găsi:

  • Ouă comune
  • Ouă întunecate
  • Ouă de dragon
  • Ouă Stâncoase
  • Ouă electrice
  • Ouă Pârjolite
  • Ouă congelate
  • Ouă verzi
  • Ouă umede

Fiecare tip de ou are propriile sale caracteristici unice și posibili prieteni care pot ecloziona din ei.

Unde să găsești ouă

Ouăle pot fi găsite în diferite locații din Palworld, cu peste 100 identificate până acum. Cu toate acestea, apariția ouălor în aceste locații este aleatorie și se rotește, ceea ce face dificilă prezicerea unde va fi găsit fiecare tip de ou. Unele locații principale pentru a căuta ouă includ marginile stâncilor și vârfurile stâncilor mari. Dacă nu întâlniți un ou, există șansa să găsiți o efigie Lifmunk sau un Cufăr.

Tipul de ou pe care îl găsiți depinde și de biomul pe care îl explorați. De exemplu, este mai probabil să găsiți ouă verzi în pădurea de bambus, ouă arzătoare în deșert sau vulcan și ouă înghețate în zonele înzăpezite.

Ouă pentru incubație

Pentru a cloci ouă în Palworld, veți avea nevoie de un incubator. După ce ați atins nivelul șapte, puteți debloca un incubator de la nivelul șapte din fila tehnologie. Pentru a construi incubatorul, veți avea nevoie de 10 fragmente de paldiu, cinci pânză, 30 de piatră și două părți ale civilizației antice. Odată ce aveți un incubator, un cronometru din lumea reală va detalia cât timp trebuie să așteptați ca oul să clocească.

Prieteni de reproducere

O altă modalitate de a obține ouă în Palworld este prin reproducerea Pals. Pentru a debloca capacitatea de a reproduce, trebuie să ajungeți la nivelul 19 și să deblocați Ferma Mixtă din Arborele Tehnologic. Construirea fermei mixte necesită 100 de lemn, 20 de piatră și 50 de fibre.

Concluzie

Acum că aveți toate informațiile de care aveți nevoie despre ouăle Palworld și unde să le găsiți, puteți începe să colectați și să incubați ouă pentru a vă extinde colecția de Pals. Vanatoare placuta!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri