Știri

October 29, 2023

Sezonul 2024 din Call of Duty League: S-a dezvăluit sfârșitul lungului extrasezon și programul interesant

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Extrasezonul Call of Duty League se apropie în sfârșit de sfârșit, potrivit unui raport recent. Jucătorii profesioniști COD au așteptat cu nerăbdare începutul noului sezon, deoarece au fost fără competiție în ultimele cinci luni. În timp ce unii jucători au jucat alte jocuri pentru a umple golul, anticipația pentru sezonul Call of Duty League 2024 a crescut.

Sezonul 2024 din Call of Duty League: S-a dezvăluit sfârșitul lungului extrasezon și programul interesant

Lungul extrasezon

Extrasezonul din scena esport Call of Duty este o problemă recurentă. După Campionatul Call of Duty League, există de obicei o perioadă de tăcere fără turnee. Extrasezonul din acest an a fost parțial completat de World Series of Warzone, dar nu a fost suficient pentru a satisface spiritul competitiv al jucătorilor.

Programul CDL 2024

Jacob Hale, un reporter proeminent al Call of Duty, a postat recent un raport pe Twitter care descrie programul sezonului 2024 din Call of Duty League. Deși sursele nu au fost confirmate, Hale are un palmares puternic în ceea ce privește știrile despre eSports Call of Duty. Potrivit raportului său, sezonul va consta din patru turnee majore și un campionat. Iată datele:

  • Major I: Calificări din 8 decembrie până în 21 ianuarie, LAN din 25 până în 28 ianuarie
  • Major II: Calificări din 16 februarie până în 17 martie, LAN din 21 până în 24 martie
  • Major III: Calificări din 12 aprilie până în 12 mai, LAN din 16 până în 19 mai
  • Major IV: Calificări din 24 mai până în 16 iunie, LAN din 20 până în 23 iunie
  • Campionat: 11-14 iulie

Hale a mai menționat că Major I va fi jucat la Boston în ianuarie, ceea ce ar putea crea condiții meteo interesante. El a subliniat că evenimentele LAN vor avea mai multă greutate decât competițiile online.

Anunț oficial

Anunțul oficial pentru sezonul Call of Duty League 2024 este de așteptat să fie făcut pe 2 noiembrie de către Activision Blizzard. Acest anunț va confirma dacă programul conturat de Jacob Hale este legitim.

Prestigioasa Call of Duty League

Call of Duty League este cel mai prestigios turneu din scena esport-urilor Call of Duty. Aici sunt încoronați campionii mondiali și concurează echipele de top. Sezonul trecut, New York Subliners s-au dovedit campioni de trei ori, câștigând Major I, Major V și Call of Duty League Championship. În acest sezon, sunt așteptări mari pentru echipă, dar se vor confrunta cu o competiție dură din partea altor echipe.

Pentru mai multe știri despre Call of Duty esports, rămâneți pe Esports.net.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Haruki Nakamura, numit cu afecțiune „DataSensei” în universul Esports, este vrăjitorul de date rezident al EsportRanker. Îmbinând perfect dragostea pentru Esports cu talentul său pentru cercetare, el oferă perspective și analize care propulsează industria înainte.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Cele mai recente știri

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs
2023-11-26

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs

Știri