Știri

May 12, 2022

Rainbow Six Siege Anul 7 Sezonul 1

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Rainbow Six (R6) Siege Anul 7 Sezoanele 1 tocmai i-a întâmpinat Demon Veil. Înainte de lansarea oficială din 15 martie 2022, au existat multe rapoarte pe piață. În timp ce unele scurgeri s-au concretizat, multe nu au ajuns. Cu toate acestea, toate acestea au servit doar la pictura a ceea ce avea să urmeze.

Rainbow Six Siege Anul 7 Sezonul 1

Demon Veil, care a marcat primul sezon al anului 7, a fost lansat recent. Astfel, fanii Rainbow Six Siege au salutat un nou mod – Team Deathmatch, un nou operator de voal Azami și o serie de noi actualizări. La lansare, jucătorii au avut șansa de a încerca actualizările recente gratuit, cu săptămâna de joc gratuit din 17 până în 24 martie 2022.

Azami, noul operator Rainbow Six Siege

Cea mai recentă actualizare R6 Siege „Demon Veil” a venit cu câteva completări noi. Jucători și pariuri eSport entuziaștii au salutat cu căldură aceste schimbări deopotrivă, deoarece contribuie la îmbunătățirea experienței generale a jocurilor. Una dintre principalele schimbări a fost introducerea unui nou Operator numit Kana 'Azami' Fujiwara, al doilea personaj japonez care a fost clasat ca Operator în joc.

Povestea din spate a lui Azami

Povestea de fundal a personajului o prezintă ca un ofițer de poliție cu motociclete ale cărei mijloace de exprimare au fost lupta fizică și moda. Potrivit poveștii de fundal, pasiunile ei au venit din copilărie când le-a folosit pentru a scăpa de regulile rigide din gospodăria ei. Ea a muncit din greu și a urcat în rândurile Poliției de Securitate, un departament de experți care protejează VIP-urile din Japonia. Cu toate acestea, ea avea o fire violentă și a repetat destul de des că trebuie să părăsească departamentul. Ea a ajuns ca bodyguard personal în sectorul privat. Aspectul de semnătură al lui Azami se bazează pe poliția de securitate japoneză.

Gadgeturile și armele lui Azami

Echipamentul lui Azami nu include o pușcă de trăgător sau o pușcă de asalt, spre deosebire de câțiva operatori anteriori. În schimb, ea este înarmată cu un pistol-mitralieră 9x19VSN și o pușcă ACS12 ca arme principale. Pistolul-mitralieră are un rating de 750 RPM și 34 de distrugeri de gloanțe. Pușca are încărcături cu 31 de gloanțe, ceea ce ajută la asigurarea că nu rămâne fără gloanțe rapid. Arma ei secundară implicită este un pistol D50. Are, de asemenea, o sârmă ghimpată și o grenadă de impact ca singurele ei două gadgeturi.

Barierele Kiba

Încărcarea generală a lui Azami nu este mai degrabă impresionantă pentru un operator. Cu toate acestea, gadgeturile ei unice fac o diferență destul de mare în joc. Echipamentul ei unic, Kiba Barriers, este primul de acest fel din joc. Spre deosebire de alte scuturi care blochează de obicei atacurile din față, barierele Kiba pot fi folosite pentru a desfășura un material care se extinde și se transformă într-o substanță antiglonț asemănătoare betonului. Materialul desfășurat este un amestec de soluție K-13 și compus L-7. Substanțele chimice sunt găzduite într-un Kunai, ascuns în teaca încheieturii ei.

Barierele Kiba pot acoperi găuri în pereți, tavane, podele și oriunde pe hartă. Există un material pentru a ține scutul circular, protejând jucătorul din orice unghi. Potrivit designerului de joc Clement Dominic, Barierele Kiba pot fi printre cele mai esențiale și mai schimbatoare gadget-uri pentru apărători atunci când sunt folosite cu măiestrie.

Rolul principal al lui Azami

Azami poate prelua orice rol defensiv. Cu toate acestea, potrivit lui Clement, Azami ar trebui să stea aproape de jucătorii ancorați, astfel încât să îi poată proteja. De asemenea, ar trebui să fie aproape de obiectiv pentru a-și folosi abilitățile arhitecturale pentru a opri orice încălcare pe care atacatorii le-ar putea încerca. În general, strategiile de joc ale fiecărui jucător vor determina cum să folosească cel mai bine personajul. Pasionații de pariuri online pe eSports vor beneficia de abilitățile ei de protecție suplimentare ori de câte ori pariază pe partea defensivă.

Harta simplă a noului smarald

După ce l-au așteptat de mai bine de trei ani, jucătorii R6 Siege au fost recompensați cu o hartă nouă și interesantă. Au existat numeroase reluări ale hărților de când Fortress a fost lansat în decembrie 2018, dar nimic deosebit de nou. Demon Veil duce jucătorii într-o locație complet nouă, Emerald Plains of Ireland.

Harta prezintă ornamente fanteziste și tavane înalte opulente inspirate de cluburile country de lux. În ciuda entuziasmului și anxietății jucătorilor de a se bucura de noua hartă, aceștia vor trebui să aștepte până la mijlocul sezonului, așa cum au anunțat dezvoltatorii. Dezvoltatorii susțin, de asemenea, că nu vor relua hărțile în Operațiunea Demon Veil din cauza lansării târzii.

Moduri de joc și modificări ale gameplay-ului

Potrivit dezvoltatorilor, R6 Siege caută să-și extindă lista de redare. Astfel, vor fi introduse mai multe moduri de joc noi pe măsură ce sezonul avansează. Team Deathmatch a fost deja lansat și inclus în lista de redare permanentă. Acesta implică două echipe, fiecare cu cinci jucători, care concurează într-o cursă pentru a obține 75 de ucideri.

Modul de joc nu include gadgeturi, ceea ce înseamnă că Barierele Kiba ale lui Azami nu pot fi de folos acolo. Jucătorii pot folosi doar arme de bază și nu se confruntă cu penalități de Abandon. Dezvoltatorii consideră că este o pregătire excelentă pentru noua hartă. De asemenea, crește numărul de piețe de pariuri online oferite de site-urile de pariuri eSport. Parierii caută deja sfaturi pentru pariuri esport pentru valorificarea acestei noi versiuni.

Numeroasele modificări ușoare vor îmbogăți, fără îndoială, experiența generală de joc. Vor fi, de asemenea, câteva îmbunătățiri ale tehnologiei faciale, care vor fi implementate în personajele viitoare. Cu toate acestea, jucătorii pot experimenta deja câteva îmbunătățiri în acțiune cu Azami.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi
2024-05-23

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi

Știri