Știri

February 12, 2024

Resurgența lui Seraphine: o întrerupere în Meta-ul League of Legends

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introducere

Seraphine, campioana cu părul roz, a apărut din nou în poziția ADC, provocând o întrerupere în meta League of Legends. Cu o rată de câștig de aproximativ 54 la sută în toate Elos, Seraphine s-a dovedit a fi o forță puternică în banda de jos.

Resurgența lui Seraphine: o întrerupere în Meta-ul League of Legends

Modificări în meta

Patch-ul 14.2 a adus nerf la strategia de suport dublu care domina jocul de la începutul sezonului 2024. Această schimbare i-a mutat pe vrăjitorii din rolul ADC și înapoi în poziția de sprijin. Cu toate acestea, Seraphine, care a expus strategia nesănătoasă, are flexibilitatea de a adopta o construcție mai concentrată pe ofensivă pe care alți vrăjitori nu o pot face eficient.

Punctele forte ale Seraphinei

Capacitățile de curățare a valurilor ale Seraphinei au fost un factor cheie în succesul ei ca ADC. Abilitățile ei dăunătoare pot provoca daune mai multor ținte și, atunci când sunt combinate cu pasivul ei, poate elimina rapid slujitorii care îi blochează calea. Acest lucru deschide diverse strategii pentru banda bot, cum ar fi să-i permită sprijinului să hoinărească liber sau să scufunde inamicii cu ajutorul junglerului ei.

Nerf potențiali

Dacă rata de câștig a lui Seraphine rămâne ridicată, ea poate fi inclusă în lista de nerfs pentru Patch-ul 14.4. Cu toate acestea, echilibrarea ei este o provocare datorită capacității ei de a fi jucată în trei roluri. Mai multe informații despre modificările din Patch-ul 14.4, inclusiv evenimentul de Anul Nou Lunar și noile skin-uri din porțelan, sunt de așteptat să fie dezvăluite în curând.

Concluzie

Resurgerea lui Seraphine în poziția ADC a făcut furori în meta-ul lui League of Legends. Abilitățile unice și flexibilitatea ei o fac o campioană formidabilă. Indiferent dacă va fi nerfizată sau nu, impactul ei asupra jocului nu poate fi ignorat.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri