Știri

October 29, 2023

Sezonul 2024 din Call of Duty League: S-a dezvăluit sfârșitul lungului extrasezon și programul interesant

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Extrasezonul Call of Duty League se apropie în sfârșit de sfârșit, potrivit unui raport recent. Jucătorii profesioniști COD au așteptat cu nerăbdare începutul noului sezon, deoarece au fost fără competiție în ultimele cinci luni. În timp ce unii jucători au jucat alte jocuri pentru a umple golul, anticipația pentru sezonul Call of Duty League 2024 a crescut.

Sezonul 2024 din Call of Duty League: S-a dezvăluit sfârșitul lungului extrasezon și programul interesant

Lungul extrasezon

Extrasezonul din scena esport Call of Duty este o problemă recurentă. După Campionatul Call of Duty League, există de obicei o perioadă de tăcere fără turnee. Extrasezonul din acest an a fost parțial completat de World Series of Warzone, dar nu a fost suficient pentru a satisface spiritul competitiv al jucătorilor.

Programul CDL 2024

Jacob Hale, un reporter proeminent al Call of Duty, a postat recent un raport pe Twitter care descrie programul sezonului 2024 din Call of Duty League. Deși sursele nu au fost confirmate, Hale are un palmares puternic în ceea ce privește știrile despre eSports Call of Duty. Potrivit raportului său, sezonul va consta din patru turnee majore și un campionat. Iată datele:

  • Major I: Calificări din 8 decembrie până în 21 ianuarie, LAN din 25 până în 28 ianuarie
  • Major II: Calificări din 16 februarie până în 17 martie, LAN din 21 până în 24 martie
  • Major III: Calificări din 12 aprilie până în 12 mai, LAN din 16 până în 19 mai
  • Major IV: Calificări din 24 mai până în 16 iunie, LAN din 20 până în 23 iunie
  • Campionat: 11-14 iulie

Hale a mai menționat că Major I va fi jucat la Boston în ianuarie, ceea ce ar putea crea condiții meteo interesante. El a subliniat că evenimentele LAN vor avea mai multă greutate decât competițiile online.

Anunț oficial

Anunțul oficial pentru sezonul Call of Duty League 2024 este de așteptat să fie făcut pe 2 noiembrie de către Activision Blizzard. Acest anunț va confirma dacă programul conturat de Jacob Hale este legitim.

Prestigioasa Call of Duty League

Call of Duty League este cel mai prestigios turneu din scena esport-urilor Call of Duty. Aici sunt încoronați campionii mondiali și concurează echipele de top. Sezonul trecut, New York Subliners s-au dovedit campioni de trei ori, câștigând Major I, Major V și Call of Duty League Championship. În acest sezon, sunt așteptări mari pentru echipă, dar se vor confrunta cu o competiție dură din partea altor echipe.

Pentru mai multe știri despre Call of Duty esports, rămâneți pe Esports.net.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri