Știri

November 7, 2023

Slimebox Nick All-Star Brawl 2 Tournament: Un eveniment major în comunitatea Fighting Game

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Nickelodeon All Stars Brawl 2 este programat să fie lansat în curând, cu îmbunătățiri față de primul joc din serie. Jocul a atras atenția în comunitatea de jocuri competitive și va fi pus la încercare la următorul turneu Slimebox.

Slimebox Nick All-Star Brawl 2 Tournament: Un eveniment major în comunitatea Fighting Game

Eveniment timpuriu de la organizatorul Coinbox Hungrybox

Hungrybox, o figură cunoscută în comunitatea Super Smash Bros., organizează un eveniment timpuriu pentru Nickelodeon All-Star Brawl 2. În ciuda unei istorii controversate cu primul joc, Hungrybox revine în serie cu turneul Slimebox, care va fi primul eveniment major pentru joc.

Concentrați-vă pe Nickelodeon All-Star Brawl 2

Turneul Slimebox va prezenta Nickelodeon All-Star Brawl 2, unul dintre cele mai așteptate jocuri de luptă din 2023. Similar evenimentului Coinbox pentru Smash, acest turneu este organizat de Hungrybox în colaborare cu GameMill și are un fond de premii de 50.000 USD.

Turneu online exclusiv în America de Nord

Turneul este exclusiv pentru participanții din America de Nord datorită formatului său online. Această decizie își propune să asigure o experiență mai lină și mai localizată pentru toți jucătorii.

Data și platforma

Întregul turneu va avea loc pe 15 noiembrie 2023 și va fi transmis pe canalul Twitch al lui Hungrybox. Acest eveniment va servi ca un test timpuriu al potențialului competitiv al jocului, iar dacă va avea succes, turneul Slimebox ar putea deveni o serie recurentă.

În concluzie, turneul Slimebox Nick All-Star Brawl 2, organizat de Hungrybox, este o oportunitate interesantă pentru jucători de a-și prezenta abilitățile în foarte așteptatul Nickelodeon All-Star Brawl 2. Cu îmbunătățirile aduse jocului, acest turneu are potențialul pentru a deveni un eveniment semnificativ în comunitatea jocurilor de luptă.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Haruki Nakamura, numit cu afecțiune „DataSensei” în universul Esports, este vrăjitorul de date rezident al EsportRanker. Îmbinând perfect dragostea pentru Esports cu talentul său pentru cercetare, el oferă perspective și analize care propulsează industria înainte.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Cele mai recente știri

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs
2023-11-26

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs

Știri